Amyfinans

Sammenlign Amyfinans med 5 andre alternativer:

Om Amyfinans

Amyfinans er et dansk lånebrand der i samarbejde med Salus Group Oy / Digifinans tilbyder mulighed for at låne større beløb til en lav rente. Samarbejdspartneren er en erfaren spiller i lånemarkedet, og er blandt andet også til stede i Norge og Finland.

Når du låner via Amyfinans, så får du et nemt og hurtigt alternativ til de mere traditionelle lån. Pengene udbetales meget hurtigt til din konto, og du slipper for at skulle redegøre for hvad pengene skal bruges til.

Lån 25.000-500.000 kr.

På Amyfinans.com kan du få et lån på 25.000-500.000 kroner med en løbetid på 1-15 år. Lånet er blandt de kviklån i Danmark med den laveste ÅOP. 

Det er helt enkelt at tage et lån hos Amyfinans. På deres hjemmeside kan du på forsiden angive dit ønskede lånebeløb, samt hvor lang tid du ønsker at låne. Du skal også angive din e-mail og dit telefonnummer. Herefter kan du starte din ansøgning hos Amyfinans. Bliver din ansøgning godkendt af Amyfinans, så kan du hurtigt få pengene udbetalt til din konto.

Lånekrav:

For at kunne låne hos Amyfinans, skal du som minimum kunne opfylde nedenstående krav:

  • Være minimum 20 år
  • Have dansk statsborgerskab
  • Have en NemKonto
  • Have en e-mail adresse
  • Ikke at være registreret i RKI
  • Ikke at være registreret i Debitor Registret
  • Have et telefonnummer

Hvis du opfylder de ovenstående krav, så kan du med stor sandsynlighed få lov til at låne penge hos Amyfinans.

Vil du gerne have mere information om Amyfinans før du beslutter dig? Så har vi i det følgende samlet noget mere info om Amyfinans som kan være relevant at vide mere om:

Amyfinans Trustpilot score

Amyfinans Trustpilot score er i skrivende stund middel på 3,2/5 stjerner. Men da Amyfinans er et nyere selskab, så er der kun ganske få anmeldelser og erfaringer at finde på deres Trustpilot side.

Amyfinans kontakt information

Har du et spørgsmål til Amyfinans? Så kan du via deres hjemmeside kontakte låneformidleren. Hvis du ikke kan finde et svar på hjemmesiden, så kan du med fordel skrive en mail til Amyfinans. Du kan finde kontaktoplysningerne nedenfor:

Website: Amyfinans.com

Adresse: Jernbane Allé 45 , 2700 Vanløse

E-mail: hello@amyfinans.com

Alternativer til Amyfinans

Det er altid en god idé at overveje forskellige alternativer før man vælger sig et lån. Det gør sig også gældende for Amyfinans. Det kunne eksempelvis være, at du vil låne i kortere tid eller måske ønsker et lavere lånebeløb. Hvad end der er vigtigt i dine overvejelser om lån så er det altid en god idé at sende en ansøgning til flere låneselskaber og så vurdere tilbuddene derfra. Ved at trykke på linket nedenfor kan du blive taget til en større oversigt, hvor du hurtigt kan finde det rette lån for dig:

Denne side blev sidst opdateret september 2022.