Menu Luk

Gratis kviklån – Lån rentefrit i 30 dage

Du kan som førstegangslåner få et gratis kviklån i 30-60 dage hos disse udbydere:

Er du i tvivl om hvilket lån du skal vælge? Klik her og læs mere om udbyderne.

Hvad er et gratis kviklån?

Et gratis kviklån er et lån, som er både er rente- og gebyrfrit. Det betyder at du ikke skal betale noget for at tage lånet. Ingen renter og ingen gebyrer – det er helt gratis. De gratis kviklån er dog ikke gratis for evigt. Du skal nemlig typisk tilbagebetale lånet inden for 30 eller 60 dage. Har du ikke indbetalt pengene inden for tidsgrænsen, skal du så begynde at betale renter og gebyrer.

Selvom du søger et kviklån gratis, er de gebyr- og rentefrie lån faktisk ikke kviklån. Der er i stedet tale om såkaldte kassekreditter. Men bare rolig der er ikke stor forskel på de to lånetyper. Der er dog få ting som adskiller et kviklån fra en kassekredit. Blandt andet er kassekreditter ikke omfattet af loven om 48 timers betænkningstid. Det betyder at du kan låne penge og få dem med det samme. Desuden skal du ved kassekreditter ikke tilbagebetale dit lån på samme måde. Ved at tage en gratis kassekredit får du altså følgende fordele:

 1. Udbetaling med det samme
 2. Kviklån første lån gratis
 3. Lån rentefrit i 60 dage

Hvorfor kan du få et kviklån gratis?

Du undrer dig måske over hvorfor det kan lade sig gøre at få et kviklån gratis. Men faktisk er der ligger der nogle aldeles gode grunde bag. Der er typisk to hovedårsager til at virksomheder lader folk prøve deres produkter gratis.

1. Grundet hård konkurrence

Kviklånsbranchen er præget af en utrolig hård konkurrence. Det har den fordel, for dig som forbruger, at virksomhederne hele tid må finde på nye måder at skille sig ud på. Her er de gratis kviklån en af de ting som nogle af virksomhederne bruger til at få en fordel overfor de andre udbydere. Men det kommer jo kun dig til gode. Så find et kviklån i oversigten og lån rentefrit i 30 dage eller længere.

2. For at du prøver deres produkt

Virksomhederne vil rigtig gerne have at du prøver deres produkt, og derfor tilbyder nogle et gratis lån. De gør det dog ikke for deres blå øjnes skyld, da de selvfølgelig er en virksomhed der gerne skal løbe rundt. Derimod tilbyder dig dig et gratis lån for at du kommer til at prøve deres produkt. Det gør de blandt andet, da de ved at nogle af dem, som prøver at låne hos dem vil vende tilbage og låne igen. For har man haft en god oplevelse hos et selskab vender man typisk tilbage. Det giver dig dog muligheden for at kunne få et kviklån gratis. Vær dog opmærksom på at der altid vil være folk som ender ud med ikke at kunne tilbagebetale pengene inden for den gratis periode. Hvis det kunne være dig, bør du måske genoverveje, hvor god en idé det rent faktisk er at låne gratis.

Hvem kan få et gratis kviklån?

Det er ikke hvem som helst som kan få et kviklån gratis. Der er nemlig nogle gængse kriterier som du skal opfylde for at få lov til at tage et kviklån. Men den enkelte låneudbyder kan også have yderligere krav som du skal opfylde før du kan låne hos dem. De gængse krav til at kunne få et kviklån gratis er:

1. Førstegangslånere

Et af de mest typiske krav for at få lov til at låne penge gratis er at du skal være førstegangslåner hos selskabet. Det betyder at folk som allerede har lånt hos formidleren typisk ikke kan få lov til at låne gratis. Der findes dog en række låneudbydere som tilbyder gratis kviklån. Så har du allerede lånt gratis hos en af udbyderne, kan du altid prøve at ansøge hos en af de andre og lån rentefrit i 30 dage eller længere.

2. Folk der ikke er i RKI eller Debitor Registret

Det er ikke muligt at få et gratis kviklån trods RKI eller Debitor Registret registreringer. Så er du registreret i et af disse kan du altså ikke få lov til at få et kviklån gratis. Er du registreret i RKI eller lignende skyldnerregistre? Så bør du måske genoverveje hvorvidt det overhovedet er en klog idé at låne penge – gratis eller ej.

3. Du kan kun låne gratis i en periode

De rentefrie lån er kun gratis i en periode. Efter den periode vil du begynde at skulle betale renter og eventuelle gebyrer. Den typiske løbetid på gratis lån er på mellem 30 og 60 dage. Så har du brug for et gratis lån i over en måned kan det godt lade sig gøre. At tage et lån rentefrit i 60 dage er nemlig en reel mulighed, som du kan benytte dig af. Så hvis du kun ønsker et gratis lån indtil næste lønseddel, kan det være en rigtig god løsning for dig at gøre brug af. Kan du ikke nøjes med muligheden for at tage et lån rentefrit i 60 dage eller derunder, kan du med fordel benytte vores store oversigt over kviklån til at se flere udbydere.

Hvad skal du være opmærksom på med gratis kviklån?

Hvis du udelukkende vil have et gratis lån, er der nogle ting som du skal være opmærksom på i den forbindelse. Vi gennemgår tingene i dette afsnit:

Seneste indbetalingsfrist for dit gratis lån

De forskellige udbydere har hver især en grænse for hvor længe du kan låne gratis af dem. Overgår du den sidste frist for tilbagebetaling, er lånet ikke længere gratis. Det er derfor vigtigt at du er opmærksom på hvornår den sidste indbetalingsfrist for lånet er.

Desuden skal du også være opmærksom på at låneudbyderne først registrer din indbetaling når de rent faktisk har modtaget pengene. Det betyder at du skal sikre dig at låneudbyderen modtager pengene til tiden. Så er der for eksempel en weekend lige op til tilbagebetalingsfristen, risikerer du at din bank først sender pengene til låneselskabet i en af hverdagene efter.

Ændringer i betingelserne

Fra tid til anden ændrer låneudbyderne deres betingelser. Typisk plejer de at gøre betingelserne bedre for deres brugere. Dog kan der godt opstå en situation hvor en af udbyderne som tilbyder gratis kviklån pludselig stopper med at have disse. Du skal derfor altid selv være opmærksom på om du kan få et kviklån gratis.

Vi forsøger her på KviklånOversigt.dk at holde vores oversigter opdateret. Dog garanterer vi ikke at alt informationen her på vores side er 100% opdateret. Vi har nemlig rigtig mange låneudbydere at holde øje med, og mange undersider som vi skal holde opdateret for at hjælpe folk med at finde det rette lån til dem. Derfor kan der når låneudbydere ændrer deres betingelser gå lidt tid før dette bliver opdateret på vores side. Det er derfor også vigtigt at du selv er opmærksom på om betingelserne stadig gælder. Ved tvivl skal du altid forholde dig til informationen på de sider som vi henviser til. Har du set en ændring i betingelserne hos en eller flere af de forskellige udbydere? Så tøv ikke med at kontakt os.

Hvem tilbyder kviklån gratis?

Det er langt fra alle låneudbydere som tilbyder gebyr- og rentefrie kviklån. Vi har derfor på denne side samlet de forskellige muligheder du har for at få et gratis kviklån. Du kan nedenfor læse om de forskellige fordele de forskellige låneudbydere har. Desuden kan du se de hvilke krav den enkelte låneudbyder stiller til dig som låner. Hvis du lever op til kravene er det måske muligt for dig at tage et lån rentefrit i 30 dage eller måske mere.

LendOn

På LendOn.dk kan du som ny kunde låne op til 6.000 kroner gratis i 30 dage. Du får hos udbyderen en online profil, hvor du nemt kan administrere dit lån. Hvis du lever op til følgende krav kan du få et gratis lån hos LendOn:

Krav til at låne på LendOn.dk:

 • Være minimum 21 år
 • Have dansk adresse
 • Ingen RKI eller lignende
 • Have dansk bankkonto

Få et gratis lån hos LendOn

Ferratum

Hos Ferratum kan du første gang du låner få en gratis kassekredit på helt op til 20.000 kroner i 30 dage. I låneselskabets åbningstid får du pengene på kontoen højst 45 minutter efter at du er blevet godkendt til lånet. Du skal blandt andet leve op til følgende krav for at blive taget i betragtning til lånet:

Krav til at låne på Ferratum.dk:

 • Være minimum 23 år gammel
 • Ingen registrering i skyldnerregistre
 • Dansk CPR-nummer
 • Dansk folkeregisteradresse

Tag et gratis lån hos Ferratum

Nupp

Lån rentefrit i 60 dage hos Nupp. Du kan som førstegangslåner få en gratis kassekredit på op til 6.000 kr. ved låneformidleren. Hos udbyderen får du svar på din låneansøgning med det samme. De stiller ingen spørgsmål til hvad du skal bruge pengene på. Dog skal du leve op til følgende krav for at låne hos dem:

Krav til at låne på Nupp.dk:

 • Du er over 19 år
 • Har fast bopæl i DK
 • Ingen registrering i RKI eller Debitor Registret
 • At du har fast indtægt

Få et rente- og gebyrfrit lån hos Nupp

Simbo

På Simbo.dk kan du første gang du låner tage et gratis lån på op til 6.000 kr. i 30 dage. Hos Simbo får du hurtigt pengene når du har godkendt låneaftalen. Der går nemlig typisk kun 30 minutter før du har adgang til pengene. For at få et lån gratis hos Simbo er der nogle minimumskrav som du skal leve op til:

Krav til at låne på Simbo.dk:

 • Mindst 19 år gammel
 • Have dansk statsborgerskab
 • Dansk folkeregisteradresse
 • Have en NemKonto i en dansk bank

Tag et gratis lån hos Simbo

Grunde til at du ikke kan få et kviklån gratis

Hvis du ikke lever op til de forskellige krav til at få et kviklån gratis, har du nogle forskellige muligheder. Hvilken mulighed du skal gøre brug af afhænger af hvorfor du ikke kan få et kviklån gratis.

Du er ikke gammel nok

Hvis du ikke er gammel nok til at tage et kviklån gratis, har du afhængigt af din alder nogle forskellige muligheder. Vær dog opmærksom på at du altid skal være mindst 18 år og myndig for at kunne låne penge. Så er du under 18 år er det måske en bedre idé at spørge dine forældre til råds omkring økonomi.

Er du stadig ung, men over 18 år, bør du også revurdere, hvorvidt du reelt set har brug for et lån. Det er nemlig ikke sikkert at du i en ung alder er i stand til at vurdere hvad det indebærer at sætte sig i gæld. Så er det ikke en absolut nødvendighed for dig at låne penge, anbefaler vi dig at lade være. Er du over 18 år og er helt sikker på at du rent faktisk har brug for at låne penge? Så lån penge og få dem med det samme.

Du kan ikke låne nok penge gratis

Har du besluttet dig for at låne penge, men kan ikke låne nok hos udbyderne af de gratis kviklån har du et par valg. Du kan enten vælge at finde et låneselskab, hvor du kan tage et lån med et højt nok lånebeløb. Alternativt kan du også vælge at optage kviklån gratis hos flere af de ovenstående låneudbydere.

Hvis du vælger at låne hos flere af udbyderne af gratis kviklån kan det nogle gange blive lidt uoverskueligt at holde styr på. Vi anbefaler dig derfor at søge om lånene på den samme dag. På den måde undgår du tvivl om hvornår du skal tilbagebetale låneudbyderne, og hvilken udbyder der skal betales hvornår. Vil du kun have et lån gratis? Så anbefaler vi dig også at sætte kryds i kalenderen for hvornår du skal tilbagebetale hvad. Så er du nemlig sikker på at du husker det. Du kan eksempelvist også sætte en alarm på din mobil med en påmindelse.

Du har allerede lånt hos låneselskaberne

Har du allerede lånt hos låneudbyderne kan du desværre ikke få et kviklån gratis igen. Der er nemlig tale om en engangspromotion for de forskellige udbydere. Bliver du alligevel nødt til at låne penge kan du vælge at låne hos dem igen, eller se efter eventuelle billigere alternativer i vores kviklån oversigt.