Mozipo

Et Mozipo lån har en ÅOP på 34,49%. Nedenfor kan du se 5 billigere alternativer:

Om Mozipo

Mozipo har siden 2016 formidlet kviklån til forbrugere på det danske lånemarked. Hos udbyderen kan du låne mellem 500 og 6.000 kroner med en løbetid på 2-4 måneder.

Mozipo.dk ejes af Mozipo ApS. Selskabet er en del af Mozipo Group, som i skrivende stund har aktiviteter i Litauen, Romanien, Polen og Danmark. Gruppen har foruden de nuværende markeder planlagt ekspansion til yderligere 4 markeder.

For at kunne låne hos Mozipo skal du som minimum leve op til følgende lånekrav:

  • Være mellem 22 og 70 år gammel
  • Have et dansk telefonnummer
  • Have en aktiv e-mailadresse
  • Være bosat i DK
  • Have en dansk bankkonto
  • Være i besiddelse af eget gyldigt NemID

Mozipo Trustpilot anmeldelser

Før man låner hos en given låneudbyder er det en god idé at tage et kig på hvordan virksomheden klarer sig på Trustpilot. Et hurtigt kig på Mozipos Trustpilot anmeldelser afslører overvejende utilfredshed blandt brugerne. Der er dog også nogle få brugere som har udtrykt tilfredshed med Mozipos service.

Samlet set ender Mozipo.dk med en score på under middel på Trustpilot.

Mozipo ÅOP

Et Mozipo lån er sammenlignet med mange andre lån i Danmark dyrt mål på ÅOP. Lånets ÅOP ligger nemlig på hele 34,49% ved et lån på 2-4 måneder.

Det betyder at dine samlede udgifter til lånet være på 34,49% oveni dit lånebeløb, hvis du skulle låne penge hos udbyderen i en periode på 1 år.

Da Mozipos ÅOP er relativt høj, er det en god idé at overveje hvilke billigere alternativer du eventuelt kan låne hos.

5 billigere alternativer til et Mozipo lån

Mozipo lånet har en høj ÅOP på 34,49%. Det er lige under den den lovmæssige grænse på 35%, som er baseret ud fra lovgivningen som trådte i kraft den 1. juli 2020. Der findes meget få lån i Danmark som har en ÅOP der er tilsvarende høj. Vi kender faktisk kun til Creditstar som har en højere ÅOP. Her på siden vil du kun kunne finde lån med en ÅOP på under 25%. Derfor er de 5 alternativer som vises øverst på siden billigere målt på ÅOP end Mozipo. 

Fandt du ikke dit perfekte lån her på siden? Så kan du se flere lån og lede videre i vores store oversigt over lån. Du kommer til oversigten ved at trykke på knappen:

Denne side blev sidst opdateret juli 2022.