Lån penge og få dem med det samme

Vælg et lån i oversigten, lån penge og få dem med det samme.

Lån penge og få dem med det samme i låneoversigten

Mangler du råderum i din privatøkonomi? Eller har du måske nogle projekter, eller en rejse du gerne vil have realiseret, men mangler de sidste penge? Så lån penge og få dem med det samme via vores låneoversigt.

Vi bestræber os her på siden på at finde de absolut bedste og billigste lån med hurtig udbetaling, fra pålidelige låneformidlere. Efterhånden som vi finder lån som lever op til vores kriterier tilføjer vi dem her til siden for at du altid kan finde godt og sikkert online lån. Vores oversigt over lån er dermed din nemme måde at starte informationssøgningen omkring akut lån. Så find blot de lån du finder mest interessante i oversigten og lån penge akut af den låneudbyder som passer bedst til dit behov. Nemmere bliver det nærmest ikke.

Lån penge og få dem med det samme

Hvis du har det mindste du er i tvivl om, har vi skrevet en stor guide til at besvare de fleste af de spørgsmål, som du eventuelt måtte have. Tryk blot på et af de nedenstående links for at finde svar på det du vil vide mere om. Beslutter du dig for at låne penge, kan du blot bruge vores oversigt over lån til at se nogle af de bedste udbydere på markedet.

Indholdsfortegnelse:

Lån penge akut – sådan gør du

Du kan opnå en stor besparelse ved at finde lige netop det lån som passer bedst til dit behov. Vi har i det følgende skrevet en trin-for-trin guide til brug af hjemmesiden. Vi anbefaler dig at du gør brug af denne, for at få de bedste forudsætninger for at låne penge billigt – også selvom du mangler penge akut.

1. Beslut hvor meget du vil låne

Til en start er det vigtigt at du gør op med dig selv, hvor meget du har behov for at låne. Der er nemlig ingen grund til at låne mere end du reelt set har behov for. Så slipper du nemlig for at betale renter og gebyrer for penge som du ikke engang har brug for. Når du har fundet frem til hvilket lånebeløb som du har behov for kan gøre oversigten over lån i toppen af siden mere overskuelig. Det gør du ved blot at angive hvor meget du ønsker at låne. På den måde bliver lån som er irrelevante for dig nemlig frasorteret.

2. Vælg din alder i oversigten

Hvis du vil gøre oversigten endnu mere anvendelig kan du også vælge at angive din alder på toppen af siden. Der er nemlig mange låneformidlere, som har forskellige aldersgrænser på helt op til 25 år. Ved at angive din alder bliver lånene du får vist altså meget mere relevante for dig, og du får endnu bedre forudsætninger for at låne penge billigt.

3. Lån penge efter laveste rente eller mest populære

Du har nu fundet frem til et godt udvalg af lån, som som udgangspunkt passer godt til dine lånekriterier. Men det er muligt at gøre oversigten mere relevant. Det gør du ved at sortere lånene efter de mest populære eller de med den laveste rente. Hvis du vælger at sortere lånene efter den laveste rente vil du øverst se de lån hvor du kan opnå den laveste mindsterente. Vælger du derimod at sortere efter mest populære lån vil du få en oversigt over de mest valgte lån her på siden. Vi opdatere fra tid til anden denne oversigt, så den viser hvilke lån der er flest der ender med at tage.

4. Beslut dig for løbetiden på lånet

Du bør på nuværende tidspunkt kunne finde nogle rimelig relevante lån for dig i oversigten. Men endnu en ting som du bør have med i dine overvejelser, er løbetiden på lånet. Hvor lang tid du låner har nemlig betydning for, hvor meget det kommer til at koste dig at låne penge. Som hovedregel er de mest kortsigtede lån dyrere i ÅOP og rente, end lån med en længere løbetid. Dog kommer du også hurtigere af med lånet igen.

Det vigtigste du skal gøre det klart med dig selv, hvis du tænker at du blot vil låne meget kortsigtet er hvorvidt det er sandsynligt at du skal låne igen senere. Er det det kan det nemlig til tider være bedre at vælge et lidt mere langfristet lån. Stiftelse- og administrationsomkostningerne gør nemlig dyrt hele tiden at tage små kortfristede lån.

5. Lån penge billigt ved at ansøge flere steder

Til tider kan man godt komme i tvivl om hvorvidt låneformidlerne rent faktisk vil låne til en. I sådanne tilfælde vil det være en god idé at ansøge uforpligtende om et lån flere steder. Det kan nemlig være med til markant at øge dine chancer for at blive godkendt til et lån. Sender du uforpligtende ansøgninger til flere forskellige låneudbydere, har du faktisk også bedre mulighed for at vælge det billigste lån. Du vil nemlig få indtil flere forskellige konkrete lånetilbud som er baseret på din kreditvurdering. Vi anbefaler at du sender en uforpligtende ansøgning til mindst 3 forskellige udbydere. Herfra er det bare at vælge det billigste og bedste lån til dit behov. Så ansøg flere steder og lån penge billigt allerede i dag.

6. Læs vores gode råd

Du kan sidst men ikke mindst også vælge at læse vores gode råd inden du låner. Du finder disse nederst på siden. Blandt andet forklarer vi i rådene hvordan du laver et budget, samt hvordan du bedst muligt låner med omtanke. Desuden uddyber vi også hvordan du optimerer dine chancer for at blive godkendt til et lån.

Ofte stillede spørgsmål:

Du kan låne mellem 500 og 500.000 kroner online. Hvor meget du kan låne afhænger dog af hvilken udbyder du vælger. Se hvor du kan låne her.

De mest gængse minimumskrav for at du kan tage et lån online er:

  • Minimum 18 år
  • Fast bopæl i Danmark
  • Ikke være registreret i RKI
  • Have en fast indtægt

Opfylder du kravene? Så find dit online lån her.

Du kan finde nogle af de bedste online lån på markedet i oversigten her.

Det kommer an på, hvilken låneudbyder du vælger. Hos nogle udbydere modtager du pengene med det samme, mens du ved andre først har pengene efter 48 timer. Du kan se udbetalingshastigheden for den enkelte udbyder ved at klikke ‘vis mere’ i oversigten her.

Vi har nu guidet dig igennem hvordan du bedst muligt låner penge online. Føler du dig klædt på til at låne allerede nu? Så lån penge og få dem med det samme vha. vores låneoversigt. Du kan komme til låneoversigten ved at trykke “lån penge nu” på knappen nedenfor:

Fordele og ulemper ved et online lån

At låne penge online har klart både sine fordele og ulemper. I det følgende tager vi et kig på disse. Du kan derefter overveje hvorvidt du mener at de fordelene medfører flere positive ting for dig, end det ulemperne medfører af negative ting.

Fordele ved online lån

Du ved jo selvfølgelig bedre end os hvad du kan bruge dit lån til. Men lad os se på nogle af de mange fordele som du får ved online lån, udover det som lånet vil kunne gøre for dig:

1. Lån penge hurtigt

Det går super hurtigt at låne penge på nettet. Typisk vil du kunne sende din ansøgning og få svar på i alt 3-8 minutter. Det varierer dog lidt fra selskab til selskab. Herefter skal du blot vente på at du får udbetalt pengene til din konto. Tiden der går fra du har ansøgt til at du har pengene på din konto er dog mere forskellig fra den ene udbyder til en anden. Eksempelvis kan der gå op til flere dage med udbetalingen hos enkelte udbydere. Hos de fleste udbydere har du dog pengene på din konto i løbet af et par hverdage.

Har du brug for penge her og nu? Så lån penge og få dem med det samme ved at vælge en udbyder i oversigten øverst på siden. Her finder du både lån hvis du har akut brug for penge, men også andre lån som har lidt længere udbetaling.

2. Nem godkendelse

Det er ikke svært at blive godkendt til et online lån. Først skal du kreditvurderes af låneudbyderen du vælger. En sådan kreditvurdering laves typisk ud fra din alder, indkomst, og økonomiske situation. Desuden ses der på om du står registreret i skyldnerregistre som RKI og Debitor Registret. Hvis du står registreret i sådanne databaser kan det blive svært at låne penge hos de fleste låneformidlere, og du bør derfor benytte en låneudbyder som er specialiseret i RKI-lån. Udover disse parametre er der ikke så meget der skal til for at du kan blive godkendt til et lån.

3. Færre spørgsmål

Endnu en af fordelene ved at låne online er at du bliver fri for at møde personligt op i banken og svare på en masse spørgsmål om hvorfor du gerne vil låne. Denne process kan for rigtig mange være intimiderende i sig selv. Efter internettets tilkommelse kan du i stedet låne i ro og mag fra din sofa, fra bilen, i toget, eller hvor du nu er og har brug for penge. Du behøver ofte ikke engang forklare hvorfor du gerne vil låne penge. Har du brug for et lån, men har ikke lyst til at argumentere for at du skal have lov til at låne? Så brug vores oversigt over lån, udvælg den bedste udbyder, lån penge og få dem med det samme. Du kan på den måde låne med færre spørgsmål.

4. Lån penge online med en nem ansøgningsproces

Det online lånemarked har over de seneste år udviklet sig meget. Den generelle tendens er at det bliver lettere og mere fordelagtigt for forbrugere at ansøge om et lån online. Dette har også påvirket at selve ansøgningsprocesserne for at låne er blevet bedre og simplere. 

Hele processen foregår typisk online, og kræver blot at du har adgang til en computer, tablet eller mobil. Så uafhængigt af hvilken enhed du har kan du altid søge om et lån. For at søge skal du blot gå ind på din ønskede låneudbyders hjemmeside og ansøge om lånet. Du kan bruge vores oversigt i toppen af siden til at finde den rette udbyder. Selv når du skal underskrive en låneaftale foregår det digitalt. Her skal du bare benytte dit NemID til at underskrive låneaftalen. Hvis du ønsker det, er det ved mange udbydere stadig muligt, at underskrive uden NemID, men dette gør imidlertid låneprocessen en anelse længere.

5. Lån penge uden sikkerhed

Når du tager et online forbrugslån behøver du typisk ikke at stille sikkerhed i noget. Det betyder at du hverken behøver at stille sikkerhed i din bil, dit hus eller måske endda din cykel for at få lov til at låne penge. Hvis du i stedet vil prøve at tage et lån i banken vil de typisk have lov til at stille sikkerhed i eksempelvis dit hus. Med online forbrugslån slipper du dog ofte for dette. Er du klar til at låne? Prøv vores låneoversigt, og lån penge uden sikkerhed allerede i dag.

Ulemper ved online lån

Selvom der er mange fordele ved at låne penge online, er der også nogle ulemper forbundet med de online lån. I det følgende tager vi et kig på nogle af de ting som taler imod at vælge at låne penge på nettet.

1. Dyrere end banklån

Den absolut største grund til at du måske bør gå udenom de online forbrugslån er at de typisk, men ikke nødvendigvis, er dyrere end lån i banken. Grundet hård konkurrence blandt udbyderne, har det online lånemarked nemlig forbedret sig en del. Det er derfor muligt at låne til respektable renter hos mange af udbyderne. Dog er det stadig typisk billigere at få et lån i banken. Der kan dog følge en del mere besvær med det, og du skal typisk også stille sikkerhed i dine ejendele for at få et banklån.

2. Endnu dyrere ved manglende tilbagebetaling

På normal vis er det ikke specielt dyrt at tage et lån online. Specielt ikke hvis du bare skal bruge det til at kunne komme forbi næste måneds lønseddel for at kunne tage fuld kontrol over din økonomi igen. Det tidspunkt hvor lån af penge online kan blive et træls bekendtskab er hvis du glemmer at indfri dit lån til tiden. Du vil her nemlig som oftest blive pålagt ekstra gebyrer, og det er her det nogle gange går galt for folk at tage selv de billigste forbrugslån og kviklån online. Vær derfor sikker på at du har en plan for tilbagebetalingen, og lån penge nemt og hurtigt med ro i sindet. Det er nemlig ganske ufarligt at låne penge online hvis du blot har lagt en god plan for hvordan du kommer af med lånet igen.

Vores bedste råd til at holde styr på dine betalinger er at lave en påmindelse på din telefon eller tilmelde dit lån til BetalingsService. På den måde er du nemlig sikker på at du husker at betale de månedlige ydelser. Så gør dig selv en tjeneste; tilmeld dine lån til BetalingsService, eller stil en alarm, og lån penge uden om banken med ro i sindet.

Synes du at der er flere fordele end ulemper ved at låne online ift. det du skal bruge pengene til? Så prøv vores låneoversigt, lån penge og få dem med det samme allerede i dag. Du kan komme tilbage til låneoversigten ved at trykke “lån penge nu” på knappen nedenfor:

Lån penge og få dem med det samme 24/7

Der kan til tider opstå situationer, hvor det er nødvendigt at låne penge her og nu. Men det er ikke altid lige nemt at få penge på kontoen, da det er de færreste låneformidlere der arbejder i døgndrift. Er du i en situation hvor det er nødvendigt for dig at låne penge om natten, i weekender, på helligdage – eller måske en kombination af alle tre? Så er der heldigvis for dig indtil flere låneudbydere som kan tilbyde dig et lån.

Vær opmærksom på at de udbydere, der tilbyder lån på skæve tidspunkter som oftest tager en højere rente og ÅOP, end de fleste andre låneudbydere. Så hvis du kan vente med at få pengene på kontoen til det bliver hverdag, kan du typisk få et billigere lån ved bare at vente lidt.

I det følgende kan du finde nogle af de låneudbyder, hvor det er muligt at låne uden for normal tid. Låneudbydere ændrer fra tid til anden deres betingelser. Vi garanterer derfor ikke altid for aktualiteten for at du stadig kan få pengene udbetalt med det samme på skæve tidspunkter hos udbyderne. Det er derfor vigtigt at du også selv tjekker op på om det stadig er muligt at låne penge i weekender, på helligdage og om natten hos udbyderne.

Lån penge om natten

Et af de første tidspunkter hvor det kan være besværligt at låne penge hurtigt er om natten. Mange online låneformidlere accepterer nemlig gerne din ansøgning om natten, men godkender den først dagen efter. Ydermere er det de færreste låneudbydere som rent faktisk udbetaler pengene til dig om natten. Har du brug for at låne om natten? Så lån penge om natten ved nogle af udbyderne i oversigten øverst på siden.

Lån penge i weekender

Et andet tidspunkt det også kan være svært at finde den helt rette låneudbyder er i weekender. De fleste ansatte i lånefirmaerne er nemlig her gået på weekend. Der er derfor et mindre udbud af lån lørdage og søndage. Vil du gerne låne penge en lørdag eller en søndag kan det sagtens lade sig gøre. Nogle få låneformidlere udbetaler nemlig også penge til din konto i weekender. Har du brug for at låne i weekenden? Så lån penge og få svar med det samme, og pengene på kontoen hurtigt efter hos nogle af udbyderne i låneoversigten øverst på siden.

Lån penge på helligdage

Det nok allersværeste tidspunkt at låne penge er på helligdage. Folk er her nemlig typisk hjemme ved deres familier i stedet for at være på arbejde. Dog er det faktisk langt fra en umulig opgave at låne penge på helligdage. Der er nemlig nogle få udbydere som tilbyder udbetaling til din konto på helligdage. Har du brug for at låne på helligdage? Så lån penge og få dem med det samme hos nogle af låneudbyderne øverst på siden.

Hvis du har mulighed for at vente et par dage med at få pengene har du selvsagt flere lånemuligheder end ellers. Hvis det overhovedet er en mulighed at vente, så lån penge billigere ved at sammenligne endnu flere lån i vores store oversigt over lån. Tryk blot på nedenstående knap for at komme til oversigten:

Krav til at låne penge online

For at låne penge online er der nogle gængse og lovmæssige krav som du skal overholde. De individuelle låneformidlere kan tilmed stille nogle ekstra krav som du også skal overholde for at kunne optage et lån hos dem. I det følgende tager vi et kig på nogle af de mest gængse lånekrav for at optage små lån på nettet:

1. Minimumsalder på 18 år

For at kunne tage et lån i Danmark skal du ifølge lovgivningen mindst være 18 år gammel. Du skal nemlig være myndig for at kunne indgå en låneaftale. Selvom lovgivningen siger at du skal være 18 år for at kunne indgå en låneaftale, stiller mange af låneudbyderne ekstra krav til din alder. Disse krav varierer, men er typisk 19 år, 20 år, 21 år, 23 år eller 25 år. Så hvis du vil låne penge som ung lever du ikke nødvendigvis op til alle låneformidlernes alderskrav. Er du 18 år og har brug for et lån? Så lån penge uden sikkerhed hos låneformidlerne øverst på siden.

Du kan på toppen af siden angive din alder i vores låneberegner. På den måde får du kun vist de lån, hvis krav du lever op til aldersmæssigt. Er du ung bør du også lige overveje om det nu også er nødvendigt for dig at låne penge. Det vil nemlig være dumt at blive fanget i en ond gældscyklus allerede nu, hvis du ikke har 100% styr på hvad du laver.

2. Dansk statsborgerskab

Foruden at være myndig og have en minimumsalder på 18 år, skal du typisk også være dansk statsborger for at kunne få et lån af de forskellige låneformidlere. For de flestes vedkommende er det dog ikke et problem. Men har du ikke et dansk statsborgerskab, er det også muligt for dig at finde et lån. Brug blot oversigten i toppen af siden og lån penge i dag hos en udbyder, hvor det ikke er et krav. Du kan finde ud af om det er et krav ved at trykke “vis mere” hos den enkelte låneudbyder i oversigten.

3. Krav om indtægt

Typisk stiller låneudbyderne krav om indtægt. Mange udbydere stiller nemlig krav om at du skal have en årlig indtægt på over 125.000 kr. for at kunne låne af dem. De gør dette både for din, men også deres egen skyld. Der er nemlig ingen der har interesse i at du ikke kan betale dit lån tilbage, og at du ender i økonomisk uføre. Vi anser det derfor som en positiv ting at der er et krav om indtægt på de fleste lån. Det er dog langt fra hos alle låneformidlere du behøver at have en så stor årlig indtægt. Kravet om faste indtægter kan dog være meget svært, at komme udenom.

4. Fast bopæl i Danmark

Låneselskaber stiller også ofte krav om at du har fast bopæl og folkeregisteradresse i Danmark. Desuden må du ikke gøre brug af navne- og adressebeskyttelse. Låneselskaberne bliver nemlig nødt til at vide om du rent faktisk er bosat i Danmark før de låner dig penge. Ved at låneselskaberne stiller krav om at du har dansk folkeregisteradresse uden navne- eller adressebeskyttelse har de også bedre mulighed gøre brug af inkassokrav m.m. ved manglende tilbagebetaling af lånet. Er du bosat i Danmark? Så lån penge og få dem med det samme uden problemer. Brug blot vores oversigt øverst på siden til at finde et lån.

5. Indehavere af NemID

NemID er ofte et krav hos låneformidlere. De skal nemlig kunne verificere at det rent faktisk er dig som ønsker at låne penge af dem. Så i stedet for at du skal indscanne diverse dokumenter med din underskrift på, kan du blot underskrive med NemID og få en hurtigere låneprocess. Brug derfor dit NemID og lån penge og få dem med det samme. Hvis du ikke ønsker at underskrive med NemID, kan du også vælge at indscanne dokumenter hos nogle låneudbydere.

6. Dansk bankkonto

En del af de danske låneselskaber stiller desuden krav om at du skal have en dansk bankkonto. En af grundene til dette er nok for at sikre at de udelukkende sender penge til banker som overholder dansk lovgivning og finansielle regulativer i Danmark. Finanstilsynet har nemlig mulighed for at holde tilsyn med alle danske banker, men ikke nødvendigvis alle udenlandske banker. Så brug blot en dansk bank og lån penge uden problemer.

7. Ingen RKI

Hos langt størstedelen af de online låneudbydere kan man ikke få lån trods RKI eller Debitor Registret registreringer. Hvis du er registreret i RKI eller lignende skyldnerregistre, bliver du derfor nødt til at låne penge af virksomheder der er specialiseret i dette. Er du registreret som dårlig betaler i RKI bør du dog overveje meget nøje, hvorvidt det er en god idé for dig at låne penge med et RKI lån. Typisk er der nemlig en god grund til at du er endt i et skyldnerregister. Selvfølgelig er der undtagelser til enhver regel, og i sådanne tilfælde er det også muligt at få et lån trods RKI. Her skal du dog regne med at skulle stille sikkerhed for lånet i form af en kautionist. 

Opfylder du alle de krav der skal til for at låne penge online? Så sammenlign og lån penge hurtigt via vores store oversigt over lån. Du kommer hurtigst tilbage til oversigten ved at trykke “lån penge nu” på nedenstående knap:

Lån penge hurtigt hos disse låneudbydere

Hvis du står og mangler penge, så har du rig mulighed for at finde et lån. Der findes nemlig en række udbydere af lån online i Danmark. Nedenfor kan du se nogle af de steder hvor du kan optage nye lån i dag: 

Aktive låneudbydere:

Der findes en del aktive låneudbydere i Danmark. Nedenfor kan du se en oversigt over de forskellige lånebrands ud fra deres reelle ejere:

3C Retail

3C Retail står bag følgende lånebrands i Danmark:

Basisbank

Basisbank tilbyder finansiering til følgende lånesteder i Danmark:

Finans 247

Finans 247 har følgende aktive lånebrands:

Capitolia

Capitolia står bag følgende lånebrands:

Øvrige

Øvrige lånesteder inkluderer:

Inaktive låneudbydere og lånebrands:

Da der er stor udskiftning i lånevirksomhederne i Danmark, så findes også en række steder, hvor det desværre ikke længere er muligt at optage lån. Nedenfor kan du få overblik over hvilke låneudbydere der ikke længere tilbyder lån:

Vil du gerne se en oversigt med aktive udbydere, hvor du hurtigt kan optage et hurtigt lån og sammenligne forskellige typer lån på kort tid. Så lån penge akut nu via oversigten øverst på siden. Kom til oversigten ved at trykke på knappen nedenfor: 

Værd at vide om online lån

Nedenfor har vi samlet en række informationer som er værd at vide for dig som mangler penge akut, og overvejer at tage et lån online:

14 dages fortrydelsesret

I Danmark er der 14 dages fortrydelsesret på lån. Det betyder, at du i princippet kan tage et lån med udbetaling samme dag, og så senere gøre brug af din fortrydelsesret. At du kan fortryde dine lån i 14 dage, skyldes Kreditaftalelovens §19, som har den følgende ordlyd: 

“Forbrugeren kan inden for en frist på 14 kalenderdage fortryde en kreditaftale.”

Selvom du har lovgivningen på din side, når du tager et lån, så er det alligevel dumt, at få optaget et kviklån, som du senere fortryder. Det skyldes, at det kan tage både lang tid at tilbagebetale, og alligevel så koster det at låne i den periode du har lånet. Sørg derfor for at være helt sikker på at du har fundet et lån der passer til dig før du låner uden sikkerhed med et online lån.

Lån penge gratis første gang er nærmest umuligt

Det er ikke alle der ved det, men det har faktisk været muligt at låne penge gratis første gang man lånte hos nogle få udbydere.

At du kunne låne penge rentefrit eller endda nogle gange helt gratis skyldtes at der var stor konkurrence på det danske lånemarked. Nyere låneudbydere valgte derfor til tider at lade nye kunder låne gratis ved dem første gang. Det havde nemlig den fordel for låneselskaberne, at du så blev tryg ved deres platform. Hvis du så en anden gang fik brug for at låne igen, var der så stor sandsynlighed for at vælge deres låneplatform igen.

Efter den nye lånelov som trådte i kraft d. 1. juli 2020 er det dog sværere end nogensinde at finde et gratis lån. Det skyldes, at priserne på lånene er blevet markant billigere grundet loven. Derfor hænger regnestykket ikke længere så godt sammen for de udbydere som ellers tilbød lån gratis. Dermed ikke sagt, at det er umuligt at finde et gratis eller rentefrit lån. Søg i oversigten øverst på siden, og lån penge gratis, hvis du er heldig at finde en udbyder der tilbyder dette.

Nem afbetaling via Betalingsservice

Når du tager et lån på nettet, så har du ofte mulighed for at gennemføre din afbetaling via Betalingsservice. Det er en klar fordel for dig, da du så er sikker på, at du får afdraget på din gæld hver måned. Hvis lånet har meget kort løbetid, så kan du dog overveje hvorvidt det er værd at bruge tid og energi på at tilmelde det. Låner du over mange måneder, så kan det dog sagtens betale sig, da du så nemt og hurtigt sikrer dig, at du rent faktisk får betalt til tiden. Dermed undgår du også eventuelle rykkergebyrer og sparer penge.

Når du har tilmeldt dit lån til Betalingsservice, så hold øje med hvornår lånet fremgår af din Betalingsserviceoversigt. Indtil da er det nemlig vigtigt, at du betaler lånet tilbage på normal vis. 

Er du klar til at finde et online lån? Så lån penge med lav rente ved at finde et lån i vores låneoversigt. Du kommer nemmest til låneoversigten ved at trykke på knappen forneden:

Lån penge med det samme udenom lånefirmaer

Hvis du står i en situation, hvor du har brug for, at tage et lån og få pengene med det samme, så er det ikke nødvendigvis bedst, at låne penge via lånefirmaer på nettet. Ofte vil du nemlig kunne få en god og billig løsning gennem andre alternative kilder. Overvej at tag et lån og få pengene med det samme udenom et pengeinstitut ved hjælp en eller flere af følgende muligheder:

  • Lån af en kollegaer, venner og familie
  • Lån af det offentlige

Ud fra ovenstående punkter gennemgås fordele og ulemper ved hver måde at tage et lån med det samme nedenfor:

Lån af kollegaer, venner og familie

Spørger du kollegaer, venner eller familie om muligheden for at låne af dem, så kan du endda være heldig, at få lov til at låne gratis. Det skyldes, at mennesker som holder af dig vil være meget tilbøjelige til, på bedst vis, at hjælpe dig. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at overholde dine låneaftaler til dine bekendtskaber, hvis de giver dig muligheden for at tage et nemt lån hos dem. Bedst er det, hvis i sammen udarbejder nogle betingelser og eventuelt en fast rente og et tilbagebetalingsskema for lånet. Et lånedokument kan også være en rigtig god idé hvis du låner uden sikkerhed af venner eller familie.

Lån af det offentlige

Alt afhængigt af din nuværende situation, så kan det være, at du kan låne penge af det offentlige. Dog skal du ikke forvente at kunne tage et lån og få pengene med det samme, når du låner pengene via det offentlige. Derimod får du typisk billigere lånemuligheder end ellers. Af typer af lån du kan få fra det offentlige kan nævnes:

  • SU lån
  • Tilskud af kommunen

SU lånet er selvsagt kun en mulighed, hvis du rent faktisk er på SU. Som et lån til studerende, er det dog en rigtig god mulighed, da det er markant billigere end sms lånene du ellers vil kunne finde på nettet.

Hos kommunen kan du få en masse tilskud i stedet for at skulle låne. Dette kræver dog, at du er i en vanskelig økonomisk situation, og så er der desuden en række krav du skal leve op til. Hvis du overvejer at søge tilskud af kommunen, så kan du se dine muligheder her.

Vil du hellere låne penge online? Så lån penge og få dem udbetalt med det samme via oversigten øverst på siden. Kom til oversigten ved at trykke på knappen nedenfor: 

Gode råd inden du låner penge

Det er vigtigt for os at du får de mest optimale muligheder for at tage det rigtige lån til lige netop dit behov. Der er imidlertid nogle tips og tricks som du kan benytte dig af for at finde det mest idéelle lån online. Så gør dig selv en tjeneste – brug af disse tips og lån penge billigt og hurtigt.

1. Sammenlign og lån penge hurtigt

Vores første gode råd indbefatter at gøre brug af en sammenligningstjeneste til at finde et lån. Du er allerede godt på vej, eftersom du er endt på denne side. Et godt overblik over de forskellige lån kan nemlig gøre det super nemt for dig at finde det rigtige lån. Det fungerer bare bedre at få lånene samlet i en struktureret oversigt, frem for selv at skulle til at finde alle de forskellige låneudbyderes sider, for så at skulle finde det sted på deres side hvor du kan finde den information du leder efter. Gør derfor brug en sammenligningstjeneste som vores, og lån penge hurtigt og ubesværet.

2. Lav et budget – det er lettere end du tror

Du bør altid gøre det klart for dig selv om du har råd til at tage et lån eller ej, før du låner penge. Den absolut bedste måde at gøre dette, er ved at lægge et budget. På den måde får du nemlig kortlagt din finansielle situation på en nem og overskuelig måde. Når du har kortlagt din finansielle situation har du så nemmere ved at se om det at låne penge reelt set vil skade eller gavne din nuværende situation.

Mange springer desværre over det at lave et budget. Det er nemlig noget som de fleste forbinder med en masse besvær og uoverskuelighed. Får du som en af de få lavet et budget kan det være med til at dig et bedre overblik og mere ro på din økonomi. Laver du et budget får du nemlig styr på dine pengestrømme – altså hvor dine indtægter og udgifter kommer fra. Hvis du får lavet et godt budget kan det også være at det bliver sidste gang du får brug for at låne penge.

Sådan lægger du et budget

Når du lægger et budget bør først og fremmest få styr på dine udgifter og indtægter. Dette er nemmest at gøre ved at få struktur på din bankkonto. Nærmere bestemt er det en rigtig god idé at lave en budgetkonto. Book blot et møde i banken, og bed dem om at lave en budgetkonto til dig. De kan også hjælpe dig med hvordan du gør.

Når du har fået styr på dine indtægter og dine udgifter kan du nu regne ud hvor meget du har til rådighed pr. måned. Ud fra dette kan du se hvor meget du har råd til at låne.

Har du aldrig lagt et budget før? Så kan det være en god idé at forhøre dig i din omgangskreds og finde ud af om der er nogen der er super gode til det der. Det kan jo være at du har en ven eller en kollega som kan hjælpe dig. Det er dog de færreste der går op i deres finanser, så det kan godt være at du bliver nødt til at prøve at finde hjælp andetsteds. Her lever vi jo i en ideel tid, da det er muligt at finde information om praktisk talt alt på nettet. Du kan med en søgning på Google eller YouTube finde frem til hvordan du får lavet et solidt budget. Så lav et budget allerede nu og lån penge med det samme, med styr på tingene.

3. Ansøg flere steder og lån penge billigt

Hvis du vælger at benytte vores låneoversigt har vi et lille fif til dig. Fiffet er såre simpelt, og går ud på at ansøge om et lån flere steder. Du kan nemlig forøge dine muligheder for at få et penge lån ved at ansøge mere end et sted. Det er dog ikke den eneste fordel du får ved at ansøge flere steder. Det giver dig nemlig også mulighed for at kunne sammenligne flere lånetilbud, og vælge det billigste. Den rente der står i låneoversigten er nemlig kun vejledende, og du vil, ved at ansøge flere steder, kunne få at vide fra indtil flere låneudbydere, hvad du kan låne for. Så ansøg om flere steder og lån penge billigt i dag.

4. Brug ÅOP i stedet for renten

ÅOP er nok det absolut vigtigste begreb, som du bør kende til, hvis du vil låne penge. Der er nemlig tale om et begreb, der samler alle de forskellige omkostninger ved at låne i en sats. Det vil sige at når du ser på ÅOP, så ser du en sats hvor både administrationsgebyrer, stiftelsesomkostninger og renten er medregnet i et procenttal. Modsat renten giver det dig altså meget bedre forudsætninger for at sammenligne lån på alle de årlige omkostninger. Kigger du udelukkende på renten når du sammenligner lån får du altså ikke at vide hvor meget det koster dig i gebyrer foruden renten, at låne hos udbyderne. Så kig på ÅOP når du låner, og lån penge på en smartere måde.

5. Lån penge med omtanke

Vores sidste råd er at låne penge med omtanke. Det er nemlig ikke helt uden risiko, at tage nemme lån online med Nem ID. Du bør derfor gøre det klart med dig selv, hvorvidt det rent faktisk er muligt for dig at tilbagebetale lånet til tiden. Hvis du er det mindste i tvivl om hvorvidt det er muligt for dig, refererer vi til ovenstående punkt om at lave et budget. Her kan du finde ud af hvordan du kan lave et budget så du har styr på din økonomi før du låner.

Er du klar til at tage et lån? Så prøv vores låneoversigt, og lån penge og få dem med det samme. For at komme til oversigten skal du blot trykke på knappen forneden: