Alfalån

Se de 5 bedste alternativer til Alfalån nedenfor:

Om Alfalån

Alfalån var en af mange låneformidlere for Basisbank. Det betød at det reelt set var Basisbank som udbød finansieringen. Modsat de mere kortfristede kviklån, udbød låneformidleren et forbrugslån hvor du tilbagebetalte over lidt længere tid. Det betød dog også at den årlige rente og ÅOP var lavere end hos de lidt mere kortfristede lån og kassekreditter.

For at låne hos Alfalån skulle du minimum være 18 år og myndig. Desuden skulle du også som minimum have et fast arbejde med en årlig minimumsindtægt på 150.000 kroner før skat. Herudover måtte du ikke være registreret i skyldnerregistre som RKI og Debitor Registret.

Lån op til 75.000 kr. med godkendelse på 30 sekunder

På Alfalån.dk kunne du låne mellem 3.000 og 75.000 kroner. Deres lån havde en løbetid på mellem 12 og 72 måneder.

Det var super simpelt at tage et lån via låneformidleren. På virksomhedens hjemmeside skulle du blot starte ansøgningen ved at angive hvor meget du ville låne, og hvor længe. Når du havde gjort dette, skulle du indtaste nogle få oplysninger om dig selv til kreditvurderingen mv. Efter at have afsluttet låneansøgningen gik der blot 30 sekunder før du blev godkendt. Blev du godkendt fik du pengene udbetalt samme dag eller hverdagen efter.

Indholdsfortegnelse:

Fordele og ulemper

Der er altid fordele og ulemper forbundet med at låne penge. Som forbruger kan det derfor være en rigtig god idé at sætte sig ind i hvilke fordele og ulemper du kan støde på hos en given låneudbyder. Nedenfor ser du nogle af fordelene og ulemperne for Alfalån.

Fordele

Lad os starte ud med at se på nogle af de mange fordele:

1. Hurtig godkendelse

En af fordelene ved at låne hos Alfalån var den hurtige godkendelse af lånene. Du ville nemlig få svar på om din ansøgning var blevet godkendt i løbet af blot 30 sekunder. Ansøgningen i sig selv tog også kun omkring 5 minutter, så det tog ikke lang tid at finde ud af om du kunne låne gennem låneformidleren.

2. Mulighed for medansøger

Hos Alfalån havde du muligheden for at søge om et lån med en medansøger. Dette var med til markant at øge din sandsynlighed for at blive godkendt til lånet.

3. Billigere alternativ til mere kortfristede kviklån

Alfalån tilbød et billigere alternativ til mange af de mere kortsigtede kviklån. Deres ÅOP og rente var nemlig markant lavere end hos nogle udbydere som havde renter på flere hundrede procenter.

Ulemper

Selvom der var mange fordele ved at låne hos låneformidleren var der også nogle ulemper som kunne være værd at tage med i sine overvejelser. I det følgende kigger vi på disse:

1. Samarbejde om finansiering

Låneformidleren havde et samarbejde med Basisbank omkring finansieringen af lånet. Det betød at nogle poster i virksomheden var Alfalåns ansvar, hvor andre poster var Basisbanks ansvar. Dette kunne være med til at skabe lidt forvirring om hvem du skulle kontakte, hvis du havde spørgsmål til lånet.

2. Få Alfalån Trustpilot anmeldelser

Selvom Alfalån var en ældre låneformidler, så havde de kun ganske få anmeldelser på Trustpilot. At der ikke var mange Alfalån anmeldelser på Trustpilot gjorde det svært at få et helhedsindtryk af hvordan det var at være kunde hos formidleren.

Alfalån Trustpilot score

Alfalåns Trustpilot score er middel på 3/5 stjerner. Scoren er dog baseret på ganske få anmeldelser, hvilket gør det en anelse svært at få et godt indtryk af hvordan det er at være kunde hos låneformidleren.

Blandt de positive anmeldelser nævnes det at der har været hurtig og hjælpsom behandling via mail. Desuden har udbetalingen af pengene været hurtig.

Blandt de mere negative anmeldelser stilles der spørgsmålstegn ved virksomhedens seriøsitet. De negative anmeldere mener nemlig at de blot er en reklamesøjle for Basisbank.

Vil du gerne selv se Alfalån Trustpilot anmeldelserne? Så klik på nedenstående knap. Du vil derefter blive taget direkte til deres Trustpilot side:

Sådan låner du hos Alfalån

Det var bestemt ikke svært at låne gennem Alfalån. Via deres finansieringssamarbejde med Basisbank gjorde du nemlig brug af Basisbanks meget gennemtestede ansøgningsproces. Er du ikke familiær med processen kan du i det følgende læse vores låneguide til hvordan du fik et Alfalån.

1. Start ansøgningen

Start med at gå til Alfalåns hjemmeside. Her skal du blot trykke på “start låneansøgning nu” for at påbegynde din låneansøgning.

2. Vælg lånebeløb og løbetid

Det første trin i låneansøgningen er at du skal vælge dit ønskede lånebeløb, samt hvor lang tid du ønsker at tilbagebetale lånet over. Når du har gjort det vil du kunne se et låneeksempel med hvor meget det cirka vil komme til at koste dig at låne gennem formidleren. Hvis du synes at det virker acceptabelt, skal du blot trykke “fortsæt til låneansøgning” for at komme videre.

3. RKI, kontakt-, og bankoplysninger

I dette trin skal du angive hvorvidt du er registreret i RKI eller Debitor Registret. Disse er registre over skyldnere, så du vil være klar over det, hvis du er registreret i dem. Ved du ikke andet kan du blot trykke nej. Desuden skal du oplyse om dit telefonnummer og din e-mail, samt dine bankoplysninger, så virksomheden ved hvor pengene skal udbetales til. Når du har indtastet de forskellige oplysninger skal du trykke på “næste” for at komme videre.

4. Dine oplysninger

I dette trin skal du oplyse virksomheden om nogle flere oplysninger som skal bruges i forbindelse med kreditvurderingen af dig. Blandt andet skal du oplyse om din nuværende beskæftigelsessituation, din indtægt osv.

5. Modtag penge

Når du har sendt din ansøgning går der kun 30 sekunder før du bliver godkendt – hvis du altså lever op til deres kriterier. Bliver du godkendt vil låneformidleren udbetale penge til dig samme dag, eller dagen efter. Du har altså pengene rimelig hurtigt når du låner hos Alfalån.

Alfalån kontakt information

Har du brug for at komme i kontakt med låneformidleren? Så har du nogle forskellige muligheder for dette. Hvis du har generelle spørgsmål kan du enten gøre brug af deres hjemmeside, eller skrive en mail til dem. Hvis du derimod har spørgsmål til låneansøgningen eller en eksisterende låneansøgning henviser virksomheden dig til Basisbank. Det er nemlig dem som finansieringen udbydes i samarbejde med. Du kan finde de forskellige kontaktoplysninger på både Alfalån og Basisbank nedenfor:

Website: Alfalån.dk

Adresse: Tigervej 31, 4600 Køge

E-mail: info@alfalaan.dk

Basisbank tlf nr: 70 22 09 29

Basisbank e-mail: kontakt@basisbank.dk

Andre alternativer

Det kan være en rimelig god idé at overveje forskellige alternativer før man endelig beslutter sig for et lån. Blandt dusinvis af udbydere kan det dog være svært at finde ud af hvor man lige skal starte. Så for at hjælpe dig på vej i dine overvejelser har vi nedenfor samlet nogle lån som du med fordel kan overveje før du låner:

Alternativer til Alfalån.dk:

Vil du hellere sammenligne flere udbydere før du laver din endelige beslutning? Så brug vores låneoversigt og lån penge billigt. At gøre brug af en oversigt over ens forskellige muligheder er nemlig en af de absolut bedste måder at finde det bedste alternativ. For at komme til låneoversigten skal du blot trykke på knappen nedenfor:

Denne side blev sidst opdateret juli 2022.