GoKredit

GoKredit er LUKKET. Se 5 gode alternativer nedenfor:

Om GoKredit

GoKredit blev drivet af den danske virksomhed GoKredit ApS. Virksomheden havde adresse i Kastrup, hvorfra de udbød både kviklån og kassekreditter til de danske forbrugere. Virksomheden blev etableret i 2015, og endte senere under konkusbehandling.

Hvis du i sin tid tog et GoKredit lån blev ansøgningen automatisk vurderet af deres it systemer, hvilket betød at du hurtigt fik svar på hvorvidt du kunne låne eller ej.

GoKredit kassekredit og kviklån

På GoKredit.dk kunne du vælge mellem to låneprodukter.

Valgte du en GoKredit kassekredit, kunne du låne op til 10.000 kr. i så lang tid som du havde lyst. Lånet havde dog en årlig rente på over 300%, hvilket betød at lånet IKKE egnede sig som et langsigtet lån.

Valgte du et GoKredit kviklån, kunne du låne op til 6.000 kr. Kviklånet skulle betales tilbage indenfor 30 dage.

Indholdsfortegnelse:

Fordele og ulemper

Der er altid fordele og ulemper forbundet med et produkt. Her var GoKredits lån heller ikke en undtagelse. Nedenfor kan du se nogle af de forskellige fordele og ulemper som var forbundet med at låne af selskabet i sin tid.

Fordele

Lad os til en start se på nogle af fordelene ved at låne hos GoKredit:

1. Flere valgmuligheder

Langt de fleste låneudbydere har kun et låneprodukt. Hos GoKredit kunne du dog vælge mellem om du ville have en kassekredit eller om du foretrak et kviklån. Det hav dig altså mere fleksibilitet i forhold til at kunne finde det idéelle produkt for dig.

2. Bestem selv hvor længe du vil låne

Hvis du valgte at tage GoKredits kassekredit valgte du selv hvor længe du ville låne. Det var en stor fordel for dig som måske var i tvivl om du kunne indfri gælden indenfor 1 måned eller måske først i løbet af 2. Så var du lidt i tvivl kunne en GoKredit kredit have været et godt valg.

3. Hurtigt svar

Hos GoKredit fik du hurtigt svar på din låneansøgning. Det skyldes deres it-systemer, som automatisk kunne foretage en kreditvurdering. Det var altså med til at forbedre oplevelsen som låntager. Skulle du ende ud med at få din låneansøgning afvist kunne du derfor hurtigt finde en anden udbyder i vores oversigt over kviklån. Og blev du godkendt til lånet så fik du så hurtigt det at vide, så du ikke behøvede at bruge mere tid på at ansøge om lån.

Ulemper

Selvom lånet selvfølgelig havde nogle fordele, fandtes der altså også nogle ulemper som vi i det følgende tager et kig på:

1. Høj ÅOP

Både GoKredits kviklån og kassekredit havde en høj ÅOP. Det betød at lånene ikke egnede sig specielt godt som langfristet gæld. Vil du foretrækker at låne lidt længere tid, med en lavere ÅOP? Så brug vores låneoversigt, find et mere langfristet lån, og lån penge allerede i dag.

2. Minimumsalder på 25 år

Den næste ulempe var minimumsalderen på 25 år. Det medførte nemlig at folk fra 18 år, og til og med 24 år ikke kunne få et lån hos udbyderen. Men hvis du var under 25 år og havde brug for et lån kan du i stedet finde en anden låneudbyder i vores oversigt over kviklån.

GoKredit Trustpilot score

GoKredits Trustpilot score er under middel på 2,5/5 stjerner. Scoren er dog baseret på ganske få anmeldelser, hvilket gør det svært at vide hvor reelt billedet af deres score egentlig er.

Blandt de positive anmeldelser nævnes det at der er god kundeservice og at der har været rimelig hurtig udbetaling af pengene.

Modsat er der blandt de negative anmeldelser kritik af mange tilfælde af it-problemer og høje renter.

Vil du gerne selv se nogle af anmeldelserne? Så tryk på knappen nedenfor for at komme til virksomhedens Trustpilot side.

GoKredit kontakt information

Ville du gerne i kontakt med GoKredits kundeservice? Så havde du nogle forskellige muligheder for dette. Du kunne blandt andet sende en e-mail til deres kundeservice, eller ringe indenfor deres telefontider. Typisk kunne man dog hurtigt finde svar på de spørgsmål man måtte have på deres hjemmeside. Du kan finde alle kontaktoplysningerne på GoKredit nedenfor:

Website: GoKredit.dk

Adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup

E-mail: kundeservice@gokredit.dk

GoKredit tlf nr: 71 99 10 03

Andre alternativer

Da det danske lånemarked er stort kan det være svært at overskue hvor man skal kigge efter alternativer. Derfor har vi i det følgende kommet med vores bedste alternativer til et lån hos GoKredit, som du kan tage med i dine overvejelser:

Alternativer til GoKredit.dk:

Ønsker du derimod at sammenligne endnu flere lån før du låner kan du også gøre det. Vi har nemlig til formålet lavet en stor låneoversigt som du kan bruge til at finde dit lån. For at komme til oversigten skal du bare trykke på knappen nedenfor:

Denne side blev sidst opdateret juli 2022.