Menu Luk

GoKredit

GoKredit tilbyder både en kassekredit og et kviklån.

GoKredit kassekredit og kviklån

GoKredit.dk kan du vælge mellem to låneprodukter.

Vælger du en GoKredit kassekredit, kan du låne op til 10.000 kr. i så lang tid som du har lyst. Lånet har dog en årlig rente på over 300%, hvilket betyder at lånet IKKE egner sig som et langsigtet lån.

Vælger du et GoKredit kviklån, kan du låne op til 6.000 kr. Kviklånet tilbagebetales efter 30 dage.

Lyder det som noget for dig? Så kan du se nærmere på de to lånetyper her (kassekredit øverst, kviklån nederst):

Indholdsfortegnelse:

Om GoKredit.dk

GoKredit drives af den danske virksomhed GoKredit ApS. Virksomheden har adresse i Kastrup, hvorfra de udbyder både kviklån og kassekreditter til de danske forbrugere. Virksomheden blev etableret i 2015.

Når du tager et GoKredit lån vurderes ansøgningen automatisk af deres it systemer, hvilket betyder at du hurtigt får svar på hvorvidt du kan låne eller ej.

Fordele og ulemper

Der er altid fordele og ulemper forbundet med et produkt. Her er GoKredits lån heller ikke en undtagelse. For at hjælpe dig med dine låneovervejelser har vi derfor samlet nogle af de forskellige fordel og ulemper, som du kan støde på når du låner af selskabet.

Fordele

Lad os til en start se på nogle af fordelene ved at låne hos GoKredit:

1. Flere valgmuligheder

Langt de fleste låneudbydere har kun et låneprodukt. Hos GoKredit kan du dog vælge mellem om du vil have en kassekredit eller om du foretrækker et kviklån. Det giver dig altså mere fleksibilitet i forhold til at kunne finde det idéelle produkt for dig.

2. Bestem selv hvor længe du vil låne

Hvis du vælger at tage GoKredits kassekredit vælger du selv hvor længe du vil låne. Det er en stor fordel for dig som måske er i tvivl om du kan indfri gælden om 1 måned eller måske først om 2. Så er du lidt i tvivl kan en GoKredit kredit været et godt valg for dig.

3. Hurtigt svar

Hos GoKredit får du hurtigt svar på din låneansøgning. Det skyldes deres it-systemer, som automatisk kan foretage en kreditvurdering af dig. Det er altså med til at forbedre oplevelsen i din ende som låntager. Skulle du ende ud med at få din låneansøgning afvist kan du derfor hurtigt finde en udbyder i vores oversigt over kviklån. Og bliver du godkendt til lånet er får du så hurtigt det at vide, så du ikke behøver at bruge mere tid på at ansøge om lån.

Ulemper

Selvom lånet selvfølgelig har nogle fordele, findes der altså også nogle ulemper som vi i det følgende tager et kig på:

1. Høj ÅOP

Både GoKredits kviklån og kassekredit har en høj ÅOP. Det betyder at lånene ikke egner sig specielt godt som langfristet gæld. Vil du foretrækker at låne lidt længere tid, med en lavere ÅOP? Så brug vores låneoversigt, find et mere langfristet lån, og lån penge allerede i dag.

2. Minimumsalder på 25 år

Den næste ulempe er minimumsalderen på 25 år. Det medfører nemlig at folk fra 18 år, og til og med 24 år ikke kan få et lån hos udbyderen. Men hvis du er under 25 år og har brug for et lån kan du i stedet finde en anden låneudbyder i vores oversigt over kviklån.

GoKredit Trustpilot score

GoKredits Trustpilot score er under middel på 2/5 stjerner. Scoren er dog baseret på ganske få anmeldelser, hvilket gør det svært at vide hvor reelt billedet af deres score egentlig er.

Blandt de positive anmeldelser nævnes det at der er god kundeservice og at der har været rimelig hurtig udbetaling af pengene.

Modsat er der blandt de negative anmeldelser kritik af mange tilfælde af it-problemer og høje renter.

Vil du gerne selv se nogle af anmeldelserne? Så tryk på knappen nedenfor for at komme til virksomhedens Trustpilot side.

2/5

Sådan låner du hos GoKredit

Det er ikke svært at tage et GoKredit lån. Har du dog noget du er i tvivl om i forbindelse med låneprocessen har vi i det følgende så godt som muligt beskrevet processen for dig.

1. Vælg mellem kviklån og kassekredit

Start med at gå til GoKredits hjemmeside. Her kan du vælge mellem om du helst vil have en kassekredit, eller om du helst vil have et kviklån. Du kan læse meget mere om de forskellige produkter på deres hjemmeside. Her kan du trykke på “kredit” og “kviklån” for at se forskellene.

2. Vælg et lånebeløb

Når du har besluttet dig for hvilket produkt du helst vil bruge, er det nu tid til at vælge et lånebeløb. Vi anbefaler dig her at du vælger et beløb så du er sikker på at du ikke skal låne mere i denne måned, men heller ikke et beløb som er højere end det. Desto lavere et beløb du nøjes med uden at skulle låne to gange, desto bedre.

3. Indtast oplysninger og accepter betingelser

Du skal nu indtaste nogle forskellige oplysninger om dig selv. Blandt andet skal du indtaste dit navn, din e-mail, dit telefonnummer, dit CPR-nummer, din adresse og dine faste månedlige udgifter. Desuden skal du acceptere GoKredits lånevilkår og øvrige betingelser. Herfra skal du blot trykke “lån her” for at komme videre.

4. Indtast din SMS pinkode

Når du har sendt dine oplysninger til GoKredit, vil de sende en pinkode via SMS, som du skal indtaste for at bekræfte at dit telefonnummer.

5. Log på SKAT

Efter at have indtastet pinkoden, skal du nu logge på SKAT med dit NemID. Det skal du som et led i GoKredits kreditvurdering af dig.

6. Få svar

Når du har gennemført de fem første trin, vil du nu få svar på din ansøgning med det samme. Bliver du godkendt til lånet kan du forvente at have pengene i løbet af et par dage. Virksomheden udbetaler nemlig pengene med straksoverførsel.

GoKredit kontakt information

Vil du gerne i kontakt med GoKredits kundeservice? Så har du nogle forskellige muligheder for dette. Du kan blandt andet sende en e-mail til deres kundeservice, eller ringe indenfor deres telefontider. Typisk kan man dog hurtigt finde svar på de spørgsmål man måtte have på deres hjemmeside. Du kan finde alle kontaktoplysningerne på GoKredit nedenfor:

Website: GoKredit.dk

Adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup

E-mail: kundeservice@gokredit.dk

GoKredit tlf nr: 71 99 10 03

De bedste alternativer

Da det danske lånemarked er stort kan det være svært at overskue hvor man skal kigge efter alternativer. Derfor har vi i det følgende kommet med vores bedste alternativer til et lån hos GoKredit, som du kan tage med i dine overvejelser:

Alternativer til GoKredit.dk:

Ønsker du derimod at sammenligne endnu flere lån før du låner kan du også gøre det. Vi har nemlig til formålet lavet en stor låneoversigt som du kan bruge til at finde dit lån. For at komme til oversigten skal du bare trykke på knappen nedenfor:

Denne side blev sidst opdateret februar 2019.