Wandoo

Wandoo er midlertidig LUKKET. Se 5 gode alternativer nedenfor:

Lån op til 15.000 kr. hos Wandoo

På Wandoo.dk kan du få et lån på 500 til 15.000 kroner. Første Wandoo lån er dog maksimalt på 4.000 kroner. Da der er tale om en kassekredit bestemmer du selv hvor hurtigt du ønsker at tilbagebetale lånet.

For at ansøge om en kredit hos Wandoo skal du blot vælge hvor meget du ønsker at låne på deres hjemmesides forside. Herefter skal du bare trykke “ansøg”. Du skal nu oprette dig som bruger ved dem, og indtaste nogle få men relevante oplysninger om dig selv. Herefter vil du hurtigt have pengene på din konto.

Lyder det interessant for dig? Så se mere her:

Indholdsfortegnelse:

Hvem er Wandoo?

Wandoo er en dansk udbyder af online kreditter. Låneformidleren ejes af Wandoo Finance ApS, som blev stiftet i 2017. De udbyder online kreditter til danskere som blot har brug for et hurtigt lån til at få betalt en regning eller lignende.

For at få et Wandoo lån må du ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret, og du skal samtidig være mindst 20 år gammel.

Fordele og ulemper

Der er ved langt de fleste lån både fordele og ulemper ved det. I det følgende tager vi derfor et kig på hvilke fordele og ulemper du kan støde på når du tager et Wandoo lån.

Fordele

Lad os til en start se på nogle af de mange fordele ved låneformidlerens lån:

1. Ingen fast løbetid

Lånet hos Wandoo har ingen fast løbetid. Det betyder at du rent faktisk selv bestemmer hvornår du ønsker at tilbagebetale det. Det skyldes at der er tale om en kredit i stedet for et almindelig kviklån.

2. Gode muligheder for kundeservice

Virksomheden tilbyder gode muligheder for at komme i kontakt med deres kundeservice. Du kan nemlig indenfor deres åbningstid både kontakte dem via chatten på deres hjemmeside, på telefon eller sågar e-mail.

3. Hurtigt svar på din ansøgning

Indenfor deres åbningstid vil du hurtigt modtage svar på din låneansøgning. Du vil både få svar på skærmen, samt på e-mail eller SMS. Du kan altså hurtigt få overstået at låne, når du tager et Wandoo lån.

Ulemper

Selvom der er mange fordele ved lånet, er der også nogle få ulemper som vi ønsker at highlighte for dig:

1. Høj ÅOP

Når du tager et Wandoo lån har det en ret høj ÅOP på flere hundrede procent. Det vil sige at lånet faktisk kan være ret dyrt – specielt hvis du har det i længere tid som f.eks. i et år. Så hvis du skal tage et Wandoo lån bør det kun være for at have det i en kortere periode.

2. Maks 4.000 kr i første omgang

Tager du et Wandoo lån, kan du i første omgang kun låne op til 4.000 kroner. Når du så har vist overfor virksomheden at du har styr på din økonomi, så bliver denne grænse hævet.

Wandoo Trustpilot score

Wandoos Trustpilot score er middel på 3/5 stjerner. Scoren er dog kun baseret på ganske få anmeldelser, hvilket gør det svært at konkludere noget endeligt ud fra den. Anmeldelserne er delt op i to lejre; de som synes godt om Wandoo, og de som ikke gør.

Blandt de positive anmeldelser nævnes det at der er oplevet god kundeservice. Desuden lægges der vægt på at hele behandlingen af låneprocessen har været god fra Wandoos side.

De mere negative anmeldelser omhandler blandt andet en uønsket mail fra en tredjepart som Wandoo har haft/har et samarbejde med. Desuden har en enkelt person fået et surt opstød over deres it system. Ydermere har en enkelt oplevet ikke at få svar, hvorefter Wandoo har givet en tilbagemelding på anmeldelsen.

Vil du gerne selv se nogle af de mange Wandoo anmeldelser på Trustpilot? Så tryk blot på nedenstående knap. Du vil så blive taget direkte til deres Trustpilot side:

Sådan låner du hos Wandoo

For at låne hos Wandoo skal du på forsiden bare vælge det beløb du gerne vil låne. Når du har gjort det, kan du trykke på “ansøg” for at komme videre til din ansøgning. Her skal du registere dig ved at indtaste nogle oplysninger omkring dig selv. Blandt andet skal du indtaste dit CPR-nummer, din e-mail og oprette en adgangskode til din konto. Desuden skal du også acceptere deres lånevilkår og at du ikke er i RKI eller Debitor Registret.

Hele låneprocessen tager ganske kort tid, og du skal til sidst underskrive den med dit NemID. Det skal du for at verificere at det rent faktisk er dig, som prøver at tage et lån gennem deres side.

Wandoo kontakt information

Har du brug for at komme i kontakt med Wandoo, så har du nogle forskellige muligheder for dette. Blandt andet kan du på deres hjemmeside starte en chat, og få et hurtigt svar når de er online. Ellers kan du også gøre brug af mere traditionelle metoder som at kontakte dem via deres e-mail eller telefon. Du kan finde de forskellige kontaktoplysninger på virksomheden nedenfor:

Website: Wandoo.dk

Adresse: Automatikvej 1, 3.4, 2860 Søborg

E-mail: info@wandoo.dk

Wandoo tlf nr: 88 44 13 33

Andre alternativer

Til tider er det en rigtig god idé at overveje hvilke forskellige alternativer man kan gøre brug af. Der kan nemlig hurtigt være store penge at spare ved at sammenligne nogle få udbydere, og derefter vælge den som passer bedst til ens behov. Nedenfor har vi samlet nogle få udbydere som du også kan overveje som et alternativ til Wandoo:

Alternativer til Wandoo.dk:

Ønsker du i stedet at sammenligne flere lån før du låner? Så kan du med fordel gøre brug af vores store låneoversigt. Tryk blot på nedenstående knap, vælg et lån i oversigten, og lån penge nemt og bekvemt:

Denne side blev sidst opdateret juli 2022.