AnnaFinans

Ansøg om et AnnaFinans lån og få svar på kort tid.

Lån op til 500.000 kr. med en rente fra 4,95%

På AnnaFinans.dk kan du få et lån på 10.000 til 500.000 kroner. Lånet har en valgfri løbetid på 24-180 måneder. Du kan vælge løbetiden i intervaller af 12 måneder.

Låneprocessen på AnnaFinans.dk er let og hurtigt overstået. På hjemmesiden vælger du blot det beløb du gerne vil låne, samt i hvor lang tid. Låneberegneren viser dig derefter hvor meget du cirka skal betale pr. måned for lånet. Synes du at det virker overskueligt ift. det du skal bruge penge til, kan du blot trykke “ansøg om et lån her”. Du skal så udfylde en ansøgning om dig selv med nogle få oplysninger omkring dig selv, samt nogle informationer om hvor du vil have pengene udbetalt. Desuden skal du underskrive med NemID. Du får så svar på din uforpligtende låneansøgning i løbet af 30 sekunder. Hvis du bliver godkendt, vil du senest have pengene hverdagen efter godkendelsen.

Lyder det interessant for dig? Så læs mere her:

Vil du gerne vide lidt mere om udbyderen før du eventuelt låner? Så kan du blot læse vores kombinerede AnnaFinans anmeldelse og guide. I indholdsfortegnelsen forneden kan du finde de forskellige ting som du kan lære mere om. Selvfølgelig kan du også vælge at læse hele låneguiden.

Indholdsfortegnelse:

Hvem er AnnaFinans?

AnnaFinans er en udbyder af online lån. Hvis du er over 18 år gammel, har fast dansk bopæl, har fast indtægt, kan du afhængigt af din kreditvurdering få et lån af udbyderen. Dog kan du ikke få et lån af selskabet, hvis du er registreret i skyldnerregistre som RKI og Debitor Registret.

AnnaFinans brandet ejes og drives af Draivi Media Oy. Lånebrandet er formidler for den danske internetbank Basisbank. Det betyder at det reelt set er Basisbank som foretager kreditvurderingerne og håndterer lånene. Basisbank er også finansieringspartner til en del andre danske lån som eksempelvis Nova Finans.

Fordele og ulemper

Der er som oftest både fordele og ulemper forbundet ved at låne online. Dette gør sig også gældende for AnnaFinans. For dig som låntager er det altid godt at vurdere forskellige fordele og ulemper ved forskellige lån før du låner. I det følgende tager vi derfor et blik på disse fordele og ulemper.

Fordele

Lad os starte med at se på nogle af de mange fordele lånet tilbyder:

1. Tilbagebetal når du har lyst – uden ekstra gebyrer

Det kan godt være at du nuværende står i en situation hvor det er nødvendigt med et lån som du kan tilbagebetale over mere end 12 måneder. Men hvis du om 6 måneder ikke har lyst til at have lånet længere, og du til den tid har mulighed for at tilbagebetale lånet fuldt ud, kan du gøre dette uden ekstra omkostninger. Du kan altså blive gældfri når du har muligheden for det.

2. Svar på ansøgningen i løbet af 30 sekunder

På AnnaFinans.dk får du svar på din ansøgning i løbet af blot 30 sekunder. Du skal altså ikke vente hverken halve eller hele dage før du kan finde ud af hvorvidt du kan låne der eller ej. Kan du ikke få lov at låne kan du altid finde et andet kviklån.

3. Ansøgningen er ikke bindende

Når du ansøger hos udbyderen er ansøgningen ikke bindende. Det betyder at du kan få et konkret lånetilbud uden at det er bindende. Dette er en fordel som du kan bruge til at sammenligne flere lånetilbud fra flere låneselskaber før du beslutter dig.

4. Lån som 18-årig

Det er de færreste låneformidlere der lader folk ned til 18 år tage et lån. Er du 18 år og myndig kan du dog tage et AnnaFinans lån. Det kræver jo selvfølgelig at du også lever op til de krav som låneformidleren ellers stiller til deres låntagere.

Ulemper

Lånet er dog ikke lutter fordele. Der er nemlig også nogle ulemper forbundet med låneformidleren. Lad os se på disse:

1. Få kontaktoplysninger

En af de største ulemper ved låneformidleren er de få kontaktmuligheder som er til rådighed. Det skyldes imidlertid at det er et finsk selskab, som står bag lånebrandet. Dog bør du ikke være alt for bekymret, da du altid vil kunne kontakte Basisbank, som er dem som styrer den finansielle del af din låneaftale.

AnnaFinans Trustpilot anmeldelser

AnnaFinans Trustpilot score er middel på 3/5 stjerner. Scoren er kun baseret på et par håndfulde anmeldelser, men der er her både positiv og negativ feedback af virksomheden.

De positive anmeldelser bærer præg af stor tilfredshed med låneformidleren. Der er nemlig både rosende ord for den hurtige udbetaling, servicen, og den ubesværlige låneproces.

En stor andel af de negative kommentarer kommer fra folk som har modtaget spammails om at tage lån hos udbyderen. Virksomheden selv har dog udtalt at de ikke gør brug af e-mailkampagner, men at det udelukkende har været mails fra forskellige reklamenetværk. Låneformidleren har selvom de ikke selv har sendt spammails valgt at opsige samarbejder der har ført til spam. Du vil altså ikke modtage spam ved at låne af AnnaFinans. Havde det ikke været for spammails fra tredjeparter, som har været uden for låneformidlerens kontrol havde deres score på Trustpilot været noget nær perfekt.

Vil du selv se nogle af de mange AnnaFinans anmeldelser på Trustpilot kan du gøre det ved at følge nedenstående link. Derfra vil du blive taget direkte til selskabets Trustpilot side.

Sådan låner du hos AnnaFinans

Det er lige til at tage et AnnaFinans lån. Er du i tvivl om det mindste har vi i det følgende beskrevet hvordan du tager et lån hos udbyderen:

1. Vælg lånebeløb og løbetid

Start med at gå til AnnaFinans.dk. Her kan du på forsiden af deres hjemmeside angive hvor meget du ønsker at låne, samt i hvor lang tid. Når du har gjort det, kan du se hvor meget du cirka kommer til at betale i månedlig ydelse for lånet. Synes du at det virker acceptabelt ift. dit lånebehov kan du blot trykke “ansøg om et lån her”.

2. Indtast oplysninger

Du skal nu angive hvorvidt du er registreret i skyldnerregistre som RKI eller Debitor Registret. Hvis du er det kan du ikke låne af låneformidleren. Ydermere skal du give nogle bankinformationer så de kan sende pengene til dig. Desuden skal du oplyse om dine kontaktoplysninger som dit telefonnummer og din e-mail. Efter at have udfyldt oplysningerne skal du nu trykke “næste”.

3. Dine oplysninger

Du er nu blevet taget videre til næste side, hvor du skal angive flere basale oplysninger omkring dig selv og din økonomiske situation. Disse oplysninger skal primært bruges til at lave en ordentlig kreditvurdering af dig.

4. Send låneansøgning

Til slut skal du blot afslutte ansøgningsprocessen ved at sende ansøgningen til låneformidleren. Når du har gjort dette vil du få svar på din ansøgning i løbet af 30 sekunder. Bliver du godkendt, vil AnnaFinans lave en udbetaling, og du kan derefter have pengene din konto allerede samme dag – eller hverdagen efter.

AnnaFinans kontakt information

AnnaFinans er finskejet, og det er desværre begrænset med kommunikationskanaler til låneformidleren i skrivende stund. Du kan dog sende en mail til AnnaFinans via nedenstående kontaktoplysninger. Desuden kan du også vælge at kontakte Basisbank telefonisk omkring lånet. Det er nemlig Basisbank som lånebrandet arbejder sammen med i forbindelse med finansieringen. Du kan finde de forskellige kontakt informationer nedenfor:

Website: AnnaFinans.dk

Adresse: Linnankoskenkatu 1 A 11, 00250 Helsinki

E-mail: info@annafinans.dk

Basisbank tlf nr: 70 22 09 29

Andre alternativer

Til tider kan det være en god idé at overveje forskellige alternativer før man beslutter sig for det endelige lån man vil tage. Dog kan det også til tider være forvirrende med de mange forskellige låneudbydere på markedet at finde ud af hvor man skal begynde at kigge. Vi har derfor samlet 4 alternativer til AnnaFinans som du kan overveje før du låner. Du kan se alternativerne nedenfor:

Alternativer til AnnaFinans.dk:

Foretrækker du at sammenligne endnu flere lån? Så brug vores låneoversigt, find det rette lån og lån penge nu til at få opfyldt dit lånebehov. At sammenligne før du låner kan være en direkte vej til at spare mange penge. Brug blot nedenstående knap for at komme til oversigten:

Denne side blev sidst opdateret juli 2022.