Nova Finans

Sammenlign Nova Finans med 5 billige alternativer:

Om Nova Finans

Nova Finans er en dansk låneformidler som tilbyder et hurtigt og sikkert lån. Fra du sender ansøgningen til at du får svar på om du kan få lånet går der kun ganske kort tid. Når du er endelig godkendt til lånet, så bliver pengene overført direkte til din NemKonto. Når du låner hos Nova Finans, så skal du ikke stille sikkerhed for lånet, og du behøver heller ikke forklare din bankrådgiver hvad du ønsker at låne penge til. Det er altså både nemt og diskret at låne hos Nova Finans.

Finansieringen af Nova Finans lån tilbydes i samarbejde med Basisbank. Banken står blandt andet også bag finansieringen af andre danske lån som AnnaFinans.

Få et lån på 10.000-50.000 kr.

På NovaFinans.dk kan du få et lån på 10.000-150.000 kroner med en løbetid på 24-72 måneder. Lånet har en rente på 9,95-29,85% og afhænger af en konkret kreditvurdering.

For at få at vide hvad du præcis skal betale for at låne hos Nova Finans, så skal du først sende en uforpligtende ansøgning. Det kan du gøre på NovaFinans.dk, hvor du finder låneformidlerens låneberegner. Her kan du angive hvor meget du ønsker at låne, og i hvor lang tid. Ud fra disse oplysninger får du et estimat for hvor meget du skal betale per måned for lånet. Synes du at det virker rimelig, så kan du trykke “Ansøg om dit lån her” og udfylde ansøgningen for at få et konkret lånetilbud fra Nova Finans. Når du har gennemført ansøgningen vil du på kort tid få at vide om du er godkendt til at kunne låne hos Nova Finans. Accepterer du lånetilbudet fra Nova Finans, så vil det blive udbetalt til din NemKonto i løbet af meget kort tid.

Lånekrav:

For at kunne låne hos Nova Finans, skal du som minimum kunne opfylde nedenstående krav:

  • Du skal være fyldt 18 år 
  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du må ikke være registreret i Debitor Registret 
  • Du har en fast indtægt 
  • Du har fast bopælsadresse i Danmark

Hvis du opfylder de ovenstående krav, så kan du med stor sandsynlighed få lov til at låne penge hos Nova Finans.

Vil du gerne vide mere om Nova Finans før du beslutter dig? Så har vi i det følgende samlet noget mere information om Nova Finans som kan være relevant for dig:

Nova Finans Trustpilot score

Nova Finans er i skrivende stund ikke til at finde på Trustpilot. Det skyldes, at låneformidleren er relativ ny. Derfor har vi heller ikke kunne finde en Nova Finans Trustpilot score.

Du kan eventuelt selv holde øje med om der kommer nye oplysninger om Nova Finans på Trustpilot ved hjælp af nedenstående link:

Nova Finans kontakt information

Har du et spørgsmål til Nova Finans? Så kan du ved hjælp af deres hjemmeside kontakte virksomheden bag lånet. Tryk blot på kontakt for at finde frem til den bedste måde for dig at kontakte Nova Finans på. Du kan også blot skrive til dem via nedenstående kontaktoplysninger:

Website: NovaFinans.dk

Adresse: Hobrovej 509, 9200 Aalborg SV

E-mail: kontakt@novafinans.dk

Alternativer til Nova Finans

Hvis du er i tvivl om hvorvidt Nova Finans er den rette låneudbyder for dig, så kan du med fordel sammenligne lånet med andre for at finde det bedste kviklån. Ved at sammenligne flere lån og ansøge mere end ét sted, så får du bedre mulighed for at træffe en oplyst købsbeslutning. Ansøger du flere steder, så kan du blot vælge det lånetilbud som du finder mest interessant ud fra dine valgkriterier.

Denne side blev sidst opdateret juli 2022.