Modus Finans

Få et Modus Finans lån til en lav rente.

Lån op til 150.000 kr. med en rente fra 12,55%

På ModusFinans.dk kan du låne mellem 10.000 og 150.000 kroner. Lånet har en løbetid på mellem 36 og 120 måneder.

Det er virkelig nemt at tage et Modus Finans lån. På deres hjemmeside bruger du blot deres låneberegner til at udregne hvor meget et lån hos dem vil koste. Hvis du synes at den månedlige ydelse og deres andre generelle betingelser er fair, kan du trykke “start din ansøgning”. Herfra skal du udfylde nogle få oplysninger om dig selv. Bliver du godkendt til forbrugslånet har du pengene på din konto samme dag eller hverdagen efter.

Lyder lånet interessant for dig? Så læs mere her:

Hvis du gerne vil læse mere om låneformidleren før du beslutter dig for låne kan du blot blive på denne side. Vi har nemlig skrevet en kombineret Modus Finans anmeldelse og guide, hvor du kan søge information før du låner. Nedenfor kan du se de forskellige emner som vi ser nærmere på i låneguiden.

Indholdsfortegnelse:

Hvem er Modus Finans?

Modus Finans er en dansk online udbyder af forbrugslån. De giver på månedlig basis mange danskere luft i økonomien ved at tilbyde et hurtigere og lettere alternativ til bankernes ofte længere låneprocesser.

Du har måske hørt om udbyderen før, men hvem er Modus Finans egentlig? Modus Finans er en låneformidler for 3C RETAIL, som blandt andet også står bag låneformidlere som FokuslånFacit LånPayMark Finans, Spargo Finans og DER lån. Der er tale om et dansk selskab der er placeret i Odense.

Fordele og ulemper

Hos langt de fleste låneformidlere er der både fordele og ulemper forbundet med deres lån. Her er Modus Finans lån ikke en undtagelse. I det følgende tager vi et kig på de mange fordele og ulemper som du kan opleve når du låner af låneformidleren:

Fordele

Til en start tager vi et kig på de mange fordele som Modus Finans kan tilbyde:

1. Uforpligtende låneansøgning

Når du ansøger om et lån er det helt uforpligtende. Det betyder at du i ro og mag kan indhente et lånetilbud fra udbyderen uden at blive bundet til nogen form for aftale. Dette kan du så bruge til at sammenligne flere låneudbydere. Aftalen bliver først bindende når du underskriver en låneaftale.

2. Lån uden sikkerhed

På ModusFinans.dk kan du låne uden at skulle stille sikkerhed. Det betyder at du ikke skal stille sikkerhed i hverken hus, bil, cykel eller lignende for at kunne få et lån hos udbyderen. Så lån penge uden sikkerhed og unødvendig dokumentation hos Modus Finans.

Ulemper

Selvom der er mange fordele ved forbrugslånet fra låneformidleren er der dog også nogle ulemper som er værd at overveje:

1. Aldersgrænse på 21 år

For at låne hos Modus Finans skal man minimum være 21 år gammel. Det betyder at du som 18, 19 og 20-årig bliver nødt til at finde et lån andetsteds hvis du vil låne. Eksempelvis kunne dette være hos en låneudbyder som AnnaFinans, der tilbyder folk fra 18 år lån.

2. Lang løbetid

Hvis du besøger låneformidlerens hjemmeside vil du hurtigt opdage at løbetiden på deres lån er rimelig lang. Lånet har nemlig en løbetid på minimum 24 måneder. Dette er lidt en ulempe, hvis du blot ønsker et lån i nogle få måneder. Men faktisk har låneformidleren lettet ulempen ved at lade folk afbetale deres lån fuld ud uden meromkostninger, hvis de får mulighed for det. Du er altså kun bundet af låneaftalen indtil du har tilbagebetalt alle penge.

Modus Finans Trustpilot score

Modus Finans Trustpilot score er dårlig på 2/5 stjerner. Scoren er imidlertid baseret på ganske få anmeldelser, hvilket gør det svært at konkludere noget endegyldigt ud fra dem.

De positive Trustpilot anmeldelser bærer præg af at folk har fået en fantastisk kundeservice, og har en generel positiv indstilling overfor låneformidleren.

På den anden side bærer de negative anmeldelser præg af forskellige grader af utilfredshed med låneformidleren. De negative kommentarer omhandler udsendelsen af spammail og pres fra sælgere der prøver at sælge blender, fladskærme m.m.

Hvis du gerne selv vil se nogle af Modus Finans anmeldelser på Trustpilot kan du trykke på nedenstående knap. Du vil så blive taget direkte til deres Trustpilot side.

Sådan låner du hos Modus Finans

Der er intet svært ved at tage et Modus Finans lån. Er du i tvivl om det mindste, eller blot nysgerrig på hvordan man gør, kan du i det følgende læse en trin-for-trin guide til låne hos udbyderen:

1. Vælg lånebeløb og løbetid

Start med at gå til Modus Finans hjemmeside. Her kan du bruge deres låneberegner til at udregne hvad din månedlige ydelse cirka vil blive. Det gør du ved at angive dit ønskede lånebeløb og hvor lang tid du ønsker at have lånet. Du vil så kunne se et estimat for hvad din månedlige ydelse vil blive. Er du tilfreds med udfaldet skal du trykke “ansøg om lån nu” for at komme videre til næste trin.

2. Lån og personlige oplysninger

Du vil i dette trin kunne ændre dit lånebeløb og din løbetid, hvis du ændrer mening. Desuden skal du her angive hvilke måneder du ønsker er afdragsfrie, hvis du ønsker at gøre brug af afdragsfriheden. Du skal enten vælge 2 måneder eller ikke at gøre brug af det. Når du har gjort dette skal du indtaste dit fulde navn, dit telefonnummer og e-mail, samt din fødselsdato. Herefter kan du blot trykke “fortsæt” for at komme videre til næste trin.

3. Bolig, job og økonomi

På denne side vil du blive bedt om at angive nogle oplysninger omkring dine boligforhold og din jobstatus. Desuden skal du give nogle simple oplysninger omkring din privatøkonomi. Oplysningerne har til formål at hjælpe med at give den mest fair kreditvurdering af dig som låntager.

4. Log ind med NemID

Til sidst skal du logge ind med NemID. På den måde sikrer låneformidleren sig at det nu også er dig som prøver at tage et lån. Efter at du er færdig med ansøgningen er det bare at vente på at du får svar om du er blevet godkendt. Hvis du ansøger i deres åbningstid får du typisk svar indenfor en time. Ellers får du svar dagen efter. Hvis du ender med at indgå en aftale med Modus Finans har du pengene samme dag eller dagen efter. Har du ikke dette kan du prøve at kontakte deres kundeservice.

Modus Finans kontakt information

Har du et spørgsmål til låneformidleren? Så kan du kontakte deres kundeservice via et par forskellige kommunikationskanaler. Eksempelvist kan du kontakte deres kundeservice telefonisk indenfor deres åbningstid eller via deres e-mail adresse hvis du ikke behøver et hurtigt svar. Hvis du har brug for oplysninger som du mener er gængse, kan du også finde svar på de fleste spørgsmål via deres hjemmeside. Du kan finde alle kontaktoplysningerne nedenfor:

Website: ModusFinans.dk

Adresse: Østre Stationsvej 1-5, 5000 Odense C

E-mail: modusfinans@modusfinans.dk

Modus Finans tlf nr: 99 99 91 11

Andre alternativer

Typisk er det en rigtig god idé at sammenligne flere udbydere for man vælger at gå med et bestemt lån. Der kan nemlig være mange penge at spare ved at vælge det rigtige lån til ens behov. I et lånemarked med utrolig mange udbydere kan det dog være utrolig uoverskueligt at finde ud af hvor man skal begynde at lede. Vi har derfor samlet nogle gode alternativer som du kan tage med i dine overvejelser før du låner.

Alternativer til ModusFinans.dk:

Foretrækker du at sammenligne endnu flere udbydere før du låner? Så kan du med fordel gøre brug af vores store kviklån oversigt. Oversigten er blandet med forskellige typer af lån fra kviklån til forbrugslån og samlelån. Du kommer nemmest til oversigten ved at trykke på knappen nedenfor:

Denne side blev sidst opdateret juli 2022.