Gode råd inden du optager kviklån

Gode råd inden du optager et kviklån

Livet er ikke altid som vi ønsker det, og der skal knokles for at der kan komme mad på bordet hver dag. Man har derfor ikke råd til alt hele tiden, selvom det selvfølgelig er ønskescenariet. Hvis du står og mangler penge til for eksempel en rejse, ny computer eller cykel, så kan det kan være ret tiltalende at optage et kviklån og dermed få overført for eksempel 20.000 kroner til din konto fra den ene dag til den anden. Problemet er bare, at kviklån godt kan være ret dyre. Inden du optager et kviklån, kommer der derfor her nogle gode råd, som du bør tænke over.

Hvad er et kviklån?

Et kviklån er et lån, som ikke strækker sig over særlig lang tid. Et kviklån hører ind under annuitetslån, som er et lån der strækker sig over en bestemt periode. Det kan desuden også optages hurtigt, enkelt og nemt online – det tager nemlig kun få minutter at ansøge, og du kan gøre det fra din sofa af. Hvis du ikke har mulighed for at låne penge i banken, så er kviklån et alternativ. Låneprocessen er desuden også kortere ved et kviklån end ved et banklån. Hvis du bliver godkendt til et kviklån, så tikker pengene ind på din konto relativt kort tid efter.

Sælg ud af dine brugte ting

Sælg ud af dine brugte ting! Det er måske nemmere sagt end gjort, og det er ikke lige altid overskuddet til at rode op i ens ting er der – men der er penge i det! Du kan nemlig sætte dine brugte ting eller tøj til salg på blandt andet DBA samt diverse genbrugs apps. Det er smart, og så er det også meget bedre for miljøet, at nogle andre får mulighed for at købe noget af dit tøj, så de ikke går ud og køber helt nyt tøj. Genbrug, genbrug, genbrug!

Henvend dig til din kreditor – og indgå afbetalingsordning

Du skal ikke optage et lån, for at betale en anden gæld af. Henvend dig til din kreditor og hør dig ad, om det eventuelt er muligt at indgå en afbetalingsordning. Din kreditor sætter stor pris på din ærlighed og vil som regel også være samarbejdsvillig, hvorfor det som regel er muligt at lave en afbetalingsordning, så du undgår at optage et nyt lån.

Optag kun kviklån, hvis det er absolut sidste udvej

Har du absolut ingen andre muligheder, så er sidste udvej at ansøge om at optage et kviklån. Du skal dog foretage din research omkring hvilket kviklån, du ønsker at ansøge om at låne fra. Der findes en række online låneudbydere såsom KreditNU – og det er vigtigt, at du finder den låneudbyder, som opfylder dine behov mest muligt. Sammenlign eventuelt også de forskellige låneudbydere med hinanden, for at finde det bedste samt det billigste som muligt.