KreditNU

Få en kredit på 4.000-25.000 kr. hos KreditNU:

Om KreditNU

KreditNU er et dansk kreditselskab, som blev lanceret i starten af 2019. Bag lånebrandet står Blue Finance Denmark ApS, som er en del af Blue Finance Group. Foruden Danmark, så opererer Blue Finance Group også i Finland og Spanien. KreditNU har hovedkontor i Århus C, hvorfra den daglige drift foretages. Selskabet udbyder kreditter, som har mange af de fordele som kviklån. Du skal blandt andet ikke stille sikkerhed for dit lån og pengene udbetales hurtigt.

Ansøg om kredit på op til 25.000 kr.

Hos KreditNU kan du få en kredit på mellem 4.000 og 25.000 kroner. Kreditten har en fast løbetid på 12 måneder. Når du låner penge hos selskabet betaler du et etableringsgebyr i stedet for en månedlig rente, og størrelsen af de tilbagebetalinger du skal foretage sig afhænger af størrelsen på dit kredit lån.

På selskabets hjemmeside kan du på forsiden indtaste hvor meget du ønsker at låne. Du vil herefter kunne se et estimat for den månedlige ydelse, og hvor stort det samlede tilbagebetalingsbeløb bliver. Synes du, at betingelserne virker okay, så kan du gå videre til ansøgningen ved at trykke på “ansøg nu”. Her kan du sende en ansøgning og få hurtig udbetaling – såfremt du du lever op til lånekravene hos KreditNU.

Lånekrav:

For at kunne låne hos KreditNU skal du som minimum leve op til følgende lånekrav:

  • Alder på 23-70 år
  • Have en e-mail adresse
  • Have et gyldigt CPR-nummer
  • Ikke at være registreret i RKI
  • Ikke at være registreret i Debitor Registret
  • Have en NemKonto
  • Vurderes kreditværdig

Lever du op til kravene? Så lær endnu mere nedenfor, eller ansøg om kredit hos KreditNU øverst på siden.

Fordele og ulemper ved KreditNU

Der er fordele og ulemper forbundet ved enhver låneudbyder. I det følgende ser vi nærmere på fordelene og ulemperne ved at optage en kredit hos KreditNU.

Fordele

Lad os starte med at se nærmere på fordelene ved at låne hos KreditNU:

1. Ingen månedlig rente

Hos KreditNU slipper du for den månedlige rente. Det betyder i praksis, at den månedlige ydelse bliver mindre. Til gengæld skal du betale et etableringsgebyr når du låner hos KreditNU.

2. Lav ÅOP

KreditNU har en lav ÅOP på 24,99%. Det er mindre end det lovmæssige loft på 35%. Sagt med andre ord, så er prisen for kreditten du kan optage hos selskabet en del billigere end hvad det kunne have været.

3. 14 dages fortrydelsesret

Hvis du tager en kredit i Danmark har du ifølge Kreditaftaleloven 14 dages fortrydelsesret. Denne lovgivning gælder selvfølgelig også for KreditNU. Så skulle du gå hen at fortryde at have optaget en kredit hos selskabet, så kan du altså fortryde det i løbet af de første 2 uger.

Ulemper

Det er dog ikke lutter fordele der er ved at låne hos KreditNU. I det følgende tager vi et kig på nogle af ulemperne:

1. Minimumsalder på 23 år

KreditNU har en af de højeste minimumsaldre i branchen. Det har de, da de ikke ønsker at låne ud til folk som måske ikke er modne til at låne penge. Som forbruger kan det dog være en ulempe for dig, hvis du er under 23 år. I så fald kan du nemlig ikke få lov til at optage en kredit hos KreditNU.

KreditNU kontakt information

KreditNU kan kontaktes på telefon og e-mail. Du kan også bruge kontaktformularen på hjemmesiden, hvis du har spørgsmål angående dit kredit lån. Se alle kontaktoplysninger nedenfor:

Website: KreditNU.dk

Adresse: Søndergade 44, 2, 8000 Aarhus C

E-mail: info@kreditnu.dk

KreditNU tlf nr: 78 76 27 64

Andre alternativer

Som forbruger bør du altid overveje forskellige alternativer før du tager en købsbeslutning. Det vil vi gerne hjælpe med. Nedenfor finder du derfor et lille udpluk af andre alternativer du også kan overveje før du eventuelt låner hos KreditNU. Følg blot de nedenståede links for at læse mere om de udvalgte alternativer:

Alternativer til KreditNU:

Synes du ikke om de ovenstående alternativer? Så få et komplet overblik over lånemuligheder ved at trykke på knappen nedenfor:

Denne side blev sidst opdateret juli 2022.