HG Finans

Se 5 gode alternativer til HG Finans nedenfor:

Om HG Finans

HG Finans tilbyder dig et lån på mellem 10.000 og 50.000 kroner. Med lånet kan du selv vælge en tilbagebetalingsfrist på mellem 24 og 72 måneder.

Hos HG Finans er ganske nemt at tage et lån. Start med at gå til udbyderen hjemmeside. Her kan du på deres forside vælge det beløb du vil låne, samt i hvor lang tid. Når du har valg, så tryk blot “ansøg her” for at komme til låneansøgningen.

Låneansøgningen er yderst simpel at komme igennem. Du skal i formularen blot svare på nogle få men relevante spørgsmål om dig selv, og sende ansøgningen afsted. Herefter vil du modtage svar på om du er godkendt til lånet.

Lyder det som lånet for dig? Så tjek om du lever op til kravene nedenfor:

Lånekrav:

  • Er over 18 år
  • Har fast bopæl i DK
  • Har en fast indtægt
  • Er ikke registreret i RKI eller Debitor Registret

Lever du op til kravene? Så er der stor sandsynlighed for at du bliver godkendt til lånet. Gå blot til hjemmesiden for at komme igang.

Ønsker du mere information om HG Finans før du beslutter dig? Så kan du her på siden læse en masse information om HGFinans.dk. Blandt andet kan du lære om hvem de er, hvilke fordele og ulemper deres lån har, hvordan du låner hos dem og meget mere. Brug blot indholdsfortegnelsen nedenfor for at komme til et bestemt emne:

Indholdsfortegnelse:

Hvem er HG Finans?

HG Finans er en dansk formidler af kviklån på nettet. På deres hjemmeside kan nemlig tage et mindre lån, som er specielt egnet i tilfælde af en større uforudset regning. Lånet kan du optage via alle enheder. Det vil sige at du både kan bruge din mobil, tablet eller computer til at tage lånet.

HG Finans er en låneformidler for den store danske internetbank Basisbank, der også står bag låneudbydere som Hotlån, PrimaLån, Alfalån, Robotlån m.fl. Så når du tager et lån hos HG Finans, så er det faktisk internetbanken, og ikke HG Finans selv der står bag finansieringen.

Fordele og ulemper ved HG Finans

Der er altid både fordele og ulemper forbundet med at tage et lån. Vi har derfor set nærmere på hvilke fordele du kan støde på, når du tager et lån hos HG Finans.

Fordele

Lad os til en start tage et kig på nogle af de mange fordele:

1. Lav rente og ÅOP

I forhold til mange mere kortfristede lån, så har HG Finans en lav rente og ÅOP. Det gør lånet specielt egnet til dig som ønsker at låne med tilbagebetaling over flere måneder.

2. Betal lånet ud før tid

Skulle du få lyst til at tilbagebetale lånet før tid er det selvfølgelig en mulighed. Hos HG Finans er du nemlig ikke bundet af dit lån i længere tid end højest nødvendigt. Så selvom du måske blot ønsker et lån i 4 måneder, så kan du stadig bruge HG Finans service.

3. Hurtig svar på låneansøgningen

Hos HG Finans får du hurtig svar på din låneansøgning. I løbet af blot 30 sekunder får du nemlig at vide om du kan få lånet eller ej. Derfor behøver du ikke spilde unødvendig tid på at vente på et svar fra HG Finans.

Ulemper

Selvom der er mange fordele ved lånet, så er der også nogle ulemper. Lad os tage et kig på noget af det mindre positive ved HG Finans:

1. Få HG Finans Trustpilot anmeldelser

HG Finans har ikke specielt mange anmeldelser på Trustpilot. Derfor kan det være en anelse svært at få et helhedsindtryk af hvad deres kunder synes om dem. I skrivende stund er deres anmeldelser dog kun positive.

2. Begrænsede kontaktmuligheder

Har du brug for at komme i kontakt med HG Finans, er det på nuværende tidspunkt relativt begrænset med måder du kan gøre det på. Den primære kontaktmulighed er nemlig deres e-mail.

HG Finans Trustpilot score

HG Finans Trustpilot score er god, og ligger i skrivende stund på 4/5 stjerner. Anmeldelserne af HG Finans er imidlertid kun positive.

Der lægges i Trustpilot anmeldelserne vægt på at alt er godt og hurtigt.

På trods af at HG Finans har en høj Trustpilot score, så skal du være opmærksom på at der er en begrænset mængde anmeldelser af udbyderen. Derfor er det ikke sikkert at du får hele billedet med ved blot at kigge på disse anmeldelser.

Vi er dog overbeviste om at eventuelt utilfredse kunder havde gjort opmærksom på det via Trustpilot siden. Så derfor kan man også se det som et positivt tegn.

Sådan låner du hos HG Finans

Låneprocessen hos HG Finans er let overskuelig. Processen er nemlig baseret på Basisbanks gennemtestede ansøgningsmodul. Har du ikke benyttet dig af modulet før, så guider vi dig i det følgende til hvordan du låner hos HG Finans:

1. Vælg beløb og løbetid

Start låneprocessen med at gå til udbyderens hjemmeside. Her kan du på forsiden vælge det beløb du gerne vil låne. Du kan vælge et beløb mellem 10.000 og 50.000 kroner. Herefter skal du angive din ønskede løbetid på mellem 24 og 72 måneder – husk at du altid kan tilbagebetale lånet før tid.

Når du har angivet dine kriterier, så tryk på “ansøg her” for at komme videre til ansøgningen.

2. Indtast dine oplysninger

Det er nu låneansøgningen rigtig begynder. Du skal nu nemlig svare på nogle forskellige spørgsmål omkring dig selv angående hvem du er, samt din økonomiske situation. Det tager cirka 3-5 minutter. Oplysningerne bruges i forbindelse med din kreditvurdering. Ansøgningen underskrives med NemID, så sørg for at have dette parat.

3. Få svar og penge på kontoen

Når du sendt ansøgningen vil du i løbet af 30 sekunder få svar på om du kan låne penge af HG Finans. Kan du det vil typisk have pengene på din konto i løbet af 1-2 hverdage.

HG Finans kontakt information

Har du brug for at komme i kontakt med HG Finans? Så kan du gøre det ved at rette henvendelse til deres e-mail. Har du et hurtigt spørgsmål, så kan du selvfølgelig også benytte deres sektion med hyppige spørgsmål på deres hjemmeside.

Nedenfor kan du finde de forskellige kontaktoplysninger på låneformidleren:

Website: HGFinans.dk

E-mail: info@hgfinans.dk

Andre alternativer

Overvejer du om der findes bedre alternativer til HG Finans? Det kan faktisk være en ret uoverskuelig opgave, at finde ud af. Det danske lånemarked er nemlig stort. Derfor er der mange udbydere at vælge mellem. Men for at gøre det nemmere for dig at finde den rette udbyder, så har vi samlet 4 gode alternativer til HG Finans. Så er det helt op til dig om du vælger at tage dem med i dine overvejelser:

Bedste alternativer til HG Finans:

Foretrækker du selv at finde et lån blandt de rigtig mange låneudbydere? Så anbefaler vi dig at tage et kig på vores store låneoversigt. Her finder du lån til ethvert behov – og du kender jo bedst af alle dit behov. Du finder låneoversigten ved at trykke på nedenstående knap:

Denne side blev sidst opdateret juli 2022.