VIVUS kviklån

Lån mellem 2.000 og 12.000 kr. hos VIVUS.

Lån op til 12.000 kr. på få minutter

Hos VIVUS kan du låne op til 12.000 kr. og have pengene på din konto i løbet af kort tid.

VIVUS har gjort det nemt at låne hos dem. Først og fremmest skal du på deres hjemmeside indtaste hvor meget du ønsker at låne. Dernæst skal du oprette din profil ved at indtaste nogle få oplysninger, samt ved at acceptere deres betingelser. Du vil så straks blive kreditvurderet. Herefter skal du blot underskrive en låneaftale med dit NemID, og pengene vil så hurtigt blive overført til dig.

Lyder det som noget for dig? Så læs mere om lånet her:

Indholdsfortegnelse:

Om VIVUS.DK

VIVUS er et online kreditselskab, der blev etableret på det danske marked i 2012. Bag virksomheden står den lettiske lånekoncern 4finance, som har over 5 millioner kunder i over 17 lande. 4finance står blandt andet også bag det danske låneselskab Zaplo.

Selskabet har over 100.000 kunder i Danmark. Og på trods af mange ansøgninger, bliver cirka 25% af ansøgningerne hos selskabet afvist. Bliver du godkendt til et lån, får du dog hurtigt udbetalt pengene til din konto.

Fordele og ulemper

Når du tager et lån, eksempelvis fra vores kviklån oversigt, er der typisk både fordele og ulemper forbundet med det. Og her er et VIVUS kviklån ikke en undtagelse.

Fordele

Lad os starte med at se på de forskellige fordele der er ved at låne hos udbyderen.

1. Udbetaler penge hurtigt

Selskabet udbetaler penge hurtigt. Det betyder at hvis du står i en situation hvor du mangler penge, så er det muligt at skaffe det. Du kan blandt andet ansøge selvom det er weekend eller helligdage.

2. Meget høj kundetilfredshed

VIVUS Trustpilot score signalerer en meget høj kundetilfredshed. Det viser at de tager deres lånevirksomhed meget seriøst. Ellers skulle kunderne nok have ladet dem vide på Trustpilot.

3. Ingen skjulte gebyrer

Selskabet er meget transparent i forhold til deres gebyrer. Det betyder at du højest sandsynlig ikke kommer til at løbe ind i gebyrer du ikke var klar over eksisterede. At der ikke er skjulte gebyrer er nok også i stor stil medvirkende til den meget høje kundetilfredshed.

4. Lav ÅOP

VIVUS har en lav ÅOP på sit lån på 24,9%. Det er lavere end maksgrænsen på 35% i Danmark. Du får hos VIVUS altså et rimelig billigt lån.

Ulemper

Man kommer dog ikke uden om nogle få ulemper ved et VIVUS kviklån. Lad os tage et kig på disse:

1. Minimumsalder på 20 år

For det første er der en minimumsalder på 20 år, når du låner hos VIVUS. Det betyder at du som 18 og 19-årig ikke kan gøre brug af deres service.

VIVUS Trustpilot score

VIVUS Trustpilot score er fremragende på 5/5 stjerner. Det er bestemt blandt de højest rangerende i deres kategori. Scoren er baseret på over 3.000 anmeldelser. Ja, du læste rigtigt. Over 3.000 har givet virksomheden meget positiv feedback efter at lånt hos dem. Det indikerer at der er en meget stor kundetilfredshed blandt selskabets kunder.

Anmeldelserne bærer tydelig præg af at kunderne har fået hurtigt betjening, samt rigtig god kundeservice. Blandt de negative anmeldelser er der blandt andet folk der tidligere har fået lov til at låne hos selskabet, men som sidenhen er blevet afvist jf. deres kreditvurdering.

Hvis du selv ønsker at se nogle af anmeldelserne, kan du blot trykke på nedenstående knap for at komme virksomhedens Trustpilot side:

Sådan låner du hos VIVUS

Det er utrolig simpelt at tage et VIVUS kviklån. Er du alligevel i tvivl om hvordan du gør, kan du bruge vores nedenstående trin til at se hvordan låneprocessen foregår.

1. Vælg et lånebeløb

Vælg det beløb du kunne tænke dig at låne i låneberegneren på forsiden. Her kan du også vælge, hvornår den første betalingsdato skal være. Før du går videre bør du grundigt læse hvordan lånet fungerer. Hvis du ønsker lånet skal du blot klikke “lån nu”.

2. Opret profil

Du er nu blevet sendt videre til en side, hvor du skal oprette en profil. Det gør du ved at udfylde nogle simple oplysninger om dig selv. Afkryds desuden de felter du accepterer i bunden af siden før du endnu en gang klikker “lån nu”.

3. Kreditvurdering

Enhver der ønsker at låne penge online skal igennem en kreditvurdering, og det er ikke en undtagelse hos VIVUS. Bliver du accepteret kan du gå til næste trin.

4. Underskriv med NemID

Du vil nu blive bedt om at underskrive aftalen med dit NemID.

5. Modtag pengene hurtigt

Når du har været igennem ovenstående trin bør i løbet af kort tid modtage penge på din konto. Typisk modtager folk deres penge indenfor et par dage. Det er altså en meget kort process at låne på VIVUS.DK.

VIVUS kontakt information

Du kan kontakte selskabet på et utal af forskellige måder. Brug eksempelvist chatten på deres hjemmeside til hurtigt at komme i kontakt med dem. Alternativt kan du gøre brug af nedenstående kontaktoplysninger:

Website: VIVUS.DK

Adresse: Vesterbrogade 1L, 4., 1620 København V

E-mail: info@vivus.dk

VIVUS tlf nr: 78 77 20 68

Andre alternativer

Du bør som forbruger altid overveje forskellige alternativer før du tager en købsbeslutning. Det vil vi gerne hjælpe dig på vej med. Vi har derfor samlet et lille udpluk af låneudbydere som du kan læse mere om før du låner. Du kan læse mere om de forskellige alternativer ved at følge de nedenstående links:

Alternativer til VIVUS.DK:

Vi har desuden lavet en kæmpe kviklån oversigt. Den kan du benytte dig af til at sammenligne VIVUS kviklån med andre lån. Tryk blot på nedenstående knap og lån penge af en af de mange udbydere:

Denne side blev sidst opdateret juli 2022.