Menu Luk

VIVUS kviklån

Lån 6.000 kr. med 50% rabat i op til 30 dage hos VIVUS.

Lån op til 12.000 kr. på få minutter

Hos VIVUS kan du låne op til 12.000 kr. og have pengene på din konto i løbet af et øjeblik. Har du aldrig lånt hos VIVUS før? Så kan du i første omgang kun låne 6.000 kr. De er dog til gengæld med 50% rabat i de første 30 dage.

VIVUS har gjort det nemt at låne hos dem. Først og fremmest skal du på deres hjemmeside indtaste hvor meget du ønsker at låne. Dernæst skal du oprette din profil ved at indtaste nogle få oplysninger, samt ved at acceptere deres betingelser. Du vil så straks blive kreditvurderet. Herefter skal du blot underskrive en låneaftale med dit NemID, og pengene vil så blive overført til dig i løbet af 30 minutter.

Lyder det som noget for dig? Så læs mere om lånet her:

Indholdsfortegnelse:

Om VIVUS.DK

VIVUS er et online kreditselskab, der blev etableret på det danske marked i 2012. Bag virksomheden står den lettiske lånekoncern 4finance, som har over 5 millioner kunder i over 17 lande. 4finance står blandt andet også bag det danske låneselskab Zaplo.

Selskabet har over 100.000 kunder i Danmark. Og på trods af mange ansøgninger, bliver cirka 25% af ansøgningerne hos selskabet afvist. Bliver du godkendt til et lån, får du dog nærmest øjeblikkeligt pengene på din konto.

Fordele og ulemper

Når du tager et lån er der typisk både fordele og ulemper forbundet med det. Og her er et VIVUS kviklån ikke en undtagelse.

Fordele

Lad os starte med at se på de forskellige fordele der er ved at låne hos udbyderen.

1. Udbetaler penge døgnet rundt

Selskabet udbetaler penge døgnet rundt. Det betyder at hvis du lige pludselig står og mangler penge, så er det muligt at skaffe det. Der udbetales også penge på trods af om det eventuelt er weekend eller helligdage.

2. Meget høj kundetilfredshed

VIVUS Trustpilot score signalerer en meget høj kundetilfredshed. Det viser at de tager deres lånevirksomhed meget seriøst. Ellers skulle kunderne nok have ladet dem vide på Trustpilot.

3. Ingen skjulte gebyrer

Selskabet er meget transparent i forhold til deres gebyrer. Det betyder at du højest sandsynlig ikke kommer til at løbe ind i gebyrer du ikke var klar over eksisterede. At der ikke er skjulte gebyrer er nok også i stor stil medvirkende til den meget høje kundetilfredshed.

4. Lån med 50% rabat i 30 dage

Som ny kunde er det muligt at låne med 50% rabat hos selskabet. Her skal du dog være opmærksom på at få tilbagebetalt lånet til tiden. Ellers vil du skulle begynde at betale de normale renter. Hvis du vil undgå de normale renter, så sæt eventuelt en alarm på din telefon eller lignende.

Ulemper

Man kommer dog ikke uden om nogle få ulemper ved et VIVUS kviklån. Lad os tage et kig på disse:

1. Minimumsalder på 20 år

For det første er der en minimumsalder på 20 år, når du låner hos VIVUS. Det betyder at du som 18 og 19-årig ikke kan gøre brug af deres service.

2. Høj rente

For det andet har låneudbyderen en ret høj rente, som gør dyrt at tage store lån. Ønsker du derfor at låne mere end nogle få tusinde kroner, anbefaler vi at du tager et kig på andre låneudbydere med en lavere rente. Du kan bruge vores kviklån oversigt til dette. Ulempen ved den høje rente er dog ikke så stor, hvis du som førstegangsbruger blot tager et VIVUS kviklån med 50% rabat.

3. Lån med rabat

Sidst men ikke mindst skal det nævnes at det at du kan låne med rabat er der af en grund. Så hvis du udelukkende ønsker et lån som er med 50% rabat bør du være opmærksom på følgende:

Låneudbydere ønsker selvfølgelig at tjene penge på dig. Ved lån med rabat kan det ske på tre måder. For det første kan det være at du bliver en stamkunde hos dem. For det andet har de alligevel en lille indtægt på dig, da du betaler halvdelen af hvad du eller skulle. Det der også kan ske, og hvor ulempen ved lån med rabat kommer ind, er hvis du glemmer at betale tilbagebetale lånet. Så vil du nemlig skulle begynde at betale de almindelige renter for lånet. Sæt derfor gerne et kryds i kalenderen, så du er sikker på at du får afbetalt lånet før det begynder at blive til den normale rente.

VIVUS Trustpilot score

VIVUS Trustpilot score er fremragende på 5/5 stjerner. Det er bestemt blandt de højest rangerende i deres kategori. Scoren er baseret på over 3.000 anmeldelser. Ja, du læste rigtigt. Over 3.000 har givet virksomheden meget positiv feedback efter at lånt hos dem. Det indikerer at der er en meget stor kundetilfredshed blandt selskabets kunder.

Anmeldelserne bærer tydelig præg af at kunderne har fået hurtigt betjening, samt rigtig god kundeservice. Blandt de negative anmeldelser er der blandt andet folk der tidligere har fået lov til at låne hos selskabet, men som sidenhen er blevet afvist jf. deres kreditvurdering.

Hvis du selv ønsker at se nogle af anmeldelserne, kan du blot trykke på nedenstående knap for at komme virksomhedens Trustpilot side:

5/5

Sådan låner du hos VIVUS

Det er utrolig simpelt at tage et VIVUS kviklån. Er du alligevel i tvivl om hvordan du gør, kan du bruge vores nedenstående trin til at se hvordan låneprocessen foregår.

1. Vælg et lånebeløb

Vælg det beløb du kunne tænke dig at låne i låneberegneren på forsiden. Her kan du også vælge, hvornår den første betalingsdato skal være. Før du går videre bør du grundigt læse hvordan lånet fungerer. Hvis du ønsker lånet skal du blot klikke “lån nu”.

2. Opret profil

Du er nu blevet sendt videre til en side, hvor du skal oprette en profil. Det gør du ved at udfylde nogle simple oplysninger om dig selv. Afkryds desuden de felter du accepterer i bunden af siden før du endnu en gang klikker “lån nu”.

3. Kreditvurdering

Enhver der ønsker at låne penge online skal igennem en kreditvurdering, og det er ikke en undtagelse hos VIVUS. Bliver du accepteret kan du gå til næste trin.

4. Underskriv med NemID

Du vil nu blive bedt om at underskrive aftalen med dit NemID.

5. Modtag pengene på et øjeblik

Når du har været igennem ovenstående trin bør i løbet af et øjeblik modtage penge på din konto. Typisk modtager folk deres penge i løbet af under et minut. Det er altså en meget kort process at låne på VIVUS.DK.

Lån med 50% rabat på VIVUS.DK

Har du aldrig lånt hos VIVUS? Så kan du få dit første lån med 50% rabat i de første 30 dage. Du kan dog maksimalt låne 6.000 kr. ved dit første lån. For at undgå at skulle betale de normale renter kan du med fordel sætte et kryds i kalenderen for din tilbagebetaling. Du kan se mere om at få et VIVUS kviklån med rabat på selskabets hjemmeside.

VIVUS kontakt information

Du kan kontakte selskabet på et utal af forskellige måder. Brug eksempelvist chatten på deres hjemmeside til hurtigt at komme i kontakt med dem. Alternativt kan du gøre brug af nedenstående kontaktoplysninger:

Website: VIVUS.DK

Adresse: Vesterbrogade 1L, 4., 1620 København V

E-mail: info@vivus.dk

VIVUS tlf nr: 78 77 20 68

De bedste alternativer

Du bør som forbruger altid overveje forskellige alternativer før du tager en købsbeslutning. Det vil vi gerne hjælpe dig på vej med. Vi har derfor samlet et lille udpluk af låneudbydere som du kan læse mere om før du låner. Du kan læse mere om de forskellige alternativer ved at følge de nedenstående links:

Alternativer til VIVUS.DK:

Vi har desuden lavet en kæmpe kviklån oversigt. Den kan du benytte dig af til at sammenligne VIVUS kviklån med andre lån. Tryk blot på nedenstående knap og lån penge af en af de mange udbydere:

Denne side blev sidst opdateret februar 2019.