Menu Luk

Simbo lån

Få 6.000 kr. gratis kredit hos Simbo i 30 dage.

Lån op til 15.000 kr. på 30 minutter

Hos Simbo kan du låne op til 15.000 kr. og få pengene udbetalt på under 30 minutter. Hvis du er ny kunde hos dem, kan du endda få en gratis kredit på op til 6.000 kr. i 30 dage.

At låne hos Simbo er meget simpelt. Først skal du blot angive, hvor meget du ønsker at låne i deres låneberegner. Dernæst vil du blive bedt om at give nogle få informationer om dig selv. Du bliver så kreditvurderet med det samme. Når du er blevet godkendt til lånet, skal du så underskrive låneaftalen med NemID. En halv time senere har du pengene på din konto.

Lyder det fristende? Så læs mere om lånet her:

Indholdsfortegnelse:

Om Simbo.dk

Simbo.dk er lidt anderledes end andre låneselskaber på nettet. Du får nemlig som kunde hos Simbo adgang til en kredit i stedet for et kviklån. Så når du bliver godkendt til et lån hos Simbo, kan du nærmest med det samme få pengene over på din NemKonto.

Simbo er et dansk online kreditselskab, som bliver drevet af Capitolia ApS. Capitolia blev stiftet i oktober 2016, og er ejet af det lettiske selskab SIA Fincap.

Fordele og ulemper

Som alle andre låneudbydere har Simbo også både fordele og ulemper.

Fordele

Lad os se på de forskellige fordele der er ved at låne hos selskabet.

1. Lån gebyr- og rentefrit i 30 dage

Det er muligt for nye kunder at låne rente- og gebyrfrit i de første 30 dage. Får man ikke tilbagebetalt lånet inden den første indbetaling, er lånet dog ikke længere gebyr- og rentefrit.

2. Automatisk indberetning til SKAT

Renter på lån er fradragsberettigede. Simbo indberetter automatisk lånene til SKAT for dig. Det er med til at du sparer på lånene. Ifølge deres hjemmeside vil langt de fleste af deres kunder nemlig opleve at få ⅓ af renterne tilbage fra SKAT.

3. Lån så længe du ønsker

Simbo.dk er det muligt at låne penge så længe som du har lyst. Det betyder at der ikke er en bestemt dato, hvor du nødvendigvis skal have afbetalt dit lån. Men det kræver jo selvfølgelig at du indbetaler de månedlige renter til tiden. Din kredit har desuden kun en løbetid på 12 måneder. Derefter kan du dog tage en ny kredit.

4. Simbo Trustpilot

At der er gode anmeldelser på Trustpilot er med til indikere om en virksomhed holder hvad de lover. Folk er nemlig hurtige til at skrive en dårlig anmeldelse, hvis de oplever noget de er utilfredse med. Simbo.dk har på Trustpilot meget gode anmeldelser, hvilket viser at de tager deres lånevirksomhed meget seriøst.

Ulemper

Med de mange fordele, undrer du dig måske over hvad ulemperne er. 

1. Gratis lån

Det virker måske ikke som en ulempe at et lån er gratis. Du vil måske bare gerne forbi næste lønseddel og have et gratis lån indtil da. Men overvej hvis du nu glemte at du havde lånt pengene. Så vil du lige pludselig skulle betale renter for lånet, og lånet vil ikke længere være gratis.

2. Høj ÅOP

Låneselskabet har en ret høj ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent). Det er med til at gøre lånet ret dyrt målt i procenter. Så skal du låne over nogle få tusinde kroner, findes der billigere alternativer.

3. Du skal være 19 år

Virksomheden accepterer kun låntagere, som er over 19 år. Det betyder at du som 18-årig ikke har mulighed for at låne hos Simbo.

Simbo Trustpilot score

Låneudbyderen klarer sig fremragende på Trustpilot, og får topvurderinger i deres kategori. De scorer nemlig 5/5 stjerner. Selskabet har over 850 anmeldelser, så de anmeldelser der er, vidner om en stor kundetilfredshed.

Simbos anmeldelser bærer præg af at deres kunder får god kundeservice, samt at lånene er gennemskuelige. Og er nok grundet at der ikke er ubehagelige overraskelser, når man låner af virksomheden, at de får så høje ratings.

Læs de forskellige anmeldelser af Simbo på Trustpilot:

5/5

Sådan låner du hos Simbo

Simbo har gjort det nemt at låne penge hurtigt. Men hvis du er i tvivl om, hvordan du låner hos Simbo.dk, så har vi beskrevet låneprocessen for dig i detajler:

1. Vælg lånebeløb

Vælg det beløb du ønsker at låne i låneberegneren. Husk her at læse om hvordan lånet er skruet sammen. Hvis du mener at betingelserne er fair, så klik “lån nu”.

2. Udfyld deres låneformular

Du er nu blevet sendt videre til en låneformular. Her skal du udfylde nogle simple oplysninger om dig selv. Når du har udfyldt låneformularen, så klik igen “lån nu”. Her giver du Simbo lov til at hente oplysninger om dig fra RKI, Debitor Registret med mere til at udføre en kreditvurdering på dig.

3. Underskriv med NemID

Du skal nu underskrive aftalen med NemID. På den måde kan Simbo verificere at det rent faktisk er dig der tager lånet. Ud fra disse oplysninger indberettes kreditaftalen også automatisk til SKAT.

4. Få svar på ansøgningen

Du vil i løbet af få minutter få svar på din låneansøgning. Hvis den er blevet accepteret, vil du typisk få pengene på under 30 minutter. Det tager altså ikke lang tid at låne hos Simbo.

Lån gratis på Simbo.dk

Som ny kunde kan du låne både rente- og gebyrfrit hos Simbo i de første 30 dage. Der er dog her et maksbeløb på 6.000 kr. Hvis du kun vil låne gratis, skal du huske at få tilbagebetalt lånet inden de 30 dage er gået. Ellers skal du nemlig begynde at betale for at have kreditten hos dem. Se mere om gratis lån på deres hjemmeside.

Simbo kontakt information

Det er nemt at komme i kontakt med virksomheden. Brug for eksempel chatfunktionen på deres website. Du kan også gøre brug af nedenstående kontaktoplysninger:

Website: Simbo.dk

Adresse: Østergade 13, 1100 København K

E-mail: kundeservice@simbo.dk

Simbo tlf nr: 44 22 60 90

De bedste alternativer

De smarte forbrugere overvejer forskellige alternativer, før de træffer en endelig beslutning. Vi har derfor fundet nogle af de bedste alternativer til Simbo.dk, som du kan læse mere om før du eventuelt låner. Du kan se alternativerne ved at følge de nedenstående links:

Alternativer til Simbo.dk:

Du kan også sammenligne Simbo med endnu flere låneudbydere. Tryk blot på nedenstående knap for at komme til vores store kviklån oversigt, og lån penge nemt og sikkert:

Denne side blev sidst opdateret februar 2019.