Simbo lån

Sammenlign Simbo lån med 5 billige alternativer:

Om Simbo

Simbo

Simbo.dk er lidt anderledes end andre låneselskaber på nettet. Du får nemlig som kunde hos Simbo adgang til en kredit i stedet for et kviklån. Så når du bliver godkendt til et lån hos Simbo, kan du nærmest med det samme få pengene over på din NemKonto – og så tager det kun et minut at låne via låneansøgningen, hvilket gør et Simbo lån hurtigere end mange konkurrenter.

Simbo er et dansk online kreditselskab, som bliver drevet af Capitolia ApS, som står bag nogle af de mest populære lån i Danmark. Capitolia blev stiftet i oktober 2016, og er ejet af det lettiske selskab SIA Fincap. Den danske virksomhed står også bag det lånebrandet Kronelån.

Hvilke krav skal jeg opfylde?

Hvis du står i en økonomisk situation, hvor du gerne vil låne penge, så er der en række krav du skal leve op til for at kunne optage en kredit hos Simbo. Nogle af kravene er for at det i praksis kan lade sig gøre at tage lånet, hvor andre krav er til for at sikre at du rent faktisk kan betale lånet tilbage. Nedenfor kan du se hvilke krav der er for at kunne tage en online kassekredit hos Simbo:

  • Minimumsalder på 19 år
  • Dansk statsborger med CPR-nummer
  • Gyldigt NemID
  • Folkeregisteradresse i Danmark
  • Ikke registeret i RKI (Experian), Debitor Registret, Kreditregisteret eller andre skyldnerregistre
  • Bankkonto registreret i eget navn i en dansk bank
  • Dansk telefonnummer, som du kan kontaktes på
  • Aktiv e-mailadresse
  • Du vurderes kreditværdig af Simbo.dk

Opfylder du ovenstående krav? Så besøg Simbo og ansøg om et lån via oversigten øverst på siden. Når du har ansøgt, så vil du hurtigt få svar om Simbo godkender dig til lånet. Gør de det, så vil du i løbet af 1 time få udbetaling af lån til din konto.

Lån op til 30.000 kr. på Simbo.dk

Hos Simbo kan du låne op til 30.000 kr. og få pengene hurtigt udbetalt. Når du låner penge hos Simbo, så kan du første gang du tager en online kredit hos selskabet kun låne 10.000 kroner. Det gælder dog kun for nye kunder, da du som tilbagevendende kunde reelt kan låne de 30.000 kroner.

At låne hos Simbo er meget simpelt. Først skal du blot angive, hvor meget du ønsker at låne i deres låneberegner. Dernæst vil du blive bedt om at give nogle få informationer om dig selv. Du bliver så kreditvurderet med det samme. Når du er blevet godkendt til lånet, skal du så underskrive låneaftalen med Nem ID. En time senere vil du typisk have pengene på din konto. Herefter skal du afdrage på lånet, og tilbagebetale dit samlet kreditbeløb indtil hele kreditten er fuld ud tilbagebetalt.

Lyder det som et interessant online lån for dig? Så læs mere om lånet her:

Indholdsfortegnelse:

Fordele og ulemper

Som alle andre låneudbydere på det danske marked har Simbo også både fordele og ulemper. I det følgende kan du lære mere om hvad det er for nogle fordele og ulemper, så du kan overveje om det nemme lån fra Simbo er noget for dig.

Fordele ved Simbo

Lad os se på de forskellige fordele der er ved at låne hos selskabet.

1. Automatisk indberetning til SKAT

Renter på lån er fradragsberettigede. Simbo indberetter automatisk lånene til SKAT for dig. Det er med til at du sparer på lånene. Ifølge deres hjemmeside vil langt de fleste af deres kunder nemlig opleve at få ⅓ af renterne tilbage fra SKAT. Afhængigt af hvor stort et beløb du planlægger at låne, så kan det faktisk blive mange penge.

2. Lån så længe du ønsker

På Simbo.dk er det muligt at låne penge så længe som du har lyst. Det betyder at der ikke er en bestemt dato, hvor du nødvendigvis skal have afbetalt dit lån. Men det kræver jo selvfølgelig at du indbetaler de månedlige renter til tiden. Din kredit har desuden kun en løbetid på 12 måneder. Derefter kan du dog tage en ny kredit.

3. Simbo Trustpilot

At der er gode anmeldelser på Trustpilot er med til indikere om en virksomhed holder hvad de lover. Folk er nemlig hurtige til at skrive en dårlig anmeldelse, hvis de oplever noget de er utilfredse med. Simbo.dk har på Trustpilot meget gode anmeldelser, hvilket viser at de tager deres lånevirksomhed meget seriøst.

4. Rimelig ÅOP

Låneselskabet har en rimelig ÅOP, hvilket betyder at du kan låne penge rimelig billigt hos selskabet. Så står du og mangler penge, så kunne Simbo være et udemærket valg. Selvom det er vigtigt at se nærmere på ÅOP før du låner, så er andre ting som den månedlige ydelse, samlede kreditomkostninger, renter og gebyrer dog også værd at have in mente når man låner.

5. 14 dages fortrydelsesret

Når du tager et Simbo lån, så har du 14 dages fortrydelsesret. Det skyldes Kreditaftalelovens §19, som gør det lovpligtigt for selskaber at lade dig fortryde din kreditaftale indenfor de første 14 dage. Så fra du bliver godkendt hos Simbo og får dit lån udbetalt til din konto kan du i løbet af de første 14 dage rent faktisk fortryde at du har lånt penge. Det er dog anbefalelsesværdigt, at du tænker dig grundigt om før du optager nye lån. Det skyldes, at du både skal bruge tid på at kommunikere med selskabet omkring din fortrydelse, og så skal du selvfølgelig også betale pengene tilbage. 

6. Simbo udbetaler penge 24/7

På Simbo.dk kan du få et rigtig hurtig lån. Det skyldes, at selskabet udbetaler pengene til din konto døgnet rundt. Så hvis du får et svar på din ansøgning om at du er blevet godkendt til kreditten, så kan du få den i løbet af meget kort tid. Alt afhængigt af din bank, så kan der dog gå op til et par dage før at du har pengene på din konto – det på trods af at der er hurtig godkendelse og udbetaling fra Simbo.

Ulemper ved Simbo

Med de mange fordele, undrer du dig måske over hvad ulemperne er. Nedenfor har vi samlet nogle af de mest markante ulemper ved Simbo.

1. Du skal være 19 år

Simbo tilbyder kun lån til låntagere, som er over 19 år. Det betyder at du som 18-årig ikke har mulighed for at låne hos Simbo. Er du 18 år, så kan du med fordel se nærmere på nogle af de mange andre alternativer øverst på siden.

2. Dyrere end andre lånemuligheder

Et Simbo lån er ikke nødvendigvis det bedste lån for dig på markedet, og du får bestemt ikke gratis lån hos Simbo. Har du et hus, hvor du har mulighed for at låne i friværdien, så vil du typisk kunne få billige lån igennem banken. Hvis du derimod måske studerende med mulighed for at optage SU lån, kan det også være billigere. Så afhængigt af din situation, så kan det altså være at du kan finde markant billigere lånemuligheder andre steder. Har du ikke mulighed for at låne billigere andetsteds, så er Simbo dog ikke blandt de helt dyre lån på det danske marked.

Simbo Trustpilot score

Låneudbyderen klarer sig fremragende på Trustpilot, og får topvurderinger i deres kategori. De scorer nemlig 5/5 stjerner. Selskabet har over 850 anmeldelser, så de anmeldelser der er, vidner om en stor kundetilfredshed.

Simbos anmeldelser bærer præg af at deres kunder får god kundeservice, samt at lånene er gennemskuelige. Og er nok grundet at der ikke er ubehagelige overraskelser, når man låner af virksomheden, at de får så høje ratings.

Læs de forskellige anmeldelser af Simbo på Trustpilot:

Sådan låner du hos Simbo

Simbo har gjort det nemt at låne penge hurtigt. Men hvis du er i tvivl om, hvordan du låner hos Simbo.dk, så har vi beskrevet låneprocessen for dig i detajler:

1. Vælg lånebeløb

Vælg det beløb du ønsker at låne i låneberegneren. Husk her at læse om hvordan lånet er skruet sammen. Hvis du mener at betingelserne er fair, så klik “lån nu”.

2. Udfyld deres låneformular

Du er nu blevet sendt videre til en låneformular. Her skal du udfylde nogle simple oplysninger om dig selv. Når du har udfyldt låneformularen, så klik igen “lån nu”. Her giver du Simbo lov til at hente oplysninger om dig fra RKI, Debitor Registret med mere til at udføre en kreditvurdering på dig.

3. Underskriv med NemID

Du skal nu underskrive aftalen med NemID. På den måde kan Simbo verificere at det rent faktisk er dig der tager lånet. Ud fra disse oplysninger indberettes kreditaftalen også automatisk til SKAT.

4. Få svar på ansøgningen

Du vil i løbet af få minutter få svar på din låneansøgning. Hvis den er blevet accepteret, vil du få pengene hos Simbo på kort tid. Det tager altså ikke lang tid at låne hos Simbo.

Simbo kontakt information

Det er nemt at komme i kontakt med virksomheden. Brug for eksempel chatfunktionen på deres website. Du kan også gøre brug af nedenstående kontaktoplysninger:

Website: Simbo.dk

Adresse: Østergade 13, 1100 København K

E-mail: kundeservice@simbo.dk

Simbo tlf nr: 44 22 60 90

Andre alternativer

De smarte forbrugere overvejer forskellige alternativer, før de træffer en endelig beslutning. Vi har derfor fundet nogle af de bedste alternativer til Simbo.dk, som du kan læse mere om før du eventuelt låner. Du kan se alternativerne, og sammenlign lån ved at følge de nedenstående links:

Alternativer til Simbo.dk:

Du kan også sammenligne Simbo med endnu flere låneudbydere. Tryk blot på nedenstående knap for at komme til vores store låneoversigt, og lån penge online nemt og sikkert.

Denne side blev sidst opdateret juli 2022.