NordCredit

NordCredit er under ombygning. Se 5 alternativer nedenfor:

Få en kredit på op til 15.000 kr.

Ved NordCredit kan du få en kredit på op til 15.000 kr., og have pengene på din bankkonto i løbet af kort tid. Er det første gang du låner hos NordCredit? Så er det kun muligt at få en kredit på op til 5.000 kr.

Det er ret nemt at låne hos NordCredit. På deres hjemmeside skal du blot vælge dit lånebeløb. Derefter skal du lave en profil ved at indtaste nogle få oplysninger om dig selv. Du skal så acceptere deres betingelser og tilknytte dit NemID til kontoen. Når du har gjort dette skal du blot vente på at blive godkendt til lånet.

Er det noget for dig? Så læs mere om lånet her:

Indholdsfortegnelse:

Om NordCredit.dk

NordCredit er en online kreditudbyder, som tilbyder privatpersoner i Danmark kreditter via deres hjemmeside. Selskabet har den finske lånevirksomhed Lainasto Oy i ryggen, men er registreret i Danmark. De er derfor også underlagt dansk lovgivning.

Når du låner hos NordCredit for du adgang til en kredit og ikke et kviklån. Modsat end hos de almindelige kviklånsudbydere, betyder det at du kan have pengene på din bankkonto på under 48 timer.

Fordele og ulemper

Når du overvejer et lån hos NordCredit er der, som ved alle andre låneselskaber, både fordele og ulemper som du bør overveje før du låner penge.

Fordele

Lad os tage et kig på de forskellige fordele der er ved at låne hos kreditselskabet:

1. Lavere rente end lignende konkurrenter

Det er ingen hemmelighed at renterne typisk er høje når man tager et kortsigtet lån. Specielt når man ikke behøver at stille sikkerhed i sine ejendele. Men faktisk har NordCredit en lavere rente end nogle af deres lignende konkurrenter.

2. Indberetter automatisk til SKAT

NordCredit indberetter automatisk oplysninger om dine kreditter hos dem til SKAT. Det betyder at du ikke selv behøver at indberette det til SKAT for at blive berettiget til eventuelle fradrag.

3. Transparent kreditselskab

Virksomheden er ret gode til tydeligt at vise hvilke gebyrer osv. som er ved at låne hos dem. Den store transparenthed betyder at du højest sandsynligt ikke kommer til at løbe ind i uventede gebyrer.

Ulemper

Vi har nu kigget på nogle af de mange fordele der er ved at låne hos NordCredit. Lad os nu se på nogle af ulemperne når du skal låne penge af virksomheden.

1. Få NordCredit anmeldelser

Der er generelt set få NordCredit anmeldelser på Trustpilot. Det gør det lidt svært at lave en god vurdering af hvad deres kunder reelt set synes om dem. Når du låner hos NordCredit bliver du altså nødt til at gå ud fra hvad du måske ellers har hørt om selskabet. Da selskabet er underlagt dansk lovgivning bør du dog ikke få problemer ved at låne penge hos dem.

2. Høj minimumsalder

Du skal være minimum 21 år for overhovedet at kunne komme i betragtning til en kredit. Er du under 21 år, må du altså finde en anden låneudbyder. Brug eksempelvis vores låneoversigt, find en passende udbyder til dig og lån penge – også selvom du er under 21 år.

3. Renten

Selskabet har en relativ høj rente på deres produkter. Specielt sammenlignet med låneprodukter hvor løbetiden er længere. Dog er renten lavere end hos nogle af de lignende selskaber der udbyder kreditter på meget kort sigt.

NordCredit Trustpilot score

NordCredit Trustpilot score er middel. Den er baseret på ganske få anmeldelser, med en blanding af både gode og dårlige anmeldelser. At der er få NordCredit anmeldelser gør det svært at skabe en helhedsvurdering af selskabet ud fra anmeldelserne.

De positive anmeldelser bærer præg af at der er en god kundeservice, samt stor kundetilfredshed. På den negative side kan det nævnes der er kunder som har oplevet hurtigere udbetaling hos låneselskaber som blandt andet Turbolån, Ferratum og VIVUS.

Du kan trykke på knappen nedenfor for selv at se nogle af anmeldelserne på selskabets Trustpilot side:

Sådan låner du hos NordCredit

Det er meget nemt at låne penge hos NordCredit. Hvis du er i tvivl om noget i låneprocessen, kan du følge de nedenstående trin. Dermed får du et nemt overblik over hvordan du gør.

1. Vælg beløb at udbetale

Det første du skal gøre når du kommer ind på NordCredits hjemmeside er at vælge det lånebeløb du kunne tænke dig. Du kan i første omgang kun få en kredit på op til 5.000 kr. Inden at du går videre, bør du nærlæse de forskellige låneeksempler og betingelserne. Når du er klar til at låne skal du blot trykke “Ansøg om kredit”.

2. Opret din profil

Herefter skal du oprette din profil. Det gør du ved at indtaste din e-mail og et ønsket kodeord. Desuden skal du her også udfylde nogle oplysninger om hvem du er, samt hvad din finansielle situation er. Accepter vilkårene og klik “Næste”.

3. Log ind med NemID

Du skal nu logge ind med NemID. Det skal du gøre for at selskabet ved at det rent faktisk er dig de låner penge til.

4. Afvent godkendelse

Når du har været igennem trinene ovenfor skal du blot vente på godkendelse. Denne process bør maks tage én dag afhængigt af forskellige faktorer.

5. Modtag pengene

Typisk modtager folk deres penge samme dag eller dagen efter. Afhængigt af din bank kan der dog godt gå op til tre dage. Generelt set er det en meget simpel låneprocess du skal igennem hos NordCredit.

NordCredit kontakt information

Vil du i kontakt med selskabet? Så er der to primære metoder at gøre dette på. Du kan enten kontakte dem telefonisk eller via e-mail. Brug eventuelt kontaktoplysningerne nedenfor:

Website: NordCredit.dk

Adresse: Bredgade 30, 1260 København K

E-mail: kundeservice@nordcredit.dk

NordCredit tlf nr: 78793734

De bedste alternativer

Det er ofte en god idé at overveje ens muligheder før man tager et lån. Vi har for at hjælpe dig lidt på vej samlet nogle låneudbydere der minder om NordCredit så du kan læse mere om dem. Du kan se mere om alternativerne ved at bruge nedenstående links:

Alternativer til NordCredit.dk:

Du kan desuden sammenligne endnu flere låneselskaber i vores store kviklån oversigt. Tryk blot på knappen nedenfor for at komme til oversigten:

Denne side blev sidst opdateret juli 2022.