Menu Luk

Ferratum Kassekredit

Lån op til 20.000 kr. rentefrit i 30 dage hos Ferratum.

Lån op til 20.000 kr. på få minutter

Ferratum.dk er det muligt at låne mellem 1.500 og 20.000 kr. Har du ikke lånt af selskabet før? Så kan du låne rente- og gebyrfrit i de første 30 dage.

Det tager kun få minutter at ansøge om en kredit hos Ferratum. Vælg blot dit ønskede lånebeløb på hjemmesiden og udfyld nogle få oplysninger om dig selv. Herefter vil du meget hurtigt få svar på din låneansøgning. Bliver du godkendt vil du i deres åbningstider få udbetaling af pengene i løbet af maks 45 minutter.

Det er med en Ferratum kassekredit muligt at få et rentefrit lån på 20.000 kr. Det kræver dog at du ikke har lån hos dem før. Du skal desuden være dansk statsborger, mindst 23 år, og ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.

Opfylder du kravene? Så læs mere her:

Indholdsfortegnelse:

Om Ferratum.dk

Ferratum udbyder tusinder af lån på månedlig basis. De giver nemlig forbrugerne et hurtigere, men stadig billigt, alternativ til bankernes besværlige låneprocesser. Du slipper blandt andet for at skulle aflevere diverse lønsedler og stille sikkerhed i dine ejendele, når du låner på Ferratum.dk.

Den danske låneudbyder Ferratum er ejet af Ferratum Group, som blev grundlagt i maj 2005. Koncernen har hovedsæde i Helsinki i Finland, men har blandt andet aktiviteter i Europa, samt Syd- og Nordamerika. Koncernen er specialiseret i mobile finansielle tjenesteydelser som blandt andet udbud af kreditter.

Fordele og ulemper

Når du tager en Ferratum kassekredit er der både fordele og ulemper forbundet med det. Det kan for dig som forbruger være til stor hjælp at vide hvilke af disse du kan støde ind i. Derfor har vi samlet en liste over de forskellige fordele og ulemper:

Fordele

Lad os starte med at se på fordelene ved at låne af selskabet:

1. Lån penge på 45 minutter

I deres åbningstid får du pengene på din konto højest 45 minutter efter at du har anmodet, og godkendt lånet med NemID. Låner du uden for Ferratums åbningstider kan der dog godt gå længere tid end de 45 minutter.

2. Slip for gentagne låneansøgninger og kreditvurderinger

Hos selskabet slipper du for gentagne låneansøgninger og kreditvurderinger. Det skyldes at du tager en kredit. Modsat almindelige kviklån skal du her nemlig ikke hele tiden genansøge, da der ikke er en fast løbetid på lånet. Du skal dog huske at betale de månedlige renter.

3. Lån gratis i 30 dage

En stor fordel ved Ferratum er at du kan låne rentefrit i de første 30 dage. Er din plan kun at låne gratis? Så skal du sørge for at selskabet har modtaget din tilbagebetaling inden de 30 dage er gået. Sæt eventuelt en alarm på din mobil for at du ikke glemmer det.

Ulemper

Selvom der er rigtig mange fordele ved at låne ved selskabet er der også få ulemper.

1. Renten

Renten ved kortsigtede lån er typisk meget høj. Her er Ferratum ikke en undtagelse. Så ønsker du at låne i en længere periode, kan der findes låneudbydere som har en lavere rente. Du kan finde forskellige låneudbydere i vores kviklån oversigt.

Ulempen ved den høje rente gør sig ikke gældende for førstegangslånere, som tilbagebetaler inden for de første 30 dage.

2. Minimumsalder på 23 år

Du skal mindst være 23 år for at få lov til at låne hos Ferratum. Er du ikke det må du finde en anden udbyder. Fortvivl dog ikke. Vi har nemlig lavet en oversigt over kviklån. I den kan du finde låneudbydere for ned til 18-årige. Find oversigten her.

Ferratum Trustpilot score

Ferratum Trustpilot score er god på 4/5 stjerner. Den er baseret på over 1.300 anmeldelser, hvilket må siges at være en del.

Blandt de positive Trustpilot anmeldelser lægges der stor vægt på den hurtige udbetaling, samt rigtig god kundeservice. Flere skriver desuden i deres anmeldelser, at de vil benytte sig af selskabet igen, hvis det bliver aktuelt.

Der findes dog også en lille andel af negative anmeldelser på Ferratums Trustpilot. Det nævnes blandt andet i kommentarerne at renterne er meget høje. Flere brugere med negative kommentarer anbefaler også at holde sig fra selskabet, hvis man ikke bare nøjes med det 30 dages rentefrie lån.

Hvis du gerne selv vil læse nogle af kommentarerne kan du gøre dette ved at trykke på nedenstående knap. Så bliver du taget direkte til virksomhedens Trustpilot side.

4/5

Sådan låner du hos Ferratum

Virksomheden har gjort det nemt for dig, at låne hos dem. Men skulle du være i tvivl om det mindste, forklarer vi i det følgende hvordan du gør.

1. Vælg lånebeløb

Start på forsiden af Ferratum.dk med at vælge det lånebeløb, som du har behov for. Du kan vælge fra 1.500 kr. til 20.000 kr. Du kan så se se et låneeksempel med hvor meget du potentielt skal betale tilbage, samt hvordan lånet er skruet sammen. Hvis du ønsker lånet kan du trykke på “Ansøg nu”.

2. Udfyld oplysninger

Du bliver så taget videre til en ny side, hvor du skal udfylde nogle flere oplysninger om dig selv. Blandt andet skal du udfylde navn, CPR-nummer, bank og kontaktoplysninger. Hvis du har en kampagnekode skal du også indtaste den her. For at komme videre skal du desuden acceptere nogle obligatoriske betingelser, og trykke “Anmod om kredit”.

3. Identifikation

Du skal nu give den påkrævede identifikation af dig selv. Det skal du for at virksomheden er sikker på at det rent faktisk er dig de låner pengene ud til.

4. Udtræk

Vælg hvor stort et udtræk du ønsker at lave. Tidligere har man kun kunne udtrække 50% af kreditten som ny kunde. Du kan dog nu udtrække 100%, hvis det er det du ønsker. Også selvom du er ny kunde.

5. Bekræft

I dette trin skal du bekræfte låneaftalen. Gennemgå derfor indholdet heraf før du går videre til næste trin som er at underskrive.

6. Underskriv

Sidst men ikke mindst skal du underskive aftalen. Herefter er det bare at vente på at du får pengene udbetalt. Låner du inden for Ferratums åbningstider kan du forvente at have pengene på højest 45 minutter.

Rentefri Ferratum kassekredit

Er du ny kunde hos virksomheden? Så tilbyder de dig at låne op til 20.000 kr. rentefrit i de første 30 dage med deres produkt Ferratum Kredit.

For at få det rentefrie lån skal du ansøge på ganske almindelig vis. Du skal selvfølgelig leve op til deres forskellige lånekrav. Eksempelvis skal du jo være 23 år, og ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.

Hvis du kun ønsker et gratis lån, kan du med fordel sætte et stort kryds i din kalender. Så er du nemlig mere sikker på, at du ikke glemmer at tilbagebetale lånet, før der kommer renter på. Vil du gerne låne gratis? Så anbefaler vi dig at læse mere om de rentefrie lån på selskabets hjemmeside før du låner. Før du låner bør du nemlig altid selv tjekke op på hvorvidt gratis lån stadig er gældende, samt hvordan du bliver berettiget til det.

Ferratum kundeservice information

Ønsker du at komme i kontakt med Ferratum kundeservice, kan du gøre det på flere måder. Du kan enten sende dem en e-mail eller ringe direkte til deres kundeservice. Før du kontakter selskabet, anbefaler vi dig at tage et kig i deres FAQ, da du kan finde en masse god hjælp der. Vil du gerne i kontakte Ferratum kundeservice, kan du gøre det med følgende informationer:

Website: Ferratum.dk

Adresse: Strandvejen 125, 2900 Hellerup

E-mail: kundeservice@ferratum.dk

Ferratum tlf nr: 70 20 10 47

De bedste alternativer

Lån af penge bør som udgangspunkt være et overvejelseskøb. Det betyder at man som forbruger bør overveje forskellige alternativer til de lån man kunne have interesse i. Vi vil gerne hjælpe dig på vej med at finde gode alternativer at overveje. Derfor har vi samlet en håndfuld låneudbydere som du kan overveje før du låner. Du kan læse mere om de forskellige udbydere ved at bruge de nedenstående links:

Alternativer til Ferratum.dk:

Fandt du ikke hvad du søgte hos Ferratum eller nogle af vores udvalgte alternativer? Så har vi lavet en kæmpe oversigt over kviklån, hvor du kan se og sammenligne endnu flere lån. Så brug denne, og lån penge uden sikkerhed allerede i dag. Tryk blot på knappen nedenfor for at se oversigten:

Denne side blev sidst opdateret februar 2019.