Unofinans

Se 5 gode alternativer til Unofinans nedenfor:

Om Unofinans

Unofinans udsteder hver måned massere af lån. De giver med deres forbrugslån nemlig forbrugerne et godt alternativ til de bøvlede låneprocesser i banken. Når du låner hos selskabet spørger de heller ikke hvad du skal bruge pengene til. Det er helt op til dig som låntager at finde ud af. Selvom virksomheden har en mere lempelig lånepolitik end i banken, formår virksomhedens stadig at udlåne til acceptable renter.

Unofinans er en dansk låneformidler for den store danske internetbank Basisbank. Navnet på låneformidleren er let forveksligt med Unifinans, som er navnet på en norsk låneudbyder. Unifinans og Unofinans har dog intet med hinanden at gøre.

Lån op til 75.000 kroner

På Unofinans.dk kan du låne mellem 10.000 og 75.000 kr. Forbrugslånet har en løbetid på 24-72 måneder.

Det er ubegribelig let at tage et lån hos Uno Finans. For at ansøge om et lån skal du blot bruge låneberegneren på deres hjemmeside. Her vælger du hvor meget du ønsker at låne, og i hvor lang tid. Du vil så kunne se et estimat over hvor meget det kommer til at koste dig pr. måned. Hvis du synes at det virker som en god aftale, så skal du bare klikke “ansøg her”, og udfylde nogle få informationer om dig selv. Hvis du bliver godkendt til lånet vil du modtage en låneaftale. Hvis du vælger at underskrive låneaftalen vil virksomheden typisk udbetale pengene samme dag.

Lyder det som et lån for dig? Så læs mere her:

Indholdsfortegnelse:

Fordele og ulemper

Der er som ved alle andre produkter både fordele og ulemper som er værd at overveje som forbruger. I det følgende har vi derfor taget et kig på nogle af de fordele og ulemper som du kan støde ind i når du låner af selskabet.

Fordele

Lad os til en start se på de mange fordele ved at låne af selskabet:

1. Indfri dit lån før tid

Hos Unofinans er det muligt at indfri dit lån før tid. På denne måde kan du blive gældfri så snart du har muligheden for det. Faktisk koster det ikke ekstra at indfri lånet hurtigere end planlagt. Hvis du ønsker at indfri større dele af dit lån eller måske hele lånet skal du kontakte BasisBank A/S.

2. Lån som 18-årig

Selvom man som 18-årig er myndig og kan låne penge, er det langt fra alle steder du kan få lov til det. Låneselskaberne laver nemlig til tider deres egne regler som du foruden lovgivningen på området skal følge. Hos Unofinans er det dog muligt at låne fra du er 18 år.

3. Lavere ÅOP end kviklån

Hos låneformidleren får du et lån med en lavere ÅOP end de fleste almindelige udbydere af kviklån. Med en ÅOP på 5,4-20,6% ligger det lang under kviklånsudbyderne, hvor en ÅOP på mange hundrede procent ikke er uset. Det er altså langt fra det dyreste lån du får hos låneformidleren.

4. 14 dages fortrydelsesret

Skulle du gå hen og fortryde at tage et lån hos Unofinans, kan du i de første 14 dage fortryde lånet. Det skyldes at der ifølge loven er en 14 dages fortrydelsesret på den type kredit som Unofinans udbyder. Du vil selvfølgelig skulle betale de renter og gebyrer som gør dig gældende i den periode du har lånet. Husk også på at du altid kan indfri dit lån, hvis du ikke længer ønsker at have det.

Ulemper

Trods de mange fordele ved at låne af Unofinans, vil vi også gøre dig opmærksom på de umiddelbare ulemper som vi har kunne finde omkring at låne hos virksomheden. På denne måde får du den mest fair måde at vurdere låneformidleren på.

1. Lang løbetid

At lånet har en minimumsløbetid på et år er for nogen en ulempe. Derfor kan det i nogle tilfælde være en god idé at finde et lån med en kortere løbetid – også selvom renten måske er højere. Det kunne eksempelvis være hvis du blot har brug for at låne til at komme forbi næste måneds lønseddel. Unofinans har dog lettet ulempen ved den lange løbetid, ved at give lånetagere mulighed for at indfri lånet når de har lyst.

2. Få anmeldelser på Trustpilot

Unofinans har i skrivende stund kun én anmeldelse på Trustpilot. Selvom anmeldelsen er fremragende, anser vi det som en ulempe, da det gør det sværere at få en god helhedsvurdering af selskabet ud fra anmeldelser.

Unofinans Trustpilot score

Unofinans Trustpilot score er i skrivende stund baseret på bare en anmeldelse. I anmeldelsen har Unofinans scoret topkarakter med en fremragende score på 5/5 stjerner. Anmelderen roser i sin kommentar låneformidleren for at være hurtig og nem at bruge.

Da der i skrivende stund ikke er flere anmeldelser er det svært at danne et helhedsbillede af låneselskabet ud fra dette.

Hvis du selv ønsker at se om der er kommet flere anmeldelser af låneformidleren på Trustpilot, kan du bruge nedenstående knap til at blive taget direkte til deres Trustpilot side:

Sådan låner du hos Unofinans

Det er let at ansøge om et lån hos Unofinans. Hele ansøgningsprocessen har selskabet nemlig gjort utrolig overskuelig og simpel. Har du den mindste tvivl om hvordan låneprocessen foregår, gennemgår vi i det følgende hvordan du tager et lån hos låneformidleren.

1. Vælg lånebeløb og løbetid

Start med at gå til Unofinans hjemmeside. Her kan du vælge hvor meget du ønsker at låne, samt hvor længe du gerne vil låne. Derefter kan du se et estimat for hvor meget det vil koste dig på månedlig basis at låne hos dem. Hvis du synes at det virker som et fair beløb, kan du blot trykke “ansøg her”. Du vil så blive taget videre til næste trin i låneprocessen.

2. Indtast oplysninger

Du skal nu indtaste nogle indledende oplysninger omkring dig selv. Disse oplysninger inkluderer at du skal angive hvorvidt du er registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret. Er du dette kan du nemlig ikke få lov at låne af selskabet. Desuden skal du informere låneformidleren om hvor dine penge skal udbetales til ved at indtaste dit konto og registreringsnummer. Desuden skal du angive dit telefonnummer og din e-mail for at virksomheden således at virksomheden har en mulighed for at kontakte dig. Når du har udfyldt oplysningerne skal du blot trykke “næste”.

3. Dine oplysninger

Efter at have indtastet de indledende oplysninger vil du nu blive taget videre til den næste side. På denne side vil du blive bedt om at angive nogle flere basale oplysninger omkring dig selv. De fleste af de oplysninger som du skal indtaste, bruges til at hjælpe virksomheden med at lave en korrekt kreditvurdering af dig.

4. Send låneansøgning

For at afslutte ansøgningsprocessen skal du blot sende låneansøgningen til låneformidleren. Når du har underskrevet ansøgningen med NemID, vil du typisk få svar på din ansøgning med det samme. Hvis du bliver godkendt til lånet, vil Unofinans som oftest udbetale pengene samme dag, og du vil i løbet af kort tid have pengene på din konto.

Unofinans kontakt information

Vil du gerne i kontakt med Unofinans? Så har du en række forskellige måder du kan gøre dette på. Først og fremmest kan du bruge virksomhedens FAQ til at finde svar på ofte stilte spørgsmål. Dette er nem og hurtig måde at finde svar på dine eventuelle spørgsmål. Finder du ikke dit svar der kan du også gøre brug af kontaktformularen på virksomhedens hjemmeside. Desuden kan du også sende dem en e-mail eller ringe til dem. Ligemeget hvordan du ønsker at komme i kontakt med selskabet kan du gøre brug af nedenstående kontaktoplysninger:

Website: Unofinans.dk

Adresse: Essen 41, 6000 Kolding

E-mail: info@unofinans.dk

Unofinans tlf nr: 75 50 45 60

De bedste alternativer

Nærmest lige meget hvilket produkt man har brug for, er det typisk en god idé at sammenligne forskellige produkter før man træffer en endelig beslutning. Her er lån ikke en undtagelse, og vi anbefaler derfor at du sammenligner minimum et par lån før du træffer en beslutning. Selvom Uno Finans tilbyder et ganske fint lån, kan det sagtens være at et andet lån passer bedre til dine behov. Eksempelvis kan det være at du kun vil låne i 1 måneds tid. Selvom rente typisk vil være lidt højere, vil det her typisk være bedre med et mere kortfristet lån. For at gøre det nemt for dig, har vi samlet et lille udvalg af lån, som du tage med i dine overvejelser før du låner. Du kan se de udvalgte lån nedenfor:

Alternativer til Unofinans.dk:

Vil du gerne have flere lån med i dine overvejelser? Så brug vores store låneoversigt, og lån penge online i dag. I oversigten er der en masse forskellige typer lån. Det gør det altså nemt for dig at dine det lån som passe lige nøjagtigt til dig og dine behov. For at komme til oversigten skal du bare trykke knappen forneden:

Denne side blev sidst opdateret juli 2022.