Kvikto

Kvikto udsteder ikke længere nye lån. Se 5 gode alternativer til Kvikto nedenfor:

Hvem var Kvikto?

Kvikto.dk var en rendyrket dansk udbyder af online kreditter. Hvis du var over 21 år gammel og besad et dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse, kunne du afhængigt af din kreditvurdering låne hos låneformidleren. Var du registreret i RKI eller Debitor Registret kunne du dog ikke låne af selskabet.

Kvikto var et lånebrand under Finans 247 ApS, der specialiserer sig i kortfristede lån og kreditter. Finans 247 ApS står blandt andet også bag Folkelånet, MiniFinans og KasseKreditten. Som en finansiel virksomhed bliver der ført tilsyn med dem af Finanstilsynet. Desuden er de selvfølgelig underlagt dansk lovgivning.

Hos Kvikto kunne du låne mellem 3.000 og 15.000 kroner. Der var ikke nogen fast løbetid på lånet, da der var tale om en kassekredit. Det betød at så længe du betalte de månedlige renter, så kunne du have et lån hos Kvikto. Så hvis du ikke vidste præcist hvornår du havde mulighed for at tilbagebetale lånet, var det en klar fordel over de almindelige kviklån.

Det var utrolig nemt at tage et Kvikto lån. På forsiden af hjemmesiden skulle du blot vælge dit ønskede lånebeløb i deres låneberegner. Du kunne her også se hvad lånet ville koste for dig. Syntes du at det lød fair kunne du blot trykke “start ansøgning” for at påbegynde din ansøgning. Her ville du skulle udfylde nogle simple oplysninger omkring dig selv. Desuden skulle du acceptere de forskellige betingelser og verificere din kredit med NemID. Hvis du blev godkendt til lånet ville du modtage pengene i løbet af maks to dage.

Det har ikke været muligt at låne penge hos Kvikto siden starten af 2020.

Kvikto Trustpilot anmeldelser

Kviktos Trustpilot score endte på 4,7, hvilket tyder på at folk var tilfredse med selskabet.

Kvikto er ejet af det samme firma som står bag både KasseKreditten og MiniFinans. Disse scorer henholdsvis 5/5 stjerner og 4/5 stjerner på Trustpilot. 

Der kan siden vi har skrevet det ovenstående omkring udbyderen være kommet nogle nye anmeldelser på Trustpilot. Du kan blot trykke på nedenstående knap for at tjekke.

Kvikto kontakt information

Det var intet problem at komme i kontakt med virksomheden. Du kunne nemlig vælge mellem hele tre primære måder at kontakte låneformidleren på. På deres hjemmeside kunne du for eksempel gøre brug af kontaktformularen til at kontakte Kviktos kundeservice. Foretrak du mere traditionelle metoder kunne du også benytte dig af e-mail eller telefonisk kontakt. Du kan se de forskellige Kvikto kontakt oplysninger nedenfor:

Website: Kvikto.dk

Adresse: Bredgade 75, 2.sal, 1260 København K

E-mail: kontakt@kvikto.dk

Kvikto tlf nr: 70 77 77 50

Andre alternativer

Det danske kviklånsmarked er præget af utrolig mange udbydere. Med de mange forskellige tilbud, kan det ofte betale sig at overveje forskellige alternativer før man låner. Med de mange udbydere kan det dog hurtigt blive mere forvirrende jo flere udbydere man kigger på. Derfor har vi udvalgt en håndfuld lån som du inddrage i dine overvejelser inden du låner. For at se nærmere på de udvalgte alternativer kan du følge de nedenstående links:

Alternativer til Kvikto.dk:

Synes du ikke at der er tilstrækkeligt med alternativer her på siden? Så lån penge og få dem med det samme ved hjælp af vores store låneoversigt. Du kan finde denne ved at trykke på knappen nedenfor:

Denne side blev sidst opdateret juli 2022.