Menu Luk

Kvikto

Lån penge uden en fast løbetid hos Kvikto.

Lån op til 15.000 kr. med en fast lav rente

Hos Kvikto kan du låne mellem 3.000 og 15.000 kroner. Der er ikke nogen fast løbetid på lånet, da der er tale om en kassekredit. Det betyder at så længe du betaler de månedlige renter, så kan du have et lån hos Kvikto. Så hvis du endnu ikke ved præcist hvornår du har mulighed for at tilbagebetale lånet, er det en klar fordel over de almindelige kviklån.

Det er utrolig nemt at tage et Kvikto lån. På forsiden af hjemmesiden vælge dit ønskede lånebeløb i deres låneberegner. Du kan her også se hvad lånet vil koste for dig. Synes du at det lyder fair kan du blot trykke “start ansøgning” for at påbegynde din ansøgning. Her vil du skulle udfylde nogle simple oplysninger omkring dig selv. Desuden skal du acceptere de forskellige betingelser og verificere din kredit med NemID. Hvis du bliver godkendt til lånet vil du modtage pengene i løbet af maks to dage.

Lyder det som et lån for dig? Så se mere her:

Vil du gerne vide mere om låneformidleren før du låner? Så kan du i det følgende læse vores kombinerede Kvikto anmeldelse og guide. Vil du gerne vide noget bestemt kan du bare følge de links du finder i indholdsfortegnelsen. Du kan selvfølgelig også vælge at læse hele guiden før du beslutter dig.

Indholdsfortegnelse:

Hvem er Kvikto.dk?

Kvikto.dk er en rendyrket dansk udbyder af online kreditter. Hvis du er over 21 år gammel og besidder et dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse, kan du afhængigt af din kreditvurdering låne hos låneformidleren. Er du registreret i RKI eller Debitor Registret kan du dog ikke låne af selskabet.

Kvikto er et lånebrand under Finans 247 ApS, der specialiserer sig i kortfristede lån og kreditter. Finans 247 ApS står blandt andet også bag Folkelånet, MiniFinans og KasseKreditten. Som en finansiel virksomhed bliver der ført tilsyn med dem af Finanstilsynet. Desuden er de selvfølgelig underlagt dansk lovgivning.

Fordele og ulemper

Som altid er der både fordele og ulemper forbundet med at låne penge. Vi har her i vores Kvikto anmeldelse derfor samlet nogle af disse. På den måde kan du nemt og hurtigt få dig en idé om hvorfor du skal bruge lige netop Kvikto. Desuden kan du i ulemperne også se hvilke ting du eventuelt bør være opmærksom på før du låner af selskabet:

Fordele

Lad os til en start se på de mange fordele ved at have en kredit hos låneudbyderen:

1. Automatisk indberetning til SKAT

Du kan typisk få et fradrag for en del af renterne på dine lån. Hos Kvikto bliver dine kreditter automatisk indberettet til SKAT. På den måde sikrer du dig, at du får nytte af eventuelle fradrag. Samtidig sparer du så også penge på lånene. Du vil nemlig kunne opleve at få fradrag på op til ⅓ af renterne hos SKAT.

2. Fleksibel låneløsning

Når du tager et lån hos Kvikto får du adgang til en kredit som ikke har nogen fast løbetid. Det betyder at du egentlig selv bestemmer hvor længe du vil havet lånet. Dog skal du jo selvfølgelig betale de månedlige renter. Men hvis du betaler de månedlige renter kan du egentlig låne på ubestemt tid hos låneformidleren.

3. Hurtigt svar på din låneansøgning

Låneformidleren foretager en automatisk kreditvurdering af dig ved hjælp af deres avancerede computersystemer. Du vil dermed meget hurtigt få et svar på din låneansøgning. Efter at du har trykket “ansøg” går der nemlig maksimalt 10 sekunder før du har svar på din låneansøgning.

4. Let gennemskueligt lån

Kvikto.dk er det meget nemt at gennemskue hvad det er for et lån du rent faktisk tager. Virksomheden har nemlig lavet simple låneeksempler, som er med til at sikre at du rent faktisk har en chance for at vide hvad det er for et lån. Desuden har de ikke alle mulige ting på deres hjemmeside som forvirre deres kunder. Alt i alt er der tale om et både let gennemskueligt, samt brugervenligt lån.

Ulemper

På trods af de mange fordele er der også nogle få ulemper som vi i det følgende vil se nærmere på:

1. Minimumsalder på 21 år

For at tage et lån hos udbyderen skal du mindst være 21 år gammel. Det er en grænse virksomheden har sat, og der er ingen undtagelser. Hvis du er mellem 18 og 20 år kan du gøre brug af vores låneoversigt til at finde et andet kviklån.

2. Høj ÅOP

Som mange lignende kortfristede lån har låneudbyderen en ret høj ÅOP. Det er blandt lignende udbydere dog i den lave ende. Grunden til at den høje ÅOP anses som en ulempe er at lånet derfor ikke egner sig som et langfristet lån. Så hvis du vil låne hos formidleren bør det kun være kortsigtet.

3. Ingen Trustpilot anmeldelser

Kvikto har ingen anmeldelser på Trustpilot. Det er en ulempe for dig når du skal vurdere hvorvidt du rent faktisk ønsker at låne hos dem. Du kan nemlig ikke se hvad tidligere kunder synes om at låne af virksomheden. Dog skal det her nævnes at det jo er de samme som står bag Kvikto, som også står bag både MiniFinans og KasseKreditten. Disse to låneselskaber får henholdsvis en god og en fremragende score på Trustpilot. Du bør derfor alligevel være i trygge hænder når du låner af låneformidleren.

Kvikto Trustpilot anmeldelser

Kviktos Trustpilot score er pt ikke tilgængelig. Det skyldes at der er tale om en meget ny låneudbyder. Der er derfor indtil videre ingen Kvikto anmeldelser på deres Trustpilot side. Det betyder at du endnu ikke kan høre hvad andre mener om selskabet.

Kvikto er dog ejet af det samme firma som står bag både KasseKreditten og MiniFinans. Disse scorer henholdsvis 5/5 stjerner og 4/5 stjerner på Trustpilot. Man må altså forvente at Kvikto vil ende i nærheden, da låneudbyderne praktisk talt fungerer ens, og med samme mennesker bag.

Der kan siden vi har skrevet det ovenstående omkring udbyderen være kommet nogle nye anmeldelser på Trustpilot. Du kan blot trykke på nedenstående knap for at tjekke.

5/5

Sådan låner du hos Kvikto

Det er rigtig nemt at tage et lån hos Kvikto. Men er du i tvivl om det mindste har vi beskrevet de forskellige trin i låneprocessen nedenfor. Så er du nemlig helt klar til at låne, hvis du beslutter dig for at låne hos udbyderen.

1. Vælg et lånebeløb

Låneprocessen starter ud på forsiden af hjemmesiden. Her kan du i låneberegneren vælge det lånebeløb som du ønsker at låne. Når du har valgt lånebeløbet kan du se et priseksempel på hvad det cirka vil koste dig at låne. Hvis du synes at det virker fair kan du bare trykke “start ansøgning” for at påbegynde din ansøgning.

2. Udfyld ansøgningen

Ansøgning starter med at du opretter en profil på siden. Du skal her indtaste dit CPR-nummer og dine kontaktoplysninger som e-mail og telefonnummer. Senere vil du få tilsendt dit password til dit Kvikto login. Du skal på denne side også give samtykke til at låneformidleren må indhente de nødvendige oplysninger som de skal bruge for at låne dig penge. Når du har udfyldt oplysningerne og accepteret betingelserne skal du bare trykke “ansøg om kredit”. Du vil så blive taget videre til næste side.

3. Giv samtykke til eSKAT

Efter at have udfyldt din ansøgning ved at oprette dit Kvikto login skal du give samtykke til eSKAT. Det skal du af to grunde. Den første grund er for at låneudbyderen kan hente informationer hos SKAT for at kunne lave en korrekt kreditvurdering. Den anden grund er for at virksomheden automatisk kan indberette din kredit til SKAT. På den måde får du automatisk gavn af eventuelle fradrag på din kredit.

4. Bekræft kredit med NemID

Når du har givet samtykke til eSKAT, skal du nu bekræfte den endelige kreditaftale med NemID. Når du bekræfter din kredit med NemID sikrer virksomheden sig samtidig også at det rent faktisk er dig som søger kreditten.

5. Udbetaling af penge

Hvis din låneansøgning er blevet accepteret, vil Kvikto nu hurtigst muligt udbetale dine penge til dig. Afhængigt af dine bankforbindelse kan der gå op til to dage før du har pengene. Men typisk vil du have pengene på din konto før de to dage er gået.

Kvikto kontakt information

Det er intet problem at komme i kontakt med virksomheden. Du kan nemlig vælge mellem hele tre primære måder at kontakte låneformidleren på. På deres hjemmeside kan du for eksempel gøre brug af kontaktformularen til at kontakte Kviktos kundeservice. Foretrækker du mere traditionelle metoder kan du også benytte dig af e-mail eller telefonisk kontakt. Du kan finde de forskellige Kvikto kontakt oplysninger nedenfor:

Website: Kvikto.dk

Adresse: Bredgade 75, 2.sal, 1260 København K

E-mail: kontakt@kvikto.dk

Kvikto tlf nr: 70 77 77 50

De bedste alternativer

Det danske kviklånsmarked er præget af utrolig mange udbydere. Med de mange forskellige tilbud, kan det ofte betale sig at overveje forskellige alternativer før man låner. Med de mange udbydere kan det dog hurtigt blive mere forvirrende jo flere udbydere man kigger på. Derfor har vi udvalgt en håndfuld lån som du inddrage i dine overvejelser inden du låner. For at se nærmere på de udvalgte alternativer kan du følge de nedenstående links:

Alternativer til Kvikto.dk:

Ikke alle er klar over det, men det er faktisk også muligt at tage et gratis kviklån hos nogle låneformidlere. Kravet er her typisk at du ikke har lånt hos udbyderen før. Det kan altså også være en god idé at tage med i dine overvejelser – specielt hvis du kun skal låne i omkring 1 måned. Synes du ikke at der er tilstrækkeligt med alternativer her på siden? Så lån penge og få dem med det samme ved hjælp af vores store låneoversigt. Du kan finde denne ved at trykke på knappen nedenfor:

Denne side blev sidst opdateret januar 2019.