Menu Luk

Nupp

Lån rentefrit i 60 dage hos Nupp.

Lån op til 6.000 kr. på få minutter

Hos Nupp kan du låne op til 6.000 kr., og få pengene på din konto i løbet af 30 minutter i deres ekspeditionstid. Har du aldrig taget et lån hos Nupp før? Så tilbyder de dig et lån rentefrit i 60 dage. Derefter skal du dog betale på normal vis.

Nupp.dk er det super nemt at låne penge. Først vælger du blot dit ønskede lånebeløb og hvor lang tid du ønsker at låne pengene. Så indtaster du blot de påkrævede oplysninger og sender en ansøgning til dem. Dernæst laver selskabet en kreditvurdering af dig. Hvis du bliver godkendt til lånet, kan du acceptere en låneaftale, og derefter have penge på din konto i løbet af 30 minutter.

Lyder det som et lån for dig? Så læs mere om lånet her:

Lån penge hos Nupp her

Vil du vide mere om låneudbyderen før du låner? Så har vi skrevet en kombineret Nupp anmeldelse og guide. I indholdsfortegnelsen nedenfor kan du se de forskellige emner som vi gennemgår i denne låneguide.

Indholdsfortegnelse:

Om Nupp.dk

Nupp er en dansk online udbyder af små kreditter. Du kan hos låneformidleren låne mellem 1.000 kr. og 6.000 kr. i intervaller på 1.000 kr. Det vil sige at du kun kan låne i lige tusinder. Låneudbyderen er super hurtig til at give svar på låneansøgningerne, og man kan i deres ekspeditionstid forvente at have pengene på sin konto i løbet af 30 minutter.

Nupp.dk er låneformidler for Basisbank. Det betyder at det reelt set er Basisbank, som behandler din ansøgning. Det er også dem som udbetaler pengene til dig.

Fordele og ulemper

Når du låner hos Nupp er der en række fordele og ulemper som kan være værd at overveje før man låner. Vi gennemgår derfor disse i det følgende:

Fordele

Lad os til en start tage et kig på de forskellige fordele der er ved at låne af selskabet:

1. Ingen betaling i de første 60 dage

Et af de områder hvor Nupp adskiller sig meget fra de andre låneudbydere er ved at lånet er rentefrit i de første 60 dage.

2. Låneformidler for Basisbank

At Nupp er låneformidler for Basisbank er en stor fordel for dig som kunde. Basisbank har nemlig mange låneformidlere, og har derfor stor erfaring med at låne penge ud. Det betyder at når du låner hos Nupp.dk, så er du i trygge og erfarende hænder.

3. Hurtig udbetaling

Hvis du låner i hverdage mellem kl 9-20 kan du forvente at have pengene stående på din konto i løbet af 30 minutter. Du får dog også hurtig udbetaling i weekender, hvis du låner mellem kl 11-16. I disse tidsrum har virksomheden nemlig deres ekspeditionstid for lån.

4. 14 dages fortrydelsesret

Skulle du gå hen og fortryde din kredit hos selskabet kan du blot gøre brug af den 14. dages fortrydelsesret som gør sig gældende ved kreditter som Nupps. Hvis du er i tvivl om du ønsker lånet kan du altså prøve det, og hvis du så fortryder kan du blot gøre brug af fortrydelsesretten.

Ulemper

På trods af de mange fordele, er der også nogle ulemper når du låner hos låneformidleren. Lad os se på disse:

1. Store beløbsintervaller

Hvis du vil låne hos Nupp, må du affinde dig med at der er ret store intervaller mellem de forskellige lånebeløb. I tilfælde hvor du måske reelt set kun har brug for at låne 2.100 kr., bliver du altså nødt til at låne 900 kr. ekstra.

2. Ufleksibel løbetid

På Nupps hjemmeside vil du hurtigt opdage at du har ganske få muligheder når du låner hos dem. Det er selvsagt en fordel ved at det er nemt og overskueligt, men når du skal vælge en løbetid på dit lån har du også ganske få valg. Du kan her kun vælge mellem forskellige antal ydelser.

3. Minimumsalder på 19 år

For at låne hos Nupp er der en minimumsalder på 19 år. Så er du 18 år, bliver du altså nødt til at finde et andet kviklån. I den alder bør man dog nok overveje en ekstra gang hvorvidt det er nødvendigt at optage et kviklån.

Nupp Trustpilot score

Nupp Trustpilot score er fremragende på 5/5. Scoren er baseret på over 70 anmeldelser.

Blandt alle de positive Trustpilot anmeldelser nævnes det at låneformidleren har en meget god og professionel service, samt at det er nemt og hurtigt. Desuden giver anmelderne udtryk for at det er yderst rimelige betingelser man bliver stillet til udsigt når man låner hos låneformidleren.

Der findes kun ganske få anmeldelser der ikke har noget godt at sige om virksomheden. En af disse går på at kunden er sur over ikke at kunne have mere end et lån ad gangen hos dem.

Hvis du gerne vil se nogle af de mange flotte kommentarer som låneformidleren har fået på Trustpilot kan du blot klikke på knappen forneden. Så vil du bliver videredirigeret til deres Trustpilotside:

5/5

Sådan låner du hos Nupp

Låneprocessen hos Nupp er meget simpel. Men er du i tvivl om det mindste forklarer vi dig i det følgende hvordan det foregår at låne hos dem:

1. Vælg lånebeløb og løbetid

Start på Nupp.dk’s forside med at vælge dit ønskede lånebeløb. Du kan her vælge at låne 1.000 kr., 2.000 kr., 3.000 kr., 4.000 kr., 5.000 kr. eller 6.000 kr. Når du har valgt dit ønskede lånebeløb skal du vælge hvor mange ydelser du ønsker at tilbagebetale lånet i. Her kan du vælge mellem 12, 24 eller 36 ydelser. Du kan så se hvor meget dit lån vil koste dig og hvor meget du betaler for lånet. Hvis du synes at det virker fair kan du blot gå videre til næste punkt.

2. Udfyld oplysninger

Efter at have valgt dit ønskede lånebeløb og antallet af ydelser, skal du nu udfylde nogle personlige oplysninger omkring dig selv. Disse oplysninger inkluderer navn, telefonnummer, CPR-nummer og e-mail, samt bankoplysninger omkring reg. nr. og kontonummer. Når du har gjort dette trykker du blot “Ansøg nu”.

3. Identifikation og underskrivelse af låneaftale

I de næste trin skal du give yderligere oplysninger om dig selv med blandt andet identifikation. Desuden acceptere virksomhedens forskellige vilkår og betingelser.

4. Modtag penge

Når du har gennemgået hele låneprocessen vil du modtage pengene i løbet af kort tid. Hvis det er inden for Nupps ekspeditionstid, vil du have pengene i løbet af 30 minutter.

Lån gratis på Nupp.dk

Som ny kunde hos Nupp kan du låne rentefrit. Det at du kan låne gratis gælder dog kun i de første 60 dage. Herefter skal du betale renter som var det et normalt lån. Vær desuden opmærksom på at du skal betale et oprettelsesgebyr for at få låneaftalen oprettet. Du kan se mere om det rentefrie lån på Nupps hjemmeside.

Nupp kontakt information

På deres hjemmeside har låneformidleren en god oversigt med typiske spørgsmål og svar. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål der, kan du blot kontakte selskabet via deres telefon eller på e-mail. Du kan bruge nedenstående oplysninger til at få fat i dem:

Website: Nupp.dk

Adresse: Teglholm Allé 15, 2450 København SV

E-mail: kundeservice@nupp.dk

Nupp tlf nr: 70 20 58 22

De bedste alternativer

På det danske lånemarked kan du finde utallige låneudbydere. Derfor kan det være en god idé at sammenligne nogle forskellige lån før du endeligt beslutter dig for et lån. Der kan nemlig hurtigt være penge at spare. Med utallige låneudbydere kan det dog hurtigt blive uoverskueligt at vælge. Derfor at vi her på siden udvalgt nogle af de bedste låneudbydere, som du kan bruge til sammenligning. Du kan læse om disse låneudbydere ved at følge de nedenstående links:

Alternativer til Nupp.dk:

Hvis du gerne vil have endnu flere lån med i dine overvejelser så brug vores store låneoversigt, og lån penge hos den billigste udbyder. Du finder oversigten ved at trykke på knappen nedenfor:

Denne side blev sidst opdateret februar 2019.