Nupp er lukket

Nedenfor kan du dog se 5 rigtig gode alternativer til Nupp:

Om Nupp.dk

Nupp var en dansk online udbyder af små kreditter. Du kunne hos låneformidleren låne mellem 1.000 kr. og 6.000 kr. i intervaller på 1.000 kr. Det vil sige at du kun kunne låne i lige tusinder. Låneudbyderen var super hurtig til at give svar på låneansøgningerne til deres kviklån. Derfor kunne man i Nupps ekspeditionstid forvente at have pengene på sin konto i løbet af 30 minutter.

Der var imidlertid ét område hvor Nupp.dk adskilte sig meget fra konkurrenterne. Det var som førstegangslåner hos Nupp nemlig muligt at låne rentefrit i de første 60 dage.

Nupp.dk var låneformidler for Basisbank. Det var altså ikke Nupp der selv udstedte lånene. I stedet var det reelt set internetbanken, der behandlede din ansøgning. Det var også dem som udbetalte pengene til dig. Nupp var imidlertid ikke den eneste samarbejdspartner for internetbanken. Andre udbydere som Alfalån, Hotlån, ExtraCash, Unofinans m.fl. udbydes nemlig også i samarbejde med samme partner.

Nupp.dk Trustpilot anmeldelser

Nupp klarede sig fremragende på Trustpilot. Virksomheden sluttede af med at have hele 5/5 stjerner på Trustpilot. Blandt alle de positive Trustpilot anmeldelser blev det nævnt at låneformidleren havde en meget god og professionel service, samt at det var nemt og hurtigt. Desuden gav anmelderne udtryk for at det var yderst rimelige betingelser man blev stillet til udsigt når man lånte hos Nupp.

5 rigtig gode alternativer til Nupp

Nupp valgte at lukke og slukke i starten af 2019. Derfor har vi fundet det som vi anser som værende 5 rigtig gode alternativer til deres lån. Du kan finde de mange Nupp alternativer i oversigten øverst på siden.

Fandt du ikke et lån i vores 5 ovenstående låneforslag? Så kan du trykke på knappen nedenfor. Gør du det, så vil du blive taget til en stor oversigt med endnu flere gode alternativer til Nupp.dk:

Denne side blev sidst opdateret juli 2022.