Bank Norwegian

Se 5 gode alternativer til et Bank Norwegian lån her:

Om BankNorwegian.dk

På BankNorwegian.dk kan du blandt andet tage forbrugs- og samlelån. Forbrugslån er egentlig bare lån til almindelig forbrug. Hvis du har lån hos flere udbydere, gør deres samlelån det dog muligt for dig at samle dine lån et sted.

Den danske gren af lånevirksomheden er drevet af Bank Norwegian AS. De er et datterselskab af den norske koncern Norwegian Finans Holding ASA. Moderselskabet er børsnoteret, og er derfor ejet af både private og institutionelle investorer. Den største aktionær i låneselskabet er Norwegian Air Shuttle. Du kender dem måske bedre som flyselskabet Norwegian. Der er altså tale om en internationalt anerkendt organisation.

Lån op til 400.000 kr. med Bank Norwegian samlelån

Du kan på BankNorwegian.dk låne mellem 5.000 kr. og 400.000 kr.  Bank Norwegian samlelån er et af de mest populære og billigste samlelån på markedet. Så vil du gerne få samlet din gæld  et sted kan du gøre brug af deres samlelån til dette. Et lån til indfrielse af gæld hos selskabet kan i visse tilfælde være en god idé. Specielt da deres rente er lavere end ved mikrolån.

Ønsker du bare et forbrugslån? Så kan virksomheden også hjælpe dig med det. De har nemlig gjort det super nemt at tage både forbrugs og samlelån på deres side. Du skal blot ansøge i 3 enkelte trin, og så vente på udbetaling af pengene.

Har du brug for et forbrugs- eller samlelån? Så læs mere her:

Indholdsfortegnelse:

Fordele og ulemper

Før du tager et lån er det altid en rigtig god idé at overveje de forskellige fordele og ulemper der er forbundet med det. Men man ved ikke altid hvad de forskellige fordele og ulemper egentlig er uden at have lånt af selskabet først. Derfor har vi samlet nogle forskellige fordele og ulemper som du kan overveje før du eventuelt låner:

Fordele

Blandt fordelene ved at tage et lån hos selskabet kan nævnes følgende:

1. Lavere rente end kviklån

Hvis du ønsker et lån på mellemlang sigt, giver låneselskabets forbrugslån en lavere rente og ÅOP end hos de almindelige kviklån udbydere. Derfor egner lånet sig godt til dig som måske har et større renoveringsprojekt eller lignende som du vil være færdig med. Eller måske har en masse forskellige dyre lån, og har brug for at få samlet din gæld et sted.

2. Hjælp til at samle dine lån et sted

Hos selskabet kan du få hjælp til at få samlet din gæld et sted. De sørger nemlig for at indfri de forskellige lån som du eventuelt har andre steder. Det kan blandt andet spare dig for en masse gebyrer, men kan også give dig mere overblik og overskud i hverdagen. Du skal så nemlig kun skal koncentrere dig om ét lån. Processen for at få et samlelån er foregår på samme måde som ved et forbrugslån på deres hjemmeside. Du kan læse mere om låneprocessen senere i denne guide.

3. Forhøjelse af lån

Finder du ud af at du ikke fik lånt nok i første omgang, er det hos selskabet muligt at forhøje dit lån. Det er med til at give dig stor fleksibilitet, og du behøver derfor kun det ene lån. Vil du forhøje dit lån? Så gå ind på låneselskabets website. Her kan du på “Min side” finde ansøge om at få forhøjet dit lån.

Ulemper

På trods af de mange fordele findes der også ulemper. Lad os kigge på disse:

1. Lang løbetid

Lånet har en lang løbetid, så det henvender sig ikke så meget til dig, som blot ønsker et hurtig lån. Ønsker du at låne i kort tid kan kviklån faktisk i nogle tilfælde være en bedre løsning på trods af deres lidt højere rente. Samlelånet hos Bank Norwegain egner sig bedre til dig som ønsker et lån til indfrielse af gæld, da du får det til en relativ lav rente. Vær dog opmærksom på om det rent faktisk er billigere at skifte.

2. Minimumsalder på 23 år

For at låne hos selskabet skal du som minimum være 23 år. Er du ikke 23 år kan du i stedet sammenligne lån i vores låneoversigt. Her kan du finde forskellige lån til 18-årig og ældre.

3. Trustpilot

Selskabet klarer sig under middel på Trustpilot. Det skyldes dog til dels at mange af de negative anmeldelser kommer fra personer som har et kreditkort og/eller en opsparing hos selskabet. Der er altså ikke tale om anmeldelser udelukkende omkring deres lånedel. Læs mere om selskabets Trustpilot score i det følgende afsnit.

Bank Norwegian Trustpilot score

Bank Norwegian Trustpilot score er under middel på 2,7/5 stjerner. Den er dog kun baseret på lidt over 130 anmeldelser. Derfor er det svært at danne sig et retvisende billede at virksomheden på baggrund af Trustscoren. Ydermere er der tale om en internetbank som har mange forskellige produkter. Derfor kan man ikke udelukkende kigge på antallet af stjerner. Man bliver nemlig nødt til at dykke ned i hvad der står i de enkelte anmeldelser.

Blandt de positive anmeldelser af Bank Norwegians samle- og forbrugslån bliver der kommenteret på at kundeservicen har været i orden. Samtidig har folk haft super let ved at ansøge på hjemmesiden.

Blandt de mere negative erfaringer har nogle af brugerne kommenteret på at de ikke har kunne få et samlelån på trods af at det er det virksomheden reklamerer for. Nogle stykker kommenterer også i kontrast til de positive anmeldelser at de har oplevet en ringe kundeservice.

Der er altså blandede meninger om virksomheden på Trustpilot. Hvis du selv vil læse nogle af kommentarerne, kan du gøre det ved at trykke på knappen. Du vil så blive taget til virksomhedens Trustpilot side.

Bank Norwegian samlelån – Sådan gør du

Med kun 3 trin er det utrolig nemt at tage et lån hos Bank Norwegian. I det følgende har vi skrevet om hvilke ting du skal være opmærksom på, samt hvordan du låner:

1. Vælg låneprodukt

Låneprocessen starter ud på forsiden af BankNorwegian.dk, hvor du skal vælge dit ønskede låneprodukt. Du kan her vælge imellem følgende:

  • Forbrugslån
  • Samlelån
  • Online lån
  • Forhøj dit lån

Hvis du vælger et af de tre førstnævnte, vil du blive taget videre næste side. Vælger du “Forhøj dit lån”, bliver du taget til “Min side”, hvor du kan ansøge om forhøjelse af dit lån.

2. Indtast dine informationer

Du skal nu i de næste trin på hjemmesiden indtaste en række informationer om dig selv og dit ønskede lån. Disse informationer inkluderer hvilket lånebeløb du ønsker, hvorvidt lånet skal bruges til at få samlet din gæld et sted, CPR-nummer, navn, e-mail, eventuelt medansøger, telefonnummer mv. Du skal desuden acceptere låneselskabets betingelser.

3. Vent på godkendelse

Når du har indtastet alle de forskellige oplysninger som virksomheden beder om, skal du blot vente et øjeblik på godkendelse. Det tager ikke lang tid, da der er tale om en internetbank, som bruger computersystemer til deres kreditvurdering af dig.

4. Få udbetaling

Bliver du godkendt til lånet skal du blot vente på din Bank Norwegian udbetaling. Der kan gå op til et par hverdage før du har pengene på din konto. Er du i tvivl om noget angående udbetalingen eller har andre spørgsmål kan du i næste afsnit finde oplysninger om hvordan du kontakter selskabet.

Kontakt Bank Norwegian

Du kan i hverdage kontakte selskabets kundeservice. Det kan du gøre på flere forskellige måder. Du kan blandt andet bruge af deres ofte stillede spørgsmål på hjemmesiden. Hvis du ikke finder svar der, kan du bruge deres kontaktformular. Alternativt kan du også kontakte dem på deres telefonnummer eller e-mail. Du kan finde adresse- og kontaktoplysninger her:

Website: BankNorwegian.dk

Adresse: Snarøyveien 36, 1364 Fornebu, Norge

E-mail: post@norwegian.no

Bank Norwegian tlf nr: 70 80 11 00

Andre alternativer

Før man tager et lån er det ofte en rigtig god idé at overveje forskellige alternativer. Vi har derfor samlet et udpluk af låneselskaber som udbyder lignende låneprodukter. Vi opfordrer dig til at tage et kig på dem, for og finde ud af om de bedre passer til dit behov:

Alternativer til BankNorwegian.dk:

Vil du gerne have flere alternativer med i dine overvejelser? Så gør brug af vores store oversigt over lån, og lån penge hurtigt. På den måde har du også bedre mulighed for at sammenligne de forskellige lån direkte. Du finder oversigten ved at trykke på knappen:

Denne side blev sidst opdateret juli 2022.