PayMark Finans

Få penge senest dagen efter at lånet er godkendt hos PayMark Finans.

Lån op til 150.000 kr. til en rente fra 12,55%

Hos PayMark Finans kan du låne mellem 10.000 og 150.000 kroner. Forbrugslånet har en løbetid på mellem 36 og 120 måneder.

Det er ufattelig nemt at ansøge om et lån hos virksomheden. På deres hjemmeside starter du ud med at bruge deres låneberegner. Du indtaster blot dit ønskede lånebeløb og over hvor lang tid du vil betale lånet tilbage. Så vil du få et estimat på hvor meget du skal betale per måned. Hvis du synes at det lyder tiltalende klikker du blot “ansøg om lån nu” og udfylder nogle få ting omkring dig selv. Bliver du godkendt til privatlånet har du allersenest pengene på din konto dagen efter.

Lyder det som et lån for dig? Så læs mere her:

Indholdsfortegnelse:

Hvem er PayMark Finans?

PayMark Finans udsteder massevis af forbrugslån på månedlig basis. Selskabet giver nemlig forbrugerne et hurtigere og nemmere alternativ til bankernes, til tider, besværlige låneprocesser. Når du låner på PayMarkFinans.dk slipper du også for at skulle fremvise diverse lønsedler og stille sikkerhed i dine ejendele. Stadigvæk formår virksomheden at udlåne penge til favorable renter.

Du har måske hørt om dem i radioen, men hvem er PayMark Finans egentlig? PayMark Finans er en lånevirksomhed, som fungerer som et samarbejde med D|E|R Privat Finans. Men hvem ejer PayMark Finans tænker du måske? Låneudbyderen fungerer er et varemærke under D|E|R A/S, og bag D|E|R A/S står 3C Retail. Så til spørgsmålet om hvem ejer PayMark Finans, er det overordnede svar: 3C Retail.

Fordele og ulemper

Der er som altid både fordele og ulemper hvis du vil stifte gæld. Som forbruger er det vigtigt at være klar over hvilke fordele og ulemper man kan støde ind i. Derfor har vi i det følgende taget et kig på nogle af de forskellige fordele og ulemper som kan findes ved at låne hos selskabet.

Fordele

Lad os se på de mange fordele ved at låne hos virksomheden:

1. Indfri hele lånet når du har lyst

Hvis du får mulighed for at tilbagebetale lånet før tid, kan du hurtigt komme ud af låneaftalen hos PayMark Finans. Du kan nemlig indfri hele lånebeløbet så snart du har mulighed for det uden yderligere omkostninger.

2. Lav rente

Du kan hos selskabet låne op til 150.000 fra en rente på kun 12,55%. Hvis du vil låne uden om banken, er der tale om en rente i den lave ende af skalaen. Du undgår dermed astronomiske renter som kan findes ved nogle af de mere kortfristede lån.

3. 100% uforpligtende ansøgning

Sender du en låneansøgning til virksomheden er den 100% uforpligtende. Aftalen gør sig først gældende når du har underskrevet den endelige låneaftale. Du kan jo også først tage endelig stilling når du har de endelige vilkår for låneaftalen, så at ansøgningen er 100% uforpligtende er ret naturligt. Du kan derfor trygt ansøge om lånet. Modtager du et lånetilbud som du ikke føler passer til dig, kan du nemlig altid sige pænt nej tak.

4. Hurtig svar på ansøgningen

Når du har sendt din låneansøgning vil du i løbet af kort tid få et svar. Typisk får du nemlig et svar allerede i løbet af en time på hvorvidt du er godkendt til privatlånet eller ej. Enkelte gange kan du dog risikere at skulle vente lidt længere. Det er typisk hvis der er noget i låneansøgningen som skal gennemgås manuelt, og hvis du ikke sender din låneansøgning inden for PayMark Finans åbningstider.

5. Fortrydelsesret på 14 dage

I Danmark er der jævnfør kreditaftaleloven en fortrydelsesret på 14 dage ved de fleste lånetyper. Når du låner hos PayMark Finans er du dækket af denne fortrydelsesret. Vælger du at gøre brug af fortrydelsesretten får du dog ikke lånet gratis i 14 dage. Du er nemlig stadig bundet til de renter og gebyrer som skulle betales i denne periode.

Ulemper

På trods af de mange fordele ved et lån hos PayMark Finans, vil vi også gøre opmærksom på et par ulemper. På den måde har du en mere fair måde at vurdere virksomheden på.

1. Ingen lån som 18, 19 og 20-årig

Lever du ikke op til virksomhedens aldersgrænse på 21 år, kan du ikke få et lån hos dem. Hvis du som under 21-årig ønsker at låne, bliver du altså nødt til at finde en anden låneudbyder. Til dette formål kan du for eksempel bruge vores oversigt over kviklån.

2. Lang løbetid

Lånets lange løbetid er for nogen lidt en ulempe. Ønsker man blot at komme forbi næste lønseddel før man vil være gældfri kan der altså findes andre og måske bedre alternativer. Virksomheden har dog lettet ulempen ved den lange løbetid, ved at gøre det muligt at indfri hele dit lån når du har lyst – uden meromkostninger.

PayMark Finans Trustpilot score

PayMark Finans Trustpilot score ligger på omkring middel med 3/5 stjerner. Scoren er baseret på ganske få anmeldelser. Det er derfor svært at foretage en vurdering udelukkende ud fra scoren, da de få anmeldelser kan give et meget misvisende billede.

I de positive anmeldelser nævnes det at PayMark Finans er yderst professionelle, samt at de har en meget venlig kundeservice. Selvom at der er tale om en nyere låneudbyder, kan du altså godt forvente at selskabet kan deres kram. De har jo trods alt en veletablerede lånekoncern i ryggen.

Blandt de mere negative kommentarer nævnes det blandt andet at virksomheden havde glemt at give afslag. Dermed havde en potentiel kunde ventet forgæves på et svar på sin låneansøgning som ikke kom.

Som tidligere nævnt er der ganske få anmeldelser på PayMark Finans Trustpilot side. Det er derfor så godt som umuligt at få et godt helhedsindtryk af virksomheden ud fra deres Trustpilot. Du bør derfor heller ikke vurdere selskabet ud fra deres Trustpilot score, før der kommer nogle flere anmeldelser.

Hvis du ønsker at se nogle af anmeldelserne selv, kan du trykke på knappen nedenfor. Du vil derefter blive bragt til PayMark Finans Trustpilot side. Her vil du også kunne se nye og aktuelle Trustpilot anmeldelser:

Sådan låner du hos PayMark Finans

Det er meget nemt at få et lån hos PayMark Finans. De har nemlig gjort ansøgningsprocessen utrolig simpel og let overskuelig. Er du i tvivl om det mindste, gennemgår vi i det følgende, hvordan du ansøger om et lån hos PayMark Finans.

1. Vælg lånebeløb og løbetid

Til en start skal du på virksomhedens forside vælge dit ønskede lånebeløb og hvor lang tid du ønsker at tilbagebetale lånet over. Du får hos virksomheden en meget let og overskuelig oversigt over hvad det cirka vil koste dig at låne hos dem. Synes du at det virker som en attraktiv aftale skal du blot trykke på “Ansøg om lån nu”. Du vil herefter blive taget videre til næste side.

2. Indtast personlige oplysninger

Du vil nu blive bedt om at indtaste nogle simple personlige oplysninger om dig selv. Disse oplysninger inkluderer dit fulde navn, din e-mail og dit telefonnummer. Desuden skal du indtaste din fødselsdag, så virksomheden ved om du er over de påkrævede 21 år. Når du har indtastet de forskellige oplysninger skal du igen trykke på “Ansøg om lån nu”. Du vil blive taget videre til næste side.

3. Bolig, job og økonomi

På denne side vil du blive bedt om at indtaste nogle informationer omkring din jobstatus og din bolig. Ydermere skal du give nogle basale oplysninger omkring din økonomi. Alle disse informationer er med til at hjælpe virksomheden med at lave en korrekt kreditvurdering af dig.

4. Log ind med NemID

Sidst men ikke mindst skal du logge ind med NemID. På den måde sikrer PayMark Finans sig, at det rent faktisk er dig som prøver at tage lånet hos dem. Når du så er færdig med at ansøge om lånet er det bare at vente på om du bliver godkendt til lånet. Hvis du bliver godkendt, kan du vælge at indgå en låneaftale, hvis du er enig med betingelserne og renten. Indgår du en låneaftale bør du have pengene på din konto i løbet af samme dag eller dagen efter. Har du ikke fået pengene i løbet af to hverdage, kan du tage kontakt til PayMark Finans kundeservice.

PayMark Finans kontakt information

Vil du gerne kontakte PayMark Finans? Så er der en række forskellige muligheder du kan gøre dette på. Du kan blandt andet gøre brug af deres support chat på deres hjemmeside. Det er en god måde hurtigt at finde svar på din eventuelle problemstilling eller spørgsmål. Foretrækker du en mere traditionel form for kontakt, kan du også kontakte kundeservice via deres telefonnummer eller på e-mail. Du kan gøre brug af nedenstående oplysninger til det:

Website: PayMarkFinans.dk

Adresse: Østre Stationsvej 1-5, 5000 Odense C

E-mail: paymarkfinans@paymarkfinans.dk

PayMark Finans tlf nr: 99 99 93 33

Andre alternativer

Du bør altid overveje hvorvidt du overhovedet behøver at låne penge før du giver dig i kast med det. Har du besluttet at det er nødvendigt, er det vigtigt at du finder det lån som passer til dig. Selvom PayMark Finans tilbyder et ganske udmærket lån, kan det være at lånet ikke passer fuldstændig til dine behov. Har du for eksempel kun brug for at låne i 1 måned, så kan det være at du har brug for et mere kortfristet lån – også selvom renten typisk er højere. Vi har nedenfor samlet et udvalg af andre lån, som du kan overveje før du vælger at låne:

Alternativer til PayMarkFinans.dk:

Vil du gerne se endnu flere lån før du beslutter dig? Så brug vores låneoversigt og lån penge hos præcis den udbyder som passer til dig og dine behov. I oversigten vil du finde flere forskellige typer lån. Dermed har du de bedste forudsætninger for at finde det optimale lån til dig. For at komme til oversigten skal du blot trykke på knappen nedenfor:

Denne side blev sidst opdateret juli 2022.