SparXpres

Se de 5 gode alternativer til SparXpres nedenfor:

Om SparXpres

SparXpres har siden 1992 specialiseret sig i forbrugslån til private i Danmark. Deres lån er meget gennemskueligt og let at låne hos dem. Du skal blot udfylde en låneansøgning, underskrive med NemID, og så vil du få pengene udbetalt til din konto. Desuden giver lånet dig fleksibilitet, da du godt kan ansøge om at få forhøjet dit lån hos låneudbyderen.

Låneformidleren er ejet af Spar Nord Bank, som er en af Danmarks største banker.

Tidligere havde SparXpres lånebrandet Lånebanken under sig. De to blev dog i starten af 2019 lagt samme under SparXpres varemærket.

På SparXpres.dk kan du få et forbrugslån fra 10.000 kroner, og op til 50.000 kroner. Lånet tilbagebetales over en periode på 24 til 60 måneder. Hvis du gerne vil indfri lånet før tid, kan du dog til hver en tid gøre dette.

Låneformidleren har en meget overskuelig og hurtig låneprocess. Du vælger nemlig bare på deres hjemmeside hvor meget du vil låne, samt i hvor lang tid. Herefter vil du få vist et estimat over hvor meget det vil koste dig, og hvad din månedlige ydelse vil blive. Hvis du synes at det virker fair, kan du blot udfylde en låneansøgning ved at trykke “start din ansøgning”. Selve ansøgningen tager blot et par minutter, og hvis du bliver godkendt til lånet kan du have pengene på din konto i løbet af 3 hverdage.

Lyder det som et interessant lån for dig? Så se mere her:

Indholdsfortegnelse:

Fordele og ulemper

Som altid er der både fordele og ulemper forbundet med at tage et lån. Vi har derfor i det følgende samlet nogle af disse, som du kan tage med i dine overvejelser før du låner.

Fordele

Lad os starte med at se på de mange fordele ved at låne af hos SparXpres:

1. Stor “ofte stillede spørgsmål” sektion

Låneformidleren har en af de mest omfattende ofte stillede spørgsmål sektion i branchen. Det er en fordel for dig, da lånet bliver nemmere at gennemskue, samt fordi at du nærmest kan finde svar på alle de spørgsmål du måtte have via deres ofte stillede spørgsmål side.

2. Muligt at forhøje dit lån

Hos SparXpres er det muligt at få forhøjet sit lån. Så hvis du i første omgang låner lidt for lidt, så kan du blot sende en ny ansøgning, hvor du kreditvurderes til det nye lånebeløb. Det er her vigtigt at du oplyser om at ansøgningen er til forhøjelse af et eksisterende lån.

3. Indfri dit lån før tid

Selvom det kun er muligt at låne i en periode på 24-60 måneder, så behøver du ikke have lånet i så lang tid. Det er nemlig muligt at indfri dit lån hos SparXpres før tid, hvis du pludselig ikke ønsker lånet længere.

4. 14 dages fortrydelsesret på lånet

Skulle det ske at du fortryder et lån hos SparXpres, så har du mulighed for at gøre brug af en 14 dages fortrydelsesret. På kreditter som den på SparXpres.dk er det lovgivningsmæssigt nemlig bestemt at der skal være en fortrydelsesret på 14 dage. Du slipper dog ikke nødvendigvis for at betale for renter og gebyrer for den periode du har lånet.

Ulemper

Selvom der er mange fordele ved at låne af selskabet, er der også nogle få ulemper. I det følgende tager vi et kig på disse:

1. Minimumsalder på 23 år

En af de store ulemper ved SparXpres lån er at man skal være 23 år for at få lånet. Er man ikke det bliver man nødt til at kigge sig om efter andre lånemuligheder. Til dette formål kan du blot gøre brug af vores store oversigt over kviklån.

2. Trustpilot anmeldelser

SparXpres har langt fra de bedste anmeldelser i branchen på Trustpilot. Låneudbyderen deler nemlig vandene på Trustpilot, hvor der både er folk som har haft en positiv oplevelse, men også folk som har haft en negativ oplevelse. På den måde er de endt på en middel Trustscore. Læs mere om SparXpres anmeldelserne i det følgende afsnit.

SparXpres Trustpilot score

SparXpres Trustpilot score er god på 3,9/5 stjerner. Dette er ikke den bedste score i branchen, men heller ikke den værste. Låneformidlerens anmeldelser er varierende fra yderst positive til yderst negative.

I de positive anmeldelser lægges der stor vægt på at det har været ubesværligt og nemt at have et lån hos dem. Desuden gives der ros til deres kundeservice.

Blandt de mere negative anmeldelser gives der modsat også lidt kritik af kundeservicen. Desuden nævnes det af nogle af låntagerne at de ikke har kunnet finde deres saldo.

Hvis du gerne selv vil se nogle af anmeldelserne, kan du bare trykke på nedenstående knap. Du vil derigennem blive taget direkte til SparXpres Trustpilot side:

Sådan låner du hos SparXpres

Det er ret simpelt at tage et lån hos SparXpres. Er du dog i tvivl om hvordan du gør, og hvad der skal til kan du blot læse følgende trin for trin guide til hvordan du gør:

1. Vælg lånebeløb og løbetid

Start med at gå til SparXpres hjemmeside. Her kan du vælge hvor meget du gerne vil låne og hvor længe du ønsker lånet. Når du har gjort det kan du se hvad din ydelse cirka bliver, samt til hvilken rente og ÅOP du kan forvente at få lånet til. Hvis du mener at lånet er passede til at opfylde dit behov skal du blot angive dit fulde navn og e-mail. Herefter kan du bare trykke “start din ansøgning”.

2. Udfyldning af oplysninger

Du vil nu have startet din ansøgning, hvor SparXpres skal have nogle informationer om dig. Blandt andet skal du angive nogle kontaktinformationer omkring dig selv, samt angive hvor du ønsker pengene udbetalt. Desuden skal du underskrive ansøgningen med NemID.

3. Udbetaling af penge

Bliver du godkendt til et lån, så underskriv låneaftalen og lån penge hos SparXpres. Når aftalen er underskrevet vil pengene blive udbetalt til dig samme dag som ansøgningen bliver godkendt. Du kan derefter forvente at der går op til 3 hverdage før du har pengene på din konto.

SparXpres kontakt information

Hvis du har brug for at kontakte låneformidleren, har du nogle forskellige muligheder for dette. Du kan eksempelvist bruge kontaktformularen på deres hjemmeside til at stille dem et spørgsmål. Alternativt kan du også gøre brug af mere traditionelle kontaktmetoder som at skrive en e-mail til dem, eller at ringe til deres kundeservice. Du kan finde de forskellige kontaktoplysninger nedenfor:

Website: SparXpres.dk

Adresse: Adelgade 8, 7800 Skive

E-mail: info@sparxpres.dk

SparXpres tlf nr: 96 16 13 00

Andre alternativer

Vi anbefaler altid at man overvejer forskellige alternativer før man tager et lån. Selvom du måske har fundet det lån der passe bedst til lige netop dit behov, kan det være rart at vide hvad du ellers kunne have lånt til. Har du ikke fundet det bedste lån endnu kan det også være at du finder et endnu billigere lån til din situation. For at hjælpe dig lidt på vej i dine overvejelser har vi fundet fire hurtige alternativer som du kan overveje før du låner. Du kan se disse alternativer nedenfor:

Alternativer til SparXpres.dk:

Foretrækker du at sammenligne endnu flere lån før du låner penge, kan du med fordel gøre brug af vores store kviklån oversigt til dette. Det kan være at du her finder et billigere lån. Brug blot knappen forneden til at komme til oversigten:

Denne side blev sidst opdateret juli 2022.