Spargo Finans

Se 5 gode alternativer til Spargo Finans:

Lån op til 150.000 kr. med en rente fra 12,55%

På SpargoFinans.dk kan du få et privatlån på mellem 10.000 og 150.000 kroner. Lånet har en løbetid på 36-120 måneder.

Hos Spargo Finans er låneprocessen nem og enkel. På deres hjemmeside vælger du blot dit ønskede lånebeløb, og hvor lang tid du ønsker at have lånet. Du vil så kunne se hvor meget du skal betale i månedlig ydelse for lånet. Synes du det virker attraktivt ift. det du skal låne til kan du starte ansøgningen ved at trykke “ansøg om lån nu”. Herefter skal du blot udfylde nogle få oplysninger omkring dig selv, samt underskrive med NemID. Bliver du godkendt til lånet vil du have pengene på din konto i løbet af samme dag, eller dagen efter.

Hvis du gerne vil vide mere om låneformidleren før du eventuelt låner kan du blot læse vores kombinerede Spargo Finans anmeldelse og guide. Du kan finde de forskellige emner som vi gennemgår i indholdsfortegnelsen forneden. Du kan selvfølgelig også vælge at læse låneguiden af den ene ende til den anden.

Indholdsfortegnelse:

Hvem er Spargo Finans?

Spargo Finans er en online udbyder af privatlån til kunder i Danmark. Låneformidleren har base i Odense, hvorfra de udsteder lån i 10.000 klassen til individer som mangler råderum i deres økonomi. Spargo Finans bliver til tider forvekslet med Sparbo Finans. Låneformidleren og Sparbo Finans har dog ikke noget med hinanden at gøre.

Du har måske hørt om låneformidleren før, men undrer dig måske over hvem ejer Spargo Finans? Faktisk er det 3C RETAIL som står bag låneformidleren. 3C RETAIL er en dansk udbyder af lån, som står bag låneformidlere som Facit LånPaymark Finans, Modus Finans, DER lån, LEASYFøniks Privatlån og mange flere.

Fordele og ulemper

Som ved nærmest ethvert andet produkt er der både fordele og ulemper forbundet ved at tage et lån hos Spargo Finans. I det følgende tager vi et kig på disse:

Fordele

Der er mange fordele ved et Spargo Finans lån. Vi har samlet nogle af dem i en liste nedenfor:

1. Betal lånet ud når du har lyst – uden meromkostninger

På trods af en løbetid på mellem 36 og 120 måneder behøver du ikke nødvendigvis at have lånet i så lang tid. Du kan på SpargoFinans.dk nemlig vælge at tilbage hele lånet uden meromkostninger, hvis du får mulighed for det.

2. Uforpligtende ansøgning

På SpargoFinans.dk kan du sende en gratis og uforpligtende ansøgning. Det betyder at du ikke binder dig før du har underskrevet en aftale. Du kan dermed få et meget konkret lånetilbud, som du kan overveje og sammenligne med andre udbydere af kviklån. På den måde kan du bedst vælge lige præcis det lån som er billigst og bedst til din situation.

3. Få hurtigt svar

Når du ansøger om et lån hos låneformidleren, får du inden for deres åbningstid svar på din låneansøgning inden for 1 time. Sender du ansøgningen uden for deres åbningstid vil du modtage dit svar dagen efter. Du får altså relativt hurtigt svar på din ansøgning.

4. Tilmeld betalingsservice

Når du tager et lån hos Spargo Finans har du mulighed for at tilmelde dine regninger til betaling via BetalingsService. Dette er en fordel for dig, da du så undgår at glemme at betale din månedlige ydelse – det sker nemlig automatisk. Dermed undgår du også et eventuelt rykkergebyr m.m.

Ulemper

Selvom der er mange fordele ved et Spargo Finans lån, er der også nogle ulemper. I det følgende tager vi et kig på disse:

1. Spargo Finans Trustpilot anmeldelser

Låneformidleren har en overvægt af negative anmeldelser på Trustpilot. Dette nævnes i denne anmeldelse som en ulempe, da det derfor tyder på at folk har dårlige oplevelser med selskabet. Man skal dog måske tage Trustpilot anmeldelserne med et gran salt, da folk kan være mere tilbøjelige til at skrive en anmeldelse, når de har haft en dårlig oplevelse.

2. Minimumsalder på 21 år

For at tage et lån hos låneformidleren skal du mindst være 21 år gammel. Det betyder at du som 18, 19 og 20-årig bliver nødt til at finde et andet lån, hvis det er nødvendigt for dig at låne. Til dette formål kan du eventuelt gøre brug af vores oversigt over de billigste kviklån. Du finder dog ikke kun kviklån på siden, men derimod en blanding af flere forskellige lånetyper. Der bør derfor være et lån for nærmest enhver smag.

Spargo Finans Trustpilot anmeldelser

Spargo Finans Trustpilot score er dårlig på lidt under 2/5 stjerner. Scoren er baseret på under 17 anmeldelser

Det mange dårlige anmeldelser kommer fra personer som har modtaget spam fra samarbejdspartnere, og fordi man skal ringe ind til dem som en del af låneansøgningen. Desuden gives der i de negative anmeldelser kritik af at der er tale om endnu et låneselskab under 3C RETAIL.

Låneformidleren omtales dog også positivt. God behandling og kundeservice nævnes her som væsentlige faktorer.

Ønsker du selv at se Spargo Finans Trustpilot anmeldelserne kan du blot trykke på nedenstående knap. Du vil så blive taget direkte til låneudbyderens Trustpilot side:

Sådan låner du hos Spargo Finans

Det er ret simpelt at få et Spargo Finans lån. Men er du i tvivl om det mindste, eller bare nysgerrig på hvordan det foregår, har vi i det følgende skrevet en guide til hvordan man låner hos låneformidleren.

1. Vælg lånebeløb og løbetid

Start låneprocessen med at gå til Spargo Finans hjemmeside. Her finder du på forsiden en låneberegner som du kan bruge til at udregne din månedlige ydelse for dit lån. For at beregne ydelsen skal du blot indtaste dit ønskede lånebeløb, samt i hvor lang tid du ønsker at have lånet. Finder du ydelsen attraktiv ift. dit behov kan du blot trykke “ansøg om lån nu” for at komme videre i låneprocessen.

2. Lån og personlige oplysninger

I dette trin får du igen mulighed for at se eller ændre i dit ønskede lånebeløb og løbetiden på lånet. Ydermere skal du her også udfylde personlige oplysninger som inkluderer dit fulde navn, din e-mail adresse, dit telefonnummer og din fødselsdato. Når du har angivet oplysningerne skal du bare trykke “fortsæt ansøgning”.

3. Bolig, job og økonomi

Du vil nu blive taget videre til næste trin, hvor du skal oplyse om dine boligforhold, dit job, og din generelle økonomi. Du skal nemlig blandt andet kunne dokumentere din indtægt for at kunne få lov til at tage et privatlån af Spargo Finans.

4. Log ind med NemID

I det sidste trin skal du logge ind med NemID. Dette skal du blandt andet gøre således at låneformidleren ved at det rent faktisk er dig som prøver at ansøge om et lån.

5. Få udbetaling

Hvis du vælger at indgå en låneaftale med Spargo Finans vil de hurtigst muligt lave en udbetaling til din konto. Hvis du underskriver låneaftalen med NemID kan du til tider have pengene allerede på samme dag. Ellers vil du typisk modtage pengene dagen efter. Spargo Finans udbetaling er altså langt fra langsom.

Spargo Finans kontakt information

For at komme i kontakt med låneformidleren har du nogle forskellige muligheder. Du kan for det første vælge at ringe til dem i deres åbningstider. Alternativt kan du også vælge at skrive en e-mail, hvis du ikke behøver svar her og nu. Hvis du blot har et hurtigt spørgsmål til udbyderen kan du finde svar på de mest gængse spørgsmål på deres hjemmeside. Du finder alle kontaktoplysningerne nedenfor:

Website: SpargoFinans.dk

Adresse: Østre Stationsvej 1-5, 5000 Odense C

E-mail: spargofinans@spargofinans.dk

Spargo Finans tlf nr: 99 99 95 55

Andre alternativer

Som ved ethvert andet produkt er det typisk også en fordel at overveje forskellige alternativer før man vælger en udbyder. Der findes dog et utal af muligheder for at låne, så det bliver hurtigt uoverskueligt. Vi har derfor fundet 4 alternativer som du kan tage med i dine overvejelser før du vælger en låneudbyder. Du finder alternativerne nedenfor:

Alternativer til SpargoFinans.dk:

Vil du hellere have en masse forskellige lån med i dine overvejelser? Så lån penge ved at gøre brug af vores store oversigt over lån. Her kan du sammenligne flere forskellige lånetyper på en gang. Du finder oversigten ved at trykke på nedenstående knap:

Denne side blev sidst opdateret juli 2022.