Cashper

Cashper lån har ÅOP på 24,9%. Sammenlign med 5 gode alternativer her

Om Cashper

Cashper er en låneudbyder som blev lanceret på det danske lånemarked i slutningen af 2018. Låneudbyderen er ikke dansk, men har derimod hovedkvarter i Malta. At selskabet har hovedkvarter i Malta lyder måske ikke umiddelbart betryggende, men faktisk er der tale om et internationalt lånebrand, som er kendt i store dele af Europa. Lånebrandet Cashper er ejet af Novum Bank Ltd, som specialiserer sig i kreditkort og kortfristede lån.

Lån op til 20.000 kr. på 1 time

Du kan få et Cashper lån (også nogle gange forvekslet med Casper lån) på mellem 3.000 og 20.000 kroner. Kviklånet har en løbetid på 6 måneder, og du får pengene overført til dig i løbet af 1 time.

Det er utrolig simpelt at tage et lån hos Cashper. Fra deres side skal du blot vælge dit ønskede lånebeløb og løbetid. Synes du at betingelserne lyder fair, kan du bare trykke ansøg. Herefter skal du oplyse Cashper om hvem du er og hvor du vil have pengene udbetalt. Bliver du accepteret til lånet har du pengene i løbet af en time.

Vil du gerne vide mere om udbyderen før du eventuelt låner? Så har vi skrevet en kombineret Cashper anmeldelse og guide. Du finder de forskellige emner som vi gennemgår i vores låneguide nedenfor. Du kan også vælge at læse guiden fra ende til anden.

Indholdsfortegnelse:

Fordele og ulemper

Som ved ethvert andet låneselskab, er der både fordele og ulemper forbundet med at låne hos Cashper. Vi ser i vores Cashper anmeldelse nærmere på hvilke fordele og ulemper, som er ved lånet:

Fordele

Lad os starte med at se nærmere på de forskellige fordele ved lånet:

1. Lån penge på 1 time

En af de absolut største fordele ved lånet er at du kan låne i løbet af bare 1 time. Så hvis du bliver godkendt til lånet går der altså ikke lang tid før du får pengene på din konto. Derfor egner lånet sig godt til dig som har brug for at hurtigt at låne penge.

2. Nemt at gennemskue lånet

På Cashper.dk er det utrolig nemt at gennemskue hvordan lånet er skruet sammen. Selskabet har nemlig valgt kun at medtage de mest relevante informationer omkring lånet. Dermed er der ikke alle mulige andre ting til at forvirre deres kunder. Hvis du låner hos selskabet vil du opleve hvor brugervenlig deres service er.

3. Lån på trods af arbejdsløshed

Endnu en god grund til at vælge lånet er at det hos låneudbyderen er muligt at låne på trods af at du måske er arbejdsløs eller lignende. På Cashper.dk er der generelt set færre krav en hos mange andre låneudbydere hvor du i nogle tilfælde skal kunne dokumentere en indtægt på op til 150.000 kr. Selskabets lempelige lånepolitik kommer dig altså til gode, hvis du er arbejdsløs eller lignende.

4. Gode Cashper Trustpilot anmeldelser

På trods af at selskabet er relativ nyt på det danske marked, har de allerede fået en del anmeldelser på Trustpilot. Dette er klart en fordel for dig som låntager, da det er med til at vise at andre låner der, og rent faktisk har gode erfaringer med det.

Ulemper

Lad os også se på nogle forskellige ulemper ved lånet:

1. Beliggenhed på Malta

For nogle er det rart at vide at det er nemt at kunne få fysisk kontakt med de virksomheder man handler med. Dette er dog ikke specielt nemt i forhold til Cashper, da selskabet har beliggenhed på Malta. Dog er det selvfølgelig stadig muligt at komme i kontakt med deres kundeservice.

2. Høj ÅOP

Der er ikke nogen hemmelighed at der ofte er en høj ÅOP på selv de bedste kviklån. Her er udbyderens lån heller ikke en undtagelse. Der er, afhængigt af din kreditvurdering og ting som dit valgte lånebeløb og løbetiden, nemlig en ÅOP på omkring 25%. Det er den højeste grænse for hvad et lån må koste i Danmark efter 1. juli 2020, hvis det skal kunne blive markedsført. Vil du låne i en længere periode kan det måske være en god idé at kigge efter et lån med lavere ÅOP.

Cashper Trustpilot anmeldelser

Cashpers Trustpilot score er god på 4/5 stjerner, og er baseret på over 200 anmeldelser. 

Alle Cashper anmeldelser på Trustpilot er super positive. Blandt andet roses selskabet for at have en hurtig og effektiv behandling af låneansøgninger. Desuden roses udbyderens kundeservice for at være søde og venlige.

Hvis du gerne vil læse nogle af de mange positive anmeldelser på Trustpilot kan du blot trykke på knappen nedenfor. Du vil så blive taget direkte til udbyderens Trustpilot side:

Sådan låner du hos Cashper

Det er meget nemt at tage et lån hos Cashper. Er du i tvivl om det mindste har vi i det følgende beskrevet de forskellige trin i låneprocessen. Så er du nemlig helt klar til at låne, hvis du beslutter dig for det.

1. Vælg lånebeløb og løbetid

Låneprocessen starter ud med at du på Cashper.dk  skal vælge dit ønskede lånebeløb og din foretrukne periode for tilbagebetalingen. Her kan du i låneberegneren også se de forskellige omkostninger ved lånet. Hvis du synes at lånet virker fair skal du trykke på “Ansøg” for at komme videre til det næste trin af ansøgningen.

2. Oplysninger

I dette trin skal du indtaste nogle forskellige oplysninger omkring dig selv. Disse oplysninger inkluderer dit navn og CPR-nummer. Ydermere skal du oplyse om dine kontakt informationer såsom e-mail og telefonnummer. Desuden skal du vælge et kodeord til dit Cashper login. Når du har indtastet dine oplysninger skal du acceptere deres vilkår og betingelser med videre. Derefter skal du blot trykke “Næste” for at komme videre.

3. CPR validering

Efter du har indtastet dine personlige oplysninger og accepteret virksomhedens politikker, skal du CPR valideres med dit NemID. Det skyldes at virksomheden vil sikre sig at det rent faktisk er dig som de låner pengene til. Ydermere skal de bruge de informationer som du her giver dem til at fremskaffe de nødvendige dokumenter til at lave en kreditvurdering af dig.

4. Bankoplysninger

I dette trin skal du give låneudbyderen nogle informationer omkring din bank. Disse informationer er nødvendige for at virksomheden ved, hvor de skal overføre de penge som du låner af dem.

5. Få svar på ansøgningen

Du skal nu vente på svar på din låneansøgning. Bliver du accepteret til lånet vil låneudbyderen straks udbetale dine penge til dig. Der kan afhængigt af din bankforbindelse dog gå op til 2 hverdage før du rent faktisk har pengene på din konto.

Cashper kontakt information

Selvom selskabet er baseret på Malta, er det stadig relativt nemt at komme i kontakt med dem. Du kan komme i kontakt med deres kundeservice på SMS, e-mail eller ved at på klassisk vis ringe til dem. Du kan gøre brug af følgende kontaktoplysninger til at få fat i Cashper kundeservice:

Website: Cashper.dk

Adresse: Level 4, Global Capital Building, Testaferrata Street, Ta’ Xbiex, XBX 1403 Malta

E-mail: info@cashper.dk

Cashper tlf nr: 78 72 92 57

Andre alternativer

Der findes rigtig mange forskellige låneudbydere på det danske marked. Det kan derfor tit betale sig at overveje nogle gode alternativer før man låner. Da der er et utal af muligheder kan det dog også hurtigt blive uoverskueligt. Derfor har vi udvalgt nogle få lån, som du kan tage med i dine overvejelser før du låner. Du kan læse mere om de forskellige alternativer ved at følge de nedenstående links:

Alternativer til Cashper.dk:

Vil du gerne have endnu flere lån med i dine overvejelser, kan du også gøre brug af vores store låneoversigt. Den finder du ved at trykke på knappen forneden:

Denne side blev sidst opdateret juli 2022.