DER lån (DER Privat Finans)

Sammenlign DER lån med 5 billige alternativer:

Om DER Privat Finans

DER Privat Finans er en dansk låneudbyder, som tilbyder hurtigere og nemmere lån end det du kan få i banken. De har siden 1970 arbejdet med at hjælpe danske forbrugere med at finansiere det de har manglet. DER lånet har skilt sig ud fra bankerne ved at tilbyde lettere tilgængelig lån, samt ved at tilbyde mere direkte finansiering af produkter.

Du har med stor sandsynlighed hørt om DER lån i radioen, men hvem er låneudbyderen egentlig? DER Privat Finans er navnet udadtil på selskabet D:E:R A/S, som ejes af 3C Retail, som måske er bedre kendt som L’EASY. Disse virksomheder står også bag andre danske lån som PayMark Finans, Facit Lån, Spargo Finans, NordicLån, Modus Finans og Føniks Privatlån.

Få et DER lån på 10.000-100.000 kr.

På DER.dk kan du med PrivatLån Plus få et lån på 10.000-100.000 kr. Lånet har en løbetid på mellem 36 og 120 måneder, samt en variabel debitorrente på 12,55-19,56%.

Det er ikke svært at tage et DER lån. Start blot med at gå til DER.dk. Her kan du på forsiden vælge, at du gerne vil have et PrivatLån Plus. Du kan nu starte din ansøgning, hvor du til en start skal vælge dit ønskede lånebeløb og løbetid. Klik herefter “Fortsæt ansøgning”. Her skal du udfylde nogle informationer om dig selv og din økonomi for at kunne tage et nyt kviklån hos DER. Når du har gennemført ansøgningen vil du hurtigt få at vide om du er godkendt til lånt, og lånet vil herefter kunne blive udbetalt til din konto.

Lånekrav:

For at kunne få et DER lån, skal du som minimum kunne opfylde nedenstående krav:

  • Være minimum 21 år
  • Have en NemKonto
  • Have en e-mail adresse
  • Ikke at være registreret i RKI
  • Ikke at være registreret i Debitor Registret
  • Have dansk CPR-nummer
  • Have dansk folkeregisteradresse

Hvis du opfylder de ovenstående krav, så kan du med stor sandsynlighed få lov til at låne penge hos DER Privat Finans.

Vil du gerne vide mere om DER Privat Finans før du beslutter dig? Så har vi i det følgende samlet noget mere information om DER lån som kan være relevant for dig:

DER lån Trustpilot score

DER lånets Trustpilot score er fremragende på 4,5/5 stjerner. Scoren er baseret på over 1.300 anmeldelser, hvilket må siges at være en del.

De positive anmeldelser bærer præg af at der er god kundeservice og hurtig betjening hos DER.

Mange af de negative anmeldelser kommer fra låntagere som mente at lånet var dyrt (før DER nedsatte renten medio 2020).

Hvis du gerne selv vil se nogle af DER lån anmeldelser på Trustpilot kan du trykke på nedenstående knap. Du vil så blive taget direkte til deres Trustpilot side.

DER Privat Finans kontakt information

Har du et spørgsmål til låneformidleren? Så kan du kontakte deres kundeservice vha. nogle forskellige kommunikationskanaler. Eksempelvist kan du kontakte deres kundeservice telefonisk indenfor deres åbningstid, eller via deres e-mail adresse hvis du ikke behøver et hurtigt svar. Hvis du har brug for oplysninger, som du mener er gængse, kan du også finde svar på de fleste spørgsmål via deres hjemmeside. Du kan finde alle kontaktoplysningerne nedenfor:

Website: DER.dk

Adresse: Østre Stationsvej 1-5, 5000 Odense C

E-mail: der@der.dk

DER lån tlf nr: 70 70 24 24

Denne side blev sidst opdateret juli 2022.