Føniks Privatlån

Med et Føniks Privatlån låner du til en rente fra 12,55%.

Lån op til 150.000 kroner med en rente fra 12,55%

På FøniksPrivatlån.dk kan du låne mellem 10.000 og 150.000 kroner til en fast rente. Lånet har en løbetid på mellem 36 og 120 måneder.

Det bliver næsten ikke mere simpelt at låne penge end med et Føniks Privatlån. På deres hjemmeside angiver du blot dit ønskede lånebeløb og trykker “start din ansøgning”. Du skal nu vælge hvor meget du vil betale i månedlig ydelse. Efter dette skal du indtaste dine oplysninger for at ansøge om lånet. Du kan på forhånd se hvilke oplysninger der er tale om på hjemmesiden. Når du er færdig trykker du blot “ansøg nu”. Ansøger du i deres åbningstid vil du få svar i løbet af en time om du kan få et Føniks lån.

Lyder det som et lån for dig? Så se mere her:

Ønsker du at lære mere om låneformidleren før du låner? Så læs vores kombinerede Føniks Privatlån anmeldelse og guide. Du kan navigere guiden ved at bruge nedenstående indholdsfortegnelse til at komme til det punkt du gerne vil lære mere om.

Indholdsfortegnelse:

Hvem er Føniks Privatlån?

Føniks Privatlån er en dansk online formidler af privatlån. Udbyderen giver med deres privatlån et udmærket alternativ til kviklån og lignende kortfristede lånetyper. Hos låneformidleren stilles der ikke krav om at du skal stille sikkerhed i dine ejendele. Du behøver altså hverken have et hus, en bil eller en cykel for at kunne få et Føniks lån.

Føniks Privatlån er en låneformidler der samarbejder med D|E|R Privat Finans. Bag D|E|R Privat Finans står igen 3C RETAIL, som blandt bag L’EASY, Facit Lån, Modus Finans, Fokuslån og PayMark Finans. Til spørgsmålet om hvem ejer Føniks Privatlån, er svaret altså 3C RETAIL.

Fordele og ulemper

Som forbruger er det en god idé at overveje hvilke forskellige fordele og ulemper man støder på hos en given låneformidler. Vi har derfor samlet nogle af de vigtigste af disse som du bør overveje før du tager et Føniks lån.

Fordele

Til en start har vi taget et kig på hvilke fordele Føniks Privatlån tilbyder dig som forbruger. Du kan se disse fordele i det følgende:

1. Overskuelig ansøgningsproces

En af de store fordele ved et Føniks lån er overskueligheden i ansøgningsprocessen. Du får nemlig mulighed for at se hvilke oplysninger du skal angive før du behøver at indtaste nogle personlige oplysninger. På måde kan du også nemmere overveje om det er noget for dig eller ej, før du bliver for involveret.

2. Mulighed for BetalingsService

Hos Føniks behøver du ikke hver måned at betale med Girokort. Du kan nemlig tilmelde lånet til BetalingsService. Hvis du tilmelder dit Føniks lån til BetalingsService slipper du for at glemme at betale dine ydelser til tiden, og du slipper dermed også for dyre og irriterende rykkergebyrer.

3. Ingen krav om sikkerhed

Når du låner af formidleren behøver du ikke stille sikkerhed i dine ejendele. Du behøver altså ikke eje et hus eller lignende for at kunne få et lån. Derimod ses der på ting som din indkomst mv. i forbindelse med din kreditvurdering.

Ulemper

Vi har også set på nogle af de umiddelbare ulemper ved et Føniks Privatlån. Du kan se disse i de følgende punkter:

1. Store låneintervaller

Hos Føniks kan du kun låne i intervaller af 5.000 kroner. Det betyder at du kun kan vælge at låne eksempelvis 10.000 kr., 15.000 kr., 20.000 kr., 25.000 kr. osv. Så har du blot brug for at låne 11.000 kroner bliver du altså nødt til at vælge et lån på 15.000 kr.

2. Lang løbetid

Hos Føniks Privatlån er løbetiderne på deres låneprodukter fra 24 til 120 måneder. Det betyder at lånet ikke egner sig specielt godt, hvis du blot ønsker at låne meget kortsigtet til f.eks. at komme forbi næste lønseddel. Ønsker du at låne mere kortsigtet bør du overveje at finde et af de mere kortfristet kviklån.

Føniks Privatlån Trustpilot score

Når du låner hos Føniks Privatlån, laver du i princippet en låneaftale med D|E|R Privat Finans. Tager vi et kig på D|E|R Privat Finans er deres Trustpilot score god med 4/5 stjerner. Mange af anmeldelserne går på at der er hurtig og god service hos udbyderen og deres tilknyttede låneformidlere. De er gode til at svare tilbage på deres anmeldelser på Trustpilot, også de få dårlige anmeldelser som er.

Hvis du ønsker at se de mange anmeldelser af D|E|R Privat Finans som reelt set står bag lånet kan du finde deres Trustpilot side her:

Sådan låner du hos Føniks Privatlån

Ansøgningsprocessen hos Føniks Privatlån er blandt de bedre i branchen. Du får nemlig en af de mest simple og overskuelige ansøgningsprocesser hos Føniks. På forhånd kan du nemlig se de krav og informationer som er påkrævet af dig før du kan låne. På trods af den nemme ansøgningsproces, har vi i det følgende beskrevet netop denne, for at du er bedst muligt klædt på til at låne hos formidleren.

1. Vælg lånebeløb

Start med at gå til Føniks Privatlåns hjemmeside. Her kan du på forsiden vælge dit ønskede lånebeløb. Når du har gjort det vil du kunne se et eksempel på hvor meget det vil koste dig at låne. Hvis du mener at det er fair ift. hvad du skal bruge pengene til kan du trykke “start din ansøgning” for at komme videre i ansøgningsprocessen.

2. Vælg månedlig ydelse

Det er nu tid til at vælge hvor meget du gerne vil betale for dit lån pr. måned. Vær her opmærksom på at den ydelse du vælger her påvirker hvor lang tid det kommer til at tage for dig at tilbagebetale lånet. Du kan som udgangspunkt vælge at tilbagebetale over 36-120 måneder. Hvis du har andre ønsker her kan du dog også kontakte virksomheden for at høre om det er muligt. Der står et nummer angivet i ansøgningsprocessen. Du vælger din månedlige ydelse ved at trykke “vælg”.

3. Indtast dine oplysninger

Du skal nu indtaste nogle oplysninger omkring dig selv, hvor du bor, din beskæftigelse, samt dine bankoplysninger. Desuden skal du acceptere Føniks Privatlåns vilkår og betingelser. Blandt de oplysninger som du skal angive er blandt andet din årlige indtægt, om du er medlem af en a-kasse, om du har hjemmeboende børn, hvor mange biler du har og din jobfunktion. Alle disse oplysninger bruges i forbindelse med en kreditvurdering af dig. Når du har indtastet alle dine oplysninger skal du blot trykke “ansøg nu” for at ansøge om lånet.

4. Få svar og udbetaling

Hvis du ansøger inden for låneformidlerens åbningstider får du svar på din ansøgning i løbet af 1 time. Ellers får du svaret dagen efter. Hvis du får godkendt din låneansøgning vil Føniks Privatlån indsætte pengene på din konto senest dagen efter godkendelsen. Du får altså nemt overstået låneprocessen, og får hurtigt pengene på din konto hos Føniks.

Føniks Privatlån kontakt information

Har du brug for at kontakte udbyderen? Så har du to primære måde at få fat i dem på. Du kan for det første vælge at sende dem en e-mail via deres e-mail adresse. Desuden kan du alle dage ringe til dem indenfor deres åbningstid, hvis du har brug for hurtigere betjening. Sidst men ikke mindst kan du også vælge at gøre brug af deres hjemmeside til at finde svar på dine tvivlsspørgsmål. Du kan her finde en masse god information om at låne hos Føniks Privatlån. Kontaktoplysningerne på låneformidleren finder du nedenfor:

Website: FøniksPrivatlån.dk

Adresse: Østre Stationsvej 1-5, 5000 Odense C

E-mail: foeniksprivatlaan@foeniksprivatlaan.dk

Føniks Privatlån tlf nr: 99 99 92 22

Andre alternativer

Det er en rigtig god idé at overveje mulige alternativer før man tager en købsbeslutning. Lånemarkedet i Danmark er imidlertid præget af mange forskellige udbydere, og det kan derfor til tider være svært at vælge imellem de mange lån. Vi har derfor samlet fire gode alternativer til et Føniks lån, som du kan bruge til sammenligning:

Alternativer til FøniksPrivatlån.dk:

Foretrækker du at sammenligne endnu flere lån før du beslutter dig? Så brug vores store låneoversigt og lån penge nu. Du kan komme til oversigten ved at trykke på knappen forneden:

Denne side blev sidst opdateret juli 2022.