LEASY

Sammenlign LEASY lån med andre gode alternativer:

Om LEASY lån

Det fleste danskere har nok hørt og set reklamerne, hvor Sjanne og Luffe ringer på det let genkendelige nummer 88 88 88 88, hvorefter Peter både leverer og installerer fladskærme m.m. Men LEASY tilbyder ikke blot finansiering af produkter. De er også en dansk formidler af kviklån. Ved at tage et kviklån fra L’EASY, så får du et låneprodukt, som er både nemt, hurtigt og sikkert. Det adskiller sig fra andre typer lån ved at du ikke behøver at stille sikkerhed eller forklare en bankrådgiver hvad lånet skal bruges til.

L’EASY A/S er kreditformidler for Facit Bank A/S, som reelt har samme ejer. Der findes også en del andre lånebrands som ejes af L’EASY. Det er blandt andet lån som PayMark Finans, Fokuslån, Spargo Finans, Facit Lån, DER Privat Finans og Føniks Privatlån.

Lånekrav:

For at kunne låne hos L’EASY, skal du som minimum kunne leve op til nedenstående krav:

  • Være minimum 21 år
  • Have dansk CPR-nummer
  • Have dansk folkeregisteradresse
  • Have en NemKonto
  • Have en e-mail adresse
  • Ikke at være registreret i RKI
  • Ikke at være registreret i Debitor Registret

Hvis du kan leve op til kravene, så kan du med stor sandsynlighed få lov til at låne penge hos LEASY.

Vil du gerne vide mere om L’EASY før du beslutter dig? Så har vi i det følgende samlet noget mere information om LEASY som kan være relevant for dig:

LEASY Minilån

Hos LEASY er et af låneprodukterne LEASY Minilån. Med L’EASY Minilån kan du låne mellem 10.000 og 150.000 kroner med en løbetid på 36 til 120 måneder. Lånet har en maks ÅOP på 24,87%. Ansøger du lånet indenfor åbningstiderne, så får du svar på din ansøgning indenfor en time. Når du er godkendt til lånet, bliver pengene overført til til din konto senest hverdagen efter godkendelsen.

For at søge om et L’EASY Minilån kan du starte øverst på denne side. Her finder du blandt andre LEASY Minilån. Tryk her blot på “Ansøg” for at komme videre til låneansøgningen.

LEASY Kontantlån

L’EASY tilbyder også LEASY Kontantlån. Her der tale om et større lån, hvor du kan låne mellem 10.000 og 150.000 kroner. Lånet har en løbetid på 24-120 måneder, samt en maks ÅOP på 24,87%. Din ansøgning bliver indenfor LEASY’s åbningstider besvaret indenfor 1 time, og bliver du godtkendt til Kontantlånet, så bliver det udbetalt til dig senest den første hverdag efter godkendelsen.

For at søge om et L’EASY Kontantlån, så du start øverst på denne side. Her finder du blandt andre LEASY Kontantlån. Tryk her blot på “Ansøg” for at komme videre til låneansøgningen.

LEASY Trustpilot score

LEASYs Trustpilot score er i skrivende stund på 4,5/5 stjerner. Scoren er dog blandet mellem anmeldelser af lånene i sig selv og anmeldelser af LEASYs andre produkter. Derved kan det også være svært at danne sig et komplet helhedsbillede af hvordan forbrugerne oplever lånene i sig selv.

Hvis du gerne selv vil se nogle af kundernes LEASY erfaringer på Trustpilot kan du trykke på nedenstående knap. Du vil så blive taget direkte til deres Trustpilot side.

LEASY kontakt information

Har du et spørgsmål til LEASY? Så har du en del muligheder for at kontakte dem. Du kan for eksempel kontakte deres kundeservice telefonisk indenfor deres åbningstid på 88 88 88 88, eller via deres e-mail adresse hvis du ikke behøver et hurtigt svar. Hvis du har brug for oplysninger, som du mener er gængse, kan du også finde svar på de fleste spørgsmål via deres hjemmeside. Du kan finde alle kontaktoplysningerne nedenfor:

Website: Leasy.dk

Adresse: Østre Stationsvej 1-5, 5000 Odense C

E-mail: leasy@leasy.dk

LEASY tlf nr: 88 88 88 88

Alternativer til LEASY

Vil du se andre alternativer til LEASY? Så sammenlign, lån penge og få dem med det samme hos en af de mange andre udbydere på markedet. Ved at sammenligne mange lån og ansøge flere steder, så får du nemlig bedre mulighed for at træffe en oplyst købsbeslutning. Ansøger du flere steder, så kan du nemlig blot vælge det lånetilbud som du finder mest interessant.

Denne side blev sidst opdateret juli 2022.