Menu Luk

LendOn

Lån op til 6.000 kr. gratis i 30 dage med LendOn kassekredit.

Lån op til 15.000 kr. med hurtig udbetaling

LendOn.dk er ikke helt som de andre danske online kreditselskaber. Du har nemlig mulighed for at vælge imellem hele tre forskellige produkter. Der er tale om følgende lånetyper: LendOn kassekredit, LendOn kviklån og LendOn afdragslån.

Ønsker du at låne gratis, kan du som ny kunde hos selskabet låne op til 6.000 kr. rente- og gebyrfrit i 30 dage. Så det koster dig altså 0 kr. at låne penge hos dem. Det kræver blot, at du betaler tilbage inden for 30 dage.

At låne på LendOn.dk er ufattelig simpelt. Vælg bare en af de tre lånetyper, samt dit ønskede lånebeløb på forsiden og tryk “Ansøg nu”. Opret så en LendOn profil og acceptér deres betingelser. Hvis du bliver godkendt får du så dine penge i løbet af meget kort tid. Bliver du i tvivl om det mindste, står LendOn kundeservice klar til at hjælpe dig.

Kan du godt lide at have muligheder? Så læs mere om lånene her:

Indholdsfortegnelse:

Om LendOn.dk

LendOn er et dansk kreditselskab, som til dagligt drives af Creamfinance Denmark ApS. Der er her tale om den danske afdeling i Creamfinance, som er international koncern. Creamfinance blev stiftet i 2012 i Litauen med målet om at gøre det nemmere at låne. Det afspejler sig blandt andet også på LendOn.dk, hvor det er ganske nemt at få et gennemskueligt lån. Og det er derfor nok ikke uden grund at Creamfinance er en af Europas hurtigste voksende Fintech virksomheder.

LendOn.dk har tre forskellige låneprodukter, som vi ser nærmere på i de følgende afsnit:

LendOn kassekredit

Hos LendOn kan du få en kassekredit på mellem 500 kr. og 15.000 kr. En kassekredit gør det muligt at låne uden en fast løbetid. Du kan ansøge på et par minutter, og får derefter adgang til din kredit. Da der er tale om en kredit, er der heller ikke 48 timers betænkningstid, som der er ved kviklån. LendOn Kassekredit har følgende karakteristika:

  • Lån fra 500 kr. til 15.000 kr.
  • Fleksibel lånemulighed
  • Ingen fast løbetid
  • Hurtig adgang til penge

Hvis du er ny kunde hos LendOn, er det ved deres kassekredit muligt at det er muligt at få 30 dages gratis lån. Det betyder altså at du skal betale 0 kr. for deres kassekredit, hvis du betaler tilbage inden for 30 dage.

LendOn kviklån

Udover en kassekredit er det muligt at tage et kviklån hos virksomheden. Du kan her låne op til 10.000 kr.

  • Lån fra 100 kr. til 10.000 kr.
  • Ventetid på 48 timer
  • Du kender udgifterne fra start

Et kviklån har den klare ulempe mod en kassekredit, at du skal vente 48 timer for at få dine penge. Det er nemlig vedtaget ved lov at der er en 48 timers betænkningstid for kviklån. Denne betænkningstid gør sig også gældende når du tager et kviklån hos LendOn.

LendOn afdragslån

Sidst men ikke mindst kan du tage et afdragslån hos virksomheden. Du vælger ved afdragslånet selv et lånebeløb, samt den månedlige ydelse du ønsker at betale for lånet. Ud fra dette bestemmer LendOn så løbetiden på lånet.

  • Lån fra 5.000 kr. til 20.000 kr.
  • Laveste månedlige rente af de tre produkter
  • Du bestemmer den månedlige ydelse

Afdragslånet giver dig mulighed for at låne den største pose penge, med et kreditbeløb op til 20.000 kr.

Fordele og ulemper

Der er naturligvis både en forside og en bagside af medaljen når man låner penge. I det følgende tager vi et kig på hvilke fordele og ulemper du kan støde på når du låner af LendOn.

Fordele

Lad os starte med et kig på fordelene hos virksomheden:

1. Mange muligheder

At selskabet har mange forskellige lånemuligheder gør dem meget fleksible at låne ved. Det kommer i sidste ende dig til gode, da du kan finde et lån der passer lige præcis til dit behov. Har du brug for pengene med det samme, kan du f.eks. tage en kassekredit. Vil du derimod hellere have en lavere månedlig rente, så kan du tage et afdragslån. Mulighederne er mange.

2. Ingen skjulte omkostninger

Der er hel palette af forskellige gebyrer man kan støde på når man låner penge online. Disse gebyrer har LendOn valgt at samle i ét fast månedlig gebyr. Dermed undgår du skjulte omkostninger, og forvirringen der kan følge med når du låner af dem.

3. LendOn anmeldelser er gode

At selskabet ikke har skjulte omkostninger ses tydeligt på deres Trustpilot score. Kunderne giver nemlig gode tilbagemeldinger til virksomheden, når de har lånt af dem. Desuden fremgår det af mange af LendOn anmeldelserne at kunderne får en god kundeservice, hvis de har haft brug for at kontakte selskabet. At anmeldelserne er gode, er en god indikator for at det er en god virksomhed at tage et lån hos. Det viser nemlig at de tager deres forretning seriøst.

4. Lån gratis 6.000 kr.

Det er desuden en kæmpe fordel at det som ny kunde er muligt at låne 6.000 kr. rente- og gebyrfrit i 30 dage. Du skal dog huske at vælge en kassekredit som lånetype. Det er nemlig ved det lån, at kreditselskabet tilbyder gratis lån, ved indfrielse inden for 30 dage.

Ulemper

Der er ingen fordele uden at der også følger ulemper – specielt i lånebranchen. Lad os tage et kig på de forskellige ulemper:

1. Renten

Selskabet har, som de fleste kreditselskaber, som tilbyder kortsigtede lån, en rimelig høj rente. Pånær hvis du ønsker at låne på længere sigt er den lidt høje rente dog ikke nemt at komme udenom.

2. Du skal være 21 år

Virksomheden accepterer kun ansøgninger fra personer som er 21 år eller derover. Det betyder at bliver nødt til at låne andetsteds, hvis du er yngre.

LendOn Trustpilot score

Låneselskabet klarer sig godt på Trustpilot, og får samlet set gode anmeldelser. De scorer 4/5 stjerner. Scoren er baseret på over 850 anmeldelser. Samlet set giver det et godt indtryk af låneudbyderen med de mange tilfredse kunder.

De positive anmeldelser bærer i stor stil præg af tilfredse kunder, som har oplevet god kundeservice. På den modsatte side er der dog også negative anmeldelser. De negative anmeldelser er primært fra folk der grundet deres kreditvurdering har fået nedsat deres lånebeløb.

Læs forskellige LendOn anmeldelser på Trustpilot:

4/5

Sådan låner du hos LendOn

Da det er muligt at tage tre forskellige slags lån på LendOn.dk, er låneprocessen lidt anderledes end andre steder. Er du i tvivl om hvordan du låner på LendOn.dk kan du blot følge trinene nedenfor:

1. Vælg mellem de tre lånetyper

På forsiden af LendOn.dk kan du vælge mellem tre lånetyper:

De har hver deres fordele og ulemper. Derfor anbefaler vi på det kraftigste, at du sætter dig grundigt ind i forskellene på dem.

2. Opret dit LendOn login

Du skal nu oprette dig med dine ønskede LendOn login oplysninger. Du skal her blandt andet også udfylde nogle oplysninger om dig selv, din bank og din indkomst.

3. Få svar på din låneansøgning

Når du har fået lavet dit LendOn login, og har fuldført hele registreringen er det bare at vente på at få svar på din låneansøgning.

Lån gratis på LendOn.dk

Som tidligere omtalt, er det som ny kunde muligt at låne 6.000 kr. gebyr- og rentefrit i 30 dage hos LendOn. Men når der er tre lånetyper, hvordan får man så det gratis lån tænker du måske?

For at kunne låne gratis skal du blot vælge LendOn kassekredit. Vælger du derimod et kviklån eller afdragslån bliver du ikke berettiget til et gratis lån.

Hvis du udelukkende ønsker at låne gratis, er det vigtigt at du får tilbagebetalt lånet inden de 30 dage er gået. Ellers begynder du nemlig at skulle betale for at have lånet. Vi anbefaler derfor at du sætter et kryds i kalenderen eller stiller en alarm. Så er du sikker på at huske indbetalingen.

For mere information om de gratis lån, så besøg deres hjemmeside.

LendOn kontakt information

Det er super nemt at komme i kontakt med selskabet via et af deres mange chat systemer. Du kan for eksempel bruge deres chatfunktion på hjemmesiden, eller sende dem en besked over Facebook. Du kan også bruge nedenstående oplysninger til at komme i kontakt med virksomheden:

Website: LendOn.dk

Adresse: Lergravsvej 53, 2300 Københavns S

E-mail: info@lendon.dk

LendOn tlf nr: 44 22 46 64

De bedste alternativer

Er du en smart forbruger? Så ved du sikkert, at det er en god idé at sammenligne forskellige produkter, før man træffer en købsbeslutning. Men ofte er det jo lige med at vide hvad man skal sammenligne med. Derfor at har vi samlet et udvalg af lignende låneudbydere, som du kan sammenligne LendOn.dk med. Se dem ved følge de nedenstående links:

Alternativer til LendOn.dk:

Hvis du ønsker, kan du også sammenligne LendOn med flere låneudbydere. Tryk blot på knappen nedenfor, find en anden udbyder og lån penge hurtigt:

Denne side blev sidst opdateret februar 2019.