LendOn

Det er ikke længere muligt at få et LendOn lån i Danmark. Nedenfor kan du se 5 gode alternativer:

 

Om LendOn

LendOn er et dansk kreditselskab, som til dagligt drives af Creamfinance Denmark ApS. Der er her tale om den danske afdeling i Creamfinance, som er international koncern. Creamfinance blev stiftet i 2012 i Litauen med målet om at gøre det nemmere at låne. Det afspejler sig blandt andet også på LendOn.dk, hvor det er ganske nemt at få et gennemskueligt kviklån. Og det er derfor nok ikke uden grund at Creamfinance er en af Europas hurtigste voksende Fintech virksomheder.

Udover LendOn, så ejer Creamfinance også en række andre lånebrands rundt i verden, samt en crowdlending platform som hedder Esketit, hvorfra det er muligt at investere i lån fra Creamfinance.

Fordele og ulemper

Der er naturligvis både en forside og en bagside af medaljen når man låner penge. I det følgende tager vi et kig på hvilke fordele og ulemper du kan støde på når du låner af LendOn.

Fordele

Lad os starte med et kig på fordelene hos virksomheden:

1. Ingen skjulte omkostninger

Der er hel palette af forskellige gebyrer man kan støde på når man låner penge online. Disse gebyrer har LendOn valgt at samle i ét fast månedlig gebyr. Dermed undgår du skjulte omkostninger, og forvirringen der kan følge med når du låner af dem.

2. LendOn anmeldelser er gode

At selskabet ikke har skjulte omkostninger ses tydeligt på deres Trustpilot score. Kunderne giver nemlig gode tilbagemeldinger til virksomheden, når de har lånt af dem. Desuden fremgår det af mange af LendOn anmeldelserne at kunderne får en god kundeservice, hvis de har haft brug for at kontakte selskabet. At anmeldelserne er gode, er en god indikator for at det er en god virksomhed at tage et lån hos. Det viser nemlig at de tager deres forretning seriøst.

Ulemper

Der er ingen fordele uden at der også følger ulemper – specielt i lånebranchen. Lad os tage et kig på de forskellige ulemper:

1. Renten

Selskabet har, som de fleste kreditselskaber, som tilbyder kortsigtede lån, en rimelig høj rente. Pånær hvis du ønsker at låne på længere sigt er den lidt høje rente dog ikke nemt at komme udenom. Renten hos LendOn er dog blandt de højeste i Danmark.

2. Du skal være 21 år

Virksomheden accepterer kun ansøgninger fra personer som er 21 år eller derover. Det betyder at bliver nødt til at låne andetsteds, hvis du er yngre.

LendOn Trustpilot score

Låneselskabet klarer sig godt på Trustpilot, og får samlet set gode anmeldelser. De scorer 4,5/5 stjerner. Scoren er baseret på over 1.200 anmeldelser. Samlet set giver det et godt indtryk af låneudbyderen med de mange tilfredse kunder.

De positive anmeldelser bærer i stor stil præg af tilfredse kunder, som har oplevet god kundeservice. På den modsatte side er der dog også negative anmeldelser. De negative anmeldelser er primært fra folk der grundet deres kreditvurdering har fået nedsat deres lånebeløb.

Læs forskellige LendOn anmeldelser på Trustpilot:

LendOn kontakt information

Det er super nemt at komme i kontakt med selskabet via et af deres mange chat systemer. Du kan for eksempel bruge deres chatfunktion på hjemmesiden, eller sende dem en besked over Facebook. Du kan også bruge nedenstående oplysninger til at komme i kontakt med virksomheden:

Website: LendOn.dk

Adresse: Gammel Kongevej 1, 1610 København V

E-mail: info@lendon.dk

LendOn tlf nr: 44 22 46 64

Andre alternativer

Er du en smart forbruger? Så ved du sikkert, at det er en god idé at sammenligne forskellige produkter, før man træffer en købsbeslutning. Men ofte er det jo lige med at vide hvad man skal sammenligne med. Derfor at har vi samlet et udvalg af lignende låneudbydere, som du kan sammenligne LendOn.dk med. Se dem ved følge de nedenstående links:

Alternativer til LendOn.dk:

Hvis du ønsker, kan du også sammenligne LendOn med flere låneudbydere. Tryk blot på knappen nedenfor, find en anden udbyder og lån penge hurtigt:

Denne side blev sidst opdateret juli 2022.