Kassekreditten

Kassekreditten udsteder ikke længere nye lån. Se 5 gode alternativer til Kassekreditten nedenfor:

Hvem er KasseKreditten?

KasseKreditten var en 100% dansk online kreditudbyder. Var du over 21 år med en dansk folkeregisteradresse og CPR-nummer kunne du afhængigt af din kreditvurdering låne af kreditselskabet. Personer der var registreret i RKI kunne dog ikke låne hos dem.

KasseKreditten var et lånebrand under Finans 247 ApS, som specialiserer sig i kortfristede lån. De står blandt andet også bag MiniFinans, Kvikto og Folkelånet. Som en finansiel virksomhed i Danmark er de underlagt dansk lovgivning og bliver ført tilsyn med af Finanstilsynet.

Hos KasseKreditten kunne du få forbrugerkreditter på mellem 3.000 og 15.000 kr. Du fik pengene udbetalt med det samme.

Låneselskabet var blandt branchens bedste når det gælder anmeldelser på Trustpilot. 

Det var super simpelt at låne af selskabet. På deres hjemmeside kunne du starte ved at indtaste dit ønskede lånebeløb. Herefter skulle du blot indtaste nogle få oplysninger om dig selv, give samtykke til eSKAT og bekræfte kreditten med NemID. Blev du godkendt til lånet, ville du hurtigt få adgang til pengene.

Det har ikke været muligt at tage et lån hos Kassekreditten efter første halvår af 2020.

Fordele og ulemper

Nedenfor kan du se nogle af de fordele og ulemper der var ved lånet:

Fordele

Lad os starte med at kigge på fordelene ved lånet.

1. Kundeservice

Som det ses på virksomhedens Trustpilot side, var kunderne yderst tilfredse med den kundeservice de har fået hos Kassekreditten. Der var altså en god kundeservice klar til at hjælpe deres brugere i åbningstiden.

2. Lån på ubestemt tid

Da der var tale om en kredit lånte du i princippet på ubestemt tid. Så længe du blot betalte de månedlige omkostninger til selskabet kunne du altså have lånet hos dem.

3. Hurtig udbetaling

Virksomheden gjorde brug af straksudbetaling, og du kunne derfor have meget hurtigt adgang til pengene. Du fik senest pengene næste hverdag, men det var meget afhængigt af hvilken bank du havde.

4. Ingen skjulte gebyrer

Virksomheden lagde ikke skjul på deres forskellige gebyrer, som eksempelvis oprettelsesgebyret. Det betød at du ikke lige pludselig løb ind i gebyrer, som du ikke vidste eksisterede før du tog lånet.

Ulemper

Lad os nu tage et kig på de forskellige ulemper der kunne være ved lånet.

1. Minimumsalder på 21 år

For at låne af virksomheden skulle du minimum være 21 år. Det var en grænse virksomheden har sat for at undgå at folk låner før de har påbegyndt deres voksenliv. Var du under 21 år blev du derfor nødt til at finde et andet kviklån.

2. Renten

Renten på kortfristede lån var typisk i den høje ende før 2020. Her var KasseKreditten ikke en undtagelse. De høje renter var dog svære at komme udenom, hvis du ønskede små lånebeløb og kort løbetid. I kroner og ører var det dog ikke specielt dyrt at låne hos dem i kort tid.

3. Oprettelsesgebyr

Når du tog et lån hos selskabet var der et oprettelsesgebyr, som du skulle betale, for at få oprettet dit lån.

KasseKreditten Trustpilot score

KasseKredittens Trustpilot score er fremragende med 4,7/5 stjerner. Scoren er baseret på omkring 750 anmeldelser. Der er her tale om en af de klart bedste Trustscore for låneselskaber i denne kategori. At der er så høj en kundetilfredshed viser at virksomheden tager sine kunder meget seriøse.

De mange positive anmeldelser kommer fra folk der er yderst tilfredse med KasseKreditten. Mange skriver endda at de klart vil anbefale låneselskabet til andre, og at de ikke kender steder der er lige så nemme at låne ved.

De ganske få negative anmeldelser på Trustpilot har skyldes forsinkelser i udbetalingen grundet tekniske fejl og afvisninger på baggrund af kreditvurderingen.

Du kan se de forskellige KasseKreditten Trustpilot anmeldelser ved at trykke på knappen:

KasseKreditten kontakt information

Det var nemt at komme i kontakt med selskabet via en af deres mange kontaktmuligheder. Du kunne for eksempel udfylde en kontaktformular på deres hjemmeside. Alternativt kunne du også ringe til dem i deres åbningstid. Se deres kontaktoplysninger nedenfor:

Website: KasseKreditten.dk

Adresse: Bredgade 75, 2. sal, 1260 København K

E-mail: info@kassekreditten.dk

KasseKreditten tlf nr: 71701060

Andre alternativer

Du bør altid overveje om der er andre, og måske bedre muligheder for lån. Der nemlig være markant forskel på hvad det i sidste ende kommer til at koste dig at låne. Hvilken låneudbyder der passer bedst til dig er meget afhængig af din situation. For at hjælpe dig lidt på vej med at finde potentielle alternativer til lån, har vi samlet et lille udpluk af lån du kan se på nedenfor:

Alternativer til KasseKreditten.dk:

Ønsker du at sammenligne endnu flere lån? Så anbefaler vi dig at prøve vores kviklån oversigt. Her kan du se en liste over nogle af de bedste kviklån på det danske marked. Tryk blot på knappen nedenfor, find et det bedste lån, og lån penge nemt og sikkert:

Denne side blev sidst opdateret juli 2022.