Menu Luk

KasseKreditten

Straksudbetaling alle dage hos KasseKreditten.

Lån op til 15.000 kr. med straksudbetaling

Hos KasseKreditten kan du få forbrugerkreditter på mellem 3.000 og 15.000 kr. Du får pengene udbetalt med det samme.

Låneselskabet er blandt branchens bedste når det gælder anmeldelser på Trustpilot. Du bør derfor være i trygge hænder når du låner hos dem.

Det er super simpelt at låne af selskabet. Start på deres hjemmeside ved at indtaste dit ønskede lånebeløb. Herefter skal du blot indtaste nogle få oplysninger om dig selv, give samtykke til eSKAT og bekræfte kreditten med NemID. Bliver du godkendt til lånet, vil du hurtigt få adgang til pengene.

Har du brug for et simpelt lån? Så læs mere her:

Indholdsfortegnelse:

Hvem er KasseKreditten?

KasseKreditten er en 100% dansk online kreditudbyder. Er du over 21 år med en dansk folkeregisteradresse og CPR-nummer kan du afhængigt af din kreditvurdering låne af kreditselskabet. Personer der er registreret i RKI kan dog ikke låne hos dem.

KasseKreditten er et lånebrand under Finans 247 ApS, som specialiserer sig i kortfristede lån. De står blandt andet også bag MiniFinans, Kvikto og Folkelånet. Som en finansiel virksomhed i Danmark er de underlagt dansk lovgivning og bliver ført tilsyn med af Finanstilsynet.

Fordele og ulemper

Der er altid en god idé at overveje forskellige fordele og ulemper før man tager et lån. Vi har derfor i det følgende samlet nogle af de fordele og ulemper der er ved at låne hos KasseKreditten. Du kan bruge dem som en start til at overveje lånet.

Fordele

Lad os starte med at kigge på fordelene ved lånet.

1. Kundeservice

Som det ses på virksomhedens Trustpilot side, er kunderne yderst tilfredse med den kundeservice de har fået hos dem. Skulle du løbe ind i problemer sidder der altså en god kundeservice klar til at hjælpe dig i deres åbningstid.

2. Lån på ubestemt tid

Da der er tale om en kredit låner du i princippet på ubestemt tid. Så længe du blot betaler de månedlige omkostninger til selskabet kan du altså have lånet hos dem.

3. Hurtig udbetaling

Virksomheden gør brug af straksudbetaling, og du bør derfor meget hurtigt at få adgang til dine penge. Du får dog senest pengene næste hverdag, men det er meget afhængigt af hvilken bank du har.

4. Ingen skjulte gebyrer

Virksomheden lægger ikke skjul på deres forskellige gebyrer, som eksempelvis oprettelsesgebyret. Det betyder at du ikke lige pludselig løber ind i gebyrer, som du ikke vidste eksisterede før du tog lånet.

Ulemper

Lad os nu tage et kig på de forskellige ulemper der kan være ved lånet.

1. Minimumsalder på 21 år

For at låne af virksomheden skal du minimum være 21 år. Det er en grænse virksomheden har sat for at undgå at folk låner før de har påbegyndt deres voksenliv. Er du under 21 år bliver du derfor nødt til at finde et andet kviklån.

2. Renten

Renten på kortfristede lån er typisk i den høje ende. Her er KasseKreditten ikke en undtagelse. De høje renter er dog svære at komme udenom, hvis du ønsker små lånebeløb og kort løbetid. I kroner og ører er det dog ikke specielt dyrt at låne hos dem.

3. Oprettelsesgebyr

Når du tager et lån hos selskabet er der et oprettelsesgebyr, som du skal betale, for at få oprettet dit lån. Men i stedet for udelukkende at se på enkelte gebyrer bør du nok se lånet som en helhed.

KasseKreditten Trustpilot score

KasseKredittens Trustpilot score er fremragende med 5/5 stjerner. Scoren er baseret på omkring 400 anmeldelser. Der er her tale om en af de klart bedste Trustscore for låneselskaber i denne kategori. At der er så høj en kundetilfredshed viser at virksomheden tager sine kunder meget seriøse.

De mange positive anmeldelser kommer fra folk der er yderst tilfredse med KasseKreditten. Mange skriver endda at de klart vil anbefale låneselskabet til andre, og at de ikke kender steder der er lige så nemme at låne ved.

De ganske få negative anmeldelser på Trustpilot har skyldes forsinkelser i udbetalingen grundet tekniske fejl og afvisninger på baggrund af kreditvurderingen.

Du kan se de forskellige KasseKreditten Trustpilot anmeldelser ved at trykke på knappen:

5/5

Sådan låner du hos KasseKreditten

Låneprocessen hos KasseKreditten er super simpel. Men for at fjerne den mindste tvivl har vi i det følgende beskrevet processen trin for trin.

1. Vælg et lånebeløb

På forsiden af KasseKreditten.dk starter du med at vælge det lånebeløb du ønsker. Husk i den forbindelse at tage et kig på hvad du skal betale, for at se om du rent faktisk har råd til lånet. Hvis du synes at det er fair, og du gerne vil have lånet, så tryk på “Ansøg nu”.

2. Udfyld ansøgningen

Du skal nu udfylde ansøgningen. Det gør du ved at indtaste de forskellige informationer du bliver bedt om som blandt andet dit CPR-nummer og din e-mail. Accepter derefter de forskellige betingelser som låneselskabet stiller. Tryk så “Ansøg om kredit” for at komme videre.

3. Giv samtykke til eSKAT

Ved dette trin skal du give samtykke til eSKAT. Det betyder at du giver KasseKreditten dit samtykke til at de må hente oplysninger om din indkomst hos SKAT. Dette trin er nødvendigt for at der kan laves en kreditvurdering af dig.

4. Bekræft kredit med NemID

Nu skal du så bekræfte at du rent faktisk ønsker kreditten, ved at underskrive med NemID. Samtidig sikrer virksomheden sig at det er den rigtige person de låner pengene til.

5. Få penge på din konto

Hvis du får en låneansøgning godkendt, skal du nu bare vente på at få pengene. Afhængigt af din bank vil du straks få adgang til pengene.

KasseKreditten kontakt information

Det er nemt at komme i kontakt med selskabet via en af deres mange kontaktmuligheder. Du kan for eksempel udfylde en kontaktformular på deres hjemmeside. Alternativt kan du også ringe til dem i deres åbningstid. Brug eventuelt disse kontaktoplysninger:

Website: KasseKreditten.dk

Adresse: Bredgade 75, 2. sal, 1260 København K

E-mail: info@kassekreditten.dk

KasseKreditten tlf nr: 71701060

De bedste alternativer

Du bør altid overveje om der er andre, og måske bedre muligheder for lån. Der nemlig være markant forskel på hvad det i sidste ende kommer til at koste dig at låne. Hvilken låneudbyder der passer bedst til dig er meget afhængig af din situation. Nogle ønsker blot at låne få tusinde kroner rentefrit i 30 dage, hvor andre måske ønsker at låne 20.000 kr. i 3 måneder. For at hjælpe dig lidt på vej med at finde potentielle alternativer til lån, har vi samlet et lille udpluk af lån du kan se på nedenfor:

Alternativer til KasseKreditten.dk:

Ønsker du at sammenligne endnu flere lån? Så anbefaler vi dig at prøve vores kviklån oversigt. Her kan du se en liste over nogle af de bedste kviklån på det danske marked. Tryk blot på knappen nedenfor, find et det bedste lån, og lån penge nemt og sikkert:

Denne side blev sidst opdateret februar 2019.