Menu Luk

LivaLån

Overvej disse 5 gode alternativer til LivaLån før du låner:

Om LivaLån

LivaLån er en nyere dansk formidler af kviklån på nettet. Deres låneside har været aktiv siden september 2018. Gennem selskabet kan du låne fra 3.000 til 75.000 kroner. Lånet har en løbetid på 1 til 6 år.

LivaLån.dk ejes af SmartResponse A/S, som tilbyder lånet ved hjælp af et finansieringssamarbejde med Basisbank. Af samme grund minder LivaLån meget om andre udbydere på markedet. Kigger du eksempelvis på udbydere som Hotlån, ExtraCash og PrimaLån har de nærmest samme betingelser som LivaLån. Det skyldes finansieringssamarbejdet med samme partner.

For at kunne ansøge om lånet skal du være mindst 18 år gammel og have fast bopæl i Danmark. Desuden skal du have en fast årlig indkomst på minimum 150.000 kroner, samt ikke være registreret i RKI.

5 gode alternativer til LivaLån

Selvom LivaLån.dk tilbyder et fint lån, så er det altid en god idé, at overveje forskellige alternativer før man låner penge. Derfor har vi fundet 5 gode alternativer til LivaLån, som du kan tage med i dine låneovervejelser:

1. SparXpres

Det første gode alternativ til LivaLån er SparXpres. Hos denne udbyder kan du låne fra 10.000 til 50.000 kroner i en periode på 12 til 60 måneder.

Låneudbyderen er en del af Spar Nord Bank A/S, som er blandt landets største banker. Derfor er du også i seriøse hænder hvis du vælger denne udbyder.

2. Folkelånet

Det andet lån på listen over gode alternativer til LivaLån er Folkelånet. Hos denne udbyder kan du låne fra 3.000 til 25.000 kroner i 12 måneder. Du kan selvfølgelig altid tilbagebetale lånet før tid.

Lånet er et godt alternativ til LivaLån, hvis du blot ønsker at låne i kort tid.

3. KasseKreditten

Det tredje gode LivaLån alternativ er KasseKreditten. Udbyderen tilbyder en kredit på 3.000 til 15.000 kroner. Da der er tale om en kassekredit bestemmer du selv lånets længde.

Lånet er et godt alternativ til LivaLån for dig som ønsker at få pengene udbetalt med det samme, og vil have et lån med høj fleksibilitet.

4. Spargo Finans

Endnu et lån på listen er Spargo Finans. Hos denne udbyder kan du låne 10.000 til 150.000 kroner i 1-10 år. Der er altså tale om et godt LivaLån alternativ til dig som ønsker et lån i længere tid.

Ønsker du et lidt større lån end det du kan få hos LivaLån, så er denne udbyder bestemt værd at tage med i dine overvejelser.

5. PayMark Finans

Et sidste alternativ til LivaLån som vi har medtaget på listen her er PayMark Finans. Udbyderen tilbyder et lån på 10.000 til 150.000 kroner med en tilbagebetalingstid på 12-120 måneder. Lånet er derfor et godt alternativ, hvis du ønsker at låne et lidt højere beløb, eller vil låne i længere tid.

Ønsker du at låne i længere tid end det LivaLån kan tilbyde, så kan det være værd at se nærmere på udbyderen.

Hvis du gerne vil se endnu flere gode alternativer til LivaLån, så tryk på knappen nedenfor. Du vil så blive taget til vores store oversigt over lån, hvor du kan sammenligne endnu flere gode alternativer:

Denne side blev sidst opdateret maj 2019.