LivaLån

Overvej disse 5 gode alternativer til LivaLån før du låner:

Om LivaLån

LivaLån er en dansk formidler af kviklån på nettet. Deres låneside har været aktiv siden september 2018. Gennem selskabet kan du låne fra 10.000 til 50.000 kroner. Lånet har en løbetid på 24 til 72 måneder.

LivaLån.dk ejes af SmartResponse A/S, som tilbyder lånet ved hjælp af et finansieringssamarbejde med Basisbank. Af samme grund minder LivaLån meget om andre udbydere på markedet. Kigger du eksempelvis på udbydere som Hotlån, ExtraCash og PrimaLån har de nærmest samme betingelser som LivaLån. Det skyldes finansieringssamarbejdet med samme partner.

For at kunne ansøge om lånet skal du være mindst 18 år gammel og have fast bopæl i Danmark. Desuden skal du have en fast årlig indkomst på minimum 150.000 kroner, samt ikke være registreret i RKI.

5 gode alternativer til LivaLån

Selvom LivaLån.dk tilbyder et fint lån, så er det altid en god idé, at overveje forskellige alternativer før man låner penge. Derfor har vi fundet 5 gode alternativer til LivaLån, som du kan tage med i dine låneovervejelser. Du kan finde de 5 alternativer øverst på siden. 

Hvis du gerne vil se endnu flere gode alternativer til LivaLån, så tryk på knappen nedenfor. Du vil så blive taget til vores store oversigt over lån, hvor du kan sammenligne endnu flere gode alternativer:

Denne side blev sidst opdateret juli 2022.