PrimaLån

Se de 5 bedste alternativer til PrimaLån nedenfor

Hvem er PrimaLån?

PrimaLån er en dansk udbyder af forbrugslånslignende produkter. Hos udbyderen kan du nemlig tage et forbrugslån på op til 75.000 kr., og med en løbetid på over 12 måneder, ligger det over de lidt hurtigere kviklån.

Det er måske også derfor at PrimaLåns forbrugslån er populært blandt danskerne. Over 32.000 har nemlig allerede ansøgt om et lån hos udbyderen.

PrimaLån ejes af BetterRates A/S. De er en af mange låneformidlere for den danske internetbank Basisbank. Udover PrimaLån, står internetbanken også bag lån som Unofinans, ExtraCash, Robotlån, Alfalån m.fl.

Lån op til 75.000 kr.

Hos PrimaLån kan du få et lån på mellem 7.000 og 75.000 kroner. Lånet har en løbetid på mellem 12 og 72 måneder. Det er her selvfølgelig muligt at afbetale lånet før tid, hvis det bliver nødvendigt.

PrimaLåns låneservice er populær. Der er nemlig i skrivende stund over 32.000 der har ansøgt om et lån hos PrimaLån.

Hvis du også gerne vil ansøge, så er processen faktisk ultra simpel. Start med at gå til udbyderens hjemmeside. Her kan du vælge et lånebeløb og hvor lang tid du vil have lånet. Tryk derefter “ansøg nu” for at sende en ansøgning. I ansøgningen skal du blot udfylde nogle få, men nødvendige informationer om dig selv.

Lyder det som et interessant lån for dig? Så se om du lever op til lånekravene:

Lånekrav:

For at kunne tage et lån hos PrimaLån skal kunne sige ja til, at:

  • Være fyldt 21 år
  • Ikke være registreret i RKI
  • Have en årlig indkomst på mindst 150.000 kr. før skat
  • Have fast bopæl i Danmark

Hvis du lever op til ovenstående lånekrav, så er der stor sandsynlighed for at du kan få et lån hos PrimaLån – hvis ikke, så find andre lån i denne oversigt.

Vil du have et PrimaLån? Så tryk på knappen nedenfor. Den tager dig direkte til PrimaLåns hjemmeside, hvor du kan læse mere, og ansøge om et lån:

Vil du gerne vide mere om PrimaLån før du træffer en beslutning? Så har vi i på længere nede på denne side samlet en masse information om udbyderen. Du kan blandt andet lære om hvem PrimaLån er, lidt om PrimaLåns Trustpilot score, hvordan du låner, de bedste alternativer og meget mere.

Indholdsfortegnelse:

Fordele og ulemper ved PrimaLån

Alle udbydere af lån har både fordele og ulemper ved deres lån – der er jo ingen der giver deres lån gratis væk, og betaler dig for at have et lån hos dem. Men for at give dig et bedre overblik over om du skal vælge PrimaLån, så har vi i det følgende samlet nogle af de væsentligste fordele og ulemper ved lånet:

Fordele

Lad os først og fremmest se på nogle af fordelene ved låneudbyderen:

1. Lavere rente end mange andre

En af de store fordele ved et PrimaLån er at der er en lavere rente og ÅOP på lånet end hos mange andre udbydere. I nogle tilfælde ligger både renterne og ÅOPen flere hundrede procent under deres konkurrenters.

2. Hurtig svar på ansøgning

Hos PrimaLån får du hurtig svar på din ansøgning. Faktisk får du med det samme svar på om du bliver godkendt til lånet eller ej. Dette er klart en fordel for dig, da du så hurtigere ved om du er købt eller solgt. Hvis du bliver afvist til lånet, så kan du jo også hurtigere bare finde et andet.

3. 14 dages fortrydelsesret

Skulle du gå hen og fortryde at have taget et lån hos PrimaLån, så har du 14 dages fortrydelsesret på dit lån. Du slipper selvfølgelig ikke for at betale for udgifterne i perioden, hvis du annullerer dit lån. Vælger du at gøre brug af din fortrydelsesret, så skal du betale det fulde lånebeløb og samt de påløbne renter tilbage senest 30 dage efter du skrifteligt har gjort opmærksom på din fortrydelse. Fortrydelsesretten en fordel for dig, hvis du nu er lidt for hurtig til at tage et lån som du senere fandt ud af at du ikke har behov for.

Ulemper

Selvom der er en masse fordele ved PrimaLån, så er det også nødvendigt at være lidt kritisk. Lad os derfor tage et kig på nogle af ulemperne:

1. Løbetid på mindst 12 måneder

En af ulemperne ved lånet er at den umiddelbare løbetid er på mindst 12 måneder. Har du blot brug for at låne indtil næste lønseddel? Så er der god mulighed for at finde mere kortsigtede lån i vores kviklån oversigt.

2. Minimumsalder på 21 år

For at kunne låne hos Primalån skal du mindst være 21 år. Er du derunder bliver du nødt til at overveje andre alternativer. Er du under 21 år og har behov for at låne? Så sammenlign lån, og find en anden udbyder.

PrimaLån Trustpilot score

PrimaLån har i skrivende stund ingen anmeldelser på Trustpilot. Det kan derfor være svært at vurdere hvad kunderne egentlig synes om PrimaLån.

Med over 32.000 låneansøgninger, er vi dog overbeviste om at nogen havde ladet høre fra sig, hvis de havde haft en dårlig oplevelse.

Sådan låner du hos PrimaLån

Låneprocessen på PrimaLån.dk er meget simpel. Deres ansøgningsproces tager nemlig udgangspunkt i Basisbanks yderst gennemtestede ansøgningsmodul. Men er du ikke bekendt med hvordan man gør, så gennemgår vi det her:

1. Vælg lånebeløb og løbetid på PrimaLån.dk

Start låneprocessen med at gå til udbyderens hjemmeside. Her skal du vælge det beløb du gerne vil låne. Du kan vælge fra 7.000 til 75.000 kroner. Ydermere skal du også vælge din ønskede løbetid. Her kan du vælge vælge alt fra 12 til 72 måneder. Når du har gjort det skal du trykke “ansøg her” for at komme videre.

2. Indtast dine oplysninger

Når du har trykket “ansøg her”, vil du komme til en ny side, hvorfra du skal ansøge om lånet. Der er nogle forskellige trin som du her skal igennem. Først skal du angive om du er registreret i RKI eller Debitor Registret, dit telefonnummer og e-mail. Senere skal du give oplysninger om din indtægt, samt underskrive ansøgningen med NemID for at verificere at det rent faktisk er dig der sender ansøgningen.

3. Få svar og udbetaling

Når du har sendt ansøgningen vil du straks efter få svar på om du kan få lånet eller ej. Bliver du accepteret til lånet så kan du forvente at have pengene på din konto i løbet af få dage.

PrimaLån kontakt information

Har du brug for hjælp eller vil vide mere om PrimaLån? Så har du nogle forskellige muligheder. Du kan blandt andet gøre brug af deres FAQ sektion på deres hjemmeside. Den forklare de oftest stillede spørgsmål. Finder du ikke dit svar der, så kan du sende en e-mail til PrimaLån. Du finder alle oplysningerne nedenfor:

Website: PrimaLån.dk

Adresse: Vestergade 3A, 1456 København K

E-mail: info@primalaan.dk

Andre alternativer

Overvejer du om der er bedre alternativer til PrimaLån? Så har vi faktisk fundet nogle lån som der ligner PrimaLån. Ud fra disse kan du overveje om der er noget der passer bedre til dit behov.

Vi kan desværre ikke fortælle om PrimaLån er en bedre udbyder eller ej i forhold til de andre. Det afhænger nemlig meget af dit lånebehov. Dog kan vi lede dig på vej i jagten på det bedste lån. Prøv eksempelvis at tage et kig på følgende udbydere:

Bedste alternativer til PrimaLån:

Vil du i stedet hellere sammenligne flere lån før du beslutter dig? Så prøv at tage et kig på vores låneoversigt. Du finder den ved at trykke på knappen nedenfor:

Denne side blev sidst opdateret september 2022.