Hotlån

Se de 5 bedste Hotlån alternativer nedenfor:

Om Hotlån

Hotlån havde siden 2010 serviceret lånetrængende danskere med deres forbrugslån. Du fik nemlig snarere et forbrugslån end et traditionelt kviklån hos Hotlån. Bag låneformidleren står Bonavent Invest A/S, som også står bag Alfalån og ExtraCash.

Bonavent Invest stod ikke selv bag finansieringen af deres låneprodukt. Derimod var den danske internetbank Basisbank deres samarbejdspartner i denne forbindelse. Basisbank ydede også finansiering til en del andre danske låneformidlere, som AnnaFinans, Nupp, Robotlån m.fl.

Lån op til 75.000 kr. på få minutter

På Hotlån.dk kunne du låne mellem 3.000 og 75.000 kroner. Lånet havde en løbetid på mellem 12 og 72 måneder.

Låneprocessen var simpel hos Hotlån. På deres hjemmeside valgte du blot dit ønskede lånebeløb og hvor lang tid du ønskede at låne. Herefter skulle du gennem en kort låneproces, hvor du skulle angive nogle informationer om din beskæftigelse m.m. Når du havde udfyldt alle oplysningerne, kunne du sende din uforpligtende ansøgning til låneformidleren. Du ville så få svar i løbet af 30 sekunder om du var blevet godkendt til lånet.

Indholdsfortegnelse:

Fordele og ulemper

Den smarte forbruger overvejer både fordele og ulemper før vedkommende træffer en beslutning om hvorvidt der skal gøres brug af et produkt eller ej. Nedenfor har vi samlet nogle af de fordele og ulemper der var ved Hotlån:

Fordele

Lad os starte med at se på nogle af de mange fordele ved lånet:

1. 100% uforpligtende ansøgning

Når du sender en ansøgning til Hotlån er det 100% uforpligtende. Det betyder at du kan sende en ansøgning, for derfor at overveje hvorvidt du egentlig vil have det lån som de kan tilbyde dig. Du får dermed også et tilbud som er rettet til dig efter dine behov i stedet for kun at kunne se på standardoplysningerne på deres hjemmeside. Så ansøg uforpligtende allerede i dag, og find ud af om det er et lån for dig.

2. Svar på 30 sekunder

Når du sender en ansøgning til låneudbyderen går der typisk omkring 30 sekunder før du finder ud af om du er blevet godkendt til lånet. Dermed kan du hurtigt finde ud af om du skal lede efter et andet lån eller om du kan gøre brug af lånet.

3. 14 dages fortrydelsesret

Hotlån er dækket af den danske kreditaftalelov, som medfører en fortrydelsesret på 14 dage på kreditter. Det betyder at du kan fortryde lånet indenfor en periode på 14 dage. Selvom du kan fortryde lånet er du dog stadig bundet af de eventuelle omkostninger som er forbundet med lånet i den periode du har lånet.

Ulemper

Der er dog også nogle få ulemper som er værd at tage et kig på, og overveje ud fra:

1. Få muligheder for kontakt

Har du brug for at komme i kontakt med selskabet bliver du som udgangspunkt nødt til at kontakte dem på e-mail. Der er nemlig ikke angivet telefonnumre m.m. på deres hjemmeside, udover til deres finansieringspartner Basisbank, som dog også kan klare de fleste spørgsmål i forbindelse med ansøgningerne.

2. Ingen anmeldelser på Trustpilot

Der er i skrivende stund ingen anmeldelser af Hotlån på Trustpilot. Det betyder for dig som forbruger at du ikke kan læne dig op af Trustpilot anmeldelserne når du overvejer om du skal låne af selskabet. Det er en klar ulempe, da det kan være svært at sige hvad andre kunder har synes om at låne af selskabet.

Hotlån Trustpilot score

Der i skrivende stund ingen Hotlån Trustpilot anmeldelser.

Der findes dog en side for låneformidleren på Trustpilot, hvor det er muligt for dig at efterlade en anmeldelse af virksomheden, hvis du har erfaringer med dem. Du kan finde Trustpilot siden ved at trykke på nedenstående knap. Her kan du også se efter om der er kommet nye anmeldelser:

Sådan låner du hos Hotlån

Det var nemt at låne hos Hotlån. Hvis du er i tvivl om det mindste kan du i den følgende låneguide finde ud af præcis hvordan du kunne låne hos dem:

1. Vælg lånebeløb og løbetid

Start med at gå til Hotlåns hjemmeside. Her kan du vælge det beløb du gerne vil låne, samt angive hvor lang tid du ønsker at have lånet. Når du har gjort det kan du se hvor meget lånet cirka kommer til at koste i deres vejledende låneberegning. Synes du at det virker fair kan du blot trykke “fortsæt til låneansøgning” for at komme videre.

2. Lav ansøgningen

Du skal nu indtaste nogle forskellige oplysninger omkring din finansielle situation, som er med til at kunne give dig en retfærdig kreditvurdering. I ansøgningen skal du blandt andet angive din årlige indkomst, samt dit beskæftigelsesforhold. Desuden skal du angive hvor pengene skal udbetales, samt hvordan selskabet kan komme i kontakt med dig. Når du er færdig kan du sende ansøgningen uforpligtende.

3. Få svar og penge

Du vil i løbet af meget kort tid få svar på din ansøgning. Typisk vil der cirka gå 30 sekunder før du bliver godkendt. Herefter vil pengene hurtigt blive udbetalt til din bankkonto, og du kan så forvente at have pengene på din konto i løbet af nogle få dage. Hvis du er i tvivl med noget i forbindelse med lånet eller ansøgningen kan du med fordel kontakte låneformidleren.

Hotlån kontakt information

Vil du gerne i kontakt med Hotlån? Så har du nogle forskellige valgmuligheder du kan gøre brug af til det formål. For direkte kontakt til låneformidleren kan du skrive en e-mail til deres e-mail adresse. Har du derimod blot brug for at få svar på noget i forbindelse med låneansøgningen eller et eksisterende lån, kan du rette henvendelse til Basisbank, som står for godkendelsen og finansieringen af lånet. Du finder de forskellige kontaktoplysninger nedenfor:

Website: Hotlån.dk

Adresse: Tigervej 31, 4600 Køge

E-mail: info@hotlaan.dk

Basisbank tlf nr: 70 22 09 29

Basisbank e-mail: kontakt@basisbank.dk

Andre alternativer

Til tider kan det være en rigtig god idé at overveje forskellige alternativer før man låner. Det kunne jo være at du fandt en anden låneformidler som passer bedre til dit behov. Vi har nedenfor samlet nogle få gode alternativer til Hotlån, som du også kan tage med i dine overvejelser:

Alternativer til Hotlån.dk:

Vil du i stedet gerne sammenligne endnu flere låneudbydere? Så kan du med fordel gøre brug af vores store låneoversigt, hvor du finder alle mulige forskellige typer af lån. Låneoversigten giver dig derfor rigtig gode forudsætninger for at finde et godt lån til lige netop dine behov. Du finder oversigten ved at trykke på knappen:

Denne side blev sidst opdateret juli 2022.