ExtraCash

Se de 5 gode alternativer til ExtraCash nedenfor:

Om ExtraCash

ExtraCash giver danskere et nemmere alternativ til at låne i banken. Man slipper som bruger hos låneformidleren for de bøvlede låneprocesser som bankerne tilbyder. Ydermere bliver du ikke spurgt hvad pengene skal bruges til og du skal ikke stille sikkerhed i dine ejendele. På trods af dette kan du hos låneformidleren stadig låne til en acceptabel ÅOP.

ExtraCash er låneformidler for den store danske internetbank Basisbank. Internetbanken har gennem sine mange låneformidlere stor erfaring med at udstede lån. Det betyder at du er i erfarne hænder når du låne hos låneformidleren.

På ExtraCash.dk kan du låne mellem 25.000 og 500.000 kr. Forbrugslånets løbetid er på mellem 1 og 15 år.

Det er virkelig let at ansøge om et lån hos låneformidleren. På deres hjemmeside vælger du blot det lånets størrelse, samt hvor lang tid du vil betale det tilbage over. Låneberegneren vil derefter vise dig et eksempel, hvor du kan se hvad du cirka vil skulle betale for lånet. Hvis du synes at det virker attraktiv kan du blot trykke “start din låneansøgning nu”. Du skal nu udfylde nogle få og simple oplysninger om dig selv og sende ansøgningen. Bliver du godkendt til forbrugslånet bliver pengene hurtigt udbetalt til dig.

Lyder det som et lån for dig? Så se mere her:

Indholdsfortegnelse:

Fordele og ulemper

Uanset hvilken låneformidler du vælger at låne igennem, vil der være fordele og ulemper forbundet med lånet. Dette gør sig selvfølgelig også gældende for ExtraCash. Vi har derfor samlet nogle af de fordele og ulemper som du kan støde på når du vil låne af låneformidleren.

Fordele

Lad os begynde med at tage et kig på de fordele som låneformidleren tilbyder:

1. Lavere rente end ved kviklån

Hos låneformidleren kan du tage et forbrugslån, som har en lavere rente end langt de fleste kviklån. Du har dog også en længere løbetid, men afhængigt af din situation kan det altså være en stor fordel for dig at det er et forbrugslån.

2. Underskriv via NemID

Når du tager et forbrugslån online på ExtraCash.dk slipper du for at skulle rode med en masse papirarbejde. Hele låneprocessen foregår nemlig online, og du kan dermed også underskrive låneaftalen via NemID. Nemmere bliver det ikke.

3. Hurtigt svar på låneansøgningen

Du får lynhurtigt svar på om du kan låne af låneformidleren. Det skyldes at langt de fleste låneudbydere gør brug af automatisk computerstyret kreditvurdering. 

Ulemper

På trods af de mange fordele, er der også nogle ulemper forbundet ved at låne af selskabet. Lad os tage et kig på disse:

1. Ingen ExtraCash anmeldelser på Trustpilot

En af de største ulemper ved låneformidleren er de manglende anmeldelser på Trustpilot. Det medfører nemlig at du ikke rigtig ved om folk har haft gode eller dårlige erfaringer med at låne af selskabet. Dog skal det her nævnes at det er Basisbank som står bag lånet. De har gennem deres andre lånebrands gode anmeldelser. Så man må også formode at det er uden kvaler at låne igennem ExtraCash. Ellers havde folk nok ladet høre fra sig på Trustpilot.

2. Tilbagebetaling med BetalingsService

For at tilbagebetale lånet er forudsættes det at du benytter BetalingsService. Du er altså relativt begrænset i mulige tilbagebetalingsmetoder når du tager et Extra Cash lån. Dog er du via BetalingsService også sikker på at du husker tilbagebetalingerne.

3. Ingen lån under 25.000 kroner

Hvis du overvejer ExtraCash, så skal du være opmærksom på at det ikke er muligt at låne under 25.000 kroner hos låneudbyderen. Se i stedet efter lån med mindre lånbeløb i oversigten øverst på siden.

ExtraCash Trustpilot score

Der er i skrivende stund ingen anmeldelser af ExtraCash på Trustpilot.

Forsøger du dig med at låne af låneformidleren opfordrer vi dig til at efterlade en anmeldelse af virksomheden på Trustpilot. Det kan være med til at hjælpe andre som også overvejer et Extra Cash lån.

Du kan tjekke om der er kommet nye anmeldelser af låneformidleren ved at trykke på nedenstående knap. Her kan du også selv skrive en anmeldelse, hvis du har lånt af selskabet:

Sådan låner du hos ExtraCash

Det er nemt at få et ExtraCash lån. Virksomheden bag lånet har nemlig gjort låneprocessen utrolig smertefri. Hvis du er i tvivl om hvordan du låner, eller bare gerne vil vide det på forhånd har vi i det følgende lavet en lille guide til hvordan du låner af låneformidleren.

1. Vælg lånebeløb og løbetid

Start med at gå til ExtraCashs hjemmeside. Her kan du bruge virksomhedens låneberegner til at finde ud af hvad dit ønskede lån koster i renter og gebyrer. Du skal blot indtaste dit ønskede lånebeløb og hvor lang tid du ønsker at have lånet. Du kan derefter se hvad dit tilbagebetalingsbeløb m.m. cirka ender ud med at blive i et nemt overblik. Hvis du synes at det virker fair kan du blot trykke “start din låneansøgning nu” for at påbegynde ansøgningen.

2. Indtast oplysninger

Som et led i ansøgningen skal du starte ud med at give nogle indledende informationer om dig selv. Du skal blandt andet oplyse om hvorvidt du er registreret i et skyldnerregister som RKI eller Debitor Registret. Derudover skal du også informere om hvor pengene skal udbetales til via dit konto og reg. nr. til din bankforbindelse. Sidst skal du også oplyse om dit telefonnummer og din e-mail adresse. Derefter kan du blot trykke næste for at komme videre.

3. Dine oplysninger

Du vil nu blive taget videre til næste side, hvor du vil blive bedt om at udfylde flere oplysninger omkring dig selv. Disse oplysninger bruges til at lave en korrekt kreditvurdering af dig, således at du ikke kommer ud i en situation, hvor du låner penge som du ikke kan tilbagebetale.

4. Send låneansøgning

Sidst men ikke mindst skal du sende ansøgningen til Extra Cash. Når ansøgningen er underskrevet med NemID, vil du hurtigt få svar på din ansøgning. Bliver du godkendt til lånet, vil du få udbetalt pengene til din konto.

ExtraCash kontakt information

Har du brug for at komme i kontakt med ExtraCash? Så har du nogle få forskellige muligheder for at kontakte dem. Du kan eksempelvis sende dem en e-mail eller ringe direkte til dem. Dette kan du gøre via nedenstående oplysninger. Hvis din henvendelse drejer sig om spørgsmål omkring låneansøgningen eller en eksisterende låneaftale kan du også blot rette henvendelse direkte til Basisbank. Du finder alle oplysningerne nedenfor:

Website: ExtraCash.dk

Adresse: Tigervej 31, 4600 Køge

ExtraCash e-mail: info@extracash.dk

ExtraCash tlf nr: 56 64 60 62

Basisbank e-mail: kontakt@basisbank.dk

Basisbank tlf nr: 70 22 09 29

Andre alternativer

Uanset hvilket produkt man har brug for, er det typisk et smart træk at sammenligne forskellige udbydere, før man træffer et valg. Lån er her ingen undtagelse. Specielt grundet stor konkurrence på lånemarkedet kan du nemt spare lidt penge ved at overveje forskellige alternativer. Selvom Extra Cash tilbyder et udemærket lån, kan det altså nogle gange godt betale sig at vælge et andet. Hvilket lån du skal vælge afhænger dog meget af hvor meget du vil låne og i hvor lang tid. For at gøre det nemt for dig at sammenligne Extra Cash med andre låneudbydere har vi samlet et lille udpluk som du kan bruge som udgangspunkt for dine overvejelser. Du finder det lille udpluk af alternativer nedenfor:

Alternativer til ExtraCash.dk:

Foretrækker du at sammenligne endnu flere lån før du låner? Så brug vores store låneoversigt til at finde et godt lån, og lån penge online i dag på en nem og simpel måde. I oversigten finder du mange forskellige typer lån. Det betyder altså at der er stor sandsynlighed for at du finder et lån som passe lige nøjagtigt til dine behov. Den nemmeste måde at komme til oversigten er ved at trykke på nedenstående knap:

Denne side blev sidst opdateret juli 2022.