NordicLån

Betal dit lån ud når du vil hos NordicLån.

Lån op til 100.000 kr. med en rente fra 12,55%

På NordicLån.dk kan du låne mellem 10.000 og 100.000 kroner. Lånet har en løbetid på mellem 36 og 120 måneder.

Det er ikke spor svært at tage et lån hos NordicLån. På deres hjemmeside bruger du bare deres låneberegner til at finde din månedlige ydelse. Hvis du synes at det virker overskueligt kan du trykke “ansøg om lån nu”. Du vil så blive taget videre til din låneansøgning, hvor du skal udfylde nogle oplysninger og underskrive med NemID. Herefter er det bare at vente på svar. Bliver du godkendt til lånet vil pengene blive udbetalt til dig samme dag, eller dagen efter.

Lyder det som et lån for dig? Så se mere her:

Vil du gerne lære mere om låneformidleren før du låner? Så læs vores kombinerede NordicLån anmeldelse og guide. Du kan finde de forskellige emner som vi gennemgår i guiden i indholdsfortegnelsen forneden.

Indholdsfortegnelse:

Hvem er NordicLån?

NordicLån er en dansk online formidler af forbrugslån. Låneformidleren tilbyder med deres forbrugslån et fint alternativ til kviklån og lignende kortfristede lånetyper. Når du låner hos udbyderen stilles der ikke krav til at du behøver at stille sikkerhed i dine ejendele. Dermed behøver du ikke have et hus eller lignende for at kunne blive godkendt til et Nordic lån.

NordicLån udbyder deres lån i samarbejde med 3C RETAIL. Det er blandt andet 3C RETAIL som også står bag L’EASY, DER Privat Finans, Føniks Privatlån, Facit Lån m.fl.

Fordele og ulemper

Som forbruger er det altid en god idé at overveje forskellige fordele og ulemper før man endelig beslutter sig for et produkt. Vi har i det følgende samlet nogle af de mange fordele og ulemper du kan støde på når du låner hos NordicLån.

Fordele

Vi starter ud med at se på nogle af de fordele som du får ved at låne hos NordicLån.

1. Betal lånet ud når du vil

Da du som minimum skal låne med en løbetid på 36 måneder kan det godt være at du er i tvivl om hvorvidt det overhovedet er nødvendigt for dig at låne så længe. Her har du hos virksomheden dog mulighed for at betale lånet ud når du vil. Dermed er du ikke bundet til lånet længere end du vil.

2. Hurtigt svar på ansøgningen

Når du ansøger om et lån hos låneformidleren får du hurtigt et svar på hvorvidt du kan få lov til at låne hos dem eller ej. Du får nemlig svar på ansøgningen i løbet af maksimalt en time, hvis du ansøger indenfor deres åbningstid som rækker over det meste af dagen og aftenen.

3. Overskuelig ansøgningsproces

Hos NordicLån kan du se hvilke ting du skal udfylde i ansøgningen på forhånd. Dermed spilder du ikke din tid på at skulle blive bedt om at udfylde ting, som du ikke har lyst til, uden at have vidst det på forhånd. Den overskuelige ansøgning er en fordel, da du hurtigt kan vurdere om du vil ansøge hos låneformidleren eller ej.

Ulemper

Selvom der er mange fordele ved et Nordic lån, er der også nogle ulemper forbundet med lånet. I det følgende tager vi et kig på nogle af disse.

1. Lang løbetid

Som udgangspunkt er løbetiden på deres låneprodukt mellem 24 og 120 måneder. Det kan eksempelvis være en ulempe for dig, hvis du bare har brug for at låne til at komme forbi næste lønseddel. Her har udbyderen dog lettet ulempen lidt ved at gøre det muligt at betale lånet ud når du vil uden meromkostninger.

2. Dårlige Trustpilot anmeldelser

NordicLåns anmeldelser på Trustpilot er ikke specielt gode. De kritiseres på en række områder blandt andet for spam, dårlig kundeservice og for ikke rigtigt at leve op til forventningerne. I næste afsnit går vi mere i dybden med hvorfor deres Trustpilot score er som den er.

NordicLån Trustpilot score

NordicLån Trustpilot score er dårlig på 2/5 stjerner. Scoren er dog ikke baseret på mange anmeldelser.

Låneformidleren bliver på Trustpilot udsat for nogle forskellige kritikpunkter, hvor nogle er rettet direkte mod NordicLån, og andre er rettet mod L’EASY koncernen.

Blandt andet kritiseres låneformidleren for spam. Her har folk gennem tredjepartsvirksomheder modtaget spam om at tage et lån hos udbyderen. Det er imidlertid noget mange låneselskaber er blevet udsat for, og det er til dels noget de ikke kan styre.

Foruden de mange hændelser med spammails kritiseres låneformidleren også for at have en til tider arrogant og insisterende kundeservice.

Du kan selv se alle NordicLån anmeldelserne på Trustpilot ved at klikke på nedenstående knap. Du vil så blive taget direkte til deres Trustpilot side:

Sådan låner du hos NordicLån

Det er ikke kompliceret at tage et Nordic lån. Men hvis du gerne vil vide hvordan låneprocessen forløber før du tager et lån, kan du læse vores låneguide i det følgende. Her har vi nemlig beskrevet hvordan du tager et Nordic lån.

1. Vælg lånebeløb og løbetid

Start med at gå til NordicLåns hjemmeside. Her kan du angive et lånebeløb og en løbetid i deres låneberegner for at få et estimat over hvor meget det cirka vil koste dig at låne hos dem. Hvis du synes at det virker fair kan du trykke “ansøg om lån nu” for at påbegynde ansøgningsprocessen.

2. Udfyld ansøgning

Du skal nu udfylde din ansøgning. Dette gør du ved at udfylde nogle oplysninger om dig selv som inkluderer dit fulde navn, dit telefonnummer og dit statsborgerskab. Efter det skal du oplyse om dine boligforhold, din civilstand og om du har børn og bil. Herefter skal du oplyse om din beskæftigelse og årlige indtægt. Sidst men ikke mindst skal du angive dine bankoplysninger og acceptere låneformidlerens betingelser. Tryk “forsæt til nemid login” når du er færdig.

3. Log ind med NemID

Du skal nu logge ind med NemID for at bekræfte din ansøgning. Dette skal du til dels for at låneformidleren rent faktisk ved at det er dig som ønsker at låne penge af dem, men også i stedet for en almindelig underskrift.

4. Få udbetalt pengene

Når du er færdig og har fået din kvittering er det bare at vente at se om du bliver accepteret til lånet. Hvis du gør det, bliver pengene udbetalt til dig i løbet af samme dag eller dagen efter. Har du ikke fået pengene i løbet af nogle dage kan du med fordel tage kontakt til NordicLåns kundeservice.

NordicLån kontakt information

Vil du i kontakt med NordicLån? Så har du et par forskellige muligheder for at gøre dette. Den mest oplagte mulighed er nok at ringe til deres kundeservice telefon. Du kan her få fat i låneformidleren det meste af dagen og aftenen. Har du ikke lyst til at tage telefonisk kontakt med selskabet kan du også kontakte dem skriftligt via e-mail. Selvfølgelig kan du også bruge deres hjemmeside til at finde en masse nyttige oplysninger omkring lånet. Du finder de relevante kontaktoplysninger nedenfor:

Website: NordicLån.dk

Adresse: Østre Stationsvej 1-5, 5000 Odense C

E-mail: nordiclaan@nordiclaan.dk

NordicLån tlf nr: 99 99 90 09

Andre alternativer

Generelt set er det en rigtig god idé at sammenligne flere lån før du beslutter dig. Hvis du tilmed er lidt i tvivl om NordicLån lige er lånet for dig, så kan der være penge at spare ved finde en mere egnet låneudbyder til dit behov. Det kan imidlertid være ret uoverskueligt at finde ud af hvor man lige starter, da der findes utrolig mange udbydere på markedet. Så for at gøre det nemmere for dig, har vi samlet nogle gode alternativer du kan overveje før du låner. Du kan se disse lige nedenfor:

Alternativer til NordicLån.dk:

Foretrækker du at sammenligne endnu flere lån før du beslutter dig? Så brug vores store låneoversigt, og lån penge hurtigt i dag. For at komme til oversigten kan du trykke på knappen nedenfor:

Denne side blev sidst opdateret juli 2022.