Zaplo er lukket

Se 5 gode alternativer til et Zaplo lån nedenfor: 

Om Zaplo.dk

Zaplo.dk tilbød en type forbrugslån med fleksibilitet og gennemskuelighed i højsædet. Det kom specielt til udtrykke, hvis du i løbet af låneperioden pludselig ikke kunne betale i en måned. Samtidig kom det også til udtryk, hvis du ønskede at betale mere tilbage. Du fik som låntager nemlig stor fleksibilitet når du lånte af selskabet.

Bag låneselskabet var den lettiske koncern 4finance, som blandt andet også står bag den danske låneudbyder VIVUS. 4finance driver forretning i over 17 lande, og har samlet set langt over 5 millioner kunder.

På Zaplo.dk kunne du få et forbrugslån på mellem 5.000 og 25.000 kroner. Du kunne hos låneudbyderen selv vælge, hvor meget du ville tilbagebetale per måned.

Låneselskabet havde en yderst nem, hurtig og overskuelig låneprocess. Med et lån hos Zaplo fik du meget fleksibilitet. Du havde nemlig altid mulighed for at foretage ekstra betalinger på dit lån, for så at slippe for de renter du ellers skulle have betalt. Desuden kunne du også vælge at forhøje dit lånebeløb, hvis du fandt ud af at du ikke lånte nok i første omgang.

Fordele og ulemper

Der var både fordele og ulemper forbundet med at tage et lån hos Zaplo. Nedenfor ser du nogle af de fordele og ulemper som var forbundet med lånet:

Fordele

Lad os til en start kigge på de forskellige fordele ved at låne hos virksomheden:

1. Tilbagebetal hurtigere dit lån hos Zaplo

Når du tog et lån hos Zaplo, kan du altid vælge at betale det hurtigere tilbage, hvis din økonomi pludselig tillod det. Det var helt gratis, og du slap dermed for at skulle betale unødvendige renter, hvis du valgte at tilbagebetale hurtigere.

2. Forhøj lån hos Zaplo

Det var hos virksomheden også muligt at forhøje dit lån hvis du fik brug for flere penge. Hvis du havde startet med at låne 10.000 kr., kunne du altså senere vælge at forhøje dit Zaplo lån helt op til 25.000 kr. Det krævede dog selvfølgelig at din kreditvurdering var til det.

3. Afdragsfri måned

Hvis du kom i en situation, hvor du ikke kunne betale Zaplo din månedlige betaling, kunne du gøre brug af en “afdragsfri måned”. En afdragsfri måned var en funktion som du kunne finde på din profilside. Basalt set var en afdragfri måned en måned, hvor du ikke betalte af på dit lån. På den måde undgik du en situation hvor du ikke kunne betale. Dermed mindskede du også risikoen for at ende hos inkasso, hvis din økonomi uventet blev presset. Hvis du benyttede dig af afdragsfriheden skulle du dog betale et afdragsfrihedsgebyr. Gebyret svarede til renten for en måned. Afdragsfriheden kunne bruges op til 12 gange.

Ulemper

Der fandtes også nogle ulemper ved et lån hos Zaplo. Lad os se på dem her:

1. Renten

En af de største ulemper ved et Zaplo lån var renten. Du burde derfor altid overveje om renten er det værd at betale for lånet. Renten ved udbyderens forbrugslån var dog ikke værst sammenlignet med forskellige andre mikrolån der fandtes på dette tidspunkt. Du kan sammenligne forskellige udbyderes renter og ÅOP i vores kviklån oversigt.

2. Minimumsalder på 20 år

Der var en minimumsalder på 20 år for at kunne få lov til at låne af udbyderen. Så hvis du for eksempel ønskede et lån som 18-årig, blev du nødt til at ansøge hos en anden udbyder. Brug eventuelt vores store låneoversigt på forsiden, og lån penge hos den udbyder der passer bedst til dine behov. Heriblandt er der også udbydere som låner penge ud til 18 og 19-årige.

Zaplo Trustpilot score

Zaplo Trustpilot score var god på 4,8/5 stjerner, og rangerede højt blandt de andre udbydere i deres kategori. Over 450 anmeldelser lå til grund for bedømmelsen, hvilket må siges at være en del. Den gode feedback fra kunderne på Trustpilot afspejlede sig i den store tilfredshed blandt kunderne.

De mange positive anmeldelser var blandt andet fra kunder som havde oplevet hurtig betjening, sød kundeservice, samt stor tilfredshed. Blandt de negative anmeldelser blev renten nævnt som en negativ faktor.

Har du selv lyst til at se nærmere på de mange anmeldelser, kan du gøre dette ved at trykke på nedenstående knap. Så kommer du direkte til Zaplos Trustpilot side:

Zaplo kontakt information

Der var et hav af måder som du kunne kontakte virksomheden på. Så hvis du fik behov for at komme i kontakt med deres kundeservice var det utrolig nemt. Deres chat på hjemmesiden var et sted hvor det var hurtigt at komme i kontakt med dem. Ellers kunne du også gøre brug af mere traditionelle metoder som at ringe til dem eller skrive en e-mail. Til det kunne du gøre brug af oplysningerne nedenfor:

Website: Zaplo.dk

Adresse: Vesterbrogade 1L, 4., 1620 København V

E-mail: info@zaplo.dk

Zaplo tlf nr: 78 79 53 53

Andre alternativer

Til tider kan det være en god idé at overveje forskellige alternativer før man tager en købsbeslutning. For at hjælpe dig på vej, har vi fundet nogle forskellige lån som du kan vælge at kigge nærmere på før du låner. Det kan jo være at nogle af dem passer bedre til dine behov. For at læse mere om dem kan du bruge de nedenstående links:

Alternativer til Zaplo.dk:

Du kan faktisk også sammenligne endnu flere låneudbydere. Til dette kan du bruge vores låneoversigt. For at komme til oversigten skal du blot klikke på nedenstående knap:

Denne side blev sidst opdateret juli 2022.