Menu Luk

Lån hos Zaplo

Vælg selv hvad du vil betale tilbage månedligt med et lån hos Zaplo.

Lån op til 25.000 kr. og få hurtig udbetaling

Zaplo.dk kan du få et forbrugslån på mellem 5.000 og 25.000 kroner. Du kan hos låneudbyderen selv vælge, hvor meget du vil tilbagebetale per måned.

Låneselskabet har en yderst nem, hurtig og overskuelig låneprocess. Med et lån hos Zaplo får du meget fleksibilitet. Du har nemlig altid mulighed for at foretage ekstra betalinger på dit lån, for så at slippe for de renter du ellers skulle have betalt. Desuden kan du også vælge at forhøje dit lånebeløb, hvis du finder ud af at du ikke lånte nok i første omgang.

Vil du gerne have et fleksibelt lån? Så læs mere om lånet her:

Indholdsfortegnelse:

Om Zaplo.dk

Zaplo.dk tilbyder en type forbrugslån med fleksibilitet og gennemskuelighed i højsædet. Det kommer specielt til udtrykke, hvis du i løbet af låneperioden pludselig ikke kan betale i en måned. Samtidig kommer det også til udtryk, hvis du ønsker at betale mere tilbage. Du får som låntager nemlig stor fleksibilitet når du låner af selskabet.

Bag låneselskabet er den lettiske koncern 4finance, som blandt andet også står bag den danske låneudbyder VIVUS. 4finance driver forretning i over 17 lande, og har samlet set langt over 5 millioner kunder.

Fordele og ulemper

Der er både fordele og ulemper forbundet med at tage et lån hos Zaplo. Som forbruger kan det derfor være en stor hjælp for dig at vide hvilke fordele, og specielt også ulemper du kan støde ind i. Vi har derfor samlet en liste over disse:

Fordele

Lad os til en start kigge på de forskellige fordele ved at låne hos virksomheden:

1. Tilbagebetal hurtigere dit lån hos Zaplo

Når du tager et lån hos Zaplo, kan du altid vælge at betale det hurtigere tilbage, hvis din økonomi pludselig tillader det. Det er helt gratis, og du slipper dermed for at skulle betale unødvendige renter, hvis du vælger at tilbagebetale hurtigere.

2. Forhøj lån hos Zaplo

Det er hos virksomheden muligt at forhøje dit lån hvis du får brug for flere penge. Hvis du har startet med at låne 10.000 kr., kan du altså senere vælge at forhøje dit Zaplo lån helt op til 25.000 kr. Det kræver dog selvfølgelig at din kreditvurdering er til det.

3. Afdragsfri måned

Hvis du kommer i en situation, hvor du ikke kan betale Zaplo din månedlige betaling, kan du gøre brug af en “afdragsfri måned”. En afdragsfri måned er en funktion som du kan finde på din profilside. Basalt set er en afdragfri måned en måned, hvor du ikke betaler af på dit lån. På den måde undgår du en situation hvor du ikke kan betale. Dermed mindsker du også risikoen for at ende hos inkasso, hvis din økonomi uventet bliver presset. Hvis du benytter dig af afdragsfriheden skal du dog betale et afdragsfrihedsgebyr. Gebyret svarer til renten for en måned. Afdragsfriheden kan bruges op til 12 gange.

Ulemper

Der findes også nogle ulemper ved et lån hos Zaplo. Lad os se på dem her:

1. Renten

En af de største ulemper ved ethvert lån er renten. Du bør derfor altid overveje om renten er det værd at betale for lånet. Renten ved udbyderens forbrugslån er dog ikke værst sammenlignet med forskellige mikrolån. Vil du gerne sammenligne flere udbyderes renter og ÅOP, kan du gøre det i vores kviklån oversigt.

2. Minimumsalder på 20 år

Der er en minimumsalder på 20 år for at kunne få lov til at låne af udbyderen. Så hvis du for eksempel ønsker et lån som 18-årig, bliver du nødt til at ansøge hos en anden udbyder. Brug eventuelt vores store låneoversigt på forsiden, og lån penge hos den udbyder der passer bedst til dine behov. Heriblandt er der også udbydere som låner penge ud til 18 og 19-årige.

Zaplo Trustpilot score

Zaplo Trustpilot score er god på 4/5 stjerner, og rangerer højt blandt de andre udbydere i deres kategori. Over 450 anmeldelser ligger til grund for bedømmelsen, hvilket må siges at være en del. Den gode feedback fra kunderne på Trustpilot afspejler sig i den store tilfredshed blandt kunderne.

De mange positive anmeldelser er blandt andet fra kunder som har oplevet hurtig betjening, sød kundeservice, samt stor tilfredshed. Blandt de få negative anmeldelser nævnes blandt andet renten som en negativ faktor.

Har du selv lyst til at se nærmere på de mange anmeldelser, kan du gøre dette ved at trykke på nedenstående knap. Så kommer du direkte til Zaplos Trustpilot side:

4/5

Lån hos Zaplo – Sådan gør du

Det er nemt at tage et lån hos Zaplo. Men for at give dig et nemt overblik over hvordan du gør, har vi lavet en trin for trin guide til hvordan du tager et lån hos Zaplo.

1. Vælg kreditbeløb og ønsket ydelse

For at tage et lån hos Zaplo, skal du på deres websites forside starte med at vælge dit ønskede kreditbeløb. Altså det du gerne vil låne. Herefter skal du vælge den månedlige ydelse du ønsker at betale for lånet. Det dækker i bund og grund over hvor meget du vil betale tilbage i måneden. Når du vælger den månedlige ydelse bør du være opmærksom hvordan ændringer i den påvirker forbrugslånets løbetid. Desto lavere en ydelse du vælger, desto længere tager det før at lånet er tilbagebetalt.

Når du har valgt hvor meget du vil låne og hvor hurtigt du vil tilbagebetale det bør du kigge låneeksemplet igennem. Hvis du synes at det lyder fair kan trykke på “Ansøg nu”.

2. Lav et Zaplo login

Du skal lave en bruger på hjemmesiden. Har du allerede en kan du benytte dit Zaplo.dk login til at komme videre. Ellers laver du dit Zaplo login ved at indtaste din e-mail og et password. På denne side skal du også godkende og acceptere diverse betingelser. Når du har klaret det, skal du blot trykke “Opret din konto” for at komme videre.

3. Beslut og godkend

Du skal nu beslutte dig for, og godkende lånet. Du skal blandt andet bruge dit NemID så virksomheden kan identificere dig, samt hente relevante oplysninger om dig til en kreditvurdering. Desuden skal låneudbyderen have dit samtykke til at gøre brug af eSKAT, hvor de kan hente bekræftede indtjeningsoplysninger om dig. Bliver du godkendt til lånet, vil du modtage din udbetaling i løbet af højest to hverdage.

Zaplo kontakt information

Der er et hav af måder som du kan kontakte virksomheden på. Så hvis du får behov for at komme i kontakt med deres kundeservice er det utrolig nemt. Prøv for eksempel deres chat på hjemmesiden for hurtigt at komme i kontakt med dem. Ellers kan du også gøre brug af mere traditionelle metoder som at ringe til dem eller skrive en e-mail. Til det kan du gøre brug af oplysningerne nedenfor:

Website: Zaplo.dk

Adresse: Vesterbrogade 1L, 4., 1620 København V

E-mail: info@zaplo.dk

Zaplo tlf nr: 78 79 53 53

De bedste alternativer

Til tider kan det være en god idé at overveje forskellige alternativer før man tager en købsbeslutning. For at hjælpe dig på vej, har vi fundet nogle forskellige lån som du kan vælge at kigge nærmere på før du låner. Det kan jo være at nogle af dem passer bedre til dine behov. For at læse mere om dem kan du bruge de nedenstående links:

Alternativer til Zaplo.dk:

Du kan faktisk også sammenligne endnu flere låneudbydere. Til dette kan du bruge vores låneoversigt. For at komme til oversigten skal du blot klikke på nedenstående knap:

Denne side blev sidst opdateret februar 2019.