Facit Lån

Se de 5 alternativer til Facit Lån nedenfor:

Om Facit Lån

Facit Lån er en dansk kreditformidler, som tilbyder et nemt og sikkert alternativ til de lån du kan få i banken. Når du tager et kviklån hos Facit Lån, så skal du blandt andet ikke stille sikkerhed, eller overbevise en bankrådgiver om at det du vil låne penge til nu er en god idé. Samtidig får du også hurtigt svar på din ansøgning, hvilket betyder, at du indenfor ganske få dage kan have penge på din konto.

Facit Lån er ejet af L’EASY A/S, som er kreditformidler for Facit Bank. Reelt set så er der dog tale om de samme ejere, hvilket betyder at nogle også blot omtaler lånet som et Facit Bank lån.

L’EASY A/S, som er et andet navn for 3C Retail står blandt andet også bag andre danske lån som L’EASYPayMark Finans, Modus Finans, Spargo Finans, NordicLån og Føniks Privatlån.

Få Facit Lån på 10.000-150.000 kr.

På FacitLån.dk kan du få et Facit Bank lån på 10.000-150.000 kroner. Lånet har en løbetid på 3 til 10 år med en maks ÅOP på 24,87%.

Hvis du ønsker at tage et Facit Lån, så skal du blot starte med at gå til FacitLån.dk. Her kan du på forsiden angive, hvor meget du ønsker at låne, samt hvor lang løbetiden skal være. Så får du et estimat for din månedlige ydelse. Finder du denne attraktiv, så kan du starte din ansøgning ved at trykke “Start låneansøgning”. Her skal du oplyse en række oplysninger om dig selv, før du kan sende ansøgningen til Facit Lån. Når du har gennemført ansøgningen vil du hurtigt få at vide om du er godkendt til et Facit Bank lån, og lånet vil herefter kunne blive udbetalt til din konto.

Lånekrav:

For at kunne få et Facit Lån, skal du som minimum kunne opfylde nedenstående krav:

  • Være minimum 21 år
  • Have en NemKonto
  • Have en e-mail adresse
  • Ikke at være registreret i RKI
  • Ikke at være registreret i Debitor Registret
  • Have dansk CPR-nummer
  • Have dansk folkeregisteradresse

Hvis du opfylder de ovenstående krav, så kan du med stor sandsynlighed få lov til at låne penge hos Facit Lån.

Vil du gerne vide mere om Facit Lån før du beslutter dig? Så har vi i det følgende samlet noget mere information, der kan være relevant for dig:

Facit Lån Trustpilot score

Facit Låns Trustpilot score er i skrivende stund ikke eksisterende. Det skyldes at Facit Lån er en meget ny låneformidler på det danske marked.

Facit Lån kontakt information

Har du et spørgsmål til Facit Lån? Så kan du kontakte deres kundeservice vha. nogle forskellige supportkanaler. Eksempelvist kan du kontakte deres kundeservice telefonisk indenfor deres åbningstid, eller via deres e-mail adresse hvis du ikke behøver et hurtigt svar. Hvis du har brug for oplysninger, som du mener er gængse, kan du også finde svar på de fleste spørgsmål via deres hjemmeside. Du kan finde alle kontaktoplysningerne nedenfor:

Website: FacitLaan.dk

Adresse: Østre Stationsvej 1-5, 5000 Odense C

E-mail: facitlaan@facitlaan.dk

Facit Lån tlf nr: 99 99 96 66

Denne side blev sidst opdateret september 2022.