Folkelånet

Sammenlign Folkelånet med 5 billige alternativer:

Lån op til 50.000 kr. i 12-36 måneder

Folkelånet.dk tilbyder dig en kredit på mellem 10.000 kr. og 50.000 kroner. Kreditten skal afbetales over en periode på 12-36 måneder – selvfølgelig kan det også indfries før.

Det er virkelig nemt at tage et lån hos Folkelånet. Start med at gå til deres hjemmeside. Her kan du på deres forside vælge det beløb du ønsker at låne. Når du har valgt dit ønskede beløb, så tryk blot på “ansøg nu”. Herfra skal du udfylde nogle få, men nødvendige informationer omkring dig selv og din økonomiske situation. Når du har gjort det vil din ansøgning blive vurderet. Bliver du godkendt, så får du pengene udbetalt med straksoverførsel.

Lyder det som et lån for dig? Så tjek op på om du overholder Folkelånets lånekrav:

Lånekrav:

For at kunne låne hos Folkelånet, skal du som minimum kunne nikke ja til, at:

  • Være 21-69 år gammel
  • Have en NemKonto
  • Have en e-mail adresse
  • Ikke at være registreret i RKI
  • Ikke at være registreret i Debitor Registret
  • Have dansk CPR-nummer
  • Have dansk folkeregisteradresse
  • Give adgang til skatteoplysninger via e-skat

Hvis du opfylder de ovenstående krav, så kan du med stor sandsynlighed få lov til at låne penge hos Folkelånet. Tryk blot på ansøg i oversigten øverst på siden for at komme til deres hjemmeside.

Vil du gerne vide mere om Folkelånet før du beslutter dig? Så har vi i det følgende samlet en masse information om hvem Folkelånet.dk er, hvordan du låner hos dem, hvilke fordele og ulemper der er ved Folkelånet, og meget mere.

Indholdsfortegnelse:

Hvem er Folkelånet?

Folkelånet er en dansk udbyder af online kreditter. Det at de udbyder en kredit betyder at du får hurtig udbetaling af dit lån hos dem. Folkelånet gør det nemt for det danske folk at låne. På deres hjemmeside kan man nemlig ansøge fra både mobil, tablet og computer.

Om du bliver godkendt til det lån du søger afhænger dog i vid udstrækning af den individuelle kreditvurdering, som foretages hos dem. Kreditvurderingen er med til at sikre at både du og Folkelånet.dk indgår en låneaftale som er til gavn for begge parter. Der er jo ingen der ønsker at du står tilbage uden at kunne tilbagebetale dit lån.

Folkelånet ejes af Finans 247 ApS, som også står bag KasseKreditten, MiniFinans og Kvikto. Som en dansk virksomhed bliver der ført tilsyn med Finans 247 ApS af Finanstilsynet. Det er din garanti for at der ikke fuskes med pengene.

Fordele og ulemper ved Folkelånet

Som ved enhver anden låneudbyder er der både fordele og ulemper forbundet med at tage et lån på Folkelånet.dk. Derfor har vi set nærmere på hvilke fordele og ulemper du kan støde ind i når du tager et lån på deres hjemmeside.

Fordele

Lad os til en start tage et kig på de mange fordele ved at låne hos udbyderen:

1. Indfri dit lån når du har lyst

Når man tager et lån kan der til tider komme situationer hvor man før tid ikke har brug for lånet længere. Ender du i sådan en heldig situation, så kan du hos Folkelånet få lov til at indfri hele dit lån når du har lyst. Du er altså ikke bundet i længere tid end højest nødvendigt.

2. Lav rente og ÅOP ift. mange andre

Folkelånet har faktisk en lav rente, hvis man sammenligner dem med andre lignende kviklån. Deres maksimale ÅOP ligger nemlig under 25%, hvilket er under maksgrænsen på 35%. Du får altså et forholdsvis billigt lån på Folkelånet.dk.

3. Hurtigt svar på ansøgningen

Mange online låneprocesser er i dag algoritmebaseret. Det betyder at det mere eller mindre er en computer der vurderer din kreditværdighed. Som mange andre udbydere gør Folkelånet også brug af disse automatiske kreditvurderinger. Det er blandt andet med til at gøre ansøgningen hurtigere. Men faktisk gør det også kreditvurderingerne meget sikrere.

4. 14 dages fortrydelsesret

Skulle du ende ud med at fortryde at tage en kredit hos Folkelånet, har du inden for de første 14 dage en lovmæssig fortrydelsesret. Selvfølgelig skal du betale de forskellige udgifter der er forbundet med lånet i den periode. Men fortrydelsesretten er god, hvis du nu har været lidt for hurtig til at tage et Folkelån. For at gøre brug af fortrydelsesretten skal du blot rette henvendelse til Folkelånets kundeservice.

Ulemper

Selvfølgelig er Folkelånet ikke det perfekte lån for alle. Der er under ulemper også noget der er værd at tage med i sine overvejelser om hvorvidt man skal låne hos udbyderen:

1. Låner kun ud til en bestemt aldersgrupper

Folkelånet låner kun ud til 21-69-årige. Så er du enten yngre eller ældre end denne grænse, så kan du desværre ikke låne hos selskabet. Så sammenlign andre låneudbydere nu, og lån penge billigt.

Virker Folkelånet som det rigtige valg for dig? Så tryk ansøg på knappen i oversigten øverst på siden for at komme til deres hjemmeside. Herfra kan du hurtigt låne penge hos udbyderen, og i løbet af kort tid vil du have pengene på kontoen.

Folkelånet Trustpilot score

Folkelånet er en relativ ny låneudbyder. Derfor er det også begrænset med Trustpilot anmeldelser. Alligevel har de i skrivende stund fået 3/5 stjerner for deres service. Pt kommer anmeldelserne udelukkende af folk der er positivt stemte over for Folkelånet.

I Folkelån anmeldelserne lægges der vægt på god service, og hurtige udbetaling.

Vær opmærksom på at det er svært at danne sig et helhedsindtryk ud fra blot få anmeldelser. Det kan altså godt være at der sidder folk derude som har haft andre oplevelser end de der er skrevet på Trustpilot på nuværende tidspunkt.

Sådan låner du hos Folkelånet

Det er super let at komme gennem låneprocessen på Folkelånet.dk. Deres ansøgningsprocess er nemlig den samme gennemtestede process, som du vil kunne møde hos andre låneformidlere for Finans 247 ApS. Er du ikke bekendt med processen gennemgår vi den her i de følgende afsnit:

1. Vælg lånebeløb

Start låneprocessen med at gå til udbyderens hjemmeside. Her skal du vælge dit ønskede lånebeløb. Du kan vælge et beløb på mellem 10.000 og 50.000 kroner. Når du har besluttet dig for hvor meget du vil låne, så tryk på “ansøg nu”.

2. Udfyld ansøgning

Du vil efter at have trykket “ansøg nu” blive taget til en ny side. Din ansøgning er nu startet. Til en start skal du give Folkelånet nogle personlige oplysninger om dig selv.

Disse oplysninger inkluderer dit CPR-nummer, dit telefonnummer og din e-mail. Ydermere skal du også acceptere de forskellige vilkår og betingelser som Folkelånet har for dig som låntager. Vi anbefaler dig at nærlæse disse.

Når du har gjort alt dette skal du igen trykke “ansøg nu” for at komme videre til næste side i ansøgningsprocessen.

3. Giv samtykke til eSKAT

På denne side skal du give samtykke til at Folkelånet må indhente oplysninger om dig fra eSKAT. De oplysninger udbyderen henter her er indkomstrelaterede. Dette skal de for at kunne lave en ordentlig kreditvurdering af dig.

Foruden dette kan virksomheden også indberette din kredit til SKAT. På den måde kan du faktisk få et fradrag for den kredit du tager hos Folkelånet.

4. Bekræft kredit med NemID

Som et sidste led i din ansøgning skal du bekræfte din ansøgning med dit NemID. Dette er et nødvendigt skridt i din ansøgning, da Folkelånet er nødt til at vide at det rent faktisk er dig som de låner pengene.

Så sørg for at bekræfte kreditten med NemID. Herfra er der nemlig ikke lang vej til at du kan få pengene på din konto.

5. Få penge til din konto

Det sidste trin vi har med her er at få pengene på kontoen. For bliver du godkendt til lånet vil du i løbet af kort tid kunne have pengene på din konto. Folkelånet bliver nemlig udbetalt med en straksoverførsel.

Er du klar til at låne? Så tryk på ansøg i oversigt øverst på siden for at komme til Folkelånets hjemmeside. Her kan du læse nærmere om lånet, og eventuelt også ansøge.

Folkelånet kontakt information

Har du brug for at komme i kontakt med Folkelånets kundeservice? Så er der op til flere måder du kan gøre dette på. Blandt andet kan du kontakte dem telefonisk, eller via e-mail.

Selvfølgelig kan du også gøre brug af deres sektion med ofte stillede spørgsmål.

Her kan du hurtigt finde svar på det meste – også uden for udbyderens åbningstid. Du kan finde alle de relevante kontaktoplysninger nedenfor:

Website: Folkelånet.dk

Adresse: Kristianiagade 1, 2100 København Ø

E-mail: kontakt@folkelaanet.dk

Folkelånet tlf nr: 70 50 50 10

Andre alternativer

Undrer du dig over om der findes bedre alternativer til Folkelånet? Så bare rolig. Vi har nemlig fundet nogle af de bedste låneudbydere med lignende lån som Folkelånet.

Vi ved selvfølgelig ikke hvad dit præcise lånebehov er. Derfor kan vi desværre ikke direkte sige om der er bedre alternativer eller ej. Det afhænger nemlig meget af din situation.

Men for at lede dig godt på vej, kan du eventuelt tage et kig på nogle af disse låneudbydere:

Alternativer til Folkelånet:

Foretrækker du at sammenligne endnu flere lån før du vælger? Så har du muligheden for det i vores store låneoversigt. Du kan komme til oversigten ved at trykke på knappen nedenfor:

Denne side blev sidst opdateret juli 2022.