MiniFinans

Se de 5 bedste alternativer til MiniFinans nedenfor:

Hvem er MiniFinans?

MiniFinans er en 100% dansk online låneudbyder. Virksomheden tilbyder lån i Danmark til personer over 21 år med dansk CPR-nummer. Er du registreret i RKI kan du ikke låne hos virksomheden.

MiniFinans er et lånebrand under Finans 247 ApS, der har været på lånemarkedet siden 2016. Finans 247 Aps er specialiserede i kortsigtede lån og står blandt andet også bag KasseKreditten, Folkelånet og Kvikto. De er underlagt dansk lovgivning og bliver ført tilsyn med af Finanstilsynet.

Lån op til 50.000 kr. med hurtig udbetaling

Hos MiniFinans kan du låne 10.000-50.000 kr., og have pengene på din konto i løbet af 1-2 bankdage.

Virksomheden har gjort det nemt og sikkert at låne ved dem. Du skal på deres hjemmeside blot bruge deres låneberegner til at bestemme hvor meget du vil låne. Herefter skal du bare udfylde din ansøgning med nogle få informationer og acceptere deres betingelser. Dernæst skal du bekræfte ansøgningen med NemID. Hvis du bliver godkendt til lånet er det ellers bare at vente på at pengene kommer på din bankkonto.

Er det sådan et lån du leder efter? Så læs mere her:

Indholdsfortegnelse:

Fordele og ulemper

Får du tager et lån er det en god idé at kende de forskellige fordele og ulemper som er ved det enkelte låneselskab. Vi har derfor i det følgende samlet nogle forskellige fordele og ulemper som du kan overveje før du låner.

Fordele

Lad os starte med at kigge på fordelene.

1. Høj kundetilfredshed

Virksomheden har en høj kundetilfredshed, som afspejles i deres reviews på Trustpilot. At mange har givet en positiv mening til kende omkring virksomheden er din garanti for at du ikke bliver snydt.

2. Let gennemskuelige gebyrer

Virksomheden har meget let gennemskuelige gebyrer. Det betyder at du højest sandsynligt ikke lige pludselig bliver mødt af et eller andet gebyr som du ikke var klar over du skulle betale. At der ikke er skjulte gebyrer er nok også medvirkende til at virksomheden får gode anmeldelser fra kunderne.

3. Nem hjemmeside

MiniFinans.dk er en yderst overskuelig hjemmeside. Det hjælper dig til nemmere at overskue hvad det egentlig er du går ind til når du låner hos dem.

4. 100% dansk låneudbyder

Utrolig mange låneudbydere på det danske marked er ejet af internationale koncerner med base i udlandet. Her er der dog tale om en lånevirksomhed som har base i København.

Ulemper

Der er dog også nogle få ulemper forbundet ved at låne hos virksomheden.

1. Minimumsalder på 21 år

Der er hos låneudbyderen en minimumsalder på 21 år. Det betyder at du bliver nødt til at finde et lån andetsteds, hvis du er under 21 år. Du kan bruge vores oversigt over kviklån til dette formål.

MiniFinans Trustpilot score

MiniFinans Trustpilot score er god på 4,5/5 stjerner. Langt de fleste giver dog virksomheden 5/5 stjerner. Scoren er baseret på over 270 anmeldelser. De flotte anmeldelser signalerer at der er stor kundetilfredshed hos brugerne, samt at MiniFinans tager sin lånevirksomhed seriøs.

Trustpilot anmeldelserne viser tegn på at langt de fleste oplever hurtig udbetaling og en god kundeservice. På den negative side findes der dog brugere som ikke har været fuldstændig tilfredse med deres support. Desuden har enkelte vist utilfredshed med at skulle vente de lovpligtige 48 timer på at få udbetalt deres kviklån.

MiniFinans er meget aktive på Trustpilot. De har dermed givet nogle meget gode svar på de anmeldelser, som kommer til dem. Både ved de positive og de negative.

Du kan se MiniFinans Trustpilot anmeldelser ved at klikke på knappen:

Sådan låner du hos MiniFinans

Det er meget nemt at tage et lån hos MiniFinans. Men for at fjerne enhver tvivl om hvordan man gør, har vi beskrevet låneprocessen for dig.

1. Vælg dit ønskede lånebeløb

Låneprocessen starter med at du på forsiden af MiniFinans.dk vælger dit ønskede lånebeløb. Du vil her også blive vist et låneeksempel, så du har får nemt ved at gennemskue hvad du skal betale for lånet. Hvis du synes at det er overkommeligt og du gerne vil have lånet, så tryk “Ansøg nu”.

2. Udfyld ansøgningen

Du skal nu udfylde en ansøgning, ved at give nogle basale kontaktoplysninger om dig selv. Du skal her blandt andet udfylde dit CPR-nummer. Desuden skal du acceptere selskabets betingelser og lånevilkår. Når du har gjort dette kan du komme videre ved at trykke “Ansøg om kredit”.

3. Giv samtykke til eSKAT

Du skal nu give dit samtykke til eSKAT. Det indebærer at du tillader MiniFinans at hente oplysninger om dig fra SKAT. Dermed kan de dokumentere din indkomst og lave en korrekt kreditvurdering på dig.

4. Bekræft kredit med NemID

For at bekræfte at du rent faktisk ønsker at tage lånet skal du skrive under med dit NemID. På den måde sikrer virksomheden sig også at det rent faktisk er dig som de låner penge.

5. Få penge på din konto

Hvis du har fået accepteret din ansøgning, skal du nu blot vente på at få pengene på din konto. Afhængigt af din bank vil der gå omkring 1 hverdag. MiniFinans bruger Jyske Bank, så hvis du selv er kunde der, vil du måske opleve at få pengene hurtigere end ellers.

MiniFinans kontakt information

Der er mange måder du kan kontakte selskabet på. Du kan blandt andet skrive til dem via kontaktformularen på deres hjemmeside, eller ringe til dem inden for deres åbningstider. Du kan også gøre brug af disse kontaktoplysninger:

Website: MiniFinans.dk

Adresse: Bredgade 75, 2. sal, 1260 København K.

E-mail: kontakt@minifinans.dk

MiniFinans tlf nr: 71 71 88 88

Andre alternativer

Når det kommer til lån bør du altid overveje de bedste alternativer. Der kan nemlig være stor forskel på hvad det i sidste end kommer til at koste dig at låne hos forskellige låneudbydere. Det kan derfor ofte sagtens betale sig at læse lidt om nogle forskellige låneudbydere før man træffer et valg. Vi har derfor samlet nogle af de bedste alternativer til MiniFinans nedenfor:

Alternativer til MiniFinans.dk:

Vil du gerne se endnu flere lån før du træffer en beslutning, anbefaler vi dig at se vores oversigt over kviklån. Tryk blot på nedenstående knap for at komme til oversigten, og lån penge hos den udbyder du finder mest attraktiv:

Denne side blev sidst opdateret juli 2022.