Moment Lån

Moment Lån er ikke længere aktiv. Se 5 gode alternativer her:

Om Moment Lån

MomentLån var en dansk udbyder af online kreditter. MomentLån er et registreret varemærke under Moment Solutions ApS, som blev etableret i år 2017. Moment Solutions ApS holder til i København, hvorfra de udbød deres kreditter gennem MomentLån.

På MomentLån.dk kunne du låne mellem 500 og 15.000 kroner. Du fik hos udbyderen adgang til en kredit i stedet for de mere klassiske kviklån. Modsat kviklånene, havde kreditten nemlig en ubestemt løbetid.

Det var simpelt at få en kredit hos udbyderen. På deres hjemmeside skulle du blot vælge din ønskede kreditstørrelse. Herefter ansøgte du ved at udfylde nogle oplysninger om dig selv, din bankforbindelse og underskrev med NemID. Hvis du blev godkendt til lånet, fik du hurtigt pengene på din konto.

Fordele og ulemper

Det er altid en god idé som forbruger at overveje fordele og ulemper ved et låneprodukt. For at hjælpe dig på vej i din overvejelsesproces har vi samlet nogle af de mest relevante fordele og ulemper som du bør overveje før du låner hos selskabet.

Fordele

Lad os starte med at se på nogle af de mange fordele ved at låne hos låneformidleren:

1. Ubegrænset løbetid

Hos låneformidleren kan du låne med en ubegrænset løbetid. Det kan du i og med at der er tale om en kredit. Vær dog opmærksom på at lånet har en høj ÅOP, hvilket gør det uklogt at bruge lånet som et alternativ til et langfristet lån.

2. God til små beløbsstørrelser

En af de punkter hvor låneformidleren adskiller sig fra mange af de andre låneudbydere på markedet er ved at tilbyde lån helt ned til 500 kr. Desuden kan du vælge at låne i intervaller af 50 kr., hvilket er endnu en fordel, da du så ikke behøver at låne mere end absolut nødvendigt.

3. God support

Du har god mulighed for at kontakte udbyderens support. Eksempelvis kan du gøre brug af deres chatfunktion på deres hjemmeside for at få et hurtigt svar. Det kræver dog at du skriver til dem i deres åbningstid.

Ulemper

Udbyderen kan dog ikke sige sig fri for at have et par ulemper. I det følgende kigger vi på nogle af disse:

1. Høj ÅOP

Kreditten hos MomentLån har en rimelig høj ÅOP. Det betyder at lånet ikke egner sig særlig godt som et langfristet lån. Ønsker du et mere langfristet lån? Så tag f.eks. et kig på en låneformidler som Bank Norwegian, hvor du kan låne til en lavere ÅOP.

2. Ingen lån som 18 og 19-årig

Et af kravene for at kunne låne hos MomentLån er at du skal være 20 år gammel. Er du ikke det bliver du nødt til at se dig om efter andre lånemuligheder. Er du 18 år kan du eksempelvis låne hos AnnaFinans. Vil du gerne sammenligne flere lån? Så brug vores låneoversigt og lån penge billigt – også som 18 og 19-årig.

MomentLån Trustpilot score

Det er i skrivende stund desværre ingen Trustpilot side tilknyttet låneformidleren. Det betyder at du ikke kan se hvordan oplevelserne for andre kunder har været hos låneformidleren.

Sådan låner du hos MomentLån

Det er nemt og hurtigt at låne hos MomentLån. Hvis du er i tvivl om det mindste kan du dog gøre brug af vores følgende låneguide til MomentLån.dk:

1. Vælg et beløb

Start med at gå til MomentLåns hjemmeside. Her kan du vælge et lånebeløb mellem 500 og 15.000 kroner. Når du har valgt et beløb kan du se hvilke omkostninger du vil få. Synes du at det virker fair kan du trykke på “ansøg om kredit” for at starte låneprocessen.

2. Opret en profil

Du skal nu oprette en profil hos udbyderen. Dette gør du ved at oplyse om dine data som telefonnummer, e-mail, CPR-nummer og bankkonto. Når du har gjort dette skal du blot acceptere deres vilkår og så trykke “lån nu” for at komme videre.

3. Underskriv med NemID

Låneaftalen skal underskrives med NemID. Dette er blandt andet for at sikre at det rent faktisk er dig, samt for eventuelt at kunne indhente relevante oplysninger omkring dig i forbindelse med din kreditvurdering.

4. Få pengene

Når du har underskrevet med NemID vil du hurtigt modtage din kredit. Hvis du er i tvivl om noget i den forbindelse, eller i forbindelse med låneprocessen, kan du med fordel kontakte MomentLåns kundeservice. Dette kan du se mere om i næste afsnit om deres kontakt information.

MomentLån kontakt information

Hvis du har brug for at komme i kontakt med MomentLån har du nogle forskellige muligheder for dette. Eksempelvis kan du gøre brug af deres chatfunktion på hjemmesiden for at få et hurtigt svar. De er ret gode til at svare inden for et par minutter i deres åbningstid, hvilket gør det til en ideel måde at få svar på dine spørgsmål. Alternativt kan du også ty til mere traditionelle metoder som at ringe eller skrive en e-mail til dem. Du kan finde oplysningerne hertil nedenfor:

Website: MomentLån.dk

Adresse: Strandgade 4A, 1401 København K

E-mail: info@momentlaan.dk

MomentLån tlf nr: 78 74 45 11

Alternativer til Moment Lån

Lånemarkedet i Danmark er præget af mange udbydere. Så afhængigt af dit lånebehov er det meget muligt at du kan finde et billigere alternativ blandt de mange udbydere på markedet. For at lede dig på vej, har vi fundet fire alternativer som du kan overveje før du låner:

Alternativer til MomentLån.dk:

Har du ikke nok i fire alternativer, men ønsker at sammenligne endnu flere lån før du låner? Så kan du med fordel gøre brug af vores store låneoversigt. På den måde får du også bedre forudsætninger for at finde det bedste lån til dit behov. Du finder oversigten ved at trykke på knappen nedenfor:

Denne side blev sidst opdateret juli 2022.