Turbolån

Turbolån er LUKKET. Se 5 gode alternativer nedenfor:

Om Turbolån

Turbolån var en udbyder af kredit- og låneprodukter til privatpersoner i Danmark. Det var hos låneudbyderen muligt op til 10.000 kr. med en løbetid på op til 120 dage. Turbolån lukkede i medio 2020, og det er derfor ikke længere muligt, at optage nye lån af selskabet.

Hvis du undrer dig over hvem der ejede Turbolån, så får du her forklaringen: Turbolån Danmark A/S er et binavn til Repay Finance A/S. Andre binavne til selskabet inkluderer Raketlån A/S, Turbo Finans A/S og Turbo Kredit A/S. Repay Finance er ejet af ACEA Capital A/S. Det er altså ACEA Capital A/S som ejede selskabet. 

Bonuslån og Kredita var to andre lånebrands under samme ejer.

Lån op til 10.000 kr. med hurtig udbetaling

På Turbolån.dk kunne du få et lån på mellem 100 kr. og 10.000 kr. Løbetiden på lånet var på op til 120 dage, og du ville typisk have pengene på din bankkonto i løbet af 1 time.

Låneformidleren havde gjort det nemt og hurtigt at låne hos dem. På deres hjemmeside valgte du blot det beløb du gerne vil låne og klikkede derefter “Opret lån”. Du skulle herefter give udbyderen nogle simple oplysninger om dig selv, og oprette dit Turbolån login. Herefter skulle du følge nogle få trin for at færdiggøre din låneansøgning. Hvis du blev godkendt til lånet kunne du indgå din endelige låneaftale, og du ville snart efter modtage dine penge

Er du nysgerrig efter mere information om Turbolån? Så læs mere her:

Indholdsfortegnelse:

Fordele og ulemper

Som hos enhver anden låneformidler, var der også både fordele og ulemper ved at tage et lån hos Turbolån. I den følgende del af denne Turbolån anmeldelse kan du se nogle af de fordele og ulemper der var ved lånet:

Fordele

Lad os til en start kigge på de mange fordele ved at låne hos udbyderen:

1. Lån et meget præcist beløb

Hos låneformidleren havde du den fordel at du kunne låne et meget præcist beløb. Du kunne nemlig låne i intervaller af 100 kr. Så hvis du eksempelvis havde brug for at låne 2.300 kr., behøvede du ikke låne mere end dette. Hos nogle udbydere vil du være tvunget til at låne i større intervaller som 500 kroners intervaller, hvor du i eksemplet ville skulle vælge mellem at låne 2.000 kr. eller 2.500 kr. Det var altså en fordel for dig, at du ikke behøvede at låne mere end du behøvede.

2. Hurtigt svar på låneansøgningen

Hos låneudbyderen for du med det samme svar på din låneansøgning. Du behøver derfor ikke vente med at vide om du kan få lov til at låne hos dem. Det er altså ikke uden grund at låneformidleren kalder sig selv for Turbolån. Skulle det ske at du blev afvist af låneformidleren, kan du på vores forside finde en oversigt over kviklån til at finde en anden udbyder.

3. Du modtog ikke salgsspam

Virksomheden undlod også at kontakte deres brugere for at få dem til at optage et lån igen. For dig som bruger havde det den fordel at du i ro og fred kunne tage de lån, som du eventuelt skulle have behov for. Du ville derefter ikke konstant blive kontaktet og spurgt om du ikke ville låne igen.

4. Du blev mindet om at du skulle betale lånet

Hvis du tog et lån hos Turbolån, ville du nogle få dage før du skulle indfri dit lån modtage en SMS og en e-mail med en påmindelse om at tilbagebetale dit lån. I en travl hverdag kunne det være en god hjælp for dig, da du så ikke glemte at du havde lånet. Dermed undgik du en masse irriterende gebyrer og ekstra omkostninger.

5. Lån i weekender og helligdage

Hos Turbolån kunne du låne penge i weekender og på helligdage. Låneformidleren behandlede og udbetalte nemlig lån på helligdage og i weekender. Så ligegyldigt hvornår du hurtigt havde brug for penge modtog du hurtigt pengene fra Turbolån.dk.

Ulemper

Lad os nu se på nogle af de forskellige ulemper ved at låne hos udbyderen:

1. Du kunne ikke forlænge dit lån

Der kan opstå situationer, hvor du har behov for at forlænge dit lån. Dette var dog ikke muligt hos låneudbyderen. Du skulle derfor være ret sikker på at du kunne overholde betalingsfristerne. Du kunne nemlig ellers blive tvunget ud i at skulle betale ekstra gebyrer.

2. Høj ÅOP

Der var tit en høj ÅOP på kortfristede lån. Her var låneformidlerens lån ikke en undtagelse. Afhængigt af din valgte løbetid, lånet størrelse og din kreditvurdering, lå lånets ÅOP på flere hundrede procent. Som virksomheden skrev på deres hjemmeside egnede lånet sig derfor bedst til som et kortfristet lån, og burde ikke benyttes til andre formål.

3. Minimumsalder på 20 år

For at tage et lån hos låneudbyderen skulle du som minimum være 20 år. Så hvis du var mellem 18 og 19 år måtte du altså se dig omkring efter et andet lån. 

Turbolån Trustpilot anmeldelser

Turbolån Trustpilot score endte med at være middel på 3.2/5 stjerner. Scoren var kun baseret på ganske få anmeldelser fra kunder. På trods af få anmeldelser, kunne det at se på en låneudbyders Trustpilot anmeldelser, give et ret godt billede af hvad man kunne forvente som kunde. 

Anmeldelserne af Turbolån var delt op i to lejre; de som var yderst positive over for selskabet, og de som var negative over for virksomheden. Der var dog flest på Trustpilot som var positivt stemte. Blandt de positive anmeldelser blev det nævnt, at kundeservicen var i top, samt at låneforløbet hos selskabet havde været uden problemer.

Der var dog også negative anmeldelser fra brugere som ikke kunne logge ind og mente at renten havde været for høj. De som havde haft en negativ oplevelse, havde virksomheden dog rettet henvendelse til, hvilket må anses for værende positivt.

Hvis du gerne selv vil se nogle af Turbolån anmeldelserne kan du trykke på knappen nedenfor for at komme til virksomhedens Trustpilot side:

Sådan lånte du hos Turbolån

Låneudbyderen havde gjort det utroligt let at låne hos dem. Du kunne i løbet af blot 3 trin have pengene på din konto. Hvis du gerne vil lære om hvordan processen var, kan du se nærmere herom nedenfor:

1. Opret en bruger

Det første du skal gøre er at oprette en bruger på Turbolån.dk. Du gør dette ved at vælge dit ønskede lånebeløb på forsiden af deres hjemmeside. Når du har valgt hvor meget du vil låne trykker du blot “opret lån”. Du skal nu registrere en bruger med nogle forskellige loginoplysninger. Desuden skal du acceptere låneformidlerens betingelser og blandt andet også give dem samtykke til at hente oplysninger om dig fra SKAT. Disse skal blandt andet bruges i forbindelse med din kreditvurdering.

Du kan altid logge ind på din bruger for at se hvad du eventuelt skylder og tilbagebetale dit lån.

2. Vælg dit lånebeløb

Når du har oprettet din bruger, kan du logge ind på din Turbolån konto. Her kan du vælge at oprette en låneaftale med et beløb som du vælger. Du vil her kunne se de præcise omkostninger ved lånet. Hvis du er klar til at låne skal du bare verificere låneaftalen med NemID.

3. Modtag dine penge

Efter at din låneaftale er blevet godkendt, vil Turbolån straks udbetale dine penge til dig. Du kan herefter forvente at have pengene på din NemKonto i løbet af maksimalt 24 timer.

Turbolån kontakt information

Der var flere forskellige måder du kunne kontakte Turbolåns kundeservice på. Du kunne for eksempel gøre brug af chatten på hjemmesiden eller mere klassiske kontakt metoder som e-mail og telefon. Du kan finde kontaktoplysningerne her:

Website: Turbolån.dk

Adresse: Vestergade 18E, 1456 København K

E-mail: info@turbolaan.dk

Turbolån tlf nr: 44 22 40 45

Andre alternativer

Da du ikke længere kan tage nye lån hos Turbolån, så kan du med fordel tage et kig på nogle andre og lignede låneudbydere. Nedenfor har vi samlet et lille overblik over nogle udbydere du kan starte med at se nærmere på:

Alternativer til Turbolån.dk:

Hvis du heller ikke fandt dit ønskede lån hos de ovenstående alternativer så fortvivl ikke. Du kan blandt andet bruge knappen nedenfor til at se et stort overblik over kviklån.

Denne side blev sidst opdateret juli 2022.