Menu Luk

Turbolån

Turbolån er midlertidig LUKKET. Se 5 gode alternativer nedenfor:

Lån op til 10.000 kr. med hurtig udbetaling

På Turbolån.dk kan du få et lån på mellem 100 kr. og 10.000 kr. Løbetiden på lånet er på op til 120 dage, og du vil typisk have pengene på din bankkonto i løbet af 1 time.

Låneformidleren har gjort det nemt og hurtigt at låne hos dem. På deres hjemmeside vælger du blot det beløb du gerne vil låne og klikker “Opret lån”. Du skal nu give udbyderen nogle simple oplysninger om dig selv, og oprette dit Turbolån login. Herefter skal du blot følge nogle få trin for at færdiggøre din låneansøgning. Hvis du bliver godkendt til lånet kan du så indgå din endelige låneaftale, og du vil snart efter modtage dine penge

Har du brug for et hurtigt og ansvarligt lån? Så læs mere her:

Indholdsfortegnelse:

Hvem er Turbolån?

Turbolån er en udbyder af kredit- og låneprodukter til privatpersoner i Danmark. Det er hos låneudbyderen muligt op til 10.000 kr. med en løbetid på op til 120 dage.

Hvis du undrer dig over hvem ejer Turbolån, så får du her forklaringen: Turbolån Danmark A/S er et binavn til Repay Finance A/S. Andre binavne til selskabet inkluderer Raketlån A/S, Turbo Finans A/S og Turbo Kredit A/S. Repay Finance er ejet af ACEA Capital A/S. Det er altså ACEA Capital A/S som ejer selskabet. 

Bonuslån og Kredita er to andre lånebrands under samme ejer.

Fordele og ulemper

Som hos enhver anden låneformidler, er der også både fordele og ulemper ved at tage et lån hos Turbolån. Vi har her i vores Turbolån anmeldelse samlet nogle forskellige fordele og ulemper, som du kan se nærmere på før du låner. På den måde sikrer du dig, at du ved hvad du går ind til hos låneformidleren:

Fordele

Lad os til en start kigge på de mange fordele ved at låne hos udbyderen:

1. Lån et meget præcist beløb

Hos låneformidleren har du den fordel at du kan låne et meget præcist beløb. Du kan nemlig låne i intervaller af 100 kr. Så hvis du eksempelvis har brug for at låne 2.300 kr., behøver du ikke låne mere end dette. Hos nogle udbydere vil du være tvunget til at låne i større intervaller som 500 kroners intervaller, hvor du i eksemplet ville skulle vælge mellem at låne 2.000 kr. eller 2.500 kr. Det er altså en fordel for dig, at du ikke behøver at låne mere end du behøver.

2. Hurtigt svar på låneansøgningen

Hos låneudbyderen for du med det samme svar på din låneansøgning. Du behøver derfor ikke vente med at vide om du kan få lov til at låne hos dem. Det er altså ikke uden grund at låneformidleren kalder sig selv for Turbolån. Skulle det ske at du blev afvist af låneformidleren, kan du på vores forside finde en oversigt over kviklån til at finde en anden udbyder.

3. Du modtager ikke salgsspam

Virksomheden går op i at tilbyde ansvarlige lån. Derfor undlader de også at kontakte deres brugere for at få dem til at optage et lån igen. For dig som bruger har det den fordel at du i ro og fred kan tage de lån, som du eventuelt skulle have behov for. Du vil derefter ikke konstant blive kontaktet og spurgt om du ikke vil låne igen.

4. Du bliver mindet om at du skal betale lånet

Hvis du tager et lån hos Turbolån, vil du nogle få dage før du skal indfri dit lån modtage en SMS og en e-mail med en påmindelse om at tilbagebetale dit lån. I en travl hverdag kan det være en god hjælp for dig, da du så ikke glemmer at du har lånet. Dermed undgår du en masse irriterende gebyrer og ekstra omkostninger.

5. Lån i weekender og helligdage

Hos Turbolån kan du låne penge i weekender og på helligdage. Låneformidleren behandler og udbetaler nemlig lån på helligdage og i weekender. Så ligegyldigt hvornår du hurtigt har brug for penge modtager du hurtigt pengene fra Turbolån.dk.

Ulemper

Lad os nu se på nogle af de forskellige ulemper ved at låne hos udbyderen:

1. Du kan ikke forlænge dit lån

Der kan opstå situationer, hvor du har behov for at forlænge dit lån. Dette er dog pt muligt hos låneudbyderen. Du skal derfor være ret sikker på at du kan overholde betalingsfristerne. Du kan nemlig ellers blive tvunget ud i at skulle betale ekstra gebyrer.

2. Høj ÅOP

Der tit en høj ÅOP på kortfristede lån. Her er låneformidlerens lån ikke en undtagelse. Afhængigt af din valgte løbetid, lånet størrelse og din kreditvurdering, ligger lånets ÅOP på flere hundrede procent. Som virksomheden skriver på deres hjemmeside egner lånet sig derfor bedst til som et kortfristet lån, og bør ikke benyttes til andre formål.

3. Minimumsalder på 20 år

For at tage et lån hos låneudbyderen skal du som minimum være 20 år. Så hvis du er mellem 18 og 19 år må du altså se dig omkring efter et andet lån. Gør for eksempel brug af vores låneoversigt, og lån penge billigt – også selvom du er under 20 år.

Turbolån Trustpilot anmeldelser

Turbolån Trustpilot score er god på 4/5 stjerner. Scoren er kun baseret på ganske få anmeldelser fra kunder. På trods af få anmeldelser, kan det at se på en låneudbyders Trustpilot anmeldelser give et ret godt billede af hvad man kan forvente som kunde. Vi har derfor taget et kig på forskellige Turbolån anmeldelser på Trustpilot.

Anmeldelserne af Turbolån er delt op i to lejre; de som er yderst positive over for selskabet, og de som negative over for virksomheden. Der er dog flest på Trustpilot som er positivt stemte. Blandt de positive anmeldelser nævnes det at kundeservicen er i top, samt at låneforløbet hos selskabet har været uden problemer.

Der er dog også negative anmeldelser fra brugere som ikke kan logge ind og mener at renten har været for høj. De som har haft en negativ oplevelse har virksomheden dog rettet henvendelse til, hvilket må anses for værende positivt.

Hvis du gerne selv vil se nogle af Turbolån anmeldelserne kan trykke på knappen nedenfor for at komme til virksomhedens Trustpilot side:

4/5

Sådan låner du hos Turbolån

Låneudbyderen har gjort det utroligt let at låne hos dem. Du kan i løbet af blot 3 trin have pengene på din konto. Er du i tvivl om det mindste kan du bare følge processen nedenfor:

1. Opret en bruger

Det første du skal gøre er at oprette en bruger på Turbolån.dk. Du gør dette ved at vælge dit ønskede lånebeløb på forsiden af deres hjemmeside. Når du har valgt hvor meget du vil låne trykker du blot “opret lån”. Du skal nu registrere en bruger med nogle forskellige loginoplysninger. Desuden skal du acceptere låneformidlerens betingelser og blandt andet også give dem samtykke til at hente oplysninger om dig fra SKAT. Disse skal blandt andet bruges i forbindelse med din kreditvurdering.

Du kan altid logge ind på din bruger for at se hvad du eventuelt skylder og tilbagebetale dit lån.

2. Vælg dit lånebeløb

Når du har oprettet din bruger, kan du logge ind på din Turbolån konto. Her kan du vælge at oprette en låneaftale med et beløb som du vælger. Du vil her kunne se de præcise omkostninger ved lånet. Hvis du er klar til at låne skal du bare verificere låneaftalen med NemID.

3. Modtag dine penge

Efter at din låneaftale er blevet godkendt, vil Turbolån straks udbetale dine penge til dig. Du kan herefter forvente at have pengene på din NemKonto i løbet af maksimalt 24 timer.

Turbolån kontakt information

Har du brug for at komme i kontakt med Turbolån? Så har du mange muligheder. Låneformidleren er nemlig en af de nemmeste at komme i kontakt med. Du kan nemlig, foruden i hverdage, kontakte deres kundeservice i både weekender og helligdage. Der er flere forskellige måder du kan kontakte Turbolåns kundeservice på. Du kan for eksempel gøre brug af chatten på hjemmesiden eller mere klassiske kontakt metoder som e-mail og telefon. Du kan finde disse kontaktoplysninger her:

Website: Turbolån.dk

Adresse: Vestergade 18E, 1456 København K

E-mail: info@turbolaan.dk

Turbolån tlf nr: 44 22 40 45

De bedste alternativer

Låneudbyderen tilbyder uden tvivl et populært lån, som er brugt af mange. Men selvom lånet er populært kan det faktisk godt være at du vil have mere gavn af et andet lån. Det kommer dog helt an på din situation. Hvis du ikke føler at lånet er helt ideelt for dig, kan du overveje nogle af disse følgende alternativer:

Alternativer til Turbolån.dk:

Hvis du heller ikke fandt dit ønskede lån hos Turbolån eller de ovenstående alternativer så fortvivl ikke. Du kan blandt andet bruge knappen nedenfor til at se et stort overblik over kviklån. Og hvis blot skal låne i en måneds tid, kan du med fordel også prøve at se om du kan få et kviklån gratis.

Denne side blev sidst opdateret juli 2020.