Kredita

Leder du efter billige alternativer til Kredita? Se 5 gode bud i listen her:

Om Kredita

Kredita er et danskejet selskab med fokus på kreditter til de danske forbrugere. Hos selskabet kan du låne mellem 500 og 15.000 kroner med en ubegrænset løbetid.

Bag Kredita.dk står selskabet Kredita A/S, som blev registreret den 18. juni 2018. Kredita A/S ejes 100% af ACEA Capital A/S, der også står bag andre lånebrands som Turbolån og Bonuslån.

For at kunne låne på Kredita.dk må du ikke allerede have et lån hos nogle af ACEA Capital A/S andre selskaber. Desuden skal du overholde følgende krav:

  • Være minimum 20 år
  • Ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
  • Have dansk folkeregisteradresse og CPR-nummer
  • Være indehaver af en dansk NemKonto
  • Have en aktiv e-mail adresse
  • Have et dansk mobiltelefonnummer
  • Give adgang til e-SKAT
  • Leve op til en kreditvurdering foretaget af Kredita

5 billige alternativer til Kredita

Til dig som gerne vil have nogle af de billigste lån med i dine overvejelser, har vi i det følgende samlet vores 5 bedste bud på billige alternativer til Kredita. Vi begrunder selvfølgelig, hvorfor vi har medtaget det enkelte lån:

1. LendOn

Det første lån på listen er LendOn. Hos denne udbyder kan du, ligesom hos Kredita, låne mellem 500 og 15.000 kroner. Alderkravet ligger hos udbyderen på 21 år.

Vi har inkluderet LendOn på listen, da det som førstegangslåner er muligt at låne op til 4.000 kroner rentefrit i 30 dage.

2. Ferratum

Et andet bud på et billigere lån end Kredita er finske Ferratum. Hos denne udbyder kan du låne mellem 1.500 og 20.000 kroner.

Som førstegangslåner er det også muligt at låne uden renter i op til 30 dage. Aldersgrænsen for at låne hos Ferratum er dog også lidt højere end hos Kredita, og ligger på 21 år. Lånet er altså inkluderet på listen grundet den rentefrie låneperiode.

3. Kvikto

Et tredje bud på et alternativ til Kredita er Kvikto. Hos denne udbyder kan du få en kredit på 3.000 til 15.000 kroner. Alderskravet er her på 21 år. Lånet har en fast debitorrente på 150%, og en vejledende maks ÅOP på 339,84% ved en løbetid på 12 måneder.

4. Simbo

Endnu et interessant bud på listen er Simbo.dk. Hos denne udbyder kan du låne mellem 100 og 15.000 kroner. Den første kredit på op til 6.000 kroner er hos udbyderen rentefri i op til 30 dage. Dette er en fordel for dig som blot ønsker at låne i meget kort tid.

5. SparXpres

Et sidste godt alternativ til Kredita er SparXpres. Hos denne udbyder kan du låne mellem 10.000 og 50.000 kroner. Der er ikke tale om en kredit med en ubegrænset løbetid ligesom hos Kredita og de alternativer på listen. I stedet er der tale om et mere klassisk kviklån med en fast løbetid.

Lånebeløbet er også lidt højere end hos de andre de andre udbydere, men selskabet er også et godt og billigt alternativ når det kommer til de lidt højere beløb. Udbyderens vejledende maks ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent) ligger nemlig på 45,49%.

Hvis du gerne vil se flere alternativer til Kredita, så tryk på knappen. Du vil så blive taget direkte til vores store låneoversigt, hvor du kan finde endnu flere lånemuligheder:

Denne side blev sidst opdateret juli 2022.