Fokuslån

Sammenlign Fokuslån med 5 billige alternativer:

Om Fokuslån

Fokuslån er et dansk lånebrand, som tilbyder lån via L’EASY A/S. Lånet du kan få hos Fokuslån er et både nemt og sikkert alternativ til almindelige banklån. Hvis du ansøger om et lån hos Fokuslån, så får du blandt andet svar indenfor en time – såfremt du ansøger indenfor Fokuslåns åbningstider. Samtidig behøver du ikke stille sikkerhed for lånet, og du behøver ikke forklare en bankrådgiver hvad du vil bruge pengene til.

L’EASY A/S er kreditformidler for Facit Bank A/S, som har samme reelle ejer. Der findes imidlertid også en del andre lånebrands som ejes af L’EASY. Det er blandt andet lån som PayMark Finans, Spargo Finans, DER lån, Modus Finans og Føniks Privatlån.

Få et Fokuslån på 10.000-150.000 kr.

På fokuslån.dk kan du få et lån på 10.000-150.000 kroner med en løbetid på 24-120 måneder. Lånet har en maks ÅOP på 24,87%.

Det er super simpelt at tage et Fokuslån. På forsiden af deres hjemmeside kan du starte din låneansøgning ved at angive dit ønskede lånebeløb og hvor lang en løbetid du ønsker lånet skal have. Når du har gjort det, så vil du få et estimat over hvad lånet vil komme til at koste for dig per måned. Finder du det attraktivt, så kan du klikke “Ansøg om lån nu”. Herefter kommer du til selve ansøgningen, hvor du skal angive nogle basale oplysninger om dig selv. Når du har gennemført ansøgningen vil du på under en time få at vide om du er godkendt til at kunne låne hos Fokuslån, og lånet vil herefter kunne blive udbetalt til din konto.

Lånekrav:

For at kunne låne hos Fokuslån, skal du som minimum kunne opfylde nedenstående krav:

  • Være minimum 21 år
  • Have dansk CPR-nummer
  • Have dansk folkeregisteradresse
  • Have en NemKonto
  • Have en e-mail adresse
  • Ikke at være registreret i RKI
  • Ikke at være registreret i Debitor Registret

Hvis du opfylder de ovenstående krav, så kan du med stor sandsynlighed få lov til at låne penge hos Fokuslån.

Vil du gerne vide mere om Fokuslån før du beslutter dig? Så har vi i det følgende samlet noget mere information om Fokuslån som kan være relevant for dig:

Fokuslån Trustpilot score

Fokuslån Trustpilot score er i skrivende stund under middel på 2,6/5 stjerner. Scoren er dog kun baseret på ganske få Fokuslån anmeldelser, hvilket gør det svært at danne et helhedsbillede ud fra.

Nogle af de negative Fokuslån anmeldelser der er skrevet på Trustpilot indeholder primært kritik af dårlig kommunikation.

Hvis du gerne selv vil se nogle af kundernes Fokuslån erfaringer på Trustpilot kan du trykke på nedenstående knap. Du vil så blive taget direkte til deres Trustpilot side.

Fokuslån kontakt information

Har du et spørgsmål til Fokuslån? Så har du en del muligheder for at kontakte dem. Du kan for eksempel kontakte deres kundeservice telefonisk indenfor deres åbningstid, eller via deres e-mail adresse hvis du ikke behøver et hurtigt svar. Hvis du har brug for oplysninger, som du mener er gængse, kan du også finde svar på de fleste spørgsmål via deres hjemmeside. Du kan finde alle kontaktoplysningerne nedenfor:

Website: Fokuslaan.dk

Adresse: Østre Stationsvej 1-5, 5000 Odense C

E-mail: fokuslaan@fokuslaan.dk

Fokuslån tlf nr: 99 99 90 00

Alternativer til Fokuslån

Hvis du er interesseret i at lære mere om andre lån end Fokuslån, så kan du med fordel sammenligne lånet med nogle af de bedste og billigste kviklån i Danmark. Ved at sammenligne mange lån og ansøge flere steder, så får du nemlig bedre mulighed for at træffe en oplyst købsbeslutning. Ansøger du flere steder, så kan du nemlig blot vælge det lånetilbud som du finder mest interessant.

Denne side blev sidst opdateret juli 2022.