Kronelån

Sammenlign Kronelån med 5 BILLIGE alternativer: 

Om Kronelån

Kronelån

Kronelån.dk fungerer lidt anderledes end de fleste online lån. Du får hos selskabet nemlig adgang til en kredit. For dig som kunde betyder det at du ikke behøver at vente lige så længe som ved nogle andre lån på at få penge. Desuden er der ikke nogen fast løbetid på kreditten. Det betyder at du kan låne så længe som du har lyst, så længe du blot betaler de månedlige renter.

Kronelån er ejet, og bliver drevet af det danske selskab Capitolia ApS. Capitolia har været på markedet siden oktober 2016, og har det lettiske selskab SIA Fincap i ryggen. Capitolia ApS står blandt andet også bag Simbo lån.

Hvilke krav skal jeg opfylde?

For at låne penge hos Kronelån er der en række krav som du skal opfylde. Nedenfor kan du få en ret god idé om hvad der kræves af dig som låntager før du kan få et Kronelån lån, og hurtigt kan få penge på kontoen:

  • Minimumsalder på 19 år
  • Du må ikke være registeret i RKI (Experian), Debitor Registret, Kreditregisteret eller andre skyldnerregistre
  • En bankkonto som er registreret i eget navn hos en dansk bank
  • Gyldigt CPR-nummer
  • En aktiv e-mailadresse
  • Et dansk telefonnummer, som du kan kontaktes på
  • Folkeregisteradresse i Danmark
  • Gyldigt Nem ID
  • Du vurderes kreditværdig af Kronelån.dk

Opfylder du ovenstående krav? Så lån penge hos Kronelån i oversigten øverst på siden. Et lån hos Kronelån er med hurtig udbetaling, og så får du typisk pengene på din konto indenfor 1 time.

Lån penge hos Kronelån og få hurtig udbetaling

På Kronelån.dk kan du låne mellem 1.000 kr. og 20.000 kr. Du bestemmer helt selv løbetiden, så længe du betaler det månedlige gebyr. Første gang du tager et lån hos Kronelån kan du dog maks låne 10.000 kr.

Kronelån har gjort det super nemt for dig at låne hos dem. Start med at vælge et kreditbeløb på forsiden af deres hjemmeside. Du kan her se de forskellige vilkår for dit lån. Er du enig i vilkårene kan du blot trykke “lån nu”. Du vil så blandt andet skulle lave et Kronelån login med et valgfrit password. Når du har lavet din profil skal du blot acceptere betingelserne og underskrive aftalen med NemID. Hvis din ansøgning bliver accepteret vil Kronelån lave en udbetaling til dig med det samme.

Lyder det som et lån for dig? Så se mere her:

Indholdsfortegnelse:

Fordele og ulemper

Der et typisk både fordele og ulemper forbundet med at tage et online lån. Her er denne låneudbyder er ingen undtagelse. Lad os derfor se på nogle af de forskellige fordele og ulemper ved at låne af dem:

Fordele

Der er mange fordele ved at låne hos virksomheden. Lad os tage kig på nogle af dem:

1. Automatisk indberetning til SKAT

En stor fordel ved at låne af selskabet er at de automatisk indberetter om kreditten til SKAT. Da renter på lån er fradragsberettigede kan der altså være store penge for dig at spare her. Det hele foregår automatisk, og du vil kunne opleve at få op til ⅓ af renterne tilbage i SKAT.

2. Kronelån udbetaling er hurtig

Hvis du er så heldig at få din låneansøgning accepteret, laver Kronelån udbetaling 24/7, og du vil typisk kunne modtage pengene indenfor 1 time. Du bør derfor altså sagtens kunne få en Kronelån udbetaling weekend og helligdage. At udbetalingen er så hurtig er en klar fordel for dig som forbruger, da du så hurtigere vil kunne have pengene på din konto.

3. Kronelån Trustpilot

Virksomheden har samlet set fået gode anmeldelser på Trustpilot. Det viser at de tager deres låneforretning seriøs og ikke prøver at snyde folk. Havde de forsøgt på dette, ville der jo nok have været en stor skare af folk som havde beklaget sig på Kronelåns Trustpilot. Du bør derfor være i trygge hænder når du låner af virksomheden.

4. Lån så længe som du har behov for

Hos Kronelån får du adgang til en kassekredit i stedet for at få et kviklån. Der er dermed ikke en fast løbetid på lånet. Dermed får du på Kronelån.dk et meget fleksibelt lån, som egner sig godt, hvis du ikke er helt klar over hvornår du kan tilbagebetale lånet fuldt ud. Du skal dog altid betale de månedlige renter på lånet. Vær dog opmærksom på at der er andre lån, som kan være billigere alternativer, hvis du vil låne i mere end blot nogle få måneder.

5. Kronelån ÅOP

Kronelåns ÅOP er rimelig lav. Det skyldes, at der er en grænse fastsat af loven, som siger at alle lån maks må have en ÅOP på 35%. Hvis de skal markedsføres, så må det dog maks være 25%. Kronelån markedsfører deres lån, hvilket giver dig en fordel.

6. 14 dages fortrydelsesret

I Danmark er der 14 dages fortrydelsesret når du tager optager et kredit. Det gælder også når du tager et lån uden sikkerhed på nettet. Det skyldes Kreditaftalelovens §19, som lyder på følgende måde; Forbrugeren kan inden for en frist på 14 kalenderdage fortryde en kreditaftale. Selvom du kan få et Kronelån hurtigt og du kan fortryde det i op til 14 dage, så overvej alligevel om du reelt har behov for at låne før du optager lån. Det kan nemlig godt være ret tidskonsumerende at kommunikere frem og tilbage om at gøre brug af sin 14 dages fortrydelsesret, og ofte så koster det at låne i den tid du har lånet – også selvom du fortryder.

7. Nem Kronelån login

Hvis du er kunde hos Kronelån.dk, så har du adgang til en nem Kronelån login, hvor du får adgang til “min side” via deres hjemmeside. For at logge ind, så skal du enten bruge e-mail eller CPR-nummer og så dit password. Herfra kan du nemt administrere dine eksisterende sms lån, og også optage nye lån.

Ulemper

Lad os nu tage et kig på de forskellige ulemper for låneudbyderen.

1. Minimumsalder på 19 år

Virksomheden tilbyder kun lån til 19-årige eller ældre personer. Det betyder at det ikke er muligt at tage et lån som 18-årig hos udbyderen. Er du derfor 18 år bliver du nødt til finde en anden lånemulighed. Til dette formål kan du bruge vores oversigt over kviklån. Vi vil dog som 18-årig råde dig til at genoverveje, hvorvidt det rent faktisk er en god idé at låne penge.

2. Dyrere end andre låneformer

Et lån hos Kronelån egner sig godt til dig som er på udkig efter nemme lån på nettet. Dog er lånet dyrere end hvad du kan få i banken, hvis du eksempelvis har mulighed for at stille sikkerhed. Et SU lån vil også være et bedre lån til unge studerende, end det du vil kunne optage hos Kronelån. Det skyldes den lavere rente på de billige lån du kan optage når du er på SU. Sørg altså for at overveje andre muligheder før du tager et hurtig lån hos Kronelån.

Kronelån Trustpilot score

Kronelån Trustpilot score er god. Låneudbyderen har nemlig fået en Trustscore på 4/5 stjerner. Den gode vurdering af udbyderen er baseret på lidt over 50 Kronelån anmeldelser på Trustpilot.

Størstedelen af alle anmeldelserne giver Kronelån en fremragende score på 5/5 stjerner. Blandt de positive anmeldelser lægges der vægt på at der har været god kundeservice og at lånet er enkelt og hurtigt udbetalt. Desuden skrives det at lånet fungerer godt hvis man i en måned har lidt privatøkonomisk krise.

Der er dog også nogle negative kommentarer i blandt de mange anmeldelser. Nogle af disse inkluderer folk som har lånt et lille beløb hos låneudbyderen, og efter lang tid vælger at tilbagebetale lånet. Her har de oplevet at det beløb de har lånt er blevet en del større. Som en kommentar hertil vil vi hos KviklånOversigt.dk gerne understrege, at der ikke er tale om et lån som egner sig til langsigtet brug. Vil du låne mere langsigtet end bare nogle få måneder anbefaler vi dig derfor at bruge vores kviklån oversigt til at finde et lån, som er beregnet til langsigtet brug.

Hvis du gerne selv vil læse nogle af de mange Kronelån anmeldelser på Trustpilot, kan du blot trykke på nedenstående knap. Du vil så blive taget direkte til Kronelåns Trustpilot side.

Sådan låner du hos Kronelån

Det er ikke spor svært at tage et lån hos selskabet. Er du i tvivl om det mindste omkring låneprocessen, så fortvivl ikke. Vi har i det følgende nemlig beskrevet hvordan du låner af låneformidleren:

1. Vælg kreditbeløb

Låneprocessen starter ud med at du på forsiden af Kronelån.dk vælger dit ønskede lånebeløb. Hvis det er første gang du låner af selskabet kan du vælge et beløb på op til 10.000 kroner. Har du lånt af selskabet før kan du låne helt op til 20.000 kr. Du kan på denne side se et låneeksempel, og se hvad din månedlige rente vil blive. Hvis du føler at det er fair betingelser kan du trykke “lån nu” for at komme videre til oprettelsen af dit Kronelån login.

2. Opret et Kronelån login

Du skal nu oprette en profil på hjemmesiden. Du gør det ved at udfylde de oplysninger som virksomheden beder dig om. Disse oplysninger inkluderer dit CPR-nummer, din e-mail og telefonnummer. Desuden skal du give virksomheden et estimat over dine forventede indkomst efter SKAT og dine udgifter i næste måned. Du skal også vælge et password til dit login. Sidst men ikke mindst skal du acceptere låneudbyderens vilkår og betingelser og deres samtykker. Har du gjort dette kan du igen trykke på “lån nu” for at komme videre.

3. Verificér med NemID

Efter at have lavet dit Kronelån login, skal du nu underskrive aftalen med NemID. Dermed sikrer udbyderens sig at det nu rent faktisk er dig som prøver at låne penge. Ud fra oplysningerne vil selskabet også automatisk indberette kreditaftalen til SKAT. På den måde sikrer du dig dermed automatisk at du får de eventuelle skattefradrag som du er berettiget til.

4. Kronelån udbetaling

Hvis du bliver godkendt til lånet, så laver Kronelån udbetaling i løbet af 30 minutter. Afhængigt af din bank vil du så modtage pengene i løbet af op til 2 hverdage. Så hos låneudbyderen kan udbetalingen altså nærmest ikke foregå hurtigere end den gør.

Kronelån kontakt information

Vil du gerne kontakte Kronelåns kundeservice? Så har du faktisk en del muligheder. Du kan blandt andet kontakte virksomheden via Facebook og chatten på deres hjemmeside. Desuden kan du inden for selskabets åbningstider også kontakte dem via telefon og e-mail. Kronelån åbningstider er hverdage fra klokken 8 til 18. Du kan gøre brug af følgende Kronelån kontakt information til at få fat i deres kundeservice:

Website: Kronelån.dk

Adresse: Nørregade 6, 1165 København K

E-mail: kundeservice@kronelån.dk

Kronelån tlf nr: 44 22 90 80

Alternativer til Kronelån

Lånemarkedet er fuld af forskellige låneformidlere. Og de tilbyder hver især noget forskelligt. Det kan derfor være en god idé for dig, at tage indtil flere forskellige låneudbydere med i dine overvejelser før du låner. Der kan nemlig hurtigt være penge at spare, ved at finde den helt rigtige udbyder. For at hjælpe dig på vej med at finde andre sammenlignelige lån, har vi forneden samlet nogle få alternativer til Kronelån, som du kan overveje. Du kan læse mere om dem, ved at følge de pågældende links:

Alternativer til Kronelån.dk:

Hvis du har brug for et større lån, eller bare gerne vil sammenligne endnu flere lånemuligheder, kan du gøre brug af vores store oversigt over lån. Du finder denne ved at trykke på nedenstående knap:

Denne side blev sidst opdateret juli 2022.