Menu Luk

Lånebanken

Et Lånebanken lån er både nemt og sikkert.

Lån op til 30.000 kr. på 4 minutter

Lånebanken.dk kan du låne mellem 5.000 og 30.000 kroner. Lånet har en løbetid på mellem 12 og 60 måneder, som kan vælges i intervaller af 12 måneder.

Det er ikke spor svært at låne hos Lånebanken. På deres hjemmeside vælger du blot hvor meget du ønsker at låne, samt i hvor lang tid. Herefter kan du se hvad det vil koste dig. Synes du at det virker som fair betingelser ift. dit behov, så kan du sende en ansøgning ved at udfylde nogle oplysninger omkring dig selv og din bankforbindelse. Selve ansøgningsprocessen tager ikke mere end nogle få minutter, og så har du pengene på din konto i løbet af 3 hverdage.

Lyder det som et lån for dig? Så se mere her:

Lån penge hos Lånebanken her

Indholdsfortegnelse:

Om Lånebanken

Lånebanken.dk er en del af SparXpres der siden 1992 har specialiseret sig i forbrugslån til danskere. SparXpres er igen en del af Spar Nord Bank, som er en af Danmarks største banker.

Lånebanken har et let og overskueligt lån. For at låne ved dem skal du bare udfylde en låneansøgning på nogle få minutter, underskrive med NemID, og så vente nogle få dage på at have pengene på din konto. Det bliver næsten ikke nemmere.

Fordele og ulemper

Som ved enhver anden låneudbyder er der både fordele og ulemper som er værd at overveje når man skal have et lån. Du bør her tænke på hvorvidt de forskellige fordele, og selvfølgelig også ulemper, gør lånet relevant i lige netop din situation.

Fordele

Lad os til en start se på nogle af de mange fordele som låneformidleren tilbyder:

1. Forhøj dit lån

Hos Lånebanken er det muligt at forhøje dit lån hvis du får brug for det. For at få forhøjet dit lån kræver det bare at du sender en ny ansøgning, og at den nye kreditvurdering bliver godkendt. Husk i den nye ansøgning at fortælle at du ønsker en forhøjelse af dit nuværende lån. Fordelen ved at kunne forhøje sit lån er at man ikke behøver at låne mere end man behøver fra start. Skulle man få behov for flere penge kan man jo få lånet forhøjet.

2. 14 dages fortrydelsesret

Du har i Danmark ifølge kreditaftaleloven 14 dages fortrydelsesret ved langt de fleste lånetyper. Når du låner af Lånebanken er du også dækket af denne fortrydelsesret. Du kan dog ikke bruge fortrydelsesretten til at få et gratis kviklån, da du er bundet til at betale de renter og gebyrer som har gjort sig gældende i den 14 dages periode.

Ulemper

På trods af de mange fordele har vi også fundet nogle få ulemper som du bliver nødt til at have med i dine overvejelser:

1. Minimumsalder på 21 år

Den første ulempe ved Lånebanken er at du skal være 21 år for at låne hos dem. Det betyder at hvis du er yngre, men stadig vil låne, så må du lede efter et andet lån. Til dette kan du med fordel gøre brug af vores låneoversigt til at finde det billigste kviklån.

2. Lang løbetid

For nogen vil den lange løbetid være lidt en ulempe. Det vil specielt være i situationer hvor man blot har brug for at komme forbi næste måneds lønseddel for at have styr på sin økonomi igen. Her vil et lån med en kortere løbetid typisk være mere ideel – også på trods af at de typisk har en højere ÅOP. Den lange løbetid er mere for dig som ønsker et lån over lidt længere tid.

Lånebanken Trustpilot score

Lånebankens Trustpilot score er ikke eksisterende. Det skyldes at de endnu ikke har fået nogen anmeldelser.

Vi mener imidlertid at du vil få det bedste billede af hvordan låneformidleren er ved at tage et blik på SparXpres Trustpilot. Lånebanken er trods alt en del af SparXpres. På Trustpilot scorer SparXpres 3/5 stjerner, og har dermed en middel bedømmelse.

På trods af at Lånebankens Trustpilot score ikke er eksisterende har de faktisk en Trustpilot side. Du kan via nedenstående knap holde dig opdateret på hvorvidt der er kommet nye anmeldelser. Har du ris eller ros til Lånebanken kan du også efterlade det på siden:

3/5

Sådan låner du hos Lånebanken

Det er intet problem at tage et lån på Lånebanken.dk. Selskabet bag har nemlig gjort sit for at låneprocessen er let og smertefri. Hvis du er i tvivl om hvordan du låner af låneformidleren så læs følgende trin for trin guide til hvordan du gør:

1. Vælg lånebeløb og løbetid

Start med at gå til Lånebankens hjemmeside. Du kan her bruge udbyderens låneberegner til at udregne din månedlige ydelse. Dette gør du ved at vælge det beløb du gerne vil låne, samt i hvor lang tid du gerne vil have lånet. På den måde får du at se hvad du skal betale for lånet. Hvis du synes at det er en fair ydelse til dit behov, skal du blot indtaste dit fulde navn og din e-mail og trykke “lån penge”.

2. Udfyldelse af oplysninger

Selve din ansøgning er nu påbegyndt. I ansøgningen spørger låneformidleren om nogle oplysninger om dig som skal bruges til deres kreditvurdering af dig. Du skal desuden angive hvor du gerne vil have pengene udbetalt til, samt underskrive ansøgningen med NemID.

3. Udbetaling af penge

Hvis du bliver godkendt til lånet bliver pengene sat til udbetaling så snart låneselskabet har registreret din ansøgning. Afhængigt af din bankforbindelse kan du derefter forvente at have pengene til rådighed på din bankkonto i løbet af maksimalt 3 hverdage.

Lånebanken kontakt information

Har du et spørgsmål du gerne vil have svar på? Så har du nogle forskellige måder at kontakte låneformidleren på. For det første kan du på deres hjemmeside finde svar på ofte stillede spørgsmål under “spørgsmål & svar”. Finder du ikke svaret der kan du ty til skriftlig eller telefonisk kontakt. Den bedste måde at kontakte låneformidleren skriftligt er via kontaktformularen på deres hjemmeside. For telefonisk kontakt kan du finde et telefonnummer nedenfor. Vær opmærksom på at Lånebanken og SparXpres deler kontaktoplysninger, da låneformidleren er en del af SparXpres.

Website: Lånebanken.dk

Adresse: Adelgade 8, 7800 Skive

E-mail: info@sparxpres.dk

Lånebanken tlf nr: 96 16 13 00

De bedste alternativer

Det er typisk en god idé at sammenligne flere forskellige låneudbydere før man træffer et endeligt valg. På den måde får man de mest optimale muligheder for at finde den bedste og billigste løsning. For at hjælpe dig lidt på vej, har vi samlet 4 alternativer til Lånebanken, som du kan overveje før du låner. Du kan se disse alternativer nedenfor:

Alternativer til Lånebanken.dk:

Vil du gerne have flere alternativer med i jagten på det billigste kviklån? Så anbefaler vi dig at tage et kig på vores store oversigt over lån. Find oversigten ved at trykke på knappen her under, og lån penge med lav rente i dag:

Denne side blev sidst opdateret februar 2019.