Lånebanken er lukket

Nedenfor kan du se de 5 bedste alternativer til Lånebanken:

Om Lånebanken

Lånebanken.dk var en del af SparXpres, der siden 1992 har specialiseret sig i kviklån og andre forbrugslånslignede produkter til danske forbrugere. SparXpres er igen en del af Spar Nord Bank, som er blandt Danmarks største banker.

Hos Lånebanken kunne du låne mellem 5.000 og 30.000 kroner med en løbetid på 12-60 måneder – selvfølgelig såfremt du opfyldte deres lånekrav. Blandt andet havde de et alderskrav på 21 år. Som låntager måtte du heller ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.

Da Lånebanken stadig var aktiv kunne du på få minutter sende en ansøgning af sted. Blev du godkendt ville du kunne have pengene på din konto i løbet af 3 hverdage.

5 alternativer til Lånebanken

Da Lånebanken i starten af 2019 valgte at lukke dørene, har vi i stedet fundet 5 alternativer til deres lån:

1. SparXpres

Det første og nok mest opvalgte alternativ til Lånebanken er SparXpres. Da Lånebanken i forvejen var et lånebrand fra denne udbyder er der faktisk en del ligheder mellem de to lån.

Den største forskel mellem SparXpres og Lånebanken er aldersgrænsen. Her kunne du som 21-årig låne via Lånebanken. Det er ikke muligt hos SparXpres, hvor kravet for at kunne låne er 23 år.

2. AnnaFinans

Det andet lån som vi anser for et godt alternativ til Lånebanken er AnnaFinans. Disse to lån har nemlig en del ligheder med hinanden. Blandt andet er en del af lånekravene ens. Dog er alderskravet hos AnnaFinans en del mere lempelig end det der kunne findes hos Lånebanken.

En stor fordel ved AnnaFinans er at du hos selskabet både kan låne meget mindre, men også meget mere end det som du kunne hos Lånebanken. Lånet er, beløbsmæssigt, altså mere fleksibelt end Lånebankens.

3. ExtraCash

Det tredje lån som vi også mener er et godt alternativ til Lånebanken er ExtraCash. Dette lån har også en del ligheder med det ovenstående lån. Det skyldes dog imidlertid at de begge er en del af Basisbank.

4. Modus Finans

Det andet sidste lån på denne liste over alternativer til Lånebanken er Modus Finans. Lånet udbydes af 3C RETAIL, som blandt andet står bag L’EASY koncernen.

Vi mener også at dette lån er et nævneværdigt alternativ, da det faktisk tilbyder nogle fordele som Lånebanken ikke gjorde. Eksempelvist kan du hos denne udbyder frit vælge 2 afdragsfrie måneder.

5. Cashper

Det sidste alternativ til Lånebanken på denne liste er Cashper. Dette lån adskiller sig mere fra Lånebankens lån ved at være mere kortfristet. Lånet er medtaget på listen over de bedste alternativer til Lånebanken i tilfælde af at du ønsker at låne i meget kort tid.

Vær dog opmærksom på at lånet har en ÅOP der er en del højere end hvad Lånebankens var. Derfor skal du kun overveje dette lån hvis du vil låne i kort tid.

Hvis du gerne vil se flere alternativer til Lånebanken kan du trykke på nedenstående knap. Det vil tage dig til en oversigt, hvor du kan se mange flere gode lånealternativer:

Denne side blev sidst opdateret juli 2022.