Menu Luk

Bonuslån

Bonuslån er midlertidig LUKKET. Se 5 gode alternativer nedenfor:

Lån op til 10.000 kroner

Hos Bonuslån kan du låne mellem 100 og 10.000 kroner. Lånet har en afbetalingsperiode på 120 dage, og skal tilbagebetales over 4 afdrag.

Det er nemt at tage et lån på Bonuslån.dk, og du kan endda låne i både weekender og på helligdage. For at tage et lån skal du blot gå til deres hjemmeside. Her kan du indtaste dit ønskede lånebeløb, og vælge hvilken dag du vil starte med at afdrage lånet. Når du har gjort det skal du bare trykke “ansøg nu”, og følge trinene derfra.

Når du har ansøg vil du straks få svar på om du er godkendt til lånet. Bliver du det, vil du typisk kunne have pengene på din konto i løbet af 1 time.

Lyder det som et lån for dig? Så læs mere her:

Indholdsfortegnelse:

Hvem er Bonuslån?

Bonuslån ApS er en dansk udbyder af online kreditter. Som privatperson i Danmark kan du låne mellem 100 og 10.000 kroner hos udbyderen.

Virksomheden ejes 100% af ACEA Capital A/S, som blandt andet også står bag Turbolån og Kredita.

Fordele og ulemper

Der er en lang række fordele, men også nogle ulemper, ved at tage et Bonuslån. I det følgende tager vi et kig på nogle af disse.

Fordele

Til en start ser vi nærmere på hvilke fordele du kan opnå ved at benytte dig af Bonuslån:

1. Lån i weekender og helligdage

Et af de områder hvor Bonuslån adskiller sig markant fra andre udbydere, er ved at tilbyde kviklån i weekender og helligdage. Bonuslån har nemlig åbent i weekender, og du kan derfor nemt tage et lån der. På helligdage kan du også låne af virksomheden, dog har deres kundeservice ikke åbent der.

2. Rabat ved tilmeldelse af betalingskort

Endnu en fordel du kan få hos Bonuslån er en renterabat. Hvis du tilmelder dit betalingskort, vil du nemlig få en renterabat på den faste rente. Med renterabatten falder renten fra 28% til 18%. Samtidig vil dine afdrag blive trukket automatisk via dit betalingskort.

Ulemper

Lad os også se på nogle af ulemperne ved at låne hos Bonuslån:

1. Ikke muligt at forlænge lån

Hos Bonuslån kan du ikke vælge at forlænge dit lån.

2. Dårlige Trustpilot anmeldelser

Bonuslån klarer sig ikke ligefrem perfekt på Trustpilot. Langt størstedelen af alle anmeldelserne er nemlig negative. I næste afsnit ser vi nærmere på hvorfor.

Bonuslån Trustpilot score

Bonuslån har i skrivende stund kun få anmeldelser på Trustpilot. De anmeldelser der er er dog negative, hvilket betyder at Bonuslån ender med en Trustpilot score på 1/5 stjerner.

Anmeldelserne rejser blandt andet kritik af at telefonen til tider ikke er blevet taget ved opringning, samt at der har gået lang tid ved refundering af penge. Da der er ganske få anmeldelser på nuværende tidspunkt, er det dog svært at danne et komplet helhedsindtryk ud fra anmeldelserne.

Sådan låner du hos Bonuslån

Låneprocessen hos Bonuslån er rigtig simpel. Har du ikke prøvet at låne på nettet før, så klarlægger vi i det følgende hvordan du gør:

1. Vælg lånebeløb og første tilbagebetalingsdato

Start med at gå til udbyderens hjemmeside. Her kan du vælge hvor meget du ønsker at låne, samt hvilken dag du først ønsker at begynde at betale kreditten tilbage. Da lånet har en fast løbetid over 120 dage kan du ikke selv vælge løbetid hos denne udbyder. Tryk “ansøg nu” når du er klar til at påbegynde din ansøgning.

2. Lav en bruger og ansøg om lån

Når du har trykket dig videre fra forsiden skal du til en start oprette en bruger på deres side. Det gør du ved at indtaste dit CPR-nummer, mobilnummer, e-mail og en ønsket adgangskode. Samtidig skal du acceptere betingelserne der stilles af låneselskabet.

Når du har gjort det vil du blive taget videre til en NemID underskrift. Senere skal du også give selskabet lov til at hente dine oplysninger fra SKAT. Disse to oplysninger bruges henholdsvist til at bekræfte din identitet, men også som et led i kreditvurderingen af dig.

3. Få svar og udbetaling

Når du har sendt din ansøgning vil du straks få svar på om du kan få lånet. Kan du det vil du hurtigt få dine penge udbetalt til din konto. Faktisk udbetales der penge i både hverdage, weekender og på helligdage.

Vil du gerne låne hos Bonuslån? Så tryk på knappen nedenfor for at komme til deres hjemmeside. Her kan du både lære mere om udbyderen, men også ansøge om lånet:

Bonuslån kontakt information

Har du brug for at komme i kontakt med Bonuslån? Så har du nogle forskellige muligheder for dette. Eksempelvis kan du via deres hjemmeside chatte, sende en e-mail og endda ringe til Bonuslån kundeservice. Virksomheden har også åbent i weekender. Du kan finde de forskellige kontaktoplysninger nedenfor:

Website: Bonuslån.dk (gå til siden)

Adresse: Vestergade 18E, 1456 København K

E-mail: info@bonuslaan.dk

Bonuslån tlf nr: 88 44 00 32

De bedste alternativer

Før du tager et kviklån er det typisk en rigtig god idé at kigge på hvilke alternativer man kan låne hos. Derfor har vi nedenfor samlet nogle af de lån der minder mest om Bonuslån.dk. Vi anbefaler selvfølgelig at du også selv tager et kig efter flere lån. Det er jo nemlig dig der kender dit lånebehov bedst.

Alternativer til Bonuslån.dk:

Fandt du ikke et lån der passede til dig? Så kan du med fordel tage et kig i vores låneliste. Her har vi nemlig samlet et pænt stor udvalg af lån som du kan kigge nærmere på. Du kan finde listen ved at trykke på knappen nedenfor:

Denne side blev sidst opdateret juli 2020.