Bonuslån

Bonuslån er LUKKET. Se 5 gode alternativer nedenfor:

Hvem var Bonuslån?

Bonuslån ApS var en dansk udbyder af online kreditter – som måske er bedre kendt som kviklån. Som privatperson i Danmark kunne du låne mellem 100 og 10.000 kroner hos udbyderen. Medio 2020 valgte Bonuslån dog at lukke, hvilket betyder at du ikke længere kan tage et kviklån hos låneudbyderen.

Virksomheden bag Bonuslån var ejet 100% af ACEA Capital A/S, som blandt andet også stod bag Turbolån og Kredita.

Lån op til 10.000 kroner

Hos Bonuslån kunne du låne mellem 100 og 10.000 kroner. Lånet havde en afbetalingsperiode på 120 dage, og skulle tilbagebetales over 4 afdrag.

Det var nemt at tage et lån på Bonuslån.dk, og du kunne endda låne i både weekender og på helligdage. For at tage et lån skulle du blot gå til deres hjemmeside. Her kunne du indtaste dit ønskede lånebeløb, og vælge hvilken dag du ville starte med at afdrage på lånet. Når du havde gjort det skulle du bare trykke “ansøg nu”, og følge trinene derfra.

Når du havde ansøg ville du straks få svar på om du var godkendt til lånet. Blev du det, ville du typisk kunne have pengene på din konto i løbet af 1 time.

Vil du lære mere om Bonuslån? Så læs mere her:

Indholdsfortegnelse:

Fordele og ulemper

Der var en lang række fordele, men også nogle ulemper, ved at tage et Bonuslån. I det følgende tager vi et kig på nogle af disse.

Fordele

Til en start ser vi nærmere på hvilke fordele du kunne opnå ved at benytte dig af Bonuslån:

1. Lån i weekender og helligdage

Et af de områder hvor Bonuslån adskilte sig markant fra andre udbydere, var ved at tilbyde kviklån i weekender og helligdage. Bonuslån havde nemlig åbent i weekender, og du kunne derfor nemt tage et lån der. På helligdage kunne du også låne af virksomheden, dog havde deres kundeservice ikke åbent der.

2. Rabat ved tilmeldelse af betalingskort

Endnu en fordel du kunne få hos Bonuslån var en renterabat. Hvis du tilmeldte dit betalingskort, ville du nemlig få en renterabat på den faste rente. Med renterabatten faldt renten fra 28% til 18%. Samtidig ville dine afdrag blive trukket automatisk via dit betalingskort.

Ulemper

Lad os også se på nogle af ulemperne ved at låne hos Bonuslån:

1. Ikke muligt at forlænge lån

Hos Bonuslån kunne du ikke vælge at forlænge dit lån.

2. Dårlige Trustpilot anmeldelser

Bonuslån klarede sig ikke ligefrem perfekt på Trustpilot. Langt størstedelen af alle anmeldelserne er nemlig negative. I næste afsnit ser vi nærmere på hvorfor.

Bonuslån Trustpilot score

Bonuslån havde da de lukkede kun få anmeldelser på Trustpilot. De anmeldelser der blev skrevet om låneudbyderen var dog negative, hvilket betød at Bonuslån endte med en Trustpilot score på 3/5 stjerner.

Anmeldelserne rejste blandt andet kritik af at telefonen til tider ikke var blevet taget ved opringning, samt at der havde gået lang tid ved refundering af penge. Da der var blevet skrevet ganske få anmeldelser, er det dog svært at danne et komplet helhedsindtryk ud fra anmeldelserne.

Sådan lånte du hos Bonuslån

Låneprocessen hos Bonuslån var rigtig simpel. Hvis du er interesseret i hvordan deres proces var, så kan du i det følgende lære mere om hvordan det foregik: 

1. Vælg lånebeløb og første tilbagebetalingsdato

Start med at gå til udbyderens hjemmeside. Her kan du vælge hvor meget du ønsker at låne, samt hvilken dag du først ønsker at begynde at betale kreditten tilbage. Da lånet har en fast løbetid over 120 dage kan du ikke selv vælge løbetid hos denne udbyder. Tryk “ansøg nu” når du er klar til at påbegynde din ansøgning.

2. Lav en bruger og ansøg om lån

Når du har trykket dig videre fra forsiden skal du til en start oprette en bruger på deres side. Det gør du ved at indtaste dit CPR-nummer, mobilnummer, e-mail og en ønsket adgangskode. Samtidig skal du acceptere betingelserne der stilles af låneselskabet.

Når du har gjort det vil du blive taget videre til en NemID underskrift. Senere skal du også give selskabet lov til at hente dine oplysninger fra SKAT. Disse to oplysninger bruges henholdsvist til at bekræfte din identitet, men også som et led i kreditvurderingen af dig.

3. Få svar og udbetaling

Når du har sendt din ansøgning vil du straks få svar på om du kan få lånet. Kan du det vil du hurtigt få dine penge udbetalt til din konto. Faktisk udbetales der penge i både hverdage, weekender og på helligdage.

Bonuslån kontakt information

Hvis du havde brug for at komme i kontakt med Bonuslån, så havde du nogle forskellige muligheder for dette. Eksempelvis kunne du via deres hjemmeside chatte, sende en e-mail og endda ringe til Bonuslån kundeservice. Virksomheden havde også åbent i weekender. Du kan finde de forskellige kontaktoplysninger nedenfor:

Website: Bonuslån.dk

Adresse: Vestergade 18E, 1456 København K

E-mail: info@bonuslaan.dk

Bonuslån tlf nr: 88 44 00 32

Andre alternativer

Før du tager et kviklån er det typisk en rigtig god idé at kigge på hvilke alternativer man kan låne hos. Derfor har vi nedenfor samlet nogle af de lån der minder mest om Bonuslån.dk. Vi anbefaler selvfølgelig at du også selv tager et kig efter flere lån. Det er jo nemlig dig der kender dit lånebehov bedst.

Alternativer til Bonuslån.dk:

Fandt du ikke et lån der passede til dig? Så kan du med fordel tage et kig i vores låneliste. Her har vi nemlig samlet et pænt stor udvalg af lån som du kan kigge nærmere på. Du kan finde listen ved at trykke på knappen nedenfor:

Denne side blev sidst opdateret juli 2022.