EkspertLån

EkspertLån har en rente på 9,95-20,95%. Se 5 gode alternativer til EkspertLån nedenfor:

Om EkspertLån

EkspertLån er et dansk lånebrand som formidler kviklån i størrelsesordenen 10.000 til 50.000 kroner. Lånene har en løbetid på mellem 12 til 72 måneder.

EkspertLån.dk ejes af Centeo Finance Group ApS, som blandt andet også står bag Nordisk Lån i Danmark, og en række andre låneformidlere i udlandet. Udbyderen markedsfører lån for Basisbank, som er en dansk internetbank.

For at kunne låne gennem Ekspertlån.dk skal du minimum leve op til følgende lånekrav:

  • Minimumsalder på 18 år
  • Du har dansk bopæl
  • Har fast indtægt
  • Ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret

Lever du op til disse krav kan læse mere om udbyderen og ansøge via knappen nedenfor:

5 gode alternativer til EkspertLån

EkspertLån er imidlertid ikke den eneste udbyder der tilbyder et lån med et mellemhøjt lånebeløb og en længere løbetid. Derfor har vi fundet 5 sammenlignelige udbydere som du også kan overveje i stedet for EkspertLån:

1. AnnaFinans

AnnaFinans er et godt alternativ til EkspertLån. Udbyderen har nemlig betingelser som er meget lig det du kan få på EkspertLån.dk, da lånet udstedes af samme bank. 

2. SparXpres

SparXpres, der også har stået bag den nu lukkede Lånebanken, er også god at have med i sine overvejelser. Hos denne udbyder kan du låne 10.000-50.000 kroner i 24-60 måneder. Her er det den velkendte bank Spar Nord Bank der står bag.

3. Spargo Finans

Du kan også overveje at tage et lån hos Spargo Finans. Denne udbyder tilbyder et lån på mellem 10.000 og 150.000 kroner. Lånet er klart også værd at tage med i sine låneovervejelser.

4. Bank Norwegian

Bank Norwegian kan til tider være et rigtig fordelagtigt alternativ til EkspertLån. Hos denne udbyder kan du nemlig låne fra 5.000 kroner, og helt op til 400.000 kroner. Beløbsstørrelsen varierer altså en del mere end hos EkspertLån, men med en lignende rente og ÅOP.

5. NordicLån

Sidst på listen over alternativer til EkspertLån er NordicLån. Lånet er på mellem 10.000 og 50.000 kroner med en løbetid på 24 til 120 måneder. Hos denne udbyder kan du få svar i løbet af en time i deres åbningstid, og du kan altid betale dit lån ud.

Der findes selvfølgelig endnu flere gode alternativer til EkspertLån. Så du ønsker at se nærmere på flere muligheder kan du blot trykke på knappen nedenfor:

Denne side blev sidst opdateret juli 2022.