Robotlån

Se de 5 bedste alternativer Robotlån nedenfor:

Om Robotlån

Robotlån havde siden 2014 formidlet lån til danske privatpersoner. Modsat et kviklån, kunne du hos låneformidleren få et forbrugslån. Robotlån finansierede ikke selv deres lån, men var derimod en af flere låneformidlere for Basisbank, som siden år 2000 har tilbudt forskellige former for ind- og udlånsprodukter. Basisbank yder blandt også finansiering til låneformidlere som AnnaFinans, Unofinans, ExtraCash, Nupp m.fl.

Lån op til 75.000 kr. digitalt hos Robotlån

På Robotlån.dk kunne du låne mellem 3.000 kr. og 75.000 kr. Lånet havde en løbetid på 12 til 72 måneder.

Det var ganske ubesværligt at tage et lån hos Robotlån. På deres hjemmeside startede du ansøgningen ved at angive hvor meget du ville låne, og i hvor lang tid. Når du havde gjort dette kunne du se et repræsentativt eksempel på lånet. Syntes du det virkede fair ift. hvad du ønskede at låne penge til kunne du trykke fortsæt til ansøgning for at ansøge om lånet. Du fik straks svar på ansøgningen efter at have sendt den.

Lyder det som et interessant lån? Så læs mere her:

Indholdsfortegnelse:

Fordele og ulemper

Som ved enhver anden form for gældsstiftelse er det vigtigt som forbruger, at overveje både fordele og ulemper. Nedenfor kan du se nogle af de forskellige fordele og ulemper der var ved at låne hos Robotlån:

Fordele

Lad os til en start tage et kig på nogle af de mange fordele:

1. 100% digital

Hos Robotlån foregår hele låneprocessen digitalt. Det vil sige at fra du klikker ind på deres side, ansøger om penge og får pengene udbetalt, til at du har tilbagebetalt pengene foregår det digitalt. Det gør det nemt for dig som forbruger at tage et lån hos låneformidleren.

2. Erfaren finansieringspartner

At låneformidleren samarbejder med Basisbank er med til at give dig et lån som kommer fra yderst erfarne hænder. Basisbank er den første danske internetbank, som blandt har specialiseret i låneprodukter. Du kan altså være tryg ved at finansieringen er i orden når du låner hos udbyderen.

3. Mulighed for medansøger

Når du tager et lån har du mulighed for at få en samboende myndig medansøger på din låneansøgning. Det er med til markant at øge sandsynligheden for at du bliver godkendt til lånet, og dermed kan få pengene du ønsker.

Ulemper

Selvom der var mange fordele ved at låne hos låneformidleren var der også nogle få ulemper. I det følgende tager vi et kig på nogle af disse:

1. Minimumsindkomst på 150.000 kroner

For at låne hos låneformidleren skal du som minimum have en årlig indkomst på 150.000 kroner. Dette kan være en ulempe for dig, specielt hvis du ligger lige under grænsen. Men grænsen er lavet af Basisbank, blandt andet for at sikre at du ikke ender med et lån som du ikke kan komme ud af. Lever du ikke op til minimumskravet, har andre udbydere som eksempelvis Cashper mere lempelige krav.

2. Få Trustpilot anmeldelser

Der er i skrivende stund nærmest ingen anmeldelser på låneformidlerens Trustpilot side. Det kan derfor være svært for dig at vurdere hvor tilfredse folk har været med servicen hos virksomheden. Foretrækker du at låne penge af en udbyder med flere brugeranmeldelser? Så brug vores store låneoversigt, find et lån med mange anmeldelser, og lån penge uden at være i være i tvivl om hvorvidt kunderne har været tilfredse med udbyderen eller ej.

Robotlån Trustpilot score

Robotlån Trustpilot score er middel på 3/5 stjerner. Scoren er i skrivende stund baseret på én Robotlån anmeldelse, hvilket gør det svært at konkludere noget om kundetilfredsheden ud fra deres Trustpilot side.

Hvis du gerne vil se om der er kommet flere anmeldelser på deres Trustpilot side kan du trykke på nedenstående knap for at komme til deres Trustpilot side:

Sådan låner du hos Robotlån

Hvis du vil vide mere om hvordan man kunne få et lån hos Robotlån, så læs mere i den følgende trin for trin guide til hvordan du kunne låne hos dem:

1. Vælg lånebeløb og løbetid

Start låneprocessen med at gå til Robotlåns hjemmeside. Her kan du på forsiden angive hvor meget du ønsker at låne af selskabet. Derefter vil du kunne se hvor meget lånet vil komme til at koste dig. Hvis du synes at det virker som en fair pris, kan blot trykke “fortsæt til ansøgning” for at komme videre.

2. Indtast dine bank- og kontaktoplysninger

I dette trin skal du indtaste dine bank- og kontaktoplysninger. Du skal indtaste dit konto og registreringsnummer, dit telefonnummer, samt din e-mail adresse. Ydermere skal du også angive hvorvidt du er registreret i RKI eller Debitor Registret. Når du har angivet de forskellige oplysninger skal du blot trykke “næste”.

3. Dine oplysninger

Du skal nu indtaste nogle flere oplysninger om dig selv. De oplysninger du skal informere om i dette trin skal bruges i forbindelse med din kreditvurdering. Blandt andet skal du informere om ting omkring dit beskæftigelsesforhold og din indkomst.

4. Få svar og modtag penge

Når du har sendt din ansøgning går der typisk kun et kort øjeblik før at du får svar. Til tider er der dog oplysninger som kræver manuel godkendelse af en ansat. Her vil du få svar når en ansat har gennemgået disse punkter i ansøgningen indenfor deres åbningstid. Bliver du godkendt til lånet vil du skulle underskrive en låneaftale med NemID. Herefter vil pengene straks blive udbetalt til dig indenfor virksomhedens åbningstid.

Robotlån kontakt information

Har du brug for mere information fra låneformidleren? Så kan du gøre dette via nogle forskellige metoder. For generelle spørgsmål kan du gøre brug af deres hjemmeside hvor du kan finde en oversigt over de mest hyppige spørgsmål. Finder du ikke det du søger der kan du også kontakte dem via mail. Vær opmærksom på at hvis du har spørgsmål til låneansøgningen eller et eksisterende lån så er det faktisk Basisbank som du skal have fat i. Det er nemlig dem som finansieringen udbydes gennem. De forskellige kontaktoplysninger finder du nedenfor:

Website: Robotlån.dk

Adresse: Tigervej 31, 4600 Køge

E-mail: info@robotlaan.dk

Basisbank tlf nr: 70 22 09 29

Basisbank e-mail: kontakt@basisbank.dk

Andre alternativer

Der findes rigtig mange alternativer til et Robotlån. For at guide dig lidt på vej i den danske lånejungle har vi derfor samlet nogle få udbydere som du også kan overveje i stedet for Robotlån. Det kan være at du finder et af lånene mere egnet til lige netop dit lånebehov:

Alternativer til Robotlån.dk:

Fandt du ikke det lån du søgte her på siden? Så brug vores store låneoversigt, hvor du kan finde alle mulige forskellige lånetyper. Tryk blot på nedenstående knap for at komme til oversigten:

Denne side blev sidst opdateret juli 2022.